+1 yılİnsanlar kızı suçlu bulmak için sallamış kız çıplak uyuyormuş diye. İlişkiye girdiler ki öyle uyuyakaldı yazmışlar. Alt tarafı uyurken üstünde battaniye yoktu üstünü örtüyordum demiş. Evinde niye kalıyor diyenlere, gençlikte küçük iyilikler yapanlara sonsuz güvenme hatası çok yapılıyor. Sırf "bana döner ısmarladı, karnımı doyurdu" diyerek "ondan asla hiçbir zarar gelmez" diyen birsürü kız gördüm. Gençlik kafasıyla ablamla kavga ettim eve gitmem diye kalacak yer çıktığı anda kabul etmiş. Hiç yeri olmayan bile yapıyor bunu. Evli arkadaşım vardı 3 4 aylık bebeği vardı o zamanlar. EVLİ ÇOCUKLU bak. Sırf yaşı çok genç diye çok küçük tartışmışlar basit bir konuydu. Evi o gün terk etti, kalacak yer bulmam lazım diyordu. Bende kal demesem hiç güvenilmeyecek yere gidecekti. Erkek kız fark etmezdi ona o zamanlar çünkü. Neyse döneyim azraya, kız uyurken falan filan bence yalan. Evine geldi diye heveslendi adam bunun niyeti var dedi. Yaklaştı yakınlaştı, içirdi içkileri hadi canım falan filan. Baktı istemiyor kızdı teca vüz etti sonra da kızı bırakırsam hapse girerim diye düşünüp öldürdü. Planlı hiçbir şeyim yoktu demesi de komik. Sırf bulunmamak için her parçayı ayrı yerlere atması hiç planlı değil zaten. Bi insanı parçalara ayıracak kadar caninin de "nasıl oldu anlamadım pişmanım" demesine inanmıyorum. Parçaları sayarsan 7 parça ediyor. 1 kestin 2 kestin de 7ye bölüp attıktan sonra mı neler yaptığını nasıl olduğunu anlamadın. Ben iğne batmasını görmeye dayanamıyorum başkaları canice paramparça ediyor
465 Yorumla- +1 yıl
Sen aşırı safsin kimse masum değil evine niye gitti sence adamın şeyiyle dalga geçti tek sebep bu
- +1 yıl
Her kadın o ihtimali düşünür eve giderken
- +1 yıl
Aynen tecavüz aşırı saçma kadın istemezse adam yapamaz
- +1 yıl
tecavüzcüyü bile savunacak kadar aşağılıksınız
- +1 yıl
Ben kimseyi savunmadım adam şerefsiz belliki kaç yaşına gelmiş ne halt etmeye çalışıyor
- +1 yıl
Cani olduğu da kesin bulunduğu konuma gelmemeliydi kim getirdiyse dışarıdan belliki kız anlayamamış kimse anlayamaz
- +1 yıl
Adam kendini masum çıkarmaya çalışmış ondan öyle demis
- +1 yıl
Adam da kızda masum degil dürüst olalım. O adamın Allah belasını versin idam edilsin yüz karası insan lık düşmanı. Ama kızlarda masum degil yol yol degil. Gidilen pislik yolda başınıza pis iş geldiğimi biz erkek ler sorumlu degiliz tüm erkekler aynı ayakları yapmayın hatayı kendinizde arayın dimi
- +1 yıl
tamam bundan sonra yanımızda bıçak bulundururuz ters yapanı keseriz
- +1 yıl
tabiki olum ne sandın
- +1 yıl
aynen öylee
- +1 yıl
hepinizi kesicezz
- +1 yıl
başta seninle başlayalım o halde ve unutma geç gelen adalet adalet değildir
- +1 yıl
erkeğede yok sizde sapık potansiyel katilsiniz
- +1 yıl
siz bunu hak ediyorsunuz iyi olmuş
- +1 yıl
sende gidip şerefsizini seçmeseydin
- +1 yıl
"tecavüz diye bir şey yoktur hiçbir adam kız istemediği sürece tecavüz edemez" diyenlerin bunu yaşaması lazım. Ve yazık ki bunu kadınlar bile diyor. 6 aylık bebeklere bile oluyor bu, hayvanlara kediye köpeğe koyuna vs. Oluyor. 5 yaşındaki çocuğa oluyor. Ve o utanılası insanlar tecavüzcüyü savunuyor. Azra konusunu geçtim ama bu cümleyi sarf edenin insanlığından şüphe ederim. O zaman bebekler çocuklar hayvanlar da mı adama yap dedi? İnsan olmayan lütfen kendi düşüncesini kendine saklasın.
