+1 yılZorla mı istiyorlar? Kafana silah mı dayadılar.. kendiniz yardım etmiyorsanız bile yardım etmek isteyenlerin kafasını bulandırmayın.. bu yardımlar ilk defa bu hükümet tarafından istenmiyor.. 99 depreminde Ecevit döneminde insanlardan yardım toplandı ve bu yardımlar halka ulaşılmadı toplanan parayla memur maaşları ödeyebildi.. kimse kusura bakmasında bugünki devletimiz eskiye nazaran çok daha diri çok daha güçlü … bi zahmet zengin insanlar gereken yardımı yapsınlar … devlet kim? Devlet sen beniz.. devlet millettir, neden bu kadar gocunuyorsun? Kimseden zorla istenmiyor sonuçta inana gidecek oralar olmasada devlet gerekeni elbette yapacak, lakin devlet yardımlaşmayla daha iyisini yapmaya çalışıyor. Bu gayet doğaldır dünyanın bir çok ülkesinde devletler doğal afetlerde felaketlerde yardım kampanyası düzenler, hatta bazı ülkelerde ülkenin önde gelen sanatçıları devletten bağımsız kampanya düzenlerler. Bu devleti küçültmez tam aksine yardımlaşma ve dayanışma bir milleti ve devleti daha güçlü gösterir. Tabi bunu algılamak idrak etmek için bir beyine sahip olmak gerek ve olaylara ideolojik bakmaktan geçer. Yardımlaşma dayanışma güzel bişeydir. Türk milletini yücelten en büyük unsurlardan bir zor günlerde göstermiş olduğu dayanışma ve yardımlaşmadır. Bu asırlardır bizim genimizde kanımızda olan bir duygudur …
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu ülkede ilk olarak cehaleti önleyeceksin. Ben başka bir şey bilmiyorum. Şimdi yazsan bir şeyler aman şöyle böyle bilmem ne. 😀 Hani kuşa beyinlerini taksan ters uçmayı bırak kuş uçmayı unutur dediğim insanlarla aynı havayı solumak. Tabi burada şöyle düşünmek lazım derken neyse...
Acı sadece düştüğü yeri yakıyor. Yarın herkes unutacak yangınları ve seli.
Sadece diyeceğim döviz yok diye defalarca swap yapılmasın.
Hes yataklarına konut yapılmasın ya da konut inşa yerleri hes olmasın.
Ülkemin yardıma ve kimliğimi taşıyan vatandaşın yardıma ihtiyacı varken ne mülteciye yardım yapılsın ne de başka ülkeye gönderilsin.30 Yorumla
Ödesin koyunları..
Her ay maaşımdan kestiğin, sakız alırken bike ödediğim vergiler nerde diye de sakın ola sorulmasın.
Günah olur, ayrıca alışık değil bünye sorgulamaya, eleştirmeye, anlamaya çalışmaya falan.80 Yorumla
+1 yılIbandan başka bu ülkeye verecek neyi var ki artık şaşırmıyorum. Allahtan korkun ulan milleti sömürdünüz gece gece konusmak istemiyorum şimdi. Fedakar olup 5 6 maaş vereydin ya !
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılMilyonlarca insanın ödediği vergiler canisilara gidiyor yapnislet devretler gidiyor özel jetlre son model maybah Lara gidiyor saraylara saray yavrularına gidiyor vakıflara gidiyor... IMF ye borcunu yok deniyor ama somaliye milyon milyon dolar bağış yapılıyor perde arkası na bakın araştırın derim kötü gün akcasi seçimlerde hiç ediliyor parsel parsel toprak satiliyor madenler yabancılara veriliyor bunca şeye ramen kasa boş halktan yardım bekleniyor. Aldığımız nefese dahil vergi verirken daha neyin yardımı bunca vergi neden boşa harcaniuor
20 YorumlaÜlkenin başına bir afet geldiğinde yurttaşlar yardım etmiyecekte kim edecek! Bir ilçe taritadan silindi dercesine bir afet yaşıyor siz klavye başında alaya alıyorsunuz.
