İnanılmaz saçma sapan kararlar alan bir ülke olduk, bu dengesiz yönetenler sayesinde.. hele bu dayatmalar mecburiyetler🤦🏻♀️ anlaşılır gibi değil.. Tüm gün insanların yarısından çoğunda ağızlarında maske yok.. Hayat gayet normal gidiyor.. yok pcr test yaptırmayan ve aşı belası şartları dayatmaları saçma salk mecbur bırakmalar.. bu nedir yaa.. nasıl bir ülke olduk.. insanlar üzerinde daha 1 yılda hızlıca üretilen sıvıyı test ediyorlar.. oysaki uzmanlar normal bir aşı, piyasaya sürmeden önce 5 ila 7 yıl deneyi yapılıp insanlara yapıyorlarmış.. pcr cihazları ayrıca bu covid belası denen kurgu ortaya çıkmadan önce üretilmiş hazırlanmış.. Elon musk bile uyarmıştı aynı gün 4 kez test yaptırdım, 2si pozitif 2si negatif çıktı siz düşünün demişti.. yani arkadaşlar enteresan devletler arası kurgu politikası uygulanıyor amaç, insanlar üzerinde korku salmak ve yaptırım uygulanmak.. kii.. ben epey bir araştırma ve detayları okuyup izlemem neticesinde buldum.. ve bu durumu gizli tutuyorlar.. tüm dünyanın bir çok ülkesinde farkına vardılar.. fakat insanlara konuyu bastırıp kapatmaya çalışıyorlar.. yani neler neler.. aşının yani bu ne olduğu belirsiz sıvının, insanın DNA’sını ve kısırlaştırma, insan ömrünü kısalttığına dair açıklamalar yapıldı. 70 yaş üzeri üç yıl 30 yaş üzerin insanda 5-10 yıl ömrünü kısalttığı söyleniyor.. yani benden söylemesi arkadaşlar.. bende başta inanan biriydim ama bir çok araştırma sonucu şimdi inanmıyorum ve karşıyım aşı da vurulmayacağım hiç bir şekilde de dayatamaz dinletemez.. NOKTA..😜👊
Aşı veya haftada iki pcr saçmalığına ne diyorsunuz?🙄👎?
Bazen haberleri falan paylaşıyor Twitter'da o zaman denk geliyorum. Yoksa normalde takip etmiyorum. Komplo teorilerine de kayabiliyor mevzu, ben daha çok oraya yönelmeden yaşananlar üzerinden takip ediyorum. Son zamanlarda çocuklarla ilgili de konuşuluyor. O yüzden bunu da paylaşmak isterim. twitter.com/.../1410722295543336961?s=20
aşagıda beyinsiz bir aşı sever e yazdıgım cevap (salgın yoksa ölenler niye ölüyor diyen beyin yoksunları için de geçerli);
beyinsiz yogun bakıma birilri dşünce bilimsel olarak salgın var oldugunu mu kanıtlamış oluyon? bu mu bilimsel kanıtın? 2019 dan evvelki senelerde her yıl gripten ölen 45-50 bin kişiden hiç haber verdiler mi sana? 365 e böl bakıyım günlük kaç kişi ölüyoordu? tüik neden gtü yemeyip 2020 ölüm istatistiklerini hala paylaşmadı bunun cevabını biliyor musun? öyle "covode yokolononca poşmonlok foydo vormoz" demeyle zekanı kanıtlamış olmuyorsun
Pcr testi döngü sayısını artırarak hastalık bulgusunu artıracağın bi testtir. Yukardakiler vakaların arttığını duyurmak isterse döngüyü artırır düşmesini isterse döngüyü azaltır. Rus bilim adamları dağda taşta insan görmeyen hayvanlara yaptı bu testi onlarda bile pozitif çıktı. Almanya'da ise bi kadın burnuna sokulan çubuk (pcr) yüzünden öldü. Halen daha inat ısrar hükümetin devletin sizi düşündüğünü düşünüyorsanız pcr değil önce IQ testi yaptırın.
Boşver o seviyesizle seviyeni düşürme.. şikayet ettim siteye.. fakat gizli olduğu için engelliyemiorum.. paylaşımı da silmiyor sistem şikayet ettim die öncesinde.. 🤷🏻♀️ Karaktersiz işte tayyip yanlısı belli.. destekliyor..
Ay sonu geldi mi rızkını recep tanrısı veriyor oda böyle şükranlarını iletiyor. Neyse sağ sol kavgasına dönmesin olay sadece bizim ülkemizi değil tüm dünyayı kaplayan bi yalan. 2014 yılında ekonomist arkadaşlarımla 2020 martında çok büyük küresel bi krizin ortaya çıkacağını konuşuyorduk. Ne hikmetse tam bu anda virüs çıktı. Mantıklı olalım ya diğer türlü bi anda ani bi krizde herkes diyecekti ki arkadaş kim çaldı paramı? Şimdi ise pandemi heryer kapandı ondan ekomoni çöktü vb gibi saçma şeylere inandırılıyor insanlar aşının ise ilk hedefi kısırlık bile değil.
