• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Aşı olmayanlardan uçak, otobüs ve sinema gibi alanlarda PCR testi istenebilecek! PCR testi mi, aşı olmak mı? (Sayfa 2)

Kiz_Kişisi
Kiz_Kişisi Takip Et
FenomenYoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Aşı olmayanlardan uçak, otobüs ve sinema gibi alanlarda PCR testi istenebilecek! PCR testi mi, aşı olmak mı?
Sinema Soruları İş Soruları Otobüs Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

72

Cevap

81

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • mmnudrjnd
    mmnudrjnd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Off sıkıldım bu muhabbetten olmuyorum olmak da istemiyorum arkadaş, ben yakalanirsam da sorumlulugumu aliyorum... bütün bu kısıtlama vs teşvik diye düşünüyorum...

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşı olanları neyden koruyorlar pardonda zaten aşını olmuşsun korunurluğuna güvenipde korumuyosa niye oluyosun

2
    0 Yorumla
  • Yıldırım41
    Yıldırım41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Aşı da istemiyoruz test te istemiyoruz , maske-hes kodu da. Baskıları istemiyoruz toplum olarak...

0
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 328 cevap paylaştı.

O zaman şehirlerarası seyahat etmem zaten netflix var

0
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 688 cevap paylaştı.

İstedikleri gibi kısıtlama getirsinler gene düşüncem değişmeyecek olacağım bu aşıları

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 307 cevap paylaştı.

Ne yaparsan yap yaranılmaz kimseye.
    Test yaptır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olmuyorum banane benim sağlığım diyenleri anlamıyorum toplumsal bir sorun oldu bu hastalık ben asimi oldum olmayan insanla aynı yerde olmak zorunda değilim

0
    0 Yorumla
  • alansssss
    alansssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Insanlarin cekimser olmasi normal halki korusalar destek olsalardi biz endiseli olmazdik

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Pcr test örnek alma alanlari yaygınlaştirilirsa bu sorun olmaz. Yoksa herkes hastanelere yigilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Damgalanalım yani bizde.. Heryerde kalbi nasıl tahrip ettiğiyle ilgili doktor açıklamaları var.. Ben kalp hastası biriyim.. 1 hafta içinde ölmek için bu aşıyı mı olmalıyım. Aşı olmakta, aşı olmamakta da özgürüz.. Kısıtlamalara karşıyım.

2
    1 Yorumla
    • Kemaltangunes
      Kemaltangunes
      +1 yıl

Sende haklısın

Yorumla
  • çapkınajan
    çapkınajan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

En iyisi bence de aşı olmasa da pcr testi daha mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Jdjxnxnxxşğ61
    Jdjxnxnxxşğ61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Aşı oldum 2 doz ha tabi olmasaydım aşıyı tercih ederdim surekli test yapmakla uğrasamam.

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bileti aldıktan sonra mi almadan önce mi teste girecez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İki gün arayla ne demek? Tabi her bir yere gitmek istediğinizde baştan her seferinde mi yapılacak ya da bir kez yaptırıp sonucu alıp cebimize hes kodu gibi koymak yeterli olanak mı?

0
    1 Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Hayır değil bugün negatif çıktınız diye 2 gün sonra pozitif çıkmayacağınızın bir garantisi olmadığı için 2 günde geçerliliğini kaybedecek.

Yorumla
  • kdsljdkspalsls
    kdsljdkspalsls Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Aşı olacağım zaten bebeyken bissuru aşı yapıyorlar yani olmayanlar neye göre olmuyor anlamadım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

asi zorunlu olamaz bu insan haklarına müdahale özgür iradeye baskı olmaz , mahkemeye verseniz kazanırsınız.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ikiside bi b#ka yaramıyor hepsi kandırmaca ne test virus tespit ediyor. ne aşı bi si.. kime yarıyor

2
    1 Yorumla
    • sonsigaramsın06
      sonsigaramsın06
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
  • nazllliig
    nazllliig Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Ben aşı oldum fakat olmak istemeyen insanlara bunu dayatmak hiç doğru değıl. Herkesin kendi kararı ve tercihi aşı olmayan insan sosyal hayatını ona göre şeçer olanda farklı bir şey olarak.

2
    0 Yorumla
  • Bettyy568
    Bettyy568 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Aşı olanlarda kalp spazmı veya beyne pıhtı atma durumu olabiliyor! Ve bu çok korkunç öyle değil mi? Onun için ben aşı olmak istemiyorum. PCR testi daha mantıklı. İlla birisini seçmek gerekiyorsa

2
    0 Yorumla
  • Tuniș10
    Tuniș10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Aşı oranı arttıkça neden ölüm ve vaka sayıları artıyor önce onu açıklasınlar.

5
    1 Yorumla
    • AmagitmeLavinia_
      AmagitmeLavinia_
      +1 yıl

Aşılma oranı arttıkça normalleşme başladığı için vakalar arttı. Ölenleşu an yoğun bakımda olanlar ve ölenler aşısız kişiler

Yorumla
  • bluekralixe
    bluekralixe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Aşı oldum hatta 3 dozu da olucam yapmayanlar bir an vnce yaptırsın bance. Sevglime seni Almanya'ya gezmeye götürecem orda 2 hafta bensiz tatil yapmaya gideçen diyip 2. Aşıyı da yaptırdım. Bakalım 3. de ne diyecem de yaptıracam.

0
    1 Yorumla
    • Gxfhjj
      Gxfhjj
      +1 yıl

Herkesin sevgilisi yok ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben aşı olmayı düşünüyorum çünkü gitmem gereken yerler var ama şunu anlamıyorum hani aşılar zorunlu olmayacaktı, bildiğin zorunlu hale getiriyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

E bi zahmet PCR testine de bir şey demesinler zaten aşı olmuyorlar onlarla aynı mekanda durarak niye kendimizi riske atalım?