Bende afette yakın bir yerdeyim bir kaç saat dere yataklarından ve suların sınıra kadar dayandığı köprülerden uzaklaşmaya güvenli yol bulmaya çalıştık sabahın 6 sında sizler horul horul uyurken o eleştirdiğin devletin tüm kurumları yollarda konvoy halinde bölgeye geliyordu görseydiniz yollar itfaiye, afat, umke arabalarıyla dolmuştu helikopterler başımızda turluyordu. Bunca ekibin bir araya kordine etmek şehiri yeniden inşa etmek neyle oluyor acaba senin vergilerin sadece bu afetler için değil emekliliğin için, ülkenin güvenliği, eğitiğimi, sağlığı... Neyle oluyor acaba219 Yorumla- +1 yıl
Biz devleti değil hükümetin başındaki adamı eleştiriyoruz ve sizde şu at gözlüğünüzü çıkarında bu adamayı savunmayı bırakın artık cidden artık ne olup bittiğini cidden kavramayamıyorsanız afedersiniz ya gözünüz kör ya da aklınızda problem var kendi ayaklarına sıktılar zaten onlarda neyin ne olup bittiğinin farkındalar bilerek erken seçimede yanaşmıyorlar kaybedeceklerini biliyorlar farketmez bu halk artık bıktı canından bezdi milletin iliğini kemiğini sömüre sömüre milletin canını bırakmadılar hemen ilk seçimde zaten gereken cevabı verecekler daha başta duramaz çok zor
- +1 yıl
@mutsuz9606 felaket ayrı siyaset ayrı bir durum sen at gözlüğünü at bence yağmuru hükümeti başındaki yağdırmıyor ama afet gibi durumlarda hizmet çalışmasını bu davetin kurumları yapıyor başınıza ne geldiyse bir kişiye bağlıyorsunuz seçimle nasıl geldiyse gene seçimle gider kimde kazık bağlamadı sonuçta ama konu ülkenin vatandaşları birbiriyle yardımlaşma sı ise bunda hiçbir sıkıntı göremiyorum siyaset yapılacak onca konu varken selden afetten mi medet umuyorsunuz
- +1 yıl
Ya bırak Allah aşkına afetten selden çok hükümeti öne sürdüğün belli ayrıca ben vatandaşların birbirine yardım etmesine bişey demedim sizde göreceksiniz burda millet devlet vatandaşına yardım edecekken bu zor günlerde vatandaş devlete yardım ediyor devletin vatandaştan maddi talep istemesine tepki gösteriyor sadece oda değil daha neler neler varda neyse
- +1 yıl
Bu kızı bir salın ya 😂
Kızım zaten yardım ediyorsun devlete. Vergi veriyorsun ulan.
100 bin liralık aracın 60 bini vergi!
Şunun eline bir ekonomi kitabı versin biri hayrına. Bu çok eğitimsiz kalmış zavallım.
Bir de çıkarın kafasını kumdan yarım nefesle yaşamaya çalışıyor yazıktır vallahi 😂 - +1 yıl
- +1 yıl
@aydamiraadına devlet denen soyut yapının neden varolduğunu elbette onu yöneten somut hükümete soracağız. Yangında, selde vatandaşından para isteyecekse, afet mağdurunun haline çare olamayacaksa devlet ne işe yarar? Demek ki para yok. İyi yönetilen bir devletin, böyle olaylarda mağdurlara destek olmak için parası olmak zorundadır. Yoksa, devleti yönetenler hırsız demektir. Her olayda aramızda para mı toplayacağız? Yok mudur bu devletin bir afet bütçesi? Yoksa, vatandaşı büyük ülke, strong ülke, powerful ülke diye, uçuyoruz, şahlanıyoruz diye kandırmasınlar. Battık, paramız yok desinler. Siz de her fırsatta 5 arsız müteahhide çalışan bu berbat hükümeti savunmayın.
- +1 yıl
@pllyna Boşa yoruyorsun güzel parmaklarını klavyede, eğitilmez bunlar... Hükümetin beceremediği her konuda hükümeti ölesiye savunmaya programlanmışlar. Devlet nedir, vergi nedir, bütçe nedir, harcama tercihlerinde öncelik nedir, denetim, hesap sorma nedir, hükümet ne iş yapar, muhalefet ne iş yapar, yetki ve sorumluluk nedir sorsan mavi ekran verecekler 🤣
- +1 yıl
Yurttaşlar ödedikleri vergilerle, olası ve olan bütün doğal felaketler için önceden hazırlık yaparlar. Yani devletin kasasında bununla ilgili yeterli para bulunur.
