Aşı veya haftada iki pcr saçmalığına ne diyorsunuz?🙄👎?

İnanılmaz saçma sapan kararlar alan bir ülke olduk, bu dengesiz yönetenler sayesinde..
hele bu dayatmalar mecburiyetler🤦🏻‍♀️
anlaşılır gibi değil..
Tüm gün insanların yarısından çoğunda ağızlarında maske yok..
Hayat gayet normal gidiyor.. yok pcr test yaptırmayan ve aşı belası şartları dayatmaları saçma salk mecbur bırakmalar.. bu nedir yaa.. nasıl bir ülke olduk.. insanlar üzerinde daha 1 yılda hızlıca üretilen sıvıyı test ediyorlar.. oysaki uzmanlar normal bir aşı, piyasaya sürmeden önce 5 ila 7 yıl deneyi yapılıp insanlara yapıyorlarmış.. pcr cihazları ayrıca bu covid belası denen kurgu ortaya çıkmadan önce üretilmiş hazırlanmış..
Elon musk bile uyarmıştı aynı gün 4 kez test yaptırdım, 2si pozitif 2si negatif çıktı siz düşünün demişti.. yani arkadaşlar enteresan devletler arası kurgu politikası uygulanıyor amaç, insanlar üzerinde korku salmak ve yaptırım uygulanmak.. kii.. ben epey bir araştırma ve detayları okuyup izlemem neticesinde buldum.. ve bu durumu gizli tutuyorlar.. tüm dünyanın bir çok ülkesinde farkına vardılar.. fakat insanlara konuyu bastırıp kapatmaya çalışıyorlar.. yani neler neler.. aşının yani bu ne olduğu belirsiz sıvının, insanın DNA’sını ve kısırlaştırma, insan ömrünü kısalttığına dair açıklamalar yapıldı. 70 yaş üzeri üç yıl 30 yaş üzerin insanda 5-10 yıl ömrünü kısalttığı söyleniyor.. yani benden söylemesi arkadaşlar.. bende başta inanan biriydim ama bir çok araştırma sonucu şimdi inanmıyorum ve karşıyım aşı da vurulmayacağım hiç bir şekilde de dayatamaz dinletemez.. NOKTA..😜👊