Adalet Bakanlığı, Kabe soruşturması kapsamında yapılan tutuklamalara ilişkin Anayasa Mahkemesi’ne cevap verdi. Verilen cevapta eşcinselliğin İslam’a göre haram olduğu belirtilerek tutuklamaların kanuna uygun olduğu söylendi.
Cumhuriyet tarihinde ilk kez yasaları kenarı bırakıp, şeriat kanununa göre bir karar veriliyor.
Anayasa mahkemesi ilk kez şeriat yasası uygulayıp escinsellik haram, tutuklamalar doğru dedi. Türkiye, şeriat devleti mi oluyor?
Şeriat hükümleri Hz. Hüseyin şehit edildiğinden bu yana hiç bir müslüman devlet şeriat sistemi uygulayamıyor. Çünkü dikta denilen rejimler kendi sistemini uygulayıp adına şeriat diyor. Bunu ilk olarak saraylar kurup ben halifeyim diyen muaviye yaptı. O sistem o günden sonra tüm müslüman devletlerde aynı oldu. Kimi devletler cahiliye dönemine bile döndü. Şu çarkı biz Türk'üz kaç devlet kurduk ama öz benligimizin kültürünü unuttuk. Hangi devletimiz kurulup orta doğunun kültürünü benimsedi ise yıkılmaya mahkum oldu. En barışı osmanlı devleti. Alimin oglu alim diyen kişiler çıktı. Sonra vergiyi devlet yerine mültezimler topladi. O kadar cahil var ki hala osmanlıyı iki kişi çıkıp yıktığına inanır. İşte orta doğu kültüründen gelip sana tarihini böyle öğretirler. O zamanlarin Lawrenceleri şimdilerde kültürünü ezerek sana din öğretmeye çalışır. Bende karşıyım eşcinselliğe. Bazıları özgürlük diye sokaklarda neler yapıyor. Bilmiyorlar ki lut kavmi nasıl helak oldu. İnsanlar öncelikle kültürlerini benimsemeli. Bizim kültürümüz bazı kültürlerle iç içe. Sadece insanlar birbirine karşı saygıyı yitirmemeli. İlk olarak yenilecek şey eğitimle, cehalettir. Cahil oldukça birileri gelir sizi dininizden de eder kültürünüzden de. Sonra çıkarlar bak bu boyle şu böyle diye öğretirler. İlk dikta olarak ikinci ise zihin kontrolü ile ele geçirilmiş olup kendi sözleriniz bile olmaz. En azından sevgili hayati yaşarken bile izlediğiniz dizi filmlerin etkisinden kalıp onun kontrolü ile hayatlarınızı sürdürüyorsunuz. şu an ne yazık ki çoğunun düşünceleri kendinin değil. Hayati okumadan ve gezip görmeden ezbere yaşıyor. Eşcinselliğe İslam ülkeleri karşı değil ki sadece bir çok ülke buna karşı. Adapteyi İslamiyetin üzerine yıkmak olmaz sadece.
Bu nedir yaa amaçları dinimizi öne sürüp ortalığı karıştırmak neymiş harammış bu zamana kadar nerdeydiniz tamam lgbt olayını ben desteklememde karışmamda özgür bir ülkede herkes özgürce yaşamalıdır en nihayetinde kimse kimsenin hayatına müdahale edemez sorun bakalım dinimizde vergi vermek herşeye zam getirmenin faizlerin yeri var mı hayvan çocuk kadın tecavüzlerinin cinayetlerinin dinimizdeki yeri var mı fakirin garibanın cebine göz dikip üç beş kuruşunu çalmanın dinimizde yeri var mı haklılar ezilirken haksızların yüceltilmesinin dinimizde yeri var mı insanoğlu ekmek ekmek diye ağlarken birilerinin altın varaklı yerlerde sefa sürmesinin dinimizde yeri var mı suçluları serbest bırakmanın daha çok suç işlenmesini sağlamasına dinimizde yeri var mı insanların afetlerden canı yanmışken zarar görmüsken vatandaşdan para dilenmesinin dinimizde yeri var mı daha neler neler ölüyü diriyi s*iktiniz sıra gözünüzü lgbtlilere diktiniz gerçekten bu kadar herşeyin hesabını öbür tarafta nasıl vereceksiniz Allah belanızı versin artık yaa ülkenin anasını ağlattınız bu gidişle bizimde sonumuz Afganistan'a dönecek bakın görün tez zamanda bu ülkeden o sefa sürdüğünüz altın varaklı yerinizden defolup gitmeniz dileğiyle 😡😡😡🙏🙏🙏
Git gide sonumuz o olacak gibi. Ya bu hükumet değişmeli ya da sektir olup gitmeliyiz. Vatan millet sevgisi diye bisey kalmadı. Nesini sevicem böyle devletin? Bana sahip çıkmayan devleti, vatanı ben niye sahip çıkıp ardında durayım? Bu devlet benden önce vardı. Ama bu gidişata bakılırsa ben ve benim gibilerden sonra böyle bir devlet, böyle bir ülke kalmayacak. Her bir parçası satıldı, yakıldı, yıkıldı. Devletin ne gençlerine, ne hazinelerine ne insanına ne de her bir taşına toprağına sahip çıkmasını beklerken hiç biri umurunda olmadı. Benim neden olsun..