0
    0 Yorumla
  • apro45
    apro45 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Küresel oyunu dünyayı mahvetti ilerde daha çok hastalık görücez transgenik gen yöntemiyle çıkan hastalıklar zombi virüsü bile çıkarır bunlar

1
    0 Yorumla
  • FiratErsinn
    FiratErsinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bende zaten günlük uçağımla ülke ülke geziyom geri sıkılıp otobüsle seyehate çıkıyom :D sinema zaten hiç gitmem küçük memleketimden dışarı çıktığım yok zaten gerekte yok

1
    0 Yorumla
  • Sahtekarsavar01
    Sahtekarsavar01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Aşı olmayacağım çünkü aşı olanlar bana muhtaç olacak şimdiden başladı bile

4
    1 Yorumla
    • YongAh
      YongAh
      +1 yıl

Kötü niyetlisiniz.

Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Şimdi ne dersem görüşüm kaldırılır. Bir de totaliter rejimler bitti diyorlar

2
    0 Yorumla
  • Pullman
    Pullman Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

Aşı olmak yerine PCR testine razıyım..😉

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Güzel bir uygulama olur beğendim. Aşı olanlar enayi yerine konmamış olur en azından.

0
    33 Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Niye yaptirmasaydin sana kim enayi dedi has diyorsun ki ben yaptırdım herkes yaptırsın sanane hayır sanane kanunen bile geçerliliği yani belgesi olmayan sıvı diyorum aşı değil çünkü neden diceksin belgesi bile yok. Bunun için kısıtlama isteyenler kadar beyinsiz yok. Kanunen geçerliliği olmayan ve hiçbir hükmü olmayan sivilar yüzünden kimse kimseye kısıtlama da getiremez Senin gibide konuşamaz. Sen aşını olduysan kapatirsin çeneni bakarsın hayatına enayimis kim sana sen aşı oldun da enayi oldun dedi de böyle saçmalıyorsun. Kendini zeki mi saniyorsun. Demek ki sen aşı oldun diye kendini enayi görüyorsun ki kendi kendine hayallere girip böyle konusuyorsun. ya ne beyin yoksunu insanlar var ya sana git şuradan atla dediler diye sen atladin diye banane ben enayimiyi. Atladım herkes atlayacak mantığı ile konuşuyorsun bu ne saçmalık hangi kafadasin bilmiyorum ama aptalca konuşmalarını kendine sakla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Okumaya bile tenezzül etmedim biliyor musun bak işine

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Birde kendini nimetten sayıyor komik şey 🤣😂

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

@Annunaki16 Kimseye aşı olmadı diye kısıtlama getirmiyorlar zaten yapılacak olan kısıtlamalardan aşı olanların muaf tutuyorlar. Ne sanıyorsunuz vaka sayısı 30 bine dayanmışken hiçbir önlem alınmayacak mı? Ya her yeri kapatacaklar kimse gidemeyecek (Bu durumda aşı olanlar enayi durumuna düşmüş oluyor) ya da aşı olanlara kısıtlama gelmeyecek, olmayanlardan da test istenecek. Sanki virüs bitmiş de size ceza olsun diye kısıtlama getiriyorlar gibi aptal aptal konuşuyorsunuz. 2 senedir her yeri kapatırlarken hakları yok bilmem ne diyemiyordunuz, şimdi bazıları sizin tabrinizle denek olup muafiyet kazanıyor diye çıldırıyorsunuz. Aşıyı reddediyorsanız aşının olmadığı zamanlardaki tedbirlerle yaşamayı kabul etmiş oluyorsunuz, boşuna şikayet etmeyin.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

@Acılıkoala bak ruhsatı olmayan sıvıları teşvik etmek suçtur haberin yoksa öğren bana bu aşının koruduğuna dair gerçek bilgiler getir mRNA teknolojisi ile hazırlanan bu mRNA aşısının hücrelerimde neden sürekli spike proteini üreteceğinin açıklamasını yap ve bunun ne zaman duracağını bana acikla Neden bizim hucrelerimizde spike proteini üretimi yapılacak ve sürekli. Ve bana ispat et 30.000 vakanın asisizlardan olduğunu bana tek tek isim isim çıkar kayıtları görelim bakalım kaçı asılı kaçı asisiz. Sadece TV'den gördükleriniz ile konuşuyorsunuz. Hicbir net bilgi yokken. Bende sağlık bakanının yerine olsam milleti aşılamak icin vakaları istediğim gibi alçaktır yukseltirim ve yazarım bakın asisizlar virurus yayıyor aşı olsun. Asi sevici sağlık bakanının dediklerine mi guvenicem. Dune kadar mRNA aşısına guvensizce bakan düne kadar başka konuşup bugün başka konuşan sağlık bakanı ve doktorlara mi inanicam PCR testlerinin bile geçerliliği yokken yanlıs sonuç verirken birde bunlara inanicam öyle mi sanmıyorum. Amacin ne olduğu gayet belli geleni geçeni kobay yapmak çünkü bu aşının geçerliliği yok ruhsatı olmayan bir sıvının ve sorumlulukları alınmayan bir sıvının yaptırımı hatalıdır. Yaptiran yaptırabilir yaptıranlar da ben enayimiyim diyorsa si... tirsinler az ötede oynasınlar. Yaptirmasaydin derim adama madem enayi olduğunu dusunecektin yaptirmasaydin. Yani kimse kimseye karışamaz. Vakalari da isim isim tek tek çıkarıp koysunlar görelim virüsü kimler yayıyor. Bos beleş konusmasinlar

