Merak ediyorum amerika kendi ikiz kulelerini alttan patlatıyor. Daha bu olaylar olmadan yıllar önce yapılmış tatbikatlarda hareket planları belirlenmiş. İkiz kuleler vurulmadan hollywood filmleriyle kamuoyu hazırlık içine sokulmuş. Herşeye rağmen başlarında taliban önderliğiyle bile olsa Afgan halkı işgal ve tecavüz ordusu katil amerikaya karşı zaferi'ni kazandı. Amerikaya susanlar halkın egemen çoğunluğu ile desteklenen Talibandan ne istiyor? Amerika kadınlara tecavüz ederken düğünleri bile bombalarken neredeydi insanlığınız?
Çünkü Amerika'ya karşı zafer kazandığını düşündüğünüz bu örgüt. Amerika'nın yapmış olduğu zulmü, din kisvesi altında olağan gibi göstermeye devam ediyor.
Amerika Afganistan'a girdiği zaman ne yaptı, kadınlarına tecavüz etti, kendisine silah doğrultma ihtimali olan erkek çocuklarını kurşunladı, yaşına bakmaksızın silah tutma ihtimali olanları tehdit olarak gördü ve öldürdü.
Şimdi Taliban ne yapıyor? 15 yaşını geçmiş her kızı rızası olmadan kendi askerlerine hediye etmekten bahsediyor, kendine tehdit oluşturan insanları öldürüyor. Amerika bunu yaptığı zaman katildi, tecavüzcüydü. Ama bunlar sözüm ona İslamcı. Tecavüzlerine Dini nikah diyorlar, öldürdüklerine ise Cihad. Sadece buradan baktığım zaman bile buna susmam mümkün değil. Amerika'nın yaptığına doğru demem bunları da zafer kazanmış olarak görmem.
Gerçek Şeriatta bunlar yok 1-Kadınlara peçe zorunluluğu yok 2-Camiye gitme zorunluluğu yok 3-Sakal bırakmayana ya da kesene zindan cezası da yok 4-Kadınlar dışarı tek çıkarsa dayak cezası da yok 5-Kadınlar okuyamaz diye bir şey de yok 6-Eşi olan kadını cariye olarak almak da yasak 7-İslamı reddedene ölüm diye bir ceza da yok ( Peygamber efendimiz döneminde onlarla beraber yahudiler de yaşıyordu yine keza osmanlıda onlara zarar verilmiyordu hatta osmanlı bir yere cami yaparken oraya bir kilise bir de sinegog yapıyordu bunlar bir hristiyan görseler direkt doğrarlar ) 8-Sarık sarma mecburiyeti de yok 9-Müzik dinleme yasağı da yok ( sapıkça olanlar ve küfürlü olanlar hariç ) 10-Namaz surelerini bilmeyenlere kırbaç cezası da yok Şeriat isteyen halk şeriattan kaçmıyor azcık beyninizi çalıştırsanız şu mantığı kurarsınız adamların şeriatı getirdiği falan yok maddelerin %95'inin şeriatla alakası yok , yoksa adamlar niye uçaklara tırmanıp uçaktan düşsünler taliban onları yakaladımı hepsini vatan haini diye öldürücek şeriat diye kendi işlerine geleni yazmışlar o insanların kaçma sebebi de o zaten Aynı şekilde işid de öyle adamlar 12 kişinin kafasını kesmiş sebebi de ne biliyor musun sigara içmeleriymiş yine keza peygamber efendimiz döneminde içki içenler de vardı osmanlıda da vardı ama zarar verilmiyordu suriyede de gerçek şeriat uygulanmadı geçen bir arakdaşa suriyeli anlatmış namaz vakti dışarda olduğu için 10 kırbaç yemiş zaten yabancı basın bile bunları anlatırken aşırı şeriatçı diye anlatır ve yazar sadece şeriatçı diye yazmaz ancak sizin gibi islamofobikler böyle yapar
Ben sizin amacınızı biliyorum gerçi islamı kötü ve cani bir din gibi gösterip insanları dinlerinden soğutmak zaten taliban ve işidin destekçisi de sizin gibiler onlar o kadar silahı kimden aldı da 300 bin kişinin eline verdi sanıyosun
Peki olmaması şeriatın yanlış olduğuna mı delildir tabiki hayır ben oraya yazmışım zaten düzgün okumadın heralde suriyede ırkata afganistanda iranda mısırsa hiçbir yerde doğru uygulanmadı
Osmanlı çok başkaydı osmanlıda hristiyanlara kilise bile yapıyordu onlara çok saygılıydı her dine olduğu gibi işid de ordan burdan hristiyan kaçırıp katlediyo 2017'de galiba etiyopyadan hristiyanları kaçırıp öldürmüştüya
ben sana yanlış demedim ancak uygulanması da mümkün değil. osmanlı da kadınlar tam anlamıyla özgür olmadığı gibi nüfus sayımında dahi sayılmıyorlardı. islam öncesinde Türk devletlerinde kadın hükümdar dahi çıkarken (Tomris Hatun) araplaşmadan sonra kadının değeri giderek azalmıştır. şeriat demek zorlama demektir. bu nedenle kadınların fikrini önemsemez ve demokratik değildir bu nedenle uygulanamaz. iran da afganistan da durum ortada kapanmayan kadınlara zulüm hatta öldürmeye kadar gidiyor. kişi dinini kendi yaşamalı kimseye zorla diretmemeli
Şeriatta kapanmayan kadının cezası yazmaz sadece uyarılır uygulamasının mümkün olmadığını ben de biliyorum yarın şeriatın geliceği söylense ilk ben karşı çıkarım
ABD'ye de öfkeliydik Talibana öfkeli olduğumuz kadar. Herzamanki gibi olan yine halka oluyor. Daha önce Amerikanın mezaliminden geçen halk şimdi de Talibandan zulüm işkence görüyor. Talibanın Abd ye karşı zafer kazanmış olması (ki sırf siz öyle zannettiğiniz için yazdım yani öyle birşey yok) kendi halkına zulüm edebileceği hakkını kazandırmaz...