Alkol faizde haram lgbt ne zararı var anlamıyorum insanların hayatlarından bir çekilemediler size ne kardeşim? Islamda haram olan birşey için tutuklamak da saçma bunların islamla alakası bile yok. Kişilerin özgürlüklerini kkısıtlamktan başka birşey değil.
Ne dedim sana ; 2023 e hazırlık... yavaş yavaş geliyor işte Bunlar o talibanlari buraya da getirirse şaşma.. gecen açıklama yaptı taliban gelirse elbette kabul. ederiz ülkeye diye Zorla isyan çıkacak diye düşünüyorum sonu sonu... Allah sonumuzu hayır etsin 😉
Sapkınlık ve sapıklık bunların şeriat dedigi şey... küçük kız çocuklarıyla cinsellik hayalleri , ve kafalarına göre istedikleri kadınları alıp tecavüz vs vs vs adı da Allah yolu şeriat O. Çocukluğunun adına şeriat demişler bu işte olan
Afganistan da olanların aynısı işte iyi baksınlar oraya. Dün bir görüntü de kadın bebeğini Amerikan askerlerine teslim ediyor tellerin üzerinden. Hiç te burada heveslenmesinler öyle bir ülke yaratmaya
Hevselensinler heveslensinler bakalım bu defa duracakmiyiz onlar koyunlariyla karıştırdı bizi eksileyen sapık, sen gibiler kizlarini da cocukken satar sapıklar namus yoksunlari Allah belanızı versin sizin
Fetö'nün yargı içinden temizlenmediğinin kanıtı. Atatürk'ün yüz yıl önceden gençleri uyardığı konular. "harici ve dahili bedbahtlar" daki dahili bedbahtlar.. Ve en tehlikelileri hem de.. Türkiye Cumhuriyeti dışarıdan yıkılmaz evelallah, şükür yerimizdeyiz, sağlamız, buradayız, yurtsuz yuvasızlar gibi kaçıp gitmeyiz. Amaaa içerideki adamla başetmek öyle kolay iş değildir. Hele bir de işin içine din girerse. Ne yapsan dinsiz ilan edilir, baskılanırsın. Önlerini dinle açarlar, dinle yandaş toplarlar ve dini sömürerek bu ülkeyi bir fare gibi kemirirler..
Anayasasında devletin laik olduğu vurgusu yapılan bir ülkede bu AYM kararı bir yargı skandalıdır. AİHM buna hak ihlali kararı verir. Bugün eşcinsellik haram diyen mahkeme, yarın eşini aldattığı için öldürülen kadının kocasını haklı bulur. İçki tükettiği için biri tutuklanırsa ona da haram deyip tutuklamayı haklı bulur. Bu gidiş, iyi bir gidiş değil. Türkiye Cumhuriyeti'nde yargı kararlarının dini hükümlere dayandırılması Anayasa'nın ihlal edilmesi suçunu oluşturur ve TC Anayasasına göre tüm kurumlar yürürlükteki Anayasa ve kanunlara uymakla yükümlüdür (Anayasa Md. 129). Adalet Bakanlığı'nın savunmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca, eşcinsellik, TC yasalarına göre suç sayılmadığından, eşcinselliğin tutuklamaya gerekçe gösterilmesi de kanunsuz suç olmayacağı ilkesi gereği Anayasa ihlalidir (Md. 38).
Düzeltme: AYM kararı değil, Adalet Bakanlığı'nın AYM'ye gönderdiği savunma yazısıymış. AYM, Adalet Bakanlığı'nın savunmasını dikkate alıp bu tutuklamaların hak ihlali olmadığına karar verirse o zaman AİHM'den döner.