- +1 yıl
Bugün hava güneşli desek "sen Abdülhamidi savundun" diyecek insan. Ben bu konuşma içinde çıkan iğrenç düşünce tarzını yorumluyorum. Senin düşündüğün kadar o ölen kız ölmeyi hak etmiş olsun bişey değişmiyor buna üzül. Benim konum ayrı. Bu uzun konuşmaları sonradan okudum kime cevap yazdığımı bilemezsin aniden birikti çünkü. Bi kadın hiçbir adam hiçbir kadına tecavüz etmez kadın kendisine yaptırır diyor. Erkek zorla bişey yapamaz diyor sen hala ölmüş bi insana yüklenme peşindesin. Konu ölen giden değil konu sözde bütün kadınların tecavüzü hak etmesi. Adam kendi 2 gramlık eti yerinde tutamadı tutmak istemedi diye kadınların hepsi suçlu demek. Tabi sen de bundansın ki beni susturmaya çalışıyorsun. Sen de kadınların hepsi ge ber sin diyorsun
- +1 yıl
Sen sadece acınasısın. Zamanı harcamaya deymez
- +1 yıl
ulan hâlâ onu savunuyorsun ya inşallah senin sonunda o kız gibi olur bizde senin için kendini kullandırdı bilerek yaptı deriz
- +1 yıl
sizde enayi olup gitmeyin erkek gitmese fuhuşta olmaz ama siz aptallař ne anlarsınız ki
- +1 yıl
lan erkek yüzünden var zaten genelev bile yasalken neyi savunuyon
- +1 yıl
gel bakalım cinsiyetini değiştirelim bilerek mi çalışırsın yoksa zorla mı anlarsın
- +1 yıl
Sen sadece kadınları aşağılama uğraşında birisin ve iğrenç ki kendi cinsiyetini aşağılama uğraşında insanlar dolu. Başka kötü olayı düşünceyi reddetmeyi bile kaldıramıyorsunuz. Ne oldu bitti gerçekte ne oldu onlar bilir belki sen belki ben haklıyım belki sadece güvendi, belki de adamı kullanıyordu yolu yanlıştı sonu kötü oldu falan. Allah rızası için sırf o kötü yoldaydı öldü diye bağıra bağıra kadınların hepsine tecavüz edilsin diyen birini haklı bulmak bunu haha evet haklısın diyerek konuyu zorla kapatmak ne. Siz bu iğrençliğinizden utanmak yerine hala sen öl sen de öl sen tecavüze uğra diye millete dadanıyorsunuz. O kadar dalga modundasınız ki basit bir şey geliyor size. Bizim hassas olduğumuz konular size dalga
- +1 yıl
www-cnnturk-com.cdn.ampproject.org/.../56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti 56-yasindaki-kadin-8-yasindaki-cocugu-taciz-etti sen
- +1 yıl
konu dışına çıkma
- +1 yıl
Bi git ya kaç saattir kızı gömdün dalgasını geçtin kadınların hepsine tecavüz edin diyeni alkışladın şimdi mi acımak geldi aklına? Ben başka kadını kızı savununca aynısını sana yapsınlar da seninle de dalga geçelim de sonra sen fuhuşu savun içkiyi ıvırı zıvırı savun anca de. Üzüleceksin ama ben hiçbir zaman senin istediğin bu kendini kullandıran kızlardan olmadım. Bu da seni anca üzer
- +1 yıl
CHP li misin garanti Merve yalan iftira algı gercek leri gizleme hepsi sende. Lnn basından beri erkek leri lanet li yor kınıyorum idam edilsin diyorum. Kızlara korunun bu sapıklar dan fuhuş alkol madde para ihanet iftira dolandırma erkek avcılıgı nı yapıp bu katillerin tuzagı na düşmeyin diyorum
- +1 yıl
kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun ama haksızsın bu asla değişmicek
- +1 yıl
