Iki seçeneğiniz bir şıkkınız olacak ve bu iki cani örgütten birisinin yönettigi yer de yaşayacaksınız hangisini seçersiniz 😁?
İşid daha kötü tabiki
Taliban daha kötü tabiki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İslamla alakası olmayan her örgüt kötü... İkisi de yaşamayı hak etmiyor.
Ikisi de gerçek sunni islamı yaşayan orgutler
Alakasız.
Tamamen ayetlere ve hadislere göre hareket ediyorlar. Bizim ulke de islam filan yasanmiyor herkes inanmak istedigi islami yaratmiş gercek islam taliban ve işid
He canım he, durduk yere senin de kafayı kesek o halde...
Namaz kılmak farz sıkıyorsa kılma 😁. Kadınlar tamamen et parcaşı zaten dört kadın sınırsız cariye erkeklere. Musluman gormediklerini de carprazlamasına kesiyorlar yine ayete göre vs vs 😁
Hangi ayet la o! Onlar da kendilerine göre ayetleri yontmuşlar demek ki... Yok öyle bir dünya... Sende Kuranı okumadığından tabi, gözden kulaktan dolma olana inan...
Yooo ayetler ezberimde değil ama yazdıklarımı hemen bulabilirsin 😁
İkisi de öbür tarafta allaha hesap vericek islamla alakaları yok
Tamamen gercek islamlar
Dur tahmin ediyim dinsizsin sen
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı sorusundan daha zor bir soru bu.
Gerçekten çok zor bir soru sordum farkindayim ama ankette herkes işid daha kotu demiş 😁
Sabaha kadar bunu düşüncem çok sağ ol 🤦♀️
Nasil yani 😁
Hangisi daha kötü karar veremiyorum şu an bu soru aklımdasın çıkmaz. dd
Aklımdan**
Gerçekten mi 😁😁
Ikisi de tamamen ayetlere ve hadislere gore hareket ediyor 😁
Saçmalama istersen
Nasıl saçmalama?
Bunlar sadece islamı kullanıyor. Ülkemizde ki malum kişi gibi. Gerçek islamla alakaları yok
Tamamen gercek islami yaşıyorlar. Turkiye de din yok herkes kendi hayali islam yaratmis ona inaniyor
Senin düşüncen 🤷
ikisi de ayni sadece abd faliyet göstereceği coğrafyaları verdiği görevleri farklı dinleride ingilizlerin kurduğu selefilik..
Ikisi de gerçek sunni islam. Işid selefi sunni, taliban hanefi sunni
selefilik ingiliz icadıdır gerçek sunnilik maturidilik ve hanefiliktir bidat fırkasıdır arapları Türklere karşı ayaklandırmak için ingiliz casusları uydurmuştur necdili muhammed adındaki sapığın yoludur.. sunnilikle alakası yok.. Türkler zaten kafirdir selefilere göre o yüzden 1inci dünya savaşında selefi şerif hüseyin Türkler dinsiz malları canları helal diyerek sina da yemende.. hicaz da şamda bağdatta basra da ayaklandırma başlatmış ve ingilizlerl birlik olmuştur.. Türkler itikatta maturidi amelde hanefidir... ingiliz selefiliği islamda değildir.
Yooo selefiler yani vahhhabiler her zaman vardi. Haricilerin devsmlaridir. Simdi sen bir selefiye kafir diyebilir misin? Diyemezsin. Ozaman inkarda edemezsin.
kafir Allaha isyan eden insandır ağzıyla söylemediği sürece kimseye demem.. ama selefilik sapık fırkadır hz muhammedin tebliğ ettiği dine sonradan ekleme yapmış bidat fırkası olmuş selefiler vehabbiler islamın temsilcisi değildir benim atam itikatta kalemle.. sözle.. kılıçla savaşmadı 1000 yıldır boşuna.. Allahın dinine sonradan kim ekleme yaparsa bidat fırkası olur itikatı bozuktur ne demek inkar edemem? ediyorum peygamberimin anlattığı din ingiliz vehabbiliği değildir inkar ediyorum tabi ki.
İkisini de Allah bildiği gibi yapsın
Cevap yok mu peki 😁
İkisi de birbirinden beter ayrım yapamadım
Allah'ın cezalari
Gercekten zor soru sordum farkindayim. Bu arada tatlisin beğendim seni 😁
Teşekkür ederim
İkisininde Allah belasını versin
Nasil Allah belasini versin 😁
La olm ikisi de aynı şey.
ikiside birader
Çok zor soru sordum ama değil mi 😁