@lapadulaa birader sorarken gizli üyelerin görüşlerine kapat da, yılan gibi sinsice görüş yazıp kaçmasınlar, üstelik yoruma da kapalı, ağzının payını veremiyorum, sinir etti beni m.. k... mun ge... zekâlısı. Sen "hükümeti eleştiren müslüman olamaz mı?" demişsin, bu da "madem müslümansın, eşcinsellik de dinde haram, bunu niye eleştiriyorsun?" diye çarpık ve tutarsız bir mantık yürütüyor. Bu yobazlara göre, kendine "müslümanım" diyen hiç bir birey laik bir düzende yaşamayı isteyemez. İşte bu kafayı ben bu ülkede istemiyorum arkadaş.
@lapadulaa on numara soru olmuş, resmen yobaz turnusolü, bir sürü laiklik ve Cumhuriyet düşmanı engelledim sayende 🤣🤣🤣 Konuşturmayacan bunları, gidip KS alternatifi zevceler nîsalar soruyor diye site açıp orada takılsınlar, mü'min gençlere, hacı hocalara üçüncü, dördüncü eş olurlar belki. Dini kurallarla yönetilmek isteyen Arabistan'a gidebilir, 1 hafta dayanamazlar nasılolsa.
Laik bir ülkede nasıl olabildiğine şaşıyorum. Hala "sapkınlık, dinimiz" diyen var. Burası laik bir ve demokratik bir devlettir. Herkesin kendi din ve vicdan özgürlüğü vardır. Bu yorumu nasıl yaparsınız, hangi kafada yaparsınız? Ben erkekten hoşlanıyorum o da erkek ama erkekten hoşlanıyor. Kadın ama kadından hoşlanıyor ve ondan haz alıyor, BİTTİ. İnsanların zevklerinden, yaşam tarzlarından elinizi çekin lütfen. Herkes dünyaya bir kere geliyor ve mutlu olmak istiyor. Sen istiyorsun diye istemediği , arzulamadığı bir erkek veya kadınla olmayacak arkadaşım. Sırf sen ve ailen mutlu olsun diye.. Çocuğununun bunları görünce psikolojisi bozulmaz. Sevgi ile özgürlük ile bozulmaz, anlayış göstermek ile saygı ile Çocuğun psikolojisi bozulmaz. Şiddetle bozulur, baskıyla bozulur, bastırılmış duygularla bozulur. Ya bir şey diyeyim mi? Herkes kendi dinini kendi yaşasın. O kadar güzel yaşasın ki içinde, biz hayran olalım. Kimse İnsanlara akıl dışkılamayın.
Şeriat bir devlet nasıl olur? Önce onu öğrenmelisin. Dinimizde Eş cinsellik zaten haram ve günah. Ki doğal olanı da bu. Toplumun ahlakını bozan bir davranış helal mi demeliydik? Şeriat ile bu durumu özdeşleştirmen çok alakasız. Hadi derdim ki toplumda kadınlar yalnız başına sokağa çıkamaz bir hâle gelse veyahut çalışma ve toplumsal hayatta kadınlara kısıtlamalar getirilse, aşırı dini kurallar toplumda yer etse derdik ki evet şeriat bir devlet olma yolundayız. Fakat biz bir Müslüman ülkesinde yaşıyor isek, İslam adı altında Kuranı Kerim'in haram kıldığı eşcinsellik kavramında bir olay yaşandığı takdirde tutuklanma olayının olması gayet normal bir durum. Şeriat ile bağlantısı kesinlikle yoktur.
Tabi çocuk istismarı, kadına karşı yapılan tüm suçlar görünmez pelerin takmış ama eşcinseller konu olunca haram bro. Bunlar harbi kafayı yemişler özgürlükcü bir ülkede insanların tercihlerine nasıl saygı duyulmaz anlamıyorum ve bunu savunan haklı bulanlar var. Görün ilerisi daha karanlık bununla başlayıp devamında neler getirecekler açın gözünüzü, sabıır çekmekten ben bıktım, bunlar bu cahillikle nasıl yaşıyorlar anlamıyorum.
Eğer lgbt bireylerine yasak gelirse, heteroseksüel bireylerde bu durumdan zararlı çıkacak. Çünkü ahlak ve namus kavramı değerleşecek. Bir kadın ve erkek dışarda el ele tutaşamayacak veya birbirlerini istediği zaman öpemeyecekler. Eşcinsellerin kurtuluşu heteroseksüelleride özgürleştirecektir.