Kesinlikle öyle.. devletler arası bir kurgu politikası uygulanıyor ve bunu çoğu insan fark etmiyor laga luga şeylerle ilgilenmekten ciddi bir şekilde sorgulasa araştırsalar okusalar olayı anlıcaklar fakat.. nerdee..🤷🏻♀️
Yoo biçok emojiyi duruma göre kullanırım.. araştırırım sorarım sorgularım her şeyi körü körüne hareket etmem hiç bir zmn. Bir deli kuyuya atlar onu görüp herkes atlar ama ben o delinin peşinden gidenlerden değilim..💃🏻
Ahah şaka yapıosun.. cidden ara ara sıkılıyorum uzun bir süre girmiorum.. Uygulama yüklü açık yani sürekli sayfa fakat ben girmiodum.. ama bazen de uzun bir süre burda oluyorum.. bakalım birdaha sıkılıncaya kdr..💁🏻♀️
Özellikle 4-5 ay önce aşı olanların aşı koruma süresi bitti veya bitmek üzere.. onlar da tekrar aşılanması gerekiyor ve bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.. yani 4-5 ay önce aşı olanla aşı olmayanlar aynı durumda şu an.. aşı karşıtı değilim ama hakkında kesinlik olmayan bir sıvıyı da vücuduma almam..
Çok mu sık giriyorsun ki.. ben yine baya uzun zmn olmuştu girmedim paylaşım yapmadım. Ama girdimmi de uzun süre buralarda kalıyorum🙂 o anki psikolojimle alakalı galiba..
Aşı olmak zorunda kaldım cunku okullar aşısız almayacaklarinı söyluyorlar , ikiside cok guvenilir seyler degil bircok prof doktor buna karşı cıkıyor , kesin cözum de değil sonumuz hayır olsun diyorum bence bu sene , okullar ve ünilrr ilk donem açılmamalıydi diye dusunuyorum. Saygılarımla.
Aynen katılıyorum bill gatesinin de elon muskının da Allah tez zaman da belasını versin bir sinekle firavunu kahrettiği gibi insanlara bela ürettikleri bir virüs ile köklerini kurutsun inşaAllah
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aşı olayı saçmalıktan başka bişey değil 1 oldun 2 oldun 3 oldun nereye kadar gidecek bu ömür sonuna kadar millete aşımı yapacaklar
yaa amaçları bana kalırsa öldürmek sanki bğtğn devletler birileriyle gizli anlaşmış gibi hasta olanları zaten favicovir denen aşağlık ilaçla serum verip öldürüyorlar tıpkı babamı öldürdükleri gibi sapasağlam gönderdiğimşz kişiler cenaze çıktılar 2 günde hep
Yaa.. başın sağolsun..😳 kesinlikle dediğin gibi ztn olayın gerçeği başka ama farklı gösteriyorlar.. günlük tablo sonuçlarınıda farkında değil misin ara ara belirli rakamlarda sabitliyorlar kafalarına göre..
Ben bunlarin yuzunden umudumu kaybetim allah cezalarini versin yeter artik ya rahat birakin bizi asiniz da pcr testinizde got*nize girsinde bir daha cikmasin mk
Kaybetme diren.. akıllı dik dur karşı çık.. herkes sustuğu için böyle insanları maymuna çevirdiler.. onlar ne derse yapma sen ne istiyorsan yap.. karşı çık yani..
Olene kadar karsiyim evde kiyamat koptu 2. filmi baslicak cok yakinda ama ben kendimi oldururum de olmam bundan dolayi hayatim bitti bitirdiler bizi allah sorsun hepsine
Öyle bi durum olursa zaten isyan çıkacak ve artık dayatılan herşeyi köle gibi kabul etmenin doğru olmadığını insanlar zor yoldan da olsa anlayacak. Dediğim gibi son ana kadar dayan pes etme.
Ahh canım benim asıl cehaleti sen ve senin gibiler oluşturuyor.. gayet net... kandırıyorlaarr.. kandırılıyoruzzz.. her ya da geç anlamayanlar inanmayanlar zaman geçtikçe ve tüm bu dediklerim çıktıkça hak verilicek.. şimdi daha fazla kendimi yoramıcam anlatmak için.. oku araştır derim ben.. kii.. dünyanın biçok ülkesinde uzmanlar açıklama yaptı fakat uzağa gitme yinede.. Erkan trükten-Abdurrahman Dilipak hocaların paylaşım ve videolarına bakabilirsin..
