Marmaris'te çıkan yangına 2 çocuğun sebep olduğu söyleniyor. Çocuklar pedagog tarafından dinlenecekmiş. 2 çocuk oyun oynarken nasıl yangın çıkarabilir anlamıyorum. Hem de gün içinde birçok farklı yangın çıkan bir ortamda tesadüf mü gerçekten?https://www.bundlehaber.com/detay/03106163-1d9a-432e-99e0-e00f5e029581?l=1
Marmaris'te çıkan yangının 2 çocuk tarafından başlatıldığı iddia ediliyor! Bu gerçek olabilir mi?
Buna inanmamızı beklemeleri gerçekten çok komik. Her yerin yanması tesadüf olamaz ki Marmaris'in tek bir noktasında değil eş zamanlı birçok bölgede yangın çıktı. 3 görgü tanığının ifadesine bakarak 2 çocuğun üstüne kalması komediden başka bir şey değil.
Her defasında insanları kandırmaya çalışıyorlar ama bu defa işe yaramaz. Aklını kullanan herşeyin farkında. Hadi diyelim 2 çocuk çıkardı yangını, oradan oraya geçti. İstanbul, İzmir, Ankara gibi uzak olan şehirler neden yanıyor? Tüm şehirler bir anda mı yanmaya karar vermiş? Artık tiyatroyu kesip gerçekleri konuşma zamanı, ülke hiç iyi yere gitmiyor.
Şaka mı bu ne saçmalamışlar ya çocuklara mı suç atıyorlar şimdi de besbelli birileri bilerek kundaklamış. Umarım cezasını çekerler. O kadar hayvan, insanlar, ağaçlar şimdi ne halde. Hangi vicdana sığar bu anlamıyorum niye bu kadar kötülük çok üzücü böylesi. 🥺
Herkes yanginin neden çıktığını sorguluyor. Ben de neden sadece 2 yangin söndürme uçağı olduğunu, neden etkin tedbirler alinmadigini sorguluyorum. Yangın bir sekilde çıkar/çıkarılır. Bu sabotaj olur, kazayla olur, doğal nedenlerle olur... Lakin 2 kiralik uçak nedir kardeşim? Cumhurbaşkanının ultra lüks yaşam tarzi için " itibardan tasarruf olmaz" diyenlerin acaba konu yanan ülke olunca akillari vicdanları duruyor mu? Madem ki olan oldu bundan sonra tedbirlere bakmak gerekir. Uçağı devlet alsın ben gönüllü pilotluk yaparım. Benim gibi bircok insan kamu yararina karsiliksiz bu hizmetleri verir. Yeter ki ortada etkin çözümü isteyen devlet yönetimi olsun.
Bir yerde okuduğuma göre çocuklar "kitap yakıyorduk sonra birden büyüdü biz de kaçtık" demiş, tabii buna inanıp inanmamak size kalmış. Ben şahsen inanmadım çocukları korkutup zorla söyletmiş olabilirler çünkü tek 1 yer yanmıyor ülke yanıyor resmen. Bu işin içinde başka şeyler var 2 çocuk bunu yapamaz.
Orman yakmak ve ardından yurt dışına kaçmak için keşif çalışması yapan yabancı uyruklu terör örgütü mensubu iki kardeş yakalanarak göz altına alındı. Araştırma devam ediyor. MİT devrede. Orman yangını çıkarmak üzere olan iki terörist göz altında
Herşey olabilir iddialar ve ihtimaller çok ama aynı anda her yerde yanması kasıtlı yapılmaya benziyor hükümeti zor duruma düşürmeye zaten CHP de bunu fırsat bilip sürekli saldırıyor bunların parmağıda olabilir çünkü yapacak bir şeyleri kalmadı her şeyi yapabilirler artık çok tehlikeli olmaya başladılar
Ülkeye göçmen almaya devam etsinler. Etsinler bak daha neler olacak neler. Bu Türkiye'nin yok olmasını isteyen kişiler göçmenleri kullanıyor. Çocuk mocuk falan alakası yok. Bir sürü yerde çıktı. Tek bir kişi yapmıyor bunu. Planlı bir şeydi.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
pkk nin yaptigi apacik ortadayken, iki teröristin suc üzeri yakalanmasina ragmen hala iciimizde iki cocuk yapti hatta suriyeliler yapti diyebilecek kadar ahmak bir muhalefet var. HDP nin bacagina tas degmesin, ittifakimiz bozulmasin diye pkk yapti lanet olsun diyemiyen bir muhalefet var. Daha da vahimi bu muhalefeti destekleyen bunlari görmeyen bir cok insanlar, yazik.