aha akpli
- +1 yıl
Yazıp yazıp da ben meleğim kıza üzülüyorum yakınlarının başı sağolsun moduyla kadınları kötülemek senin ikiyüzlülüğün. En başlarda sen kızla dalga geçerken maalesef o dediğim iğrenilesi kadın zaten kadınlara tecavüz edilmiyor onlar kendilerine tecavüz ettiriyor kendi isteğiyle dediğinde alkış tutmaktan ellerin patlar modda, şimdi tepki alınca dönüş yaparsın anca
- +1 yıl
Kadın haliyle kadınları aşağılayan, adam olamayıp kadınları aşağılayıp sonra ben iyilik meleğiyim kadını savunurum diyen🙄 daha ne siz ikiniz tartışmadan durabiliyorsunuz ne de sözde kadın savunuculuğun beni etkiledi. Boş yere zaman kaybısınız
- +1 yıl
çünkü erkeklere ne olduğu umrumda değil keşke o kız yerine sen ölseydin
- +1 yıl
Siz önce birbirinizi çözün. Dönüp dönüp fuhuşu savundun olayını geçin
- +1 yıl
cahil kafası işte bunlar
- +1 yıl
engelle gitsin ya
- +1 yıl
laftan anlamayana laf anlatılmaz
- +1 yıl
Şeytan da bir melekti bi zamanlar. Sizin olay bu.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞiddetin hiçbir şekilde kabulu olamaz bu canilerde bitmeyeecek...
ne çocuğa ne kadına ne erkeğe Ama şunu söylemeden yapamayacağım
Ya lütfen lütfen kadınlar Allah aşkına aklınızı başınıza toplayın Ya şu erkeklersiz yaşamayı bilin Ya şu gençlere ne oluyor bilmem kaç yaş büyüğün Olsun yaşıtın olsun ya erkek
El Adamı el adamına güvenmek ne
el adamın masasına oturmak ne
el adamıyla içki içmek ne
neyin kafasını yaşıyorsunuz artık eski saygılı efendi serseriliği yapıp ama hiç bir genç kıza yan bakmayan o delikanlılar yok artık bitti bunun neden aklınıız almıyor yeter bir kendinize gelin bir silkelin ya
Şu kadınlara sinir oluyorum Artık ben
Görüyorsunuz yani erkekler öldürüyor Bırakın bu piçleri artık ya Evlendiği koca öldürüyor
Değil bir de hiç tanımadığın Adamın evine gitmek ne
Bugün artık bir avuç su kimse Kimseye vermiyor
Değil sana evini açıyor anlamıyor musun ya abinle kavga et Evde kal ablanla kavga et Geç odaya isyanını yap evi terk etmek ne ananla kavga et odana gir ya isyanını yap küs evde bilmem ne yap ama evinde dur...
Bu zamanda Baba bile tecavüz ediyor kızına
Ya siz kalkıyorsunuz elin adamına güveniyorsunuz ya artık lütfen şu kadınlar bir kendini toparlarsın hemcinslerimden ayar oldum sinir oldum artık akıllınız nerde ya Biriyle sevgili yaparken bir mesafe koyun ya bir araştırın ya ceket değiştirir gibi sevgili değiştiriyor sunuz ya artık erkek kalmadı y***** dolu ortalık Bu kadınlar için de geçerli kadınında kadını kalmadı erkekleri dolandırıyorlar erkeklere yapmadıklarını bırakmıyorlar Bu sefer o erkek de hiç suçu olmayan kadından gidip hırsını alıyor ya birilerinin günahı günahsızlar Bedel ödüyor yaa
Evlat annesini doğuruyor babasını doğruyor
Sen kalkıyorsun ellerin adamına güveniyorsun
ya hiç suçu falan yokken yoldan geçerken bile o güzelim Kemancı kızı durduk yere canım öldürmek istedi diye öldürülen bir Vatan'da yaşıyoruz siz kalkıyorsunuz elin adamlarının arabasına biniyorsunuz...