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

@Annunaki16 Acil kullanım onayı olduğu için gayet teşvik edilebilir, dediğim gibi aşı olmadığınız için değil pandemi olduğu için kısıtlanıyorsunuz bu da gayet olabilecek bir şey. Aşı sürekli spike proteini üretmeyecek mRNA giren hücreler zaten enfekte oldu kabul edilir ve makrofajlar tarafından parçalanır, mRNA'nın kendisi de birkaç günden fazla saklanmaz hücre gereksiz görüp kendi yok eder. Azıcık araştırabiliyor olsaydınız bunları zaten bilirdiniz ama kulaktan dolma bilgilerle burda provaksyon yapıyorsunuz asıl sizin yaptığınız suç, markasını karaladığınız gerekçesi ile biontech size dava açsa kazanır. PCR testinin geçersiz olduğu da sizin uydurmanız FDA çoklu PCR testine geçeceği için normal PCR'ın kullanım onayını kaldırdı geçersiz olduğu için değil yani. Siz PCR yeni bir şey sanıyorsanız onu da söyleyeyim yıllardır birçok enfeksiyon hastalığının tanısında kullanılan bir yöntem bugün çıkmadı. Aşının koruyuculuğu hakkında da bir sürü araştırma ve makale var açın okuyun ama zerre tıbbi bilginiz olmadığı için ne kadarını anlarsınız onu bilemem. Şu an enayi olduğumu düşünmüyorum ama sizin aptallığınız yüzünden artan vaka sayıları okuluma gitmeme engel olursa o zaman cidden enayi olmuş olacağım. Yatanların da aşılı mı aşısız mı olduğunu kanıtlamak benim sorumluluğum değil sağlık bakanından isteyin ama verse bile ne malum bunların aşı olmadığı diyeceğinizi çok iyi biliyorum.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Kimin için kobay olduğumuzu düşündüğünüzü de çok merak ediyorum.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Ruhsati olmayan yani kanunen geçerliliği olmayan bir sıvıyı karalamak mi şirketin kendi sorumluluk almadığı sıvılardan markayı mi karaliyorum komiksiniz. Hic sanmıyorum

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

mRNA ile sağlıklı hucrelerimizde spike proteini üretilecek ve bunun dur mekanizması dahi yok. Bir kere hucrelerinize bu emri veriyorsunuz. Ve tüm vücudunuzdaki hucrelerw bu dağılıyor. Ve bir kere start verildiiginde üretim devam ediyor. Bunun sona ermesi için o üretim yapan hücrelerin ölmesi gerek bu demek vücudunun ölümü demek kendi bagisikliginin kendi vücuduna saldırması demek evet mRNA vücutta kısa bir süre kalıyor Ama senin hucrelerine mRNA ile virüsün spike proteinin genetik kodunu taşıyor bir kere o düğmeye basıyor ve bunun durdurulması yok. O start bir kez başladi mi geri dönüşü yok. Ve bu asilardan insanlar yarın oburgun birçok hastalık ölüm yaşarsa size yazicam hesapta sorucam. mrna aşısı masum değildir. Net söylüyorum masum değildir. Bunu dünyaca ünlü doktorlar bile defalarca açıkladı. Kanunen hiçbir gecerliligi olmayan bir sıvıyı teşvik etmek bile suçtur. Er ya da gec bunu yapanlar yargılanacaklar.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

@Annunaki16 mRNA'ların çalışma prensibini biliyor musunuz? İmmün sistem nasıl çalışır biliyor musunuz? Neye dayanarak mRNA vücudumda kalıp sürekli spike proteini üretecek diyorsunuz bu alenen iftira ve iftira atmak da gayet suç. Ruhsat diyip duruyorsunuz da aşıya ruhsatı verecek olanlar da yine o güvenmediğiniz kurumlar bu da işin komik kısmı.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Ben tıp okuyorum ve şu an size sadece gülüyorum tüm hücrelerinize ne ile dağılıyor? Sizin DNA'nızda spike proteinini üretecek genetik kod var mı? Bütün vücut hücreleriniz aynı DNA'ya sahip olduğu hâlde aynı proteinleri üretmiyorken bir hücrenize girdi diye bütün hücrelerinizde üretilebileceğini nasıl düşünüyorsunuz aklım almıyor.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Kardeşim senin hucrene bir kez emir veriliyor al bunu üret diye hücreye al bunu şu kadar üret şu zamana kadar üret denilmiyor. mrna ile hücreye bu bu emir gonderiliyor. Hucre bunu ne kadar üreteceğini ne zamana kadar üreteceğini bilmiyor sadece üretiyor diğer soruya gelince hadi o kurumlar o aşının arkasında durup ruhsat versinler o zaman hadi aşının arkasında dursunlar şirket sağlık bakanı ve Bakanlığı sorumluluk bize aittir diye imzalı kağıt versinler görelim bakalım

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Bakın bu genetik aşılar dnayi değiştirmiyor deniliyor külliyen yalan isteseler her türlü dnayi bile değiştirirler crispir cas9 ile genetik kodun bir kısmını kesip yerine başka eklenebiliyor Ayrıca Ted konusmasina dahi profesörlerin kendi agizlari ile biz hayatı hackliyoruz dediklerini ve yapılamayacak birçok şeyin yapılabildiğini defalarca gördük. Ve bu aşının vücutta spike proteini üretmekten başka birçok şey yapabileceği gayette öngörülebilir ve buna masum bakmıyorum. Bende size gülüyorum siz masumca bakıyorsunuz ama ben bakmıyorum ve asla da bunları masum görmüyorum

