AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de katıldığı açılışta kurdeleyi erken kesen çocuğun kafasına vurarak uyardığı görüntülere siyasiler sert tepki gösterdi.
Bu şekilde mi muhalefet yapın diyor insanlar size. Her şeyi de gündeme alıp eleştiri yapılmaz. Bazı şeyleri abartmıyor mu bu toplum sizce de?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuklara davranışı sosyal medyada olay oldu! Sosyal medya ve muhalefet bazen abartmıyor mu sizce?
Katılmıyorum. Ortada çok çirkin bir görüntü var bence minicik çocuğun başına o surat ifadesiyle tokmak gibi vurulmaz. Bazen insanların düşünce yapısını beden dili ele verir zira burda da bu durum söz konusu. Muhalefet son derece haklı eleştirmekte.
Ama çocuğun kafasına da tuvalet kapısı tıklatır gibi de vurulmaz bee 🤣🤣🤣. Atatürk'ün çocuklarla fotoğrafları aklıma geliyor, arada dağlar kadar fark var. Davutoğlu da bir çocuğu kafasını iki eliyle kıskaçlı vinç gibi havaya kaldırmıştı, boynunu sakatlayacaktı çocuğun. Bu adamlar niye böyle ya?
Allahaskina şimdi o hoş bir görüntü mu? Sen cumhurbaşkanısin bir de... Bu adam kendine herseyi yakıştırıyor ve evet ona yakisan bir hareket şaşırmadım. Abartı vs yok eleştiri hakkını o vermiş onlara. Tamam belki karşı taraflardan da çocuğu bahane edip eleştiri yapanlar var diyelim ; neden? O kozu o verdi onlara öyle değil mi? Kendisi bazen olmayan durumları varmış gibi eleştiriyor Fakat bu olan ve olmaması gereken bir durum kusura bakma
Bizim meclis falan boş iş valla. Ne kadar boş adam varsa ülke yönetiminde bence. Komple temizlenmeli. Ülkenin 30-45 yaş aralığında ki insanlar bunlardan hem daha iyi düşünüyor, hem daha yeniliği daha kolay yakalıyor. Pembe dizi gibi siyasi gündemimiz var yemin ediyorum. Muhalefet desen çöp, hükümet desen ondan daha da çöp. Ülkenin içine ediliyor gık çıkaran yok.
Sergilediği tavır doğru mu sizce? İki parmağıyla kapı tıklatır gibi çocuğun kafasına vuruyor. Canının yanmaması tavırın hatalı olmadığını göstermez. Başını okşayıp gülmek yerine kafasına vurup çocuğu kızarcasına uyarmak merhamet seviyesini gösterir.
Aslında görünürde biraz abartı gibi olsada şiddete eğilimli bir cumhur başkanımızın olduğunu ve aslında halka gösterdiği maskenin yavaş yavaş düşmesinede birnevi yardımcı oluyor.
Adam akıllı bir muhalefet olsaydı zaten, RTE seçim üstüne seçim kazanamazdı. Sedat Peker'in güzel bir lafı vardı bir video'da '' Ben o kadar şey söylememe rağmen, muhalefet halen 10 bin dolar alan milletvekiline takılmış durumda ''
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiçbir şekilde abartı değil. Bu hareketi Biden veya Putin yapmış olsaydı, Dünya gündemine oturur hatta bizim televizyonlarımız bile bas bas bağırıp eleştirirdi. Yanında küçük bir çocuk var ve bildiğin kafasını tokmaklıyor ve azarlıyor. Çocuklar çok hassas varlıklardır, daha nasıl davranılmasını bile bilmeyen bir kişi; bu ülkeyi yönetiyor. Savunulacak hiçbir tarafı yok ve eleştiriler az bile...
Vurmak var, vurmak var.. Önemli olan davranış veya sözden çok onun arkasında yatan anlamdır. Anlamsızca olan eleştiriler, eleştireni basitleştirir, eleştirileni yüceltir.
Yâni çocuklara sırf çocuk diye iyi davrancak değiliz ama kafaya vurmada yerinde olmalı yani sebepli olmalı saçma bir sebepten dolayı vurulmaz Çocuğu salya sümük ağlatmaya değmez bu.
Bütün çocuklar, sadece çocuk oldukları için iyi davranılmayı hakeder. Sebepli de olsa çocuğa vurulmaz, ne kafasına, ne başka yerine. "Saçma bir sebepten vurulmaz" değil, hiç bir sebepten vurulmaz.
"Büyük siyasi lider" kısmına katılamıyorum... Kendi vatandaşını görmezden gelip kaçak göçmenleri el üstünde tutan, seçmenin en az yarısını karşısına alıp ötekileştiren bir lider, büyük lider değildir, olsa olsa oy çoğunluğuna dayanarak, karşıtlarına "rağmen", karşıtlarına "inat" elindeki gücü kötüye kullanan liderdir. Ondan da lider olmaz zaten.
Bir insanı sevmiyorsam mutlaka bir şey çıkmıştır Bu da böyle ilk çıktığından beri sevmedim ısınamadım çorap söküğü gibi sevmediğim yönleri davranışları oldu hep böyle bir cumhurbaşkanından boyle bi hareket sasirmadim çok kaba ve hiç demokratik değil..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hemşehrilerine böyle davranıyorsa başkalarına kim bilir nasıl davranır! Bu elli ayaklı, güçleri tekelinde toplayıp şahsım hükümeti oluşturdukça vatanıda şahsına tapulayacak ;) yavaştan çocukların kafasına tıklatmaya başlamış. O çocuğun ana babası bu bu şahsa oy verecek olursa huy olsun onlara..
Senin tek amacın algı yaratmak, Giresun da kadın park bakımsız dedi ve CHP li başkanın adamları kadını öldüresiye dövdü aç oku, tek taraflı olma, her açıdan haber yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence gayet normal bir hareket zamanında ABD başkanları bu tarz hareketleri çok yaptı ve herkes onları desteklemeye başladı bizim Cumhurbaşkanimiz yapınca niye garip olsun ki
Yol yabdi yol. .. asrın padişahı, genel kurmay başgani o. Sen ne diyon bre gafir. Odur ve dinle. Gocuk bilmiyense gocuk suçlu ogrenmell. Yabamiyorsa falakaya vurulmali. Heyyy yol yabdi yol.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuklara davranışı sosyal medyada olay oldu! Sosyal medya ve muhalefet bazen abartmıyor mu sizce?