Biz kadınlar dik durmalıyız ve öyle her erkek önümüze gelip yavşayamayacağını bilmeli lütfen biz yapalımda keşkelerimiz olmasin eminim bu güzel kız keşke ablamdan evimden gitmeseydim demiştir 😔
bu güzel gülen yüzler solduruluyor ülkemde🥺21 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklı ki
İnsan insana tutanamaz oldu
+1 yılBen bu anlattığı hikayenin hiçbirine inanmadım. Bence şöyle oldu: bu orrrrospu çocuğu ile o kızın ilişkisi vardı. Benim de bir kız arkadaşım vardı. Bu turistik mekanlarda barmenlik komilik yapardı. Oralarda da üniversite öğrencileri çok çalışır. Böyle turistik yerlere de zengin hali vakti yerinde kart orrrospu çocukları gelir. Bu kızlarla tanışır, bahşiş vs hediyeler verir. Yemeğe vs çıkarır. Kız da olur derse seks yaparlar. Benim kız arkadaşım da böyle yerlerde çalışırdı. Komi olarak barmen olarak. Oraya gelen müşteriler buna hediye falan alırmış. Gösterirdi bana. Benim eski arkadaşım bunlarla yattı mı yatmadı mı bilmiyorum. İki durum da geçerli olabili neyse... Bu kızla herif böyle tanıştı falan, kız ablasıyla kalmak istemiyormuş. Ablası da buna kendine çekidüzen ver deyip biraz sıkıştırdıysa kavga edip vurup kapıyı çıkıp o herifin yanına gitmiş. Korona oldu diye kimse kardeşini evden kovmaz yani. O herifin ifadesinde kızla alkol aldığını söylemişti. Alkol aldı kızla seks yapmak istedi kız karşı koydu. İçkinin uyuşturucunun etkisiyle o hırsla falan kızı öldürdü. Uyandı kız ölmüş. Kurtulmak için de bunu yaptı. Herif mühendisler odası başkanı mı başkan yardımcısı mı ne? O yaştaki bir mühendisin de parası hali vakti yerindedir. Yani bu olay bir sugar daddy cinayeti. Çünkü haberlerden dinlediğim ifade de mantık hatası dolu bu da mantık hatası dolu. Seninle bir yakınlığı, yakınlaşması yoksa nasıl senin evine geliyor? Hadi geldi diyelim nasıl senin evinde çıplak uyuyor ve sen o kapıdan herhangi bir engel olmadan içeriye girebiliyorsun? Ben burada kadına pek üzülesin gelmedi. Anlatılanlar içimi acıttı resmen korku filmi gibi duygusal bir üzüntü olmadı bende. Çünkü baban yaşındaki bir adamla ilişkin var. Ablandan kaçıp ailenden kaçıp ne idüğü belli olmayan bir pezzevenk bulmuşsun kendine. Bu sitede de bazen sugar daddy soran kadınlar oluyor. Bunları görsünler işte. Demek sugar daddy her zaman sugar olmuyormuş.
46 Yorumla- +1 yıl
evet emlakçı mıydı neydi ben dokumuştum bu ifade bana da garip geldi. Ama kız daha ergen gibi bişey aklı bi karış havada esas kınanınacak alcaklar böyle tipler yol göstermek yerine baba gibi davranmak yerine o anlattığınız kızların fakirliğini tamahkarlığını kullanıyorlar. Sorsan hepsi Allah kitap diyen tipler beli boyunca çocukları da var ama başkalarının çocukarına mal gözüyle bakarlar. Şeref yok işte. Her şey buna bağlı ahlakı yok bunların maskeli iki yüzlüler ceplerine az bi para düştü mü aynı dediğinizi yaparlar karılarını falan düşünmezler genç kızları nasılsa parayla alırım derler çok doğru. Ne bilim valla o kızların babaları da mı bunları yapıyor sonra çocuklarının karşılarına çıkıyor diyorum. Sonuçta hepsi halkın bireyleri. Kim bilir o herif de etrafı nice saygın davranmıştır ''abi'lerle 'aslanım' diye diye... Demek eğitimli eğitimsiz fark etmiyor bu da okumuş erkek örneği. Anlattığını öyle sakince anlatmış ki sanki çorba tarifi veriyor. Allah korusun böylelerinden!
