Taliban'dan önce kadının gördüğü değer buydu bakın Farkunda nasıl öldürüldü, buna neden ses çıkarmadınız?

Taliban'dan önce kadının gördüğü değer buydu bakın Farkunda nasıl öldürüldü, buna neden ses çıkarmadınız?

Şu Taliban ABD karşı değil neden geliyor bu bilinç ABD çıkarına iş yapıyor zaten adamlar bu düşünün bunlar bu kafa ile nasıl spor araba yapabilirler kim yardım etti bunlara az sorgulayın şu hayatı
Sen harbi beyinsizsin yahu sıfır IQ
Cevap
4Cevap
Talibandan önce mi! Manyak mısın azizim sen? Kadın şimdi öldürülmüyor mu orada? Taliban dediğin örgüt dünyanın en vahşi terör örgütlerinden birisi.
Taliban 2 yıl önce geldi, bu kadın 2015te öldürüldü. Neye göre kime göre vahşi?
Taliban 20 yıl sonra ilk kez Afganistan'ın kontrolünü ele aldı, Taliban 2015 yılında çölde ABD ile savaşıyordu, senin gibi dingillerde yattığı yerden ABD destekli desin. Tarihte ABD ve Rusya'yı sahada yenmiş ve batı dahil askerlerini ülkeden kovmuş tek güç Taliban'dır. Afganistan'da tek bir yabancı kuvvet yok.
Biz önce ABD İsrail üslerine bakalım sonra Taliban'a ABD köpeği diyelim okey
Bana Taliban infazına dair tek bir video atar mısın, Taliban kadın infaz ediyor bide he yok artık 😀
Allah'ın adını anıyor şeriat düşmanı, boşuna kendinizi kandırmayın
Biride demiyorki şu kadını kurtarayım eline telefon almış çekiyor. Kazıklı voyvoda olacak bunları saplıyacan popon kazığa
Eski Afganistan bu haldeydi, polisler sahaya indiğinde yaşlıların sırtına biniyordu bu olaylara mı karışacaklar. Bu fotoğraftakilerin hepsi serbest bırakıldı
Bunların babasını abisini erkek kardeşini toplayıp hadım edecem mini etek giydirip sokakta gezidirip götcülere sktrcen yani
Bunları Taliban idam etti muhtemelen, bunların yanında haşhaşçılar Bacha Bazhiciler ve Katil çetelerin meydanlarda infaz edildiklerini biliyorum.
Yani ellerine sağlık o halde ne diyim. Gücü yetenin yetmeyene dokundugumu görünce aklımı kaybediyorum
Ülkemizde olması görmemiz gereken şeyler bunlar gericilik değil, bazı suçlar ciddi anlamda ölüm istiyor çünkü toplum vicdanı ancak bu şekilde rahatlar
Taliban eninde sonunda yok olacak. ABD hakkından gelir onların.
ABD'nin elinde patladı.
@Strexs Taliban'a Amerikan köpeği diyenlere tavsiyem, Yaşadığımız ülkeye bakalım. Taliban ABD ve Batı baskısına tehdidine rağmen Şeriat ile yönetiyor, İsraili tanımıyor ve tüm Türkmen ülkelerle barış icindeler.
Hayır aptal mısın rol mü yapıyorsun 2 yıl önce ABD ve batıya askerlerini geri çek yoksa vururuz tehdidi yapan RTE miydi 😀 Üstelik ABD ve Batı mühlet istemişti biraz daha tümden taşınmak uzuyor diye 😀
Taliban Amerikalılara karşı çok iyi bir zafer kazandı. Tebrik ediyorum.
Ha şöyle cidden bizim milletimiz ne Amerikan köpeği oldu yahu adamlar çöllerde savaş verdi Rusya'yı batıyı Amerikayı ülkesinden kovdu, hangi ülke bunu başarmış tarihte?
Karşıyım!
Bacı ne diyorsun sen
Taliban bir terör örgütüdür. Tüm terör örgütlerine karşıyım!
Atatürk düşmanlarını buraya göndermek gerek
Geceleri sokakta rahatça dolaşabiliyor musun?
Eee?
Hayır ülkende güvende değilken 2 yıldır tek bir kadın cinayetinin olmadığı bir ülkeyi yargılaman
Sen şimdi neyi savunuyosun?
Adalet ve güvenliği, Dünyanın gerçek şeriatla yönetilen tek ülkesi Afganistan orada, kadına dil uzatanın dili kesiliyor, taciz tecavüz idam, katiller idam, uyuşturucu satıcıları üreticileri idam, tokat atan tokat yiyor böyle bir adalet varken ülkede cezasız kalan onlarca suça rağmen nasıl oluyor da halen ülkedeki sistemi destekliyorsunuz. Ateş düştüğü yeri yakınca mı aklınız başınıza gelecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?