Bunları buraya alan ülkeye dolduran ve bunları destekleyenler bu kızın vebali sizin boynunuza.
Bunun Sorumlusu Kim Şimdi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunları görüp hala oy verenler var siz verin bakalım siz oyları verdikçe daha çok aç kalacaksınız ülkeye daha çok mülteci dolacak yarın sıra sizin ananıza bacınıza eşinize kız çocuğunuza gelecek hala ampülle devam edin yola
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlamazlar anlamaz arap kardeşlerim derler osmanlı turası koyarlar profile osmanlı ya en çok zararı verenin araplar olduğunu bile bilmez cahil cühelâ bu millet
İşte din kardeşimiz müslümanız ümmet kardeşi diye diye ülkenin anas. ktler. Bunlar cahil müslüman çünkü israil olayında oluğu gibi kendi düşmanını destekleyecek kendi düşmanı uğruna ölecek bir insan bunlar allah böyle olan hepsinin kökten bin türlü belasını versin o araplarında
Sorumlu arasan niye orda yürüyordu derler öyle bir zamanda yaşıyoruz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keşke bu elemanin ailesine filan ne biliyim elimin altinda ulaşabilsem neler yapardım ah böyle oclara
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa reis en son millet keşke ayaklansa bu suriyeli pçleri siz göndermiyorsaniz linç edicez dese ben yolda görünce zor dayanıyorum ama dövsen devlet adam yerine koyup bana ceza verecek
Haberi okudum.. “Kız arabaya konurken yardım ettim. Olaya kalkıştıysam da kaçabilecekken kaçmadım. Kıza cinsel eylemde bulunmadım.” Allah razı olsun yaa, ne iyi etmişsin. Yok yardım ettim, yok kaçabilecekken kaçmadım.. Bunun sorumlusu belli. Nedeni belli ama çözüm yok. Tamam eyvallah bize ihtiyacı olanlar da var ama bu türlere karşı da bi tedbir alınmalı.. Gerçi kime ne anlatıyoruz, daha kendi milletimizin erkeklerinden aynı şeyleri görüyoruz ve bunun da bi çözümü olmuyor. Kaldı ki yabancılar için tedbir alınsın.