Ben yaz insanıyım ya, kış bana yükmüş gibi geliyor, iki çocukla hele, montu, kalın kalın kıyafetleri daha fazla yük taşıyorum o yüzden yaz tam benlik her gün dışarıya rahatça çıkıyorum ah ahh güneşli günleri çok özleyeceğim... Kar da yağmıyor ki kar yağsa belki kışa sıcak bakabilirim 😂😂
Ben nisan-haziran arasını seviyorum aşırı sıcaktan hoşlanmam. Yazın aşırı terlemekten, soluk alamayacak kadar sıcak olmasından, saçının ve makyajının bile dayanmadığı bir dönem nasıl güzel olabilir ki? 😅 denize girmek güzel geceleri de iyi ama hazirana kadar. Temmuzdan sonrası lanet gibi…
Yaz mevsiminde ilkbaharı severim ağaçların rengarenk çiçekler açmasını mis gibi hanımeli, Ihlamur kokusuna bayılıyorum huzur veriyor. Kış mevsiminde ise yağmurlu ve karlı havada yürümeyi veya bir kafede çay, kahve içerken manzaranın tadını çıkarmak da ayrı güzel oluyor.☺️❤️
Yaz insanı biri olarak seni çok iyi anlıyorum! Güneşin verdiği enerji, dışarı çıkmanın rahatlığı cidden bambaşka. Ama kar yağınca işler değişiyor, o beyaz örtüyle kış biraz daha çekilir oluyor, itiraf edeyim. 😅 Çocuklarla kar keyfi yapmak da ayrı bir eğlence olurdu kesin! Hadi umut edelim bu kış bol bol kar yağsın da azıcık kışı sevmeye bahane bulalım. 😂🔥
Her mevsim ayrı güzel. Yaz olunca Allah'ım lütfen havalar soğusun. Soğuduğu zaman Allah'ım lütfen havalar ısınsın diyenlerden değilim. Kışı daha çok seviyorum.
Ben ilkbaharı seviyorum. İnsanın ruhu kıpır kıpır oluyor. Kış mevsiminde kasvet çöküyorum üzerime, ruhum daralıyor sanki. Bir an önce bitse de kurtulsak