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Sadece girdiği hücrede üretiliyor, hücre ürettiği şeyin yabancı bir madde olduğunu, kendisinin enfekte edildiğini anlıyor
      Onu yüzeyine taşıyor daha sonra dolaşımdaki bağışıklık sistemi hücreleri bunu görüp hücreyle beraber onu enfekte eden proteini de yok ediyor. Kendi mRNA'larımız bile kalıcı değil ihtiyacımız yoksa yok ederiz, hücreler sürekli protein üretmez üretmesi gerektiğinde üretirler. Hiçbir şekilde girmediği hücreye de protein ürettiremez, onu üretecek şifre diğer hücrelerde yok. Bir sürü insan aşı oldu, aşı kaynaklı sorunlar yaşandığında sağlık bakanlığı ama biz sorumluluk almamıştık diyebilir mi sanıyorsunuz? İnsanların babam kağıt imzalamıştı o yüzden sorun yok diyeceğini mi düşünüyorsunuz infial çıkar ülkede. Kaldı ki siz bakanlık kafasına göre her şeyi yapar diyorsunuz, her şeyi yapabilir dediğiniz insanlar kağıt imzalatsa ne imzalatmasa ne. Her şey şu an prosedürüne göre ilerliyor, olması gerektiği gibi.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Bütün dünya devletleri bir arada size bir şey enjekte etmek isteseler bunun için aşıya gerek yok kademeli olarak herkesi zehirlerler, hastanede serum takarken içine koyarlar bu kadar basit. Hiç bunlarla uğraşmaya gerek yok, devlet size karşıysa hükümet kafasına göre verileri değiştirecek güce sahipse, doktorlar da işin içindeyse elinizden hiçbir şey gelmez boşuna kaçmaya çalışmayın.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Bekleyip gorecegiz sonrasında insanlarda sorunlar başladığında bunu size hatırlaticam.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Bu asilardan kaynaklı kalp kapakcigi iltihabı ve birçok hastalık insanlarda çıkmaya başlayıp insanlar hastalanmaya ve ölmeye başladığında size yazicam o zan bakalım ne diyebileceksiniz

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

@Annunaki16 Kalp kapakçığı iltihabı virüsün yanında hiçbir şey ve milyonlarca insandan 300 küsüründe görülmüş. Hiç ilaçların prospektüsünü okuyor musunuz, dünya kadar yan etkisi var ama insanlar sadece başı ağrıdığı için bile içmekten çekinmiyor da salgın hastalık mevzu bahis olunca niye bu kadar önemli oluyor anlamış değilim. Ben hiç kimseye bir şey olmaz demiyorum her tıbbi ürün gibi zarar görenler olabilir ama alternatifi de virüs yani kaç kişiyi öldürmüş virüs.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Yalnız o 300 kişinin içinde olmayacağımizin aynı derdin bizide bulamayacağını garantisi yok öldürücülügü %1 olan bir virüsu belki ağır atlatırız belli hafif ama aşıdan oluşabilecek şeylerden sonra yaşanacak durumlar yanında virüsün bulaşması masum kalır. Belki aşı olmadan yakalandigin coviti hafif atlatacaksin belki ağır ama aşıdan sonra oluşabilecek durumlar daha tehlikeli olabilecek şeyler. Oldu da benim başıma geldi bu durum aşı bense yan etki yaptı beni sakat bıraktı ya da beni öldürdü kim verecek hesabını bunun. Saglikliyken birden aşıdan sonra beni birçok hastalık beklerse benim bunları yapmak aptalliktan öte birşey değil. Suna adım kadar eminim bu aşılar eğer koruyacaksa yaslilara yapılmalı gençlere değil geleli cocuklara yapılmaya çalışılıyor onlara sıra geliyor konuşuluyor. Kesinlikle bunları masum görmüyorum. Ve bu aşıların covit haricinde başka amaclar taşıdığını düşünüyorum. Bu asilara güvenmiyorum geleli mRNA aşısına asla. Hicte masum düşünceler içerisinde olduklarını düşünmüyorum. Kendileri diyorlar zaten dünya nüfusu fazla her 10 yılda bir nüfus 1 milyar artıyor küresel ısınma yiyecek kıtlık durumları konuşuluyor. Nufusun zaten azaltılmasını istiyorlar. Uzin dönemde insanlarda birçok hastalıklar kısırlık ve birçok hastalık ortaya çıkacağına eminim o kadar net söylüyorum dünya nüfusu fazla görülüyor ve acilen indirilmesi gerekiyor Bu mRNA aşıları ile insanlarda birçok sorunlar başlarsa şaşırmam bu kadar dayatilmasindaki amacin masumca olduğunu düşünmüyorum.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Komik olan ne biliyormusunuz dünya nüfusu çok fazla diyen insanların birşeyler yapılması gerek diyen insanların dünya insanlarinin azalmasını istedikleri halde insanları kurtarmak için aşı calismalari yapmaları destek vermeleri ne kadar güzel masum bir ikilem değil mi? Hem dünya nüfusu azalmali diyenler hemde aynı kişiler insanların kurtulmasını istiyorlar. Eminim bu aşılar insanların kurtulması için çok seviyorlar bizleri çok 😀

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Virüsten ölüm oranı %2 ama ağır atlatanlarda akciğer ve kalp hasarı kaldı bunlar küçümsenecek yan etkiler değil. Virüsün bulaşması komplo teorileri dışında hiçbir durumda masum kalmıyor, komplo teorilerine de ben inanmıyorum. Şu ana kadar görülmüş en ciddi yan etki kalp kası iltihabı ve bundan ölen bile olmadı. mRNA aşısına da çok takmışsınız, bebeklere doğduklarında çocukluk aşıları yapılıyor onları sanki yaptırmadan önce mikroskopla inceliyorsunuz, analizini yapıyorsunuz.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

mRNA aşısından ölen olmadı mı bence hatanız var oldu. Bir hemşire herkesin gözü önünde mRNA aşısı oldu ve öldü yaşıyor diye kandırdılar halkı onun yerine maske ardında başka. birini çıkardılar. Surekli paylaşım yapan kadın o günden beri Instagram'da ki paylaşımı bile değişmedi kendim takip ediyorum. Suna inanın birçok insan mRNA aşısından öldü ve asla da açıklanmadi çünkü açıklanirsa oyun bozulur. Kac tane doktor 2 doz mRNA aşısından sonra sağlıklı iken öldü ölmedi demeniz yanlış. Kabul etmiyorum mRNA aşısıni bu kadar masum göstermeniz ve savunmaniz tamamen yanlış