Birşey daha var, o korku içine kapılan ve uçaklara bile sarılan kaçişanlar, Taliban'a karşı kendi ülkesini halkını satıp Amerika'nın yanında olan yoldaşları ve batı hayranları.
Amerika. napti, Gece yarilarinda bildiğin köpeklerini bile uçaklara bindirip kaçtı. Kendilerine yaltakcilik yapanları, değerlerini satanları kullanıp paçavra gibi bıraktı.
Taliban'ın yaptıkları Amerika'nın yaptıklarının yanında bir hiç. Taliban devamlı olarak kendilerine karşı olan Afganlara karşı intihar saldırılar düzenler ve Taliban on binlerce insanı öldürdü. En azından Amerika orda Taliban pisliğine karşı savaşıyor. Küresel teröristlerle mücadele ediyor.
Hirsiz icereden (evden ) olunca kapi kilit tutmaz demis atalarimiz bir devletin icinde vatanina ihanet eden biri oldumu o devlet Irak gibi Afganistan , suriye gibi filistin gibi olur once bolerler sonra sonra devlet halkina zulum ediyor nerede insanlik der gelir devleti soyar tir tir aktin kadin cocuk alir gider tecavuzleri ve zevk icin oldurdukleri yanina kar kalir simdi anliyorum devlet icin evladindan kardesinden vazgecen padişahları
Afganistan'da son 50 yılda değişen tek şey ambalaj... Önce Ruslar ÖLDÜRDÜ... Sonra ABD ÖLDÜRDÜ... Sonra Taliban ÖLDÜRDÜ... Sonra ABD ÖLDRÜDÜ... Şimdi Taliban ÖLDÜRÜYOR...
Taliban amerikaya karşı zafermi kazandı 😂 ablacım bu taliban lideri Tayyib amerikan başkanı ve bir kaç kişi daha birlik oldular Pakistan dost ülkemiz ve taliban destekliyor yoksa 2 3 tane kroyumu indiremicekeler
Eskort Meryem sende az akıl olsa bu amerikanın talibanı 2 saatte alabileceğini bilirdin amerikanın silahlarının yarısı talibanda yok adamlar keleşle geliyolar oraya amerika orayı iha ile bile temizleyebilir
Gerçek Şeriatta bunlar yok 1-Kadınlara peçe zorunluluğu yok 2-Camiye gitme zorunluluğu yok 3-Sakal bırakmayana ya da kesene zindan cezası da yok 4-Kadınlar dışarı tek çıkarsa dayak cezası da yok 5-Kadınlar okuyamaz diye bir şey de yok 6-Eşi olan kadını cariye olarak almak da yasak 7-İslamı reddedene ölüm diye bir ceza da yok ( Peygamber efendimiz döneminde onlarla beraber yahudiler de yaşıyordu yine keza osmanlıda onlara zarar verilmiyordu hatta osmanlı bir yere cami yaparken oraya bir kilise bir de sinegog yapıyordu bunlar bir hristiyan görseler direkt doğrarlar ) 8-Sarık sarma mecburiyeti de yok 9-Müzik dinleme yasağı da yok ( sapıkça olanlar ve küfürlü olanlar hariç ) 10-Namaz surelerini bilmeyenlere kırbaç cezası da yok Şeriat isteyen halk şeriattan kaçmıyor azcık beyninizi çalıştırsanız şu mantığı kurarsınız adamların şeriatı getirdiği falan yok maddelerin %95'inin şeriatla alakası yok , yoksa adamlar niye uçaklara tırmanıp uçaktan düşsünler taliban onları yakaladımı hepsini vatan haini diye öldürücek şeriat diye kendi işlerine geleni yazmışlar o insanların kaçma sebebi de o zaten Aynı şekilde işid de öyle adamlar 12 kişinin kafasını kesmiş sebebi de ne biliyor musun sigara içmeleriymiş yine keza peygamber efendimiz döneminde içki içenler de vardı osmanlıda da vardı ama zarar verilmiyordu suriyede de gerçek şeriat uygulanmadı geçen bir arakdaşa suriyeli anlatmış namaz vakti dışarda olduğu için 10 kırbaç yemiş zaten yabancı basın bile bunları anlatırken aşırı şeriatçı diye anlatır ve yazar sadece şeriatçı diye yazmaz ancak sizin gibi islamofobikler böyle yapar
Ben sizin amacınızı biliyorum gerçi islamı kötü ve cani bir din gibi gösterip insanları dinlerinden soğutmak zaten taliban ve işidin destekçisi de sizin gibiler onlar o kadar silahı kimden aldı da 300 bin kişinin eline verdi sanıyosun
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > ABD Afganistan'da katliam tecavüz işgal ederken susanlar görmeyenler Amerika'ya karşı zafer kazanan Talibana neden öfkeli?