- +1 yıl
- +1 yıl
Evine niye gitti diyorsun. Da o çok basit olay. Uzak yol geldin evine bırakayım der, yolda giderken eve 2 dk uğramam gerek der sonra sürükler götürür. Bu zamanda çığlık çığlığa bi kıza kadına hiçkimse yardım etmiyor. Herkes uzaktan izleyeyim çekirdek getir diyor. Hiç yardımsever insan çok var diye kendini kandırmaya çalışma. İnsanlar sadece ölümüne ramak kaldığını görünce yardıma geliyor çok kez gördüm bağıra bağıra yardım isteyenin yüzüne bakan yok. İstese iş yerinden itibaren sürükler. Bu anlattığım şeyi düşündüren anımı anlatayım mesela. Tabi teca vüz saldırma olmadı. Polis ile beraber hastanege gidip muayene olmak gerekiyordu 45 yaşındaki adam oradaki polis arabalarına bindirmedi kendi özel arabasına bindirdi. Giderken 5 10 dk sonra söyledi il merkez hastanesine gitmek lazımmış. Gidiyoruz. Bir anda yoldan geri döndü nereye dönüyoruz dedim evrak filan mı kaldı dedim. Hastaneye gidiyoruz dedi kendi evine getirdi. Orada istese arabadan çıkartır eve sürüklerdi mesela istese. Oyalandı etti gidiyoruz sonra. İl merkezine geldik kimsenin olmadığı bi alanda durdu ani firenle. Orada da istese arabada bişey yapar mesela yine. 1.30 saat bekledik orada. Sonradan gittik hastaneye. O zaman aynısı bana da olsa denecek şey, ne işi vardı adamın arabasında, polis götürüyorsa niye polis aracı değildi, ne işi var adamın arabasında, ne işi var ıssız yerde adamla baş başa. Yani öyle planlı oluyor akla gelmeyecekken çıkartıyorlar ki bazen hayır demeye fırsat bulamadan olaya girmiş oluyorsun
- +1 yıl
@mervee9833 Bu olayda o adam o kadının tanımadığı bir adam değil. Olay tv'de yayınlandı. Tv'de kız güya korona olmuş, ablası kovmuş evden. Bu da bu adamın evinde gidiyor. Kız ablasıyla konuşmuş mu ne demiş ki: "Bana koronayken bakan biri var burada bana çok iyi geliyor." bu tarz bir şeyler söylemiş ablasına. Kız bu şerefsizin evindeyken alkol almışlar sonra bu olay gerçekleşiyor yanılmıyorsam yanlışlıkla kızın odasına girmiş, kız korkmuş bağırıp buna vurunca bu da kızı öldürmüş alkollüyken. Bunu tv'de duyduğum haliyle anlattım. Burada ise bambaşka bir şekilde söylüyorlar. Kızla önceden tanışmış. Kız ablasıyla tartıştı bununla da f*ck boddy ya da sugar daddy ilişkisi vardı ona istinaden gitti onun evinde kaldı. Sen kalkıp da bir kafede tanışmayla adını öğrenmeyle adamın evinde gidip kalmazsın. Kaldıysan da alkol alıp tanımadığın insanın evinde çıplak yatmazsın. Bu kız bunun evine gitti alkol aldılar. Birlikte olmak istedi adama karşı koydu adam da o içtiği zımbırtıların etkisiyle kadını öldürdü. Ben katil aklamıyorum burada. O herifin en büyük cezayı almasını ve hapis süresince de içeride rahat bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tanımadığın bir insanla aynı kapalı ortamda kalmakla (evine gitme, arabasına binmek...) dışarıda olmak arasında dağlar kadar fark var. Arabasına binersen debelendiğin anda gaza basar. Evde olsan zaten kime sesini duyuracaksın? Çevrede o kadar da duyarsız insan yok. Çığlık atıp debelendiğinde karşı koyduğunda insanlar geliyorlar ama emin olmaları gerekiyor. Çünkü o olaydan sonra polis geldiğinde kadın adamdan şikayetçi olmayabiliyor. Suçlu olan adam diğerinden şikayetçi oluyor. Böyle de bir durum var. O sebeple insanlar müdahale etmeye çekiniyor. Senin olayında da polisle gitme seçeneğin varken polisle gitmemen yanlış ve tehlikeli olmuş.