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Almanya’da aşıdan sonra da ölümler durmuyor. Karantinada tutulan iki yaşlılar yurdunda, yeni çıkan mRNA aşı yapılan yaşlılardan 22’si öldü. Bir yaşlının, "Vücudum tamamen griye döndü" dediği belirtiliyor.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Aşılanan 15 yaşlı coronadan ölürken, 32 yaşlı ile 25 çalışana daha corona virüsü bulaştı. Yaşlılardan birinin aşıdan sonra kızını arayarak, “Cildim komple griye döndü” dediği ve ertesi gün öldüğü belirtildi

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Biontech-Pfizer'in aşısının uygulandığı Norveç'te başka ciddi hastalıkları bulunan 23 yaşlının aşılama sonrasında öldüğü bildirildi. Aşıların bu yaş grubunda yeterince denenmediğine işaret ediliyor

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Bunlar işte işin komplo teorisi kısmı, oxford aşısını pıhtı yapıyor diye yasakladılar mesela onlar demese kalp kası iltihabını nerden bilecektiniz? Bunlar bana hiç inandırıcı gelmiyor kusura bakmayın, pandemi çıkarıp yeni teknoloji diye şüpheyle yaklaşılan bir aşıyla nüfusu azaltma çabası son derece saçma bir plan , dediğim gibi herkes küçükken hepatit aşısı oluyor onun için koysalar kesin çözüm.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Evet komplo teorisi değil mi aynı sizin gibi düşünmeyen masum insanlarada Afrika'da genç kızlara asilama yapıldı yıl ,1974 araştırıp gerçekliğine bakabilirsiniz. Asilarin içerisine hiv virüsü koymuşlar ve kızları asilamislar. Ve bunu itiraf etmişler yaptıklarını. Komploymus eminim komplo size göre herşey masum zaten

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

@Acılıkoala biontechin sitesine girip bakabilirsin sayfa 69 bu aşının hiçbir çalışması hem bitmemiş ve bu aşı dediğin şeye deneysel gen terapisi deniliyor belgeli sizin savundugunuz aşı aşı dediğiniz şey deneysel gen terapisidir resim atabilsem sana çevirisini de atacağım kendinde bakabilirsin. Birseyi savunurken önce araştırınız. Bu aşı dedikleriniz aşı değil deneysel gen terapisidir. İspatli belgeli açıklanmıştır. O yüzden de bazen bazı şeyleri hatalı savunmayin PCR testlerinin acil kullanım onayı da 31.12.2021 de sona erecek. Ve sonra birçok insan yargılanacak. Eylulde mahkemeler başlayacak bunun vebalini bakalım nasıl ödeyecekler.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

@Acılıkoala mobile.twitter.com/.../1

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

@Annunaki16 Size söyledim PCR testi artık grip ve covidi aynı anda tarayan çoklu PCR testi olacağı için diğeri kaldırılıyor hatalı olduğu için değil, yıllardır tanıda kullanılan ve çok işe yaramış bir test bu. mRNA teknolojisinin de başta zaten kanser tedavisinden kullanılmak için geliştirildiğini ama covid çıkınca önceliğin aşıya verildiğini hepimiz biliyoruz. Bir hastalık için üretilen şeyler başka hastalıklarda da kullanılabilir bunda ne sakınca var? Biz gen terapisi için kullanmıyoruz kanser hastalarında başka şekillerde kullanılır. Hiçbir çalışması bitmemiş değil faz3 çalışması bitti ama yeni veri girebilmek için açık tutuyorlar çünkü testler deney grubuyla yapılıyor ama şu an kaç milyon insan aşı oldu buna yönelik yeni bilgiler giriyorlar, yıllardır kullanılan şeylerde bile açık tutulabilir bu da gayet doğal. Cidden sadece açık arıyorsunuz ama size söyleyeyim bütün dünya bir olup insan nüfusunu azaltmaya çalışsa emin olun ruhunuz duymaz. Biontech de salak değil herhalde oraya tamamlandı yazmayı onlar da bilir ama prosedürler var herkes ona yönelik hareket ediyor. Siz bunları denetleyen kurumların da işin içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Aşıya onay veren kurum FDA, PCR testinin onayını kaldıran da FDA ve siz gelip FDA kaldırdı diye teste yalan diyorsunuz. Çok tutarsızsınız ve ben bu dediğiniz şeyleri çoktan araştırdım.

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Bakın kim ne derse desin ülkeler bunlardan para kazanıyor. Ve emin olun büyük paralar dönüyor. Ve biliyoruz ki bu deneysel gen terapilerinin elle tutulur bir tarafı yok bakım net yazıyorum yargılanacaklar. Eylul ayında başlayacak ve er ya da geç bunun bedelini ödeyeceklerine emin olabilirsiniz. Cunku ortada onaylanmış bir aşı yok iken insanlara bunları yapanlar er ya da geç yargılanacaklar. Suraya sizin önünüze bu asilardan ölenleri koyarım. Mrna aşılarının hiçbir güvenilirliği yok evet kanser aşısı olarak gelistirilmek istendi. Yillardir bu teknoloji varken bir kanser aşısı geliştirilmedi milyonlarca insanlar oldu hiv virüsü için gelistirilmedi. Simdi ne hikmetse birkaç ayda sürekli mutasyona ugraya virüs için geliştirildi ansızın vay be. Covit için aşı gelistirmek yerine kanser için gelistirseler ya ama. islerine gelmez kanser ilaçlarını kime satacaklar dimi ya da hiv virüsü için satılan ilaçları merak etmeyin sağlık sisteminin ne kadar masum olduğunu gayet iyi biliyoruz

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

mobile.twitter.com/.../1

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

m.jpost.com/.../bennett-still-no-plans-to-allow-vaccinated-tourists-into-israel-675951

Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.

