Gündem Yaz'ımı Kış'mı seviyorsunuz? nNUR- Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hava Çok sıcak değilmi sizcede gece yatamıyorum resmen siz hangi mevsimi seviyorsunuz Yaz? Kış? Yaz'ımı Kış'mı seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İzmir'de yaşadığım için denizi çok seviyorum, yüzmeyi de. Sıcakla da aram iyidir aslında.Kışın da benim için yeri ayrı; uzun yolculukları bu mevsimde yapıyorum. Karar veremedim açıkçası.. 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kışın botu giyip 1.90 olmak çok çekici geliyor birde soğuk daha güzel gibi 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Gündem konusunda 413 cevap paylaştı. Her şeye rağmen yaz :-) 0 0 Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yazın gezmeyi, yüzmeyi. Kışın giyinmeyi. 0 1 Yorumla ClairDeLuna +1 yıl Sapık mısın? Yorumlarımın altına şunu yazmaktan vazgeç. Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yazı 0 1 Yorumla Banlandırıldık +1 yıl tura Yorumla