Lakin devlet erkini kullananlar kötü niyetli ahlak fukarası insanlar olduklarında ödenen vergiler istismara ugrar ve dibi delik bir kovaya su doldurmaya çalışmak gibi o kova asla dolmaz.
Sizin felaket yerinde yaşıyor olmaniz bu konularda daha isabetli düşünme şansı vermez.
Ülke ve dünya düzenini anlarsınız kişi ve kurumlara taraftarlik yapmadan hakkaniyetli özgür bir bilince sahip olabilirsiniz. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aydamira senin aklına tükirim. Çoluk çocuksun.
Her ülke vergi alır ama vergi oranları farklıdır. İşçiden, tüketim mallarından vergi oranında Türkiye rekortmendir. Yıllık milli gelirin neredeyse yarısı belki de fazlası vergilerden sağlanır. Yani üretime ihracata dayalı bir ekonomi değil bizimki.
Sen hangi dağın başında nasıl bir cehaletle büyüdü isen, sen bir zihnini aç kızım.
Elinde telefon var bari ordan bir araştır. Bişey sırf laf olsun siye söylenirse finalinde rezil olursun.
Çünkü senin dötünden attığının, doğrusunu bilenler var. Sen mahallendeki bir kaç insanı kandırıyor olabilirsin ama şöyle bir etrafa açıldığında senden fazla bilenler olduğunu görürsün. Öyle ezber laflar herkese edilmez, herkese söylenmez. Sen şimdi al o cahil kafanı mahallene dön. Aşıyor seni şu an burası. - +1 yıl
@Banker_Bilo konuştukça sığlığı, yetersizliği, kulaktan duyma bilgilerle konuştuğu ortaya çıkıyor.
Ben onun için konuşmuyorum ki, buraya gelecek okuyacak insanlar, özellikle gençler. Bakacaklar görecekler. Bu içi boşluğu, nasıl bir cehalet olduğunu, nasıl tek ağızdan ezbere konuştuklarını. Bu bir itibar kaybıdır. O yüzden cahili bırakacaksın konuşsun. Konuştukça batacaktır.
Ben kendimden, bilgi donanımımdan o kadar eminim ki, memnun olurum o konuştukça. Zaten istediğim bu. Devam etsin 👍 - +1 yıl
Neden iktidar sahipleri diğer kanallara hiç çıkmaz ve neden münazarakara katılmaz, neden sorular habercilerin ellerine önceden verilir bu ülkede? Tam da yukarıda söylediklerim sebebiyle. Çünkü konuştukça yetersizlikleri, cehaletleri ortaya çıkar. Öyle bir düşerler ki gözden anlatamam.. Çünkü herkes kendi seçmen çevresi gibi koyun değildir, aklını çalıştıran, soruşturan, öyle diyorsun ama böyle oluyor diyeni var bu ülkenin.. Göze alabilir mi? Asla.. Karizması bir çizilir bir daha toparlayamaz.. İşte o yüzden kendi yandaş medyasından başkasına çıkmaya cesaret edemezler.. Bu Aydamira gibi tipler de böyle.. Bunları bırakacaksın konuşacak. Konuşsunlar ki aslında nasıl içleri boştur ortaya çıksın. Herkese o ezber laflar geçmez, herkesi kandıramazlar görecekler.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aydamira bak benim kuş beyinli kardeşim madem afet bölgesi yakınındasın da neden burda hükümeti öne sürerek sağa sola salça olup ahkam kesmeye çalışıyorsun ben sana afet bölgesine yakın mısın dedim ya da afet bölgesindeki insanlara yardım eli uzatmıyor musun dedim buradaki konumuz hükümetin vatandaşından para talep etmesi dilenmesi ban vermesi anlayabildin mi benim cahili cüheyla kardeşim biz iban konusunu açtıkça sen durumu afete getiriyorsun senin nasıl bi zihniyetin varda gerçekleri konuşmaktan kaçıyorsun ayrıca bak bu kadar insan sana yükleniyor oturda bi düşün acaba bunca insan neden bana karşı geliyor neden kimse bana hak vermiyor diye bi düşün olurmu
- +1 yıl
@mutsuz9606 Düşünmek mi? Biraz fazla şey istemedin mi? Yazık, beyni yanar düşünürse 🤣
- +1 yıl
@Banker_Bilo olsun abi belki son anda virajdan dönerde gerçekleri görür anlar tabi onda anlayacak bi beyin kapasitesi varsa tabi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunlara para veren var mı merak ediyorum. Birçok kez hakkında yolsuzluk iddiası yapılan Haluk Levent hepsinden daha dürüst ve güvenilir. O kadar iftiralar attılar adama, her olayda son derece şeffaf şekilde çalışıyor. Devlet ise anca IBAN istesin ve paraların da ne olduğu belli değil. Yazık
102 Yorumla- +1 yıl
Haluk levent severim çalışmalarını takip ve takdir ederim amaaaa
Haluk levent dediğin adam evrakta sahtecilik vergi kaçırma gibi suçlardan hapis yatmış birisi ona güvenip devlete güvenmemek nasıl bir. Kafa...