Tayyib kisitlam zorlama olmayacak diyordu bakan kısıtlama olacak diyor resmen

1
    0 Yorumla
  • Perolla
    Perolla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Pcr yapılsın evet destekliyorum dünyada etkili olan bir hastalıkta kitlesel aşılama yapılmalı olmayan kişiler de olmalı. Direnmenin mantığı yok

0
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Gündem konusunda 616 cevap paylaştı.

Aşı olanlari aşı korumuyorsa niye aşı oldular?

7
    3 Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Bu konuda gördüğüm en basit ve en zekice yorum!

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Eyvallah

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Bu arada eklemem gerekli, ABD koronovirusle mücadele ekibi basindaki doktor Anthony Fauci, aşı olanlarin süper taşıyıcı oldugunu söyledi.. kimi kimden koruyorlar ve neden bizim profesörlerimiz bizlere aptal muamelesi yapıyor.

Yorumla
  • zeynepfdan
    zeynepfdan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

aşı olmak çünkü sürekli bunu engel olarak çıkaracaklar karşımıza.

0
    0 Yorumla
  • MrAndersoneo
    MrAndersoneo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Her gideceğimiz yer için test mı olunur alalh aşkına? Olun aşınızı kurtulun.

0
    3 Yorumla
    • isimsizüye045
      isimsizüye045
      +1 yıl

olmuyorum, inşallah ülkeden atarlar da rahatlarım mk

Yorumla
    • MrAndersoneo
      MrAndersoneo
      +1 yıl

Bu beyinle orada da çok dayanmazsın.

Yorumla
    • isimsizüye045
      isimsizüye045
      +1 yıl

aynen knk

Yorumla
  • pastacı_meryem
    pastacı_meryem Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 85%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.

Beden benim aşı olmuyorum güvenmiyorum.

3
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Aşı olmayacam hiç bir şekilde mantıklı bulmuyorum.

3
    0 Yorumla
  • Lapadulaa
    Lapadulaa Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

Aşımı oldum, bunlar yetmez aşı olmayanları daha da kısıtlasınlar.
    Gerekirse TC. numaralarından sabit internet hizmetleri yavaşlatılsın.

12
    9 Yorumla
    • Pestil
      Pestil
      +1 yıl

@Annunaki16 aynen ya geçen bende konu dışı ama otobanda ters şeritte ilerledim diye herkes korna çalıyor şikayet ettiler ceza yedim. Şen ters gitmiyon diy e bendemi gitmeyeyim.

Yorumla
    • rhgjkdd
      rhgjkdd
      +1 yıl

Annunaki16 kesinlikle katılıyorum. Sen aşı oldun diye ne haddine yasakları istiyorsun sana mı soruyorlar

Yorumla
    • Pestil
      Pestil
      +1 yıl

@Annunaki16 geçen hırsızkık yapan birini göz altına almışlaradamlar özgür ben yapmıyorum diye sende mi yapmayacam yap

Yorumla
    • Pestil
      Pestil
      +1 yıl

Yok adamı hapse atıyon hayatını kısıtlıyon

Yorumla
    • Pestil
      Pestil
      +1 yıl

@Annunaki16 ben özgürlük istersen hırsızlik yap cinayet işle sarkıntılık yap sen yapmıyorum diye!, bende yapmayayım yani kimse kimseyi hapse atamaz özgürlük var istediğim her şey i yap kimse karışamaz

Yorumla
    • Lapadulaa
      Lapadulaa
      +1 yıl

Aşının ölümcül bir yan etkisi yokken siz ne ara bu kadar Ebu cahil soyuna döndünüz? Topluma uymuyorsanız dışlanım bu kadar basit. Üslubunuza da dikkat edin.

Yorumla
    • rhgjkdd
      rhgjkdd
      +1 yıl

Topluma uyup uyumayacağım sen mi belirliyorsunuz sen mi türkiyeden dışlıyorsun sen hayırdır?

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Başka bir emrin?

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

@Lapadulaa aşı kişileri koruyorsa diğerlerinin niye zorlanmasini istiyorsunuz herkes cahil de bir akilli siz misiniz yani

Yorumla
  • _Sevgi_Emekti_
    _Sevgi_Emekti_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

iyi bende gitmiyorum sinemaya para yok zaten

2
    0 Yorumla
  • UniversalSoldier
    UniversalSoldier Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 367 cevap paylaştı.

Mebur değil diyorlardı, şimdi mecburlaştırıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.

Yani kısacası beğenmedikleri müşterileri kovcaklar

1
    0 Yorumla
  • asabi49
    asabi49 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

Zorla da olsa herkese aşı yaptıracaklar

1
    3 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

benim tahmnim bu algı operasyonu. topluımu yonlendiriyorlar amac mavi il yapmaj her ili. ki o oranyüzde 75

Yorumla
    • asabi49
      asabi49
      +1 yıl

Hayırlısı olsun. Ben aşıya karşıyım demedim ki anlamadan etmeden eksi vermiş bayan arkadaş 🙄

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

ınsanoglu böyle istiyorki herkes ona uysun. bende insanların beynini yonetmek isterdim. misal sitedeki ev sahiplerini. benim dusuncemi hepsi benimsesin ve site sorunlarıyla ilgili imza versin. ama işte herkes farklı telden calıyor

Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 34%
    +1 yıl

Bence bırakalım telef olsunlar.

1
    0 Yorumla
  • Tweety1976
    Tweety1976 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.

Test yaptiririm Asi yaptirmam..

1
    14 Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

Bende bende :D
      Yalnız değilsin.. ;)

Yorumla
    • Tweety1976
      Tweety1976
      +1 yıl

💪🏻 😅Azinliktayiz ama Burdayiz..

