Terörist Selahattin demirtaşı listeye koymak? Pkk destekteçisi ve kanlı ellerlerle tokalaşan ve onları destekleyen Kılıçdaroğlunu listeye koymak? Cia köpeği imamoğlun listeye koymak? Fetö aplası Akşeneri listeye koymak? -- Listeye Sadece Reis Recep Tayyip Erdoğan ve Mansur Yavaş yavaş girer. Ben de gelmiş geçmiş en iyi, en başarılı Cumhurbaşkanımız olan ve Türkiyenin bağımsız ve güçlü olması için kelle koltukta çalışan Recep Tayyip Erdoğana oy veririm.
Burada anket yapmış bulunmaktayım. İnsanların görüşlerine saygı duyuyorsam ve listeye aday olabilecek devlet adamlarını eklediysem. Sen buna saygı duyacak kendi görüşünü seçer veya seçmez gideceksin. Kalkıp bana bunca insanın kararlarına saygı duymayıp rte yi savunmayacaksın. Gidebilirsin paylaşımımdan.
Koyunlar atar kardeş böyle koyunlar olduğu sürece geri kalan sürü de böyle rezil olur. Z kuşağı herşeyin farkında. Umarım cumhurbaşkanlığı seçiminde kendini aday olarak göstermez. İnsanların kafasına çay atarak yol yaparak bir yere varılmaz.
Normalde CHP’nin adayına verecektim ama geçen gün Tayyip kafama çay atınca fikrim değişti ve tıpkı seçmenleri gibi tapmaya başladım ona. Belki de Allah’ın oğludur kendisi.
İmamoğlu’nda iyi ağız var lakin devlet adamlığına en iyi Mansur Yavaş yakışır. Ha pek kimse sevmez ama Kılıçdaroğlu halka ve gençlere daha yakın geliyor
Ülkeyi, 4 matemetik 10 Türkçe netiyle üniversiteye girmiş bir ahmağa teslim eden ancak ahmaklardır... Adamın yüzünden "yalancılık" "sahtekârlık" akıyor. Ciacı mandacı birini hiç bir vatansever seçmez
Ulen cahil. MuhRrem ince ingilizce bilmiyor. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ingilizce bilmedikleri gibi Türkçe de bilmiyorlar. Fetö aplası ve Mansur da İngilizce bilmiyor. Türk islam düşmanı Ahmet Necdet sezer de İngilizce bilmiyordu. Demirel de ingilizce bilmiyordu. Abdullah Gül (sevmem) ve Turgut Özal (severim) hariç hiç bir cumhurbaşkanı İngilizce bilmiyordu. Atatürk de ingilizce bilmiyordu. Ayrıca, İngilizce bilmek bir marifet değildir. İngilizce bilmeyi cumhurbaşkanlığı için şart koşan kişi eziktir. Türklükten nasipsizdir. Hangi gavu ülkesi cb için ingilizce bilme şartını arar. Eziksiniz. İngilizce bilen 2 tane lider var. Ahmet Davutoğlu (severim) ve Ali Babacan (sevmem, ciacı). Madem cb şartın ingilizce bilmek, vatan haini pkk dostu kılıçdaroğluna ve abd mandacısı zeka yoksunu cia kuklası imamoğluna da oy vermemelisin. @birşeysorumçıkıcam
Hata değil o. Bile isteye organize yapılmış bir durum. Sonrada halkı ap tal yerine koyar gibi topu üzerinden atmak için ben arandığını bilmiyordum demek ayrı skandal. Nitekim millet gerekeni yaptı. İşime gelince uçan sineği bil. İşine gelmeyince üzerinden uçan devasa uçaktan haberin olmasın. ya da topu başkasına atıp sıyrıl aradan. Millet yemez bunu