Her geçen gün dahada kotuye giden bir ülke olduk... Geleceklerine bu şekilde bir ülke hirakn bu nesil yattıkları yerde çokça kemikleri sizlayacak. Ama. kardesim bu halk bu yönetim ile bunu hak ediyor halk seçti bu yönetimi heryer herşeye siyaset bulaştı. Diyanet işleri bütçelerinin yetersiz olduğu için bütçe artışı bile talep etti.
o yolda ilerliyor evet. herkes otursun birşey yapmasın. halk yasal yollarla hakkını aramak için neyi bekliyor? Muhalefet ne zaman artık işini yapacak? şeriatçılara sesleniyorum. afganistana gidin. merak etmeyin uçak parasını bir şekilde karşılarız siz yeter ki istediğiniz şeriati doya doya yaşayın.
Çocuk istismarına kanıt isteyen bu adalet sisteminden herseyi beklerim. O kadar kötü bir yönetim altındayız ki bundan nasıl kurtuluruz bilmiyorum. Yeni bir Mustafa Kemal arıyor gözlerim. Yüzde 50 si aptal olan bir ülkeden o bile umudu kesmistir ya😒
Tecavüzcüler var tacizciler var hala dertleri şeriat getirmek eşcinselliği bitirmeye çalışmak eşcinsellik bitmez bu o insanların elindeki bir şeyde değil şeriatta gelemez daha neler oradı türkiye laik bir devlet yani öyle umuyorum.
Abi su lgbtyi ne buyuttunuz ya keske lgbt bireyi olsaydim ne kdr savunuyorsunuz yani agzim acik izliyorum onlarda zaten egleniyordur illaki anlamsiz yani bu savunmaniz da anlamsiz avukati misiniz sizene abi sizene ya mal mal isler a. k baska bir derdimiz yoktu Afganlar bitti Suriyeliler bitti konustugumuz konuyu bak insanlarin kiminle yatip kalkacagini kime ilgi duyacagini konusuyoruz ne sacma isler yemin ederim sabahtan aksama kadar oturup herhalde lgbt bireylerini savunuyorsunuz biktim bunlari deyince de sacma sapan yok dogustanmis yok soyleymis hadiii ordannnn hadii!
Başlıkta hata var sanırım. Anayasa mahkemesi henüz bir karar vermedi ama içerik aynen yazıldığı gibi. Adalet Bakanlığı'nın davaya verdiği cevabın içeriği çok ama çok sıkıntılı. Adalet Bakanlığı, diyalektik düşüncenin tamamen dışına çıkmış cevabında. Haram - helal kavramlarının hukuka bir ilgisi yoktur. Aslında başka da bir açıklama yapmaya gerek yok; zira verilen cevap öyle vahim ki, tüm ülkenin tek ağızdan bu cevabı kınaması gerekirdi. Bakın bu cevabı bir diyanet görevlisi verebilir, hatta popülist bir siyasetçi de verebilir ama bir hukukçu veremez; ülkede hukuku yöneten kurum hiç veremez. Yazıkkk
Saygi duymuyorum bu bir sapkınlıktır feristahi gelse bunu kabullendiremez bana İslam'la da alakası yok Türk toplumuna aykırı bu ister şeriat diye yorumlayın ister başka bisi lgbt yi desteklemiyorum Türk toplumunu bozmaya çalışan bir takım sapıkların çıkardığı sapıklık bu
Herkes aklını başına almalı 2023de bu dürzülerden kurtulmalıyız şahsen lgbtli olmamakla birlikde olanın da suçlu olarak görülmesine herkes gibi bende karşıyım bugun tek cinsetli doğmakta bizim elimizde değil çift cinsiyetli olmakta bizim elimizde değil Tanrının yarattığını suçlu olarak kabul etmekse cahillik ve yobazlık eseridir
Bunlar ben yaptım oldu zihniyetiyle devam edip karşı çıkanlara teröst dedikçe milletin sabrı taşımaya başladı seçimi bekliyorlar o gun de bir katakulliyapıp devam ederlerse iç savaş çıkacak gibi geliyor bana...
Hayret güzel haberleri duymak iyi geliyor. Tamamen İslam'i ceza kanunu olsa ülke güven içinde olacak. İslam düşmanı, İsrail yanlısı kâfir tepki gösterip buna bizim sahte müslimler destek veriyorsa, o sahte müslimlerde kâfir olduğunun bilincine varmalı.