- +1 yıl
@mervee9833 Ben de iş güvenliği sertifikası için daha önce hiç bilmediğim bir adrese gitmem gerekti. Sanayide bir yermiş. Ben o muhitte bir okulda sınava girdim ama içine falan hiç girmemiştim. İlk kez bu vesileyle gittim. Oradaki insanlara elimdeki adresi soruyordum. Yine birine daha sordum. 2 adamdılar. Tarif ettiler ama bu karışıktır sen bulamazsın bunu dediler. Bizim yolumuzun üstü seni götürelim dediler ben de tamam dedim bindim arabaya. Anlattım, yolda giderken mesleğimi sordular öğretmenim ama çağrı merkezinde çalışacağım atanamadığım için falan dedim. O adam da seninle yaşıt benim de kız kardeşim var öğretmen diye sohbet ederek 15-20 dk ulaştım babam da yolculukta aradı. Dedim burada iki adama sordum arabaları var beni bırakacaklarmış dedim muhitimi de söyledim. Telefon belli bir süre açık kaldı. Burada kadının oraya gitme niyeti adama göre zaten onunla yatması. O sebeple de ilişkin olsun olmasın erkeğin evine gitmeyeceksin. Kolay kolay arabasına binmeyeceksin. Bunlar tedbirdir. Benim olayımda en azından telefonum açıktı ve benim bir bekleyenim vardı. Babam vardı telefonda. Sen aileni bırakıp bir başına o herifin evine gidiyorsun. Bu da seni savunmasız yapar.
Böyle insanları idam etmeyeceksin bir ağaca bağlayıp gözlerine balık oltasi takarak ölmesini izleyeceksin hayattan dünyalar güzeli bir kızı aldı Allah da ona unutamayacağı bir acı yaşatsın inşallah
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne derse desin umrumda değil insanlıktan çıkmış bir cani o
20 YorumlaUyuşturucu ve alkol almış biri nasıl öyle uyanmış birden garip. Ne de caniler varmış Allahım! Ama her parçasını bulmuş polis gerektiğinde her kesi her şeyi bulurlar böyle canilerin yaptıkları yanına kalmaz. Erkeklerin bahanesini anlamıyorum kadın deliyse bile karşında çırıl çıplak oynasa bile yan gözle bakmamalı mantıklı insan bunlar nasıl o geldi o yaptı biri küçük çocuk için kendi istedi demişti ya nasıl böyle oluyor bunların beyni komple yok mu kendi bedenlerini kontrol edemiyorlar. Hadi diyelim kız kendi ayağıyla gelmiş, şeref yok ya çocuğu yaşında genci hemen kullanmaya kalkmış, paniklemiş, öldürmüş iz kaybetmek için de cesedi o hale getirmiş. Nasıl uyuyor böylesi anlamıyorum ya nasıl?
50 Yorumla
+1 yılKınamakla olmuyor! Twitterda # açıp sayıp sövmekle olmuyor! Bu adam korkuyor mu sanıyorsunuz? Giyecek takımını, pişmanım diyecek, ilk hareket ondan geldi diyecek ve hayatını bitirdiği kız için cüzi bir ceza alacak. Bir grup kendini bilmez de kızı suçlayacak. Bitmiyorlar, bitmeyecekler. Yolunuz yol değil. Artık insan gibi bir yasa tasarısı mı yapılır, sözleşme mi hazırlanır ben bilmem. Ki İstanbul Sözleşmesi bile yaşatmadı, hangi dernek sokaklara döküldü? Hangi siyasetçi karşı durdu, oylarımızı koruyamayanlardan çok şey beklediğimizi biliyorum ama işte bir umut… Ama bizim oylarımızla TBMM’ye girenler bir zahmet abuk sabuk şeyler tartışacaklarına güvenliğimizi sağlasınlar. Çok üzgünüz biz iktidar olursak falan diye başlayan cümleler yerine çözümlerle gelsinler. Yarın benim ve hatta şu an bu yorumu okuyan arkadaşım senin de başına gelebilir. İdeolojin neyse dur ve 1 dakika düşün, Türkiye gittikçe nereye benziyor?
50 Yorumla
+1 yılAllah'ım bu nası bi vahşet... Normal bi insanın ne midesi kaldırır başsız bi vücudu ne de aklı alır. Tüylerim diken diken oldu... Şaka gibi. Yok kalçasına dokundum da yok korkup yaptım da yok şöyle yok böyle... Allah'ım, sen bizleri bu it'lerden koru. Bu, bu iğrenç bi şey...
50 YorumlaInanıyorum Bu o. cc bir neymiş efendim pişmanım ALLAH senin belanii versin vahşi... yaa arkadaşlar bunu hep diyorum.