Cevap sahibi+1 yıl@biradetmehmet devlettekiler kimbilir nelerden hapis yatacak. Adamları sorusturacak bir hakim savcı çıksa adil şekilde neler olacak neler de işte
- Gündem konusunda 981 cevap paylaştı.
+1 yılBen isteyene kızmam, güler geçerim, verenler enayi olmasın, kimse kimseden zorla almıyor ya, millet demekki her seferinde abaniyor ki ibanin seferi bitmiyor...
80 Yorumla - Gündem konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılUtanç verici... Hükümetin bir afet bütçesi yok demek ki... Brüt maaşımın üçte birini niye cebime girmeden alıyorlar o zaman? Afette bana destek olmayacaklarsa? Her afette vatandaşa "pamuk eller cebe" demek yüzsüzlük... Para olmadığının itirafı... RTE anca IBAN istesin. Hükümeti tek adam yönetir, bütün kurumlara atamaları o yaparsa, her şeyin sorumlusu odur. Dere yatağına yapılan binanın da, 3 tane değil de 33 tane yangın söndürme uçağımızın olmamasının da sorumlusu bir kişidir.
22 Yorumla- +1 yıl
@lapadulaa Republic of IBANIA
- +1 yıl
@lapadulaa veya IBANistan, IBANland olabilir
Olsun, Somali'ye 30 milyon dolar bağışlayan, Somali'nin IMF borcunu ödeyen ve Gana'ya 10 milyon dolarlık camii yaptıran ümmetlik republikası milletten IBAN isteyebilir. Ne de olsa millet kendi içerisinde ayrı bir Brunei Sultanlığı. Yani o kadar zengin. Neredeyse millet devletten zengin, hüllöööğ.
20 YorumlaVergilerin milyon dolar olarak hangi ulkelere gittigi belli.
Hangi ulkeye 35 milyon dolara biskekte yapilan camiyi biliyoruz camlicatepesindeki camiyi hic demiyorum.
Kuranda israfin her turlusu haram ama sadece itibardan istediginiz kadar harcayin yaziyor.
Sonra aclik sinirinda maas alan millete iban.20 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılCay bitmistir.. Cay almak icin istiyor Malum Kastamonu’ya cay lazim..
90 Yorumla - Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOraya doğru gidiyoruz bunlara göre sarayları yapalım da insanlar mağdur olsun anlayışı var çocuklar ölmüş umrun da mı binalar yıkılmış umrunda mı işini kaybetmiş intihar etmiş insanlar umrunda mı gösteriş kurtarıcak sanki ülkeyi yakın zamanda savaş da çıkarsa hiç şaşırmam. O gün geldiğin de o sarayları yıkmasını da biliriz.
10 Yorumla
+1 yılSanki ülke'nin refah seviyesi çok üst düzeymiş gibi bir de iban istenerek halktan yardım bekliyorlar. Yüzsüzlüğün bu kadarı işte.
50 YorumlaNe demek nereye gidiyor? Yol yapıyorlar, köprü yapıyorlar. Şaka mısınız siz ya? Arkadaşlar yol yapıyorlar diyorum bunlar beleş olmuyor. 😏☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Daha Ay'a duble yol gelecek pamuk eller cebe lütfen😉
Deprem, yangın, sel, hastalık... her olayda bu şekilde yardım toplayacaksanız siz neden orada oturuyorsunuz? Ne veriyorsunuz da iban istiyorsunuz? Yuh artık!