İyi olmuş beter olsunlar. Şimdiki moda da escinsel olup istediklerini yapmaları özgürlük sözde.. Saygı duymayana saygi duymayacaksin bu kadar basit. Yok şeriat yok bilmem ne. İnsanların inancına saygı duymuyorlarsa bizim de onlarin sapıklıklarina saygımiz yok
@Tubaacelyaaa bu ülkede çoğu kişi şeriatı istemiyor bana inanmıyorsan bak bakim Google babadan o zaman görürsün elinizde akıllı telefon var masanızda bilgisayar bari boş kullanmayın onları asıl gitmeniz gereken sizlersiniz çoğunluk ne diyorsa o eğer çoğunluk şeriatı istemiş olsaydı ben yunanistana gitmeyi isterdim şimdi bastımı kafan
Escinsellik > ensest > subyancilik. Sirayla insanlarin cinsel tercihinden sizi ne diye her seyi normallestirecekler. Escinsellik normallesti hoş, Islam ulkeleri direniyor sadece. Ensestte yayginlasmaya basladi daddy fantezisi adi altinda basladilar ona da.
Simdi ben laik bir ülkeyiz, özgürüz diye bir kesimin kutsalını asagilasam küfür etsem mesela " Sizin kutsalinizi, inandığınız değeri, taptığınız putu si... yim" desem olur mu? Olmaz, yakışmaz. Mesela o değil devletin resmi makamlarının tutumu derseniz o makamlar bunu savunsun diye oy alıyor. Diğerleri de savunmadigi için oy alamıyor. Adına ne derseniz deyin...
Şeriat, din, anayasa, hukuk, insanların tercihleri, ihtiyaçları, maaşları, sıkıntıları, yanan ağaçlar, hayvanlar, işsizlik, atanamayanlar, eyt’liler, çöken ekonomi, ipotek edilmiş geleceğimiz, geri kalmışlığımız, 100 yıldır bitmek bilmeyen gelişmekte olan ülke oluşumuz değilde kokuşmakta olan ülke oluşumuz, kozmik tecavüzler… falan çok umursadıkları şeyler değil bence. Daha kapsamlı bişeyler var. Popüler bi cvp vericek olursam resmin bütününe bakmak gerek.
Doğru diyorlarda çocuklara yanlış örnek oluyorlar. Burası müslüman ülke eşcinsel görmek istemiyorum. Tıpkı onların başörtülü muhafazakar insanları görmek istemedikleri gibi bende öyle insanları görmek istemiyorum.
Bir zamanlar başörtülü insanları kafasından öyle sürüklediler okul birincisi olmasına rağmen nasıl oluyor insan hayatına karışmak herkes yaşasın görsün.
Bsşörtülü, muhafazakar insanları görmeyi istemeyen yok, uydurmayın. Eşcinsel görmek istemiyorum demek nefret suçudur. Hepsini gaz odalarına mı dolduralım? Asalım mı? Tecrit mi edelim? Tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz edilirken, tecavüzcüler kollanırken, tarikatçı, hacı, hoca, molla görmek istemiyorum dediniz mi? Eşcinseller mi tehlikeli, tecavüzcü hocalar mı? Eşcinsellerden rahatsızsanız, sosyal ilişki kurmazsınız olur biter. Bu arada, soracaksanız baştan söyleyeyim, LGBT bireylerin haklar temelinde eşitliğini savunmam için onlardan biri olmam gerekmiyor, adaletin bu ülkede tesis edilmesini isteyen bir "insan"ım, o kadar. Siz de "insan" olmayı deneyin, o zaman haksızlığa uğrayan herkesin yanında olmayı becerebilirsiniz.