Bu yangınların tek sorumlusu iktidardır bunun başka bir açıklaması olamaz bunların amacı ülkedeki turistik yerleri bir şekilde elden çıkarıp yangın vb vb gibi gösterip ormanlık alanları yok edip Araplara ve kendi yandaşlarına otel vb vb için ortam hazırlamaktır ki bunu hhrt zaman da yapan bir sözde CB var başımızda
Sen değer misin ben akp li bike değilim chp liyim biraz mantıklı olunca aynı anda bu kadar yerde orman i çıkar pkk yaptı diyemeyecek kadar konuşuyorsun
Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangının farklı noktalarda aynı anda başlaması objektiflere yansıdı. Yayınlanan kare, sabotaj olduğunu ortaya koydu.
Geçen sene Hatay bu sene Manavgatla başlayan yangınlar kimse masum çocuklara iftira atmasın hdpkklilarin yaptığının resmi işte budur kimse hdpkklilari aklamaya çalışmasın 😒
Hadi marmaristeki yangını iki çocuk çıkardı diyelimde aynı gün 13 ildeki diğer yangınları kim çıkardı peki onlarıdamı iki çocuk çıkardı organize bir şekilde. ayrıca kim olursa olsun ormanları yakanı yakmak gerekir
2 çocuk oyun oynarken yangın çıkarabilir. Eğitimci okarak tanık oldum. Evi yakar, ağacı yakar... Ancak bu yangınların arkasında terör eylemi aracılığıyla dış güçlerin olduğuna inanıyorum.
Biz canım değiliz. Türkiye'nin yarısı aynı anda nasıl yanabilir? Diyelim ki çocuk yaptı, ee diğer ormanlar? Resmen vatandaşları salak yerine koyuyorlar.
Çocuklar piyon olarak kullanıldıysa bu da o hainlerin suçudur. Çocuklar travma yaşatıldılarsa bunu nasıl atlatacaklar? O çocukların sevgi ve vicdanla kucaklanması şart...
Kesin öyledir peki bu bilgi nerden alındı? Eğer bu bilgilere anında ulaşabilecek bir istihbarat varsa neden öncesinde müdahale edilmedi? Boşuna tartışma Adana, Antalya, Mersin Muğla gel bende sana otelleri gösterim eskiden orman olan 😂😂😂
Istihbarat i bir çakmak çakıp kaçıyor alçaklar bunun istihbaratı i olur yakalanlara bak otm yi takip et bizzat oraları bilen olarak söylüyorum agaclandoroligor o alanlar sen odeoljik herşeye karşı olduğun için ne desem boş l chp i olarak söylüyorum bunu
Kardeşim ben parti tutmam, bu ülkede 75 şehirde bulundum BİZZAT BULUNDUM. 1 sene önce içinde gezdiğim ormanların nasıl inşaat olduğunu gördüm. Sen ne ideolojisinden bahsediyorsun.
Ciddi anlamda muhalefet yapmanı anlamıyorum, Türkiye’de 40 yıldır ormanlar yakılıp imara açılıyor bu bilinen birşey sürekli mahkemeleri oluyor ama inatla neyi savunuyorsun sayın CHP Li 😂😂
Ya her yerdeki yangını çocuk mu çıkarıyor cahiliye devri yemin ederim. 2 pkk lı yakalandı + mevcut iktitarın umrunda değil kendilerinin 8 10 uçağı var ama millete yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ateş yakma merakı cocuklarda var, belki de meraktan yaktılar söndüremediler