40 Yorumla
+1 yılBu kadar kurban derisi toplandi bu kadar zekat topladi gecmişteki serefsizler sonrada utanmadan yangin sondurme ucagi nerde dediler bi onlara sorsana şerefsizler serefiniz nerdeydi neden bir ucak almadiniz
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSomaliye gelince 30 milyon hibe dolar ama bize gelince iban vallaha darılıyorum güceniyorum artık eğer kastamonuya dağıtacak çayınız bittiyse biz takviyesini yaparız merak etmeyin ama yeterki iban istemeyin resmen fıkralarla turkiye
10 Yorumla
+1 yılDevletin bize bakması gerekirken biz vatandaş olarak devlete bakıyoz, ne kadarda trajikomik bi durum.
40 YorumlaSen ne bekliyordun ibanimizi mi isteyecek 😂😂😂
95 Yorumla- +1 yıl
Hahaha😅😅
- +1 yıl
Milletin başkanları inan ister bizimkiler inan dağıtır aldığımız nefesin parasını ödüyoruz hala neye şaşırıyorsun ki...
Bu ülkede adamın çocuğu tecavüze uğruyor kizi öldürülüyor , suçlusu cezaevinde paşalar gibi keyif yapıyor kimin parasıyla? Ölenlerin ailelerinin ödediği vergi parasıyla...
Bunlar Müslümansa biz neyiz lapadula 😄 - +1 yıl
Bunlar cennete girecekse biz girmeyelim
- +1 yıl
Iban *
- +1 yıl
Hiç konuşmayayım edepsiz olmamaya özen gösteriyorum edebimi bozuyor bunlar 😁😂😂
+1 yılSuriyeli geldi Afgan geliyor pakistanlisi geliyor. Cebimizden vergilerle bunları duyuruyoruz ama kendimiz zor geçiniyoruz. Birde utanmadan IBAN isteniyor. O zaman bir zahmet Bu mülteci politikasına dur de. Devlet yöneticiler o kadar maaş alıyor hangisi veriyor ki? Veren hep çalışıp geçinmeye çalışan Fakir ya da orta kesim.
20 Yorumla
+1 yılBunu siyasi bi malzeme olarak kullanmak doğru mu? Avrupa ülkelerinde de kısa süre önce bu tür doğa olaylarından oluşan maddi zara için vs. Bu tür talepler oldu, olabiliyor.
-Elbette gönül hiç afet olmasın kimse de bizden iban istemesin ister :/23 Yorumla- +1 yıl
@Federalescobar gelişmiş ülkelerde yardım, bağış toplama işini sivil ve gönüllü kuruluşlar yapar. Devlet kendi bütçesinden afet mağdurlarını destekler. Devlet bağış toplamaya kalkarsa vatandaşları "ödenen vergileri ne yaptınız" diye, buradakinden daha sert hesap sorar. Avustralya yangınında yetersiz kalındığı için Başbakan gittiği bir kasabada itin g.. ne sokuldu, bir tek arkasına teneke bağlamadıkları kaldı kovalarken, adamın elini bile sıkmadılar. Utancından gö.. ün gö.. ün ayrıldı herif. Al bu da videosu: m.haberturk.com/.../668408
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte o yüzden aşı olmuyorum.
Bunların hiç baban nasıl diye sorduklarini duymadim. Hep anamizin hatirini soruyorlar.30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFelaketler ve insan hayatları üzerinden çirkinleşmeye bayılıyorsunuz. Kininizde boğulacaksınız...
99 depreminde başbakanı uyandırmayalım sabah söyleriz deprem olduğunu deyip deprem için toplanan paraları memura maaş diye dağıtan devleti öve öve bitiremiyorsunuz... nefretiniz insanlığın önüne geçmiş... Nefes alsa sa tayyip e saldırsak diye bakıyorsunuz... Azıcık merhameti olan insanin yapacağı işler değil bunlar... Allah ıslah etsin.. amin10 Yorumla
+1 yılSomali'ye gidecek olan milyon dolarları göndermesinler önce.