Böyle insanlar varken iyi ki de cehennem bar diyorum ya cidden. Yaşasın cehennem!
Ya bir insanı bir genci parçalara ayırmak ne demek yaaa😥😖😭😓31 YorumlaEvet ya vahset. Kız tanıyormuş onu arada buluşup alkol madde falan ilişkileri varmış. O gece aramış evli 48 yasında adamın evine gitmiş alkol ilişki sonra kavga çıkmış şerefsiz adam katletmiş kızı. Kızlara bu yolun tehlike li oldugu anlatılmalı bitsin artık bu acılar
26 Yorumla- +1 yıl
Adamın şeyiyle kesin dalga gecti
- +1 yıl
Madem öyle boyundan büyük işler girmeyecekti adam
- +1 yıl
Hayır ben doğrusuyum adam ahlaksızin önde gideni zaten hicbir gerekçesi yök canı öyle dese bile hayatın acı gerçekleri napalim
Ben okurken/dinlerken kanim dondu bu cani bunlari yaparken hic mi ici acimadi! Insan degilsin Mustafa murat ayhan denen y*vsak!
73 Yorumla
+1 yılHayır açıkçası böyle haberleri okuyunca bile sinirleniyorum. Nerden buluyorlar bu cesareti yaa srefsizler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olsan öldürdüğün an polisi arardin doğramış kızı şimdi pişmanım diyor bir de indirim uygularlar öyle dediği için
40 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılİzlemedim. Gerek görmüyorum.
Çünkü ne olursa olsun kimse kimsenin canına kast edemez!10 Yorumla Dinlemedim dinlemem
Ne vicdanım kaldırır ne içim kaldırır
Şimdi bunuda dilim dilim doğrasınlar10 Yorumla- Gündem konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey gibi anlatmış bir de Allah belalarını versin ya. Her gün bir vahşet nasıl bir ülke olduk anlamıyorum artık.
21 Yorumla- +1 yıl
Sugar daddy vahşeti. Yorum yaptım bununla ilgili oku.
Gündem konusunda 792 cevap paylaştı. İçeride en fazla 2-3 ay yaşar. Sonrasında mahkumlar gereğini yapar o şerefsizin.
10 Yorumla
+1 yılBu şerefsizi canlı canlı doğrayacaksın aslında. Ulan gül gibi kız ya, insan nasıl kıyar bu kıza? Allah bin belasını versin inşallah.
20 Yorumla
+1 yılKanım dondu Şu an tansiyonum dustu
50 YorumlaAynısını buna yapmak lazımdı
30 Yorumla- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılKasap gibi dogramıs kızı koyun kesiyo sanki
30 Yorumla 5 parçaya ayırıp bide utanmadan pişmanım diyor.
30 Yorumla
+1 yılTez zamanda soylari tukenmek dilegiyle
30 Yorumla
+1 yılİzlemedim izleyemem yüreğim burkuluyor
20 Yorumla
+1 yılEvet lanet olası pislik herif 😡
10 Yorumla
+1 yılYalan kız şeyiyle dalga geçmiştir kesin
21 Yorumla- +1 yıl
Adamı savunmuyorum adam kendini masum çıkarmaya calismis
Gizli Üye(18-24)+1 yılpişmansa bence affedilmeli
012 Yorumla- +1 yıl
Bu dalgaya alınacak bi konu değil!! Boş boş konuşmayın!
- +1 yıl
seni biri öldürünce bizde affederiz xd
- +1 yıl
Komik mi o. ruspu cocugu
Cevap sahibi+1 yılYaşayan ölüyüm zaten ölü sayılırım ve komikliğine yazmadım
- +1 yıl
Yani gerçekten affedilmesini mi istiyorsun. Pes cidden pes
Cevap sahibi+1 yılO gün madde içmiş diye biliyorum adam onun için onun suçu değil bunlar hep yasaklı maddenin suçu ve alkolün 😳
- +1 yıl
bilinç altında öldürmek varmış ki yapmış
- +1 yıl
ya ne kadar malsın
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat mizah yapıyorum sosyopiskolat aba 😳
- +1 yıl
mizah güldürür bu güldürmüyor
- +1 yıl
@SosyoPsikopat 👍
Evet
00 YorumlaNe desem bilemiyorum
10 Yorumla