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

😁😂😂

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

Ya o da birşey değil, anlamadığım millet "Sürü" misali, anlamadan, bilmeden vurulan "Aşı olun" diye nara atıyor ortalıkta..
      Kurban bayramı arefesinden 1 gün önce, tanıdığım kişi biontech aşısı oldu, arefe günü kalp krizi geçirdi ve öldü..
      Hadi onu da geçtik..
      Aşı olan hasta mı olmuyor?
      Şimdi 3. aşı çıktı, yarın 4, ötesi gün 5 derken biraz sürecek gibi bu..
      Herkes olursa zaten benim olmama gerek kalmaz ki 😂😂

Yorumla
    • Tweety1976
      Tweety1976
      +1 yıl

Asi olup uzerine para veriliyorsa Suphe duymamalarina uzuluyorum.. Asi olunca ozgur oluyoruz saniyorlar.. Bi tanidigim asi oldu Bir hafta sonra beyin kanamasi gecirdi genc cocuk.. Bu kadar baski neden Tamam bi virus var ortada ama bu kadar buyuktucek bisey yok.. kendi istedikleri gibi rakamlarla oynuyorlar Bir gun yukseliyor Diger gun pat iniyor Cok inandirici.. Evet asi olanlar koruma altinda bizi rahat biraksinlar.. Farkinimiz olsun😎

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

Çok haklısın.. Sözünün üzerine söyleyeceğim en ufak bir söz yok inan..
      Daha bizim turkovak mı turkkavak mı ne, o çıkmadı, bir de ondan olsun vatandaş, hatta sağa sola da satalım biraz..
      Aşı olanlar iş işten geçince anlayacaklar..

Yorumla
    • Tweety1976
      Tweety1976
      +1 yıl

Omurumuz yetti kadar yasayip gorucez ins.. Gidisatlari..

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

İnşallah :) 🌷

Yorumla
    • Lapadulaa
      Lapadulaa
      +1 yıl

Daha yeni CNN internacional çalışanlarını kovdu aşı olmadıkları için. Yani kimse yasa, insan hakları dinlemez. Adam ya iş ya da kapı derse aralıksız herkes olacak. Lütfen bak seviyorum sizleri 2 niz aşı olmayın sonra dilimden kurtulamazsınız 😅

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

@Lapadulaa Bende seni severim ama girme aramıza, deeett 😂😂

Yorumla
    • Lapadulaa
      Lapadulaa
      +1 yıl

Ben yavaştan gidiyorum, kovulmaktan beter olduk😭😅

Yorumla
    • Tweety1976
      Tweety1976
      +1 yıl

💪🏻😎Bende severim seni.. aramiz cok iyi bizim..😅 Kiskanma😁

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

@Lapadulaa Olduuuu, iyi akşamlar 😂
      Estg.. Kovmirem ule, kovmirem! 😂😂

Yorumla
    • Pullman
      Pullman
      +1 yıl

@Tweety1976 Değil mi 😍😊 / kıskansın boşver 😝😂

Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.

Aşı tabi uğraşılmaz testle

1
    0 Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Ne saçmalık kabul edemem etmeyeceğim!

1
    0 Yorumla
  • elifdefneozkaya
    elifdefneozkaya Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 85%
    +1 yıl

Aşı olmak test acıtıyor

0
    0 Yorumla
  • Sensee
    Sensee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Bence en iyi bir düşünce olabilir

0
    0 Yorumla
  • NEYSEk
    NEYSEk Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Aşı oldum, ve aşı olmak diyorum.

0
    0 Yorumla
  • zaferrsancak
    zaferrsancak Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Aşı olmayanlar sokağa çıkamasın.

1
    16 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

en iyisi öldürelim onları

Yorumla
    • Sakinvetatlikiz
      Sakinvetatlikiz
      +1 yıl

Ahahaha benimle birlikte 16 dislike az bile neyin kafasindasiniz bir turlu cozemedim sizene arkadas sizene

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Sanane?

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

ahahha linç yemişim burda değilken. karşıma alıp konuşurdum hepinizle ama aşısızsınız.

insanoğlunun bağnaz ve cahil olanı çok değişik. gerçi her türlüsü değişikte.

hayatında Polio geçiren var mı? çocuk felci? humma verem veba geçiren tanıyormusunuz? çünkü Türkiyede Atatürk zamanından kalan kanun ile bu aşılar zorunlu olarak uygulanıyor. Sadece bikaç ülkede uygulanan topuk kanı uygulaması Türkiyede tüm vatandaşlara 30 seneden fazladır hem zorunlu hemde ücretsiz.

hepiniz aşılarınızı oldunuz neyin tatavasını yapıyosunuz cahiller. Covid olun annenizi babanızı kardeşinizi en sevdiklerinize bulaştırın hep bir hastanelik olun. bikaçınız nefes alamayarak boğularak ölsün. o sırada sayıklayın şimdi aşı olunabiliyormu diye.

bu bi dua değil. temenni. cahile musibet gerek.

ama başınıza bunlar gelirken benden uzak yerde kıvranın. sosyal devletiz sizin tedavi masraflarınız da benim cebimden çıkacak ya napalım.

Covid aşısı 12USD covid tedavisi 1500 USD devlete yükü. külli zararsınız millete cahil bağnazlar.

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Aşısız olanı dışlamak sana mı kaldı? Yallah başka yere. Al bakalım karşına bir konuşalım hadi?

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn ben dışlamıyorum. siz kendinizi dışlıyorsunuz zaten. hadi konuşalım

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Aşının yararları nelerdir? Söyle bakalım ve birde şunu söyle bu aşı tamamen virüsü bitirecek mi? Aşının verdiği özgüven ile maskeleri indirmişsiniz tekrar bulaşmayacak mı? Biz size aşı yaptığınız da birşey dedik mi? Ve ayrıyetten aşı olmayanlar karşıma geçmesin diyemezsin ya da de bakalım senin gibi bilgi sahibi olmayan biriyle oturup su bile içmem

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn birincisi sağlık sektörünün içindeyim. ikincisi kızamık geçtiğimiz yüzyılın başında milyonlarca insanı öldürdü. bugün kızamıktan ölen bi kişi gösterebiliyormusun. bu aşının işe yaradığının ispatıdır. Verem den ölen son kişi 80 li yıllardaydı. aşılar evet bilimsel olarak işe yarıyor

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Sağlık sektöründe olan biri aşı olmayanlar dışarı çıkmasın diye seviyesizce konuşmaz. Aşıdan insanlar ölürse sorumluluğu kimse üstüne almayacak ondan mı bu rahatlık? Aşı oldunuz diye maske takmamazlık yapmazsınız umarım ki. Ve sen yanlarında mıydın yapılırken aşı virüsü bitiriyor mu onu söyle sonuna kadar bitecek mi belki aşı olanlar korona olmaya devam edecek aşı hangi şeyime yarıyor?

