Kim sorumlu ben mi siz mi?

Verdiğim kararın tek sorumlusu var o da kendim. Uyuşturucu madde etkisi yok alkol etkisi yok. Ruhsal sorunların etkisi var. Herkes deli değildir ama delirip bu kararı vermemeyi çok isterdim. Şimdi oturup size dertlerimi anlatacağım bir mesaj değil bu. Belki de bir kişi bile okumayacak ama en azından bana bir tık daha rahat hissettirecek kendimi. Artık kendimi üzüntüden kasmaktan dişimi sıkmaktan fiziksel ağrılar çekmeye başladım. Sizin bozduğunuz ruh sağlığım fiziksel sağlığımı da bozmaya başladı. Bugüne kadar kimseye kin tutamadım suçlayamadım hatasını yüzüne vuramadım belki de en büyük suçum buydu. Size her derdimi anlatışımda sanki duvara anlatıyormuş gibi hissettim. Çocukluktan beri suçluluk duygusuyla beni büyüten aileme de yazıklar olsun. Benim doğmamla hayat berbatlaşmış gibi davrandınız bana hep. Hiç bir erkek ki babam da buna dahil bana kendimi dünyanın en değerli kızıymış gibi hissettirmedi. Özür dilemiyorum yaptığım hiç bir hata için siz benden özür dileyin Çünkü hepsinde sizin parmak iziniz var. Kimseye hakkımı helal etmiyorum sorumlu herkes kendini biliyor. Üniversiteyi iyi sıralamayla kazandım aileme o gururu yaşattım ama mezuniyet gururu yaşatacak gücüm yok kimse kusura bakmasın şu saatten sonra. Beni tek şarkıyla hatırlayın o da ahiyan kurtulmak. İyi geceler.
Kim sorumlu ben mi siz mi?