41 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanda bir gram utanma olur yahu. Daha bu hafta sudana şu kadar yardım Somali'de şu kadar para yardımı yaptık diyorlardı 😂
20 Yorumla
+1 yılTekelede zam yapacaklarmış ulan bizim tekele verdiğimiz paralarla milyonlar götürülüyor bari sigaramıza alkolümüze karışmasınlar
22 Yorumla- +1 yıl
@birsalinartik Şimdi "alkole sigaraya verecek paran varsa afetzedelere de ver" diyecek bir AK çomar damlar yoruma. Aha biri eksilemiş bile 🤣
- +1 yıl
@Banker-Bilo Çomar bunlar hocam zaten tapma kelimesinin özetiler resmen ben alıştım ortak😂
Kasalar boş ama onların kasaları dolu örnek olup 1 milyon dolarcık bağışlasa fakir olmaz
30 Yorumla
+1 yılYa ne desem de doğru algılansa, ne desem de topa tutulsam bilemedim. Pes artık 🤦🏻♀️
30 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allaha iman
Meleklere iman
Kitaplara iman
Peygambere İman
Kaza ve Kadere İman
Ahiret Gününe İman
Kendi Vatandaşlarına İban40 Yorumla
+1 yılAllah kahretmesin ya donumuza kadar aldin be adam daha ne istiyorsun rahat rahat s*c altın klozetine
90 YorumlaDevletin her türlü afet için hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Her afet sonrasında halktan IBAN istenmesi, güçlü devlet imajını sarsıyor. Güçlü devlet afet durumlarında, hiç kimseye ihtiyaç duymadan halkının ihtiyaçlarını karşılamalıdır.
00 Yorumla
+1 yılYakında sarayın elektirk faturası içinde iban atarsa hiç şaşırmayalım
10 Yorumladesenize bir dahaki ay elektriğe doğalgaza %25 zam her felakettin 1 2 ay sonra medyada duyulmayan bir zam geliyor nedense
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) Hamolsun tüm dünya bizi kıskanıyor
5 binlik telefon ile soru sormaya utanmıyırsun ayıp 😁😁😁😁62 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😅
Cevap sahibi+1 yıl@black-butterfly
Al al bunu gülüyor içeri :))
+1 yılİban vermek önemli degil önemli olan yardım yapılması millet yardım yapıyorsa yapabilir yapmak istemeyen yapmaz bu kadar basit.
00 Yorumla- Gündem konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılister İBAN ister İBANma :D somali var olsun bız veririz ne gerekırse :D
20 Yorumla
+1 yılBu yangınlar çıktığında yasa ile 30 milyon dolar hibe edildi. ama sabahına Iban atıldı.
bu kadar koyun varken nerden zengin olacaklar mk10 Yorumla
+1 yıl30m hibe etmeyi biliyor ama. Neysee
60 YorumlaAynen öyle her şeyde biz koşuyoruz üzücü
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen para yatırır istemeyen yatırmaz ammada zorunuza gidiyor emmioğlu. Dikkat et de kalbine çok yüklenme yoosa maazallah 🤪
00 Yorumla
+1 yılYakında insanlar ibahhhhnnn diye inleyecek
47 Yorumla- +1 yıl
Sen yatakta öylemi inliyosun yerken
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Banker_Bilo Saygılı şekilde fikir savunanlar sorun değil de hadsiz pştlar biraz geriyor..
- +1 yıl
- +1 yıl
@Banker_Bilo Haklısın. Ama sabır ve saygı lazım yine de elden geldigince.
Birşey sorcam bu vergi kaç para herkes abartıyor ne vergisi ayrica
21 Yorumla- +1 yıl
Mantık çerçevesinde sorular sorup tayyip düşmanlarını boşa çıkartma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim devlet zaten gerekeni yapıyor millet olarak da destek çıkıyoruz bundan neden gocunuyorsunuz
00 YorumlaGündem konusunda 355 cevap paylaştı. Güzel fikir gülmekten öldüm 🤣🤣🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı isim değişikliği olur
20 Yorumla
+1 yılSomali ye 30Milyon dolar aktarıldı onuda yaz.
20 Yorumla
+1 yılKafaya atacak çay stoğu bittiyse demek 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılVergi yetmiyor demekki
10 Yorumla
+1 yılnapsa yaranamıyo çay mı dagıtsın 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazık gerçekten, çok yazık...
30 Yorumla
+1 yılİbanımızgevredi daha iyi
41 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde işin zor valla reis aklını almış sabah akşam reisi konuşuyorsun
00 YorumlaYazık gerçekten..
20 Yorumlaİbanoğulları cumhuriyeti çay a. ş. olsun bence
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİbanoğlu İban.
10 Yorumla
+1 yılolur
40 YorumlaLapadulaa seni yakında içeri alirlar
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂😂
00 YorumlaGarip
00 Yorumlayazik ya
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?