Bu konuda suç kimin?

Ben bundan 10 yıl once evli bir adamla oldum. Onu sevdim cunku o beni sevdigini soylenisti ilk bas. Karisini sevnedigini, onunla zorla evlendirildigini soyledi. İlk bas dusunmem için zaman verdi. Bende yazdim ona beni aeven biri cikti diye sonra bir ara pisman oldum ne de olsa evli dedim. Ona da soyledim bak yaptigimiz yanlis dedim biz en iyisi ayrilalim dedim. Ayrildik sildim numarasini ama belli bir sure sonra gozum onu arar oldu. Yanlis mi yaptim acaba nasil olsa karisiyla zorla evlendirilmiş dedim ama numarasini da silmistim. Çarsiya gittim baktim carsida geziniyor, bir adam vardi yaninda arkadasi yani. Bana bakip durdu surekli. Belli ki benden mesaj bekliyordu. Sonra ertesi gun o bana yazdi. Bende ona yazdim. Dedim nasil olsa esini sevmiyor dedim. İste konustuk birseyler yasadik. Sonra bana pisman oldugunu soyledi. Bende bunu kabullenemedim sevmistim cunku. Yine baristik. Belli bir sure sonra ben ona bośan esinden dedim o da olmaz dedi neden dedim o da cunku benimkiler beni yasatmaz dedi. Eşimde bosamaz zaten kan kusturur dedi. Bende canım gibi inandim tabi. İste bu iai ben el atmaya karar verdim karisina yazdim ben onun sevgilisiyim. Seni sevmiyor sadece senin yaninda zorla duruyod arasan cekil dedim. Adam gormus bunu bana hesap sordu sen nasil yazarsinda bilmem ne de her neyse karisina yalan atmis iste manyagim teki demis benim icin. Ben karisina hep ulasmak istedim. Adam engelledi beni. Baska numaralardan aradim yine engelledi. Her neyse iste aradan bayagi zaman gecti eşi herseyi ogrendi. Esinin whatsabini gizlice takip etmis. Bizim mesajlari okumus beni aradi herseyi anlattim o da herseyi anlatti. Severek evlendiklerini, esini hâlâ sevdigini falan bunlari anlatti ben inananadim. Hatta esine gel evine dön diye yalvardi. Esi yalan soyluyor olamaz cunku oyle olsaydi adam esine neden donmek istesin oyle durumda? Adamin bana soylediklerinin hepsi yalanmis. Hep beni kamdirmis. Her neyse bende hem intikam almak istedim hemde onu seviyordum hâlâ. Karisiyla anlastik. Adam bana yazinca bende mesajlari esine attim. Hatta ses kaydi bile attim esine. Sonuç bosandilar. O adamda beni bozup evlenmedi benimle. Bu durumda suc kimde?

Bu konuda suç kimin?