Yav sen ne işsin kızım gece gece.. fikirlerimiz uymaya bilir.. beğenmeye bilirsinde o zmn yorum da yapmayaydın.. hitap şeklin yanlış ondan bu saçmalıklar.. onca insan yazıyor saygı çerçevesinde yorumlaşıyoruz.. ama işte arada çıkıyor böyle seviye dışı.. neyse çık güzel güzel hadi kardeşim..
Kes.. fikirlerini kendine sakla.. önce bir araştırma yap körü körüne zehirlenme.. ne olduğunu sonucunu biliomusun ki.. DNA’nla oynanıyor artı kısırlaşma üretmeyi durdurucaklar.. insan ömrünü kısaltıyor.. vs. Araştır kötü bişey demioruz oku dinle araştır iyice..
Kess bee önce olda öyle konuş.. boş yazma burda.. drlara laf eden yok ne haddimize.. bizim lafımız başımızdakiler iyi doğru yönetemiyenlere.. saçma şeylerle insanları kandırıyorlar boş beleşlikler.
Bu konuda itiraz doktorlardan başlar halk doktor değildir. Hukuken herhangi bir zorlama yok aşı olmak zorunda değilsin test istemek ise hukuka aykırı değil neyin toplu itirazını yapalım?
Yapicak bir şey yok. Bizler tıp konusunda uzman değiliz yalan mı? Uzman kişiler ayaklanmıyorsa bizimki sadece kuru gürültü. İnsan haklarını inkar eden hukuksuz bir olay da yok varsa bir hukukçu arkadaş söylesin bizde bilelim ama tıp ilmindeki bir şey için itiraz etmek biz bilmeyen için anlamsız ama insan hakki ihlali varsa eyw tartışalım itiraz edelim
Bilgisiz bildik çok dünyada bu Gezegene faydasindan çok zarari dokunan, hayvanlara eziyet eden, ozon tabakasi delinmesinde rol oynayan kas yiğinlarinin temizlenmesi gerekiyor, ayrica insan popülasyonu 8 milyara dayandi bu haddinden fazla, sera etkisi aşiri artiyor, globan isinma ise cabasi, bunlar hep kendini bir halt sanan bilgisiz bildik kas yiğinlarin yüzünden oluyor, bu gemi su aliyor ve batacak gibi duruyor böyle giderse dünya yani, bu gezegenin bilinçli insanlara ihtiyaci var yoksa insanlar kendi sonlarini kendi getirecek. Bu gezegene aşiri insan popülasyonunun bi gereği yok az olsun öz olsun, ayrica II. dünya savaşi gibi savaş mi çiksin? Bence hiç lüzum yok buna biz medeniyet olarak bi savaş daha yapip geriye gidip tekrar toparlanmaya çalişip hem ekonomik olarak hem zamansal olarak zaman kaybetmememiz gerek. O yüzden hülasa bu biyolojik savaş en mantikli olanı
Kesinlikle katılıyorum.. dünya düzeni artık düzensiz kirli yazık çok yazık ne hale geldik.. ileriye gideceğimize kaçıncı çağda geri geri gidiyoruz.. daha da umut beklemiyorum ztn hiç bir şeyden..🤷🏻♀️
Hepsi temizlenecek göreceksin o aşilarla temizleyecekler. Bilgisiz bildikleri yaprak gibi dökecekler çünkü kuru kalabaliğa gerek yok bu gezegen'de. O vurduklari aşi silah zaten, alayini temizlesinler bilinçsizlerin isterse babam, kardeşim olsun yoksa gerçekten bu gemi su aliyor, batacak o yüzdendir ki başka Gezegende yaşam ariyorlar çünkü bu gemi batacak
Amaç o ztn.. 1 zehir yetmedi 2 oda yetmez arka arkaya 3-4-5-6 falan gider böyle.. tam temizlik üreme yok.. insan DNA sı bozulucak ömür kısalıcak.. twitter’da Abdurrahman Dilipak’ın bir paylaşımında 70 yaş üzeri aşılananlarda 3 yıl sonra ölümler gerçekleşicek 30 yaş üzeri olanlar da 5-10 yıl ömür kısalacak diyen bir yabancı profesör.. ve dilipak hocanın artı bir çok bilim insanının her zmn uyarılarda ve ikazda bulunmasına rağmen hala duymamazlıktan gelinmesi..🤷🏻♀️
Duymamazliktan gelimesinin sebebi farkli insanlar bu gezegendeki yaşamin 1000'de birini oluşturuyor ve haddini aşmamali her canli yerini bilecek ekosistem'de. Bizim Uzaya daha çok açilmamiz lazim bu fazlalik insanlardan kurtulup gerekirse hayat barindiran başka Gezegen bulmaliyiz ariyorlar zaten yaşli nüfus çok artti insanlar gezegeni sahiplendi bas bayaği. Bu gezegen'de yaşamin 1000'de birini oluşturan insanlar yerini bilecek