Doğu illerimizde medeni bir ülke olup Balkanların bizim olmasını ister miydiniz?

Ben şahsen dua illerinde böyle Norveç İsviçre gibi bir ülkenin olmasını isterdim. Böyle sadece Karadeniz sınırındaki iller bizim olup oradan Türk devletlerine bağlanan bir yol.

Buna karşılık balkan ülkelerinin bizim olması yani ;
yunanistan , Bulgaristan , Romanya , Moldova , Arnavutluk , Bosna Hersek , Hırvatistan bizim

🔥Erzurum , Iğdır, Van , dıyarbakır , Mardin , Batman , Şanlıurfa , Gaziantep , kahraman Maraş , Malatya , Erzincan Şanlıurfa , Hakkari de. Medeni bir devlet. Böyle Norveç gibi falan.

Biz de de Rize den Batum ordan Azerbaycan’a doğru bir hatta bizim olacak. Hazar denizine kadar 😁
Güncellemeler
+1 yıl
Kızım işte var bir hayalimiz😅😅😅 sana şu kadarını net söylüyorum eğer biz böyle bir haritaya sahip olsaydık eğer sosyal anlamda daha iyi olabilirdik ne bileyim sadece o denizlere sahip olmak bile oradaki doğal gaz kaynakları falan üf özellikle Hazar Denizi’ndeki doğal gaz acayip kaliteli ve yüksek Azerbaycan ekonomisinin %50’den fazla fazlası oradaki doğalgaz’la dönüyo 😅😅
Güncellemeler
+1 yıl
Doğudaki bazı iller yerine Balkanlar‘a doğru biraz daha haritamız uzarsa sizde daha iyi olmaz mıydı? Tabi Azerbaycan’a doğru da küçük bir yol fena olmaz
Doğu illerimizde medeni bir ülke olup Balkanların bizim olmasını ister miydiniz?