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn aşılı olan kişiler bağışıklığı olanlar etrafında maske mesafeye gerek kalmadan bulunabilir. çünkü taşıyıcı olsa dahi bu kendisine ve diğer bağışıklığı olan kişiye zarar vermez. sadece ortamdaki aşısı olmayanlar hasta olacak ve ölecektir. buda sizin gibiler oluyor.

anlamadığın şey şu. aşı olan birisinin herkes aşı olsun demesinin sebebi ben oldum herkes olsun değil. aşı olmuş olarak hastalığı sizin gibilere bulaştırıp sizin gibilerin ölümüne sebep olabilir. burda azınlık olan siz aşı olmayanlarsınız. bu yüzden kendinizi koruması gerekenler sizlersiniz.

benim antikor seviyem 1500 lerde ben neden korkayım ki virüsten. 3 doz aşı oldum son 8 ayda. benim hastalığı alıp hastanelik olma ihtimalim %0.001 ölme ihtimalimde yok. en fazla bikaç saat halsiz olurum en kötü ihtimal. ama o sırada senin gibi aşısız olanlar tamamen savunmasıız.

bu yüzden sizi eve tıkalım dediğimde bu senin kötülüğün ya da kendi iyiliğim için değil. seni korumak için. yoksa dediğim gibi umrumdamı sanki. antikor seviyem olmuş 1500 :D

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Bağışıklığın düşünce 5. dozu olup antikor seviyen 349503 olur merak etme 😂

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn cahiliyet kelepçe gibi. bırakmaz seni peşinden de gelir

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Aşı olmadık diye cahil mi oluyoruz?

Yorumla
    • zaferrsancak
      zaferrsancak
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn aşı olmadık diye cahil olmazsın. aşı karşıtıysan cahil olursun.

Yorumla
    • BeşiktaşlıHatunn
      BeşiktaşlıHatunn
      +1 yıl

Bir siz akıllısınız. Aşı karşıtı olmak değil ruhsat ve güvenirliği olmayan aşıyı yaptırmamak istemem cahiliyet ise evet cahilim

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

@BeşiktaşlıHatunn besıktaslı hatunu destekliyorum bjk liyim bende:D işin sakası tabi. aranıza girmiyim. tartısmıssınız. neticede her 2 tarafta yani ası olan olmayan birbirine saygıyı yitiriyor. neden böyle onu merak ediyorum. hani 2 taraf birbirini değişitrmişmi. düşüncesini. sanmıyorum. insanlar ası olur olmaz herkesi sahiplenmeliyiz bence ikna edebiyorsak etmeliyiz edemiyorsak saygı göstermeliyiz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

artk saçmalamaktada çığır actılar Pes

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

olmuyor um mkk aşı falan. yürürüm

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

PCR testini tercih ederim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşı. Aşı olmayan cahildir

0
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 515 cevap paylaştı.

Pcr testi tabi ki

2
    0 Yorumla
  • Irresistibleart
    Irresistibleart Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Haydaaa

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle aşı zorunlu olmalı

1
    0 Yorumla
  • Suzan99
    Suzan99 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Aşı olmak en iyisi

1
    0 Yorumla
  • Spätzle
    Spätzle Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bu sefer testi parayla yapacak

1
    0 Yorumla
  • AReckless
    AReckless Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

PCR testi.

1
    0 Yorumla
  • rukiyedemir
    rukiyedemir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

gercekten artik sastim kaldim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Aşı olmayanlardan uçak, otobüs ve sinema gibi alanlarda PCR testi istenebilecek! PCR testi mi, aşı olmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sinemada PCR testi ya da aşı belgesi istiyolarmi? 8 cevap verildi
6 Eylül'den itibaren aşı olmayanların konser, sinema ve tiyatro gibi toplu olarak bulunulan... 21 cevap verildi
Aşısız üniversite öğrencileri PCR testi ile kampüslere alınacak. Bu testi yaptırmadan hiçbir... 9 cevap verildi
Aşı olmayan işçilere PCR testi zorunlu hale getirildi. Bu yaptırım hakkında ne düşünüyorsunuz? 99 cevap verildi
Şehirlerarası yüksek hızlı tren için aşı ya da test gerekli mi? 3 cevap verildi
Aşısını tamamlamış olanlar da pcr testi yaptırmak zorunda mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Pekmez mi bal mı?
  • Günlük E vitamini ihtiyacınınızı hangi besinlerden karşılarsınız?
  • Sizce kadınlar asla yapamaz sanılan meslekler nelerdir?
  • Bu gün Diğer konu etiketinde kızlarda ilk 10 sıralamasına girdim ilk 10 sıralamasına girmek sizce ne anlam ifade ediyor?
  • Bir küpe yüzünden sınava alınmayan genç kız mı suçlu, yoksa gençlerin geleceğini saniyelere bağlayan sistem mi?
  • Dereotlu poğaça sever misiniz, en çok neli poğaça yapıp yemeyi tercih ediyorsunuz?
  • Evlenince balayı yapmayı düşünüyor musunuz ve nereye?
  • Denizleri aşıp gelmesini istediğin biri var mı?
  • Olduğundan genç mi gösteriyorsun yoksa olgun mu?
  • Izgara sever misiniz KS üyeleri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