Neymıstamney sen gerizekalımısın yoksa pudra şekerimi çektin kafan mı güzel kız diyorki Türkiye cumhuriyeti devletinin resmi dini yoktur laikliktir yani bu ülkede her inançtan her görüşten insanlar olabilir sadece çoğunluk müslüman o kadar yani bende diyorum ki yaşamın Atatürkün ilke ve inkılapları daima onun yolundan gideceğiz
Ah ah o eski askerimiz komutanlarımız olacaktı şimdi, şu yobazlarin haddini bildirecekti defalarca yaptıkları gibi, Cumhuriyeti ve Atatürk ilkelerini koruyacaklardi ama nerdee bitirdiler hepsini
Yazdımda sildim neticede küçüklerimiz var gidişattan her türlü endişeliyim Gençler size sesleniyorum ilim ve bilimden uzaklaşmadan ülkemiz örf ve adetlerine sahip çıkabiliriz
Bu ülkenin ne seçim sistemini ne hukuk sistemini ne siyasi düzenini ne de halklarının iradesini tanıyorum. Barbar ve geri kalmış bir ülkenin hiçbir şeyini tanımam
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Korkmayinnnn arkadaşlar KS de erkek ve. kizlarin yorumlarını. Sorularını okuyun eee Herkes birini aldatıyor herkes sevgili derdinde Korkmayin şeriat zaten bizi. istemez napsın şeriat bizi delimi Şeriat gelemez bizim dolumuza aykırı. Biz. sadece kendini. düşünen. bencil insanciklariz. insna hakları hayvan hakları yok. Yarın sokağa. Çıkalım LGBT liler için desek 100 kişi çıkmaz. Seriat istemek için sokağa Çıkalım. Desek 50. kisi zor.. kafanizi. yormayin. Gelmezzz
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Birde bu soruyu duzeltin anayasa mahkemesi adalet bakanlığından görüş ıstiyor o adalet bakanlığının mahkemeye verdiği cevap kanımca.
Orada Kabe soruşturması yazıyor. Bilmeden hemen saldırıya geçmeyin. 😑 ( İki tarafı da desteklemiyorum. Yapanların maneviyata saldırması yüzünden ceza alması gerek.)
Tek adam mek adam halkın çoğunluğunda karşılığı olmayan abuk subuk bir şeyi üç beş çapulcunun sokaklarda ciyaklaması yüzünden topluma dayatmıyor sonuçta adam Helal olsun Putin beye
Olum bu ne korku yanliz turkiyenin kulturel ve konumunun getirmis oldugu popülasyonu bilmiyorsunuz bos konusuyorsunuz her zaman ki gibi sizin derdiniz islam istediginiz kadar islam dusmanligi yapin kazanamiyacaksiniz
Ne şeriatı ya saçmalama. Uzaktan yakından alakası yok. Algı oluşturma. Sanki dinle yönetiliyoruz da gelmiş şeriat diyor 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şimdi dostum benim, geçen seninle tartışmıştık, hükümeti eleştiren müslüman olmuyor mu demiştin bende eyvallah demiştim. Fakat şimdi eleştirdiğin durum islami bir kaide? Yoksa sende islamcıyım deyip şeriatı reddeden münafık kafirlerden misin? Korkma mürted olduğun için öldürülmezsin düzgünce düşüncelerini söyle. Fakat müslümanım deyipte şeriatı reddetme komik oluyorsun!
3 bin yıl öncesinin kanunlarını istiyorsan bak Afganistan orada.
Cevap sahibi
+1 yıl
3 bin değil 1400. Ayrıca Afkanistanın uyguladığı şeriat doğru değil. Gerçek şeriatı bilmediğin için bu cahillik ondan. Bir diğeri de şeriatı reddeden kafir olur. Bunu bildiğin için bu andan itibaren mesulsün. Bu yüzden düşüncelerinde bunu göz önünde bulundurarak konuş.
Senin şu yorumlarını görmeme gerek kalmadan çıksana bi gizliden kimsin engelleyeyim. Antik çağ hasretiyle yanin tutuşun.
Cevap sahibi
+1 yıl
Dostum, beni engellersin ama Allah'ı engelleyemezsin. Sana insan gibi doğruyu öğretmeye çalışıyorum. Bu neyin kibri bu neyin inatı? Ben görevliyim doğruyu söylemek zorundayım, ve seni de kurtarmak istiyorum bu yanlışından.
Ben doğruyu biliyorum da, sen kendine bak bence biraz. Dünya değişti hiç bir şey eskisi gibi kalmaz. Hele insanlar hiç baskılanamaz. İnancını her insan içinde yaşar. Devletin dini olmaz. Mesele bu.
Cevap sahibi
+1 yıl
Şeriatı reddeden kafir olur. Kafir ölen de sonsuza kadar yanar. Bunu kimse istemez. Yapma etme yarın hepimiz öleceğiz. Seni ne laiklik ne de çağdaşlık hiçbiri kurtaramaz. Biraz düşün. İslamı yanlış gösterenlere inanıp kendini ateşe atma. Yarın öldüğün zaman herşey için geç olur, vakit kaybetmeden hakikati araştır.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Anayasa mahkemesi ilk kez şeriat yasası uygulayıp escinsellik haram, tutuklamalar doğru dedi. Türkiye, şeriat devleti mi oluyor?