Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 10 yaşındaki ikiz kız kardeşler E. K. ve yav.'nin, anneleri B. T., onun sevgilisi G. A. G. A.'nın oğlu U. A. ve onun arkadaşı S. B. tarafından cinsel istismar uğradıkları gerekçesiyle açılan davanın 3'üncü duruşmasında, son tutuklu sanık G. A. da tahliye edildi.
Çocuklar, burada babaannesi S. K. ile halası G. K.’ye cinsel istismara uğradıklarını anlattı.
Hala G. K., yeğenlerinin olayı anlattığı o anları video ile kayda aldı. İzmir’de polise giderek çocukların annesi B. T. ve beraber yaşadığı G. A. ile oğlu U. A. hakkında şikayette bulundu.İnsanın beynine kan sıçramadığı bir gün olmayacak bu ülkede anlaşıldı. İyice incelenmesi gereken davalara bu kadar basit nasıl tahliye verilir inanılır gibi değil.
Yine çocuğa istismar davası, yine tahliye! Bu kararları verenler hukukçu mu sizce?
Bu ülkede hak hukuk adalet mi var. Adalet sadece bir sözcük altı asla bizim ülkemizde doldurulamayan bir sözcük maalesef ki.Çocuklar tehlike de hemde en yakınları tarafından. Bu kararlar vicdansizliktir, insafsizliktir. Davaya bakan hakimin savcinin avukatın ya akli dengesi yerinde değil ya da hukuk mezunu değil başka seçenek gelmiyor aklıma. Allah belasını versin yapanin da serbest bırakanın da.
Bu sitede bile binlerce sapık var. Hepsi çocuklara da sapıklık yapıyor bundan adınız gibi emin olun. Sapıklık hastalıktır. Erişkin, çocuk ayırmaz. O yüzden hepsi miğdemi bulandırıyor. Erkek cinsinden zaten çok hazetmem iyice nefret ediyorum. Çocuk ulan.. Çocuk yani.
Ahlak bekçileri, kadının başörtüsünden tut da şortun kadar konuşanlar, taytını, çorabını sohbet konusu yapanlar.. Hepsi sapıktır. Bu çocuklara bu istismarı yapanlar da bizzat kendileridir. Müslüman ülkeymiş.. Namuslu adamlarmış.. Sevsinler sizi.
Arap kulturu yapicam dedi yapti sagolsun Hakim ve savcilar Gelen emri uyguluyorlar.. Valla midem bulaniyor artik Ulan Ben 10 yasindaki kizima leke gelemsin diye Erkek almiyorum hayatima.. Bune mide bulandiran insanlar insanmi bunlar yaa Kime guvenicez artik Baba, anne , hala, dayi, amca daha samayamadiklarim… ya koyiyim hepsinin buna goz yumanlarin.. Cok sinirliyimmm
Bu şahsi tahliye etmek için ağır akıl hastası olmak gerekiyor. Midem bulanıyor hukukundan adaletinden bu ülkenin. Kendi çocuklarının başına gelene kadar anlamayacaklar bunu!
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saldıkları kişileri ilerde biz sizi saldık istediğimizi yapıcaksınız diyip iç isyan falan çıkarttırmasınlar? Başka amaçç yok çünkü. Yaa düşük puanla hukuk okuyup torpille hakim oldular kanunları bilmiyorlar ya da cidden hakimlerde sapıkk. Aynu bokuyiyorlar😒
Kardeşim Siz Çok Saçma Düşünüyorsunuz Hukuk Ve Adalet Kanıtlar Üzerine İlerler Eğer Siz Savcıya Veya Hakime Bir Somut Kanıt Gösteremezseniz Dava Düşer. Gerçek Ve Doğru Olanıda Budur Ve Böyle Olması Gerekir.
Şimdi Uzaktan Bakmak Yanlış Olur Ama Aslında Bakarsan Hakim Şöyle Somut Delil İstemiş Olabilir Ya Başkası Yaptıysa O Adam Suçlanıyorsa bak bu ihtimalde var yani başkası yapmış ama o adama atmışlarsa suçu bu ihtimalden dolayı istemiştir somut kanıt
Bence akli calisan icin 7 yasindaki bir cocugun resimleri ve anlttiklari bile kanit. Pedagog esliginde aliniyor sanirim ifadeleri ve hic bir cocuk beni... Diyebilecek bilgiye sahip degil. Tecrube o yastaki yalani bilir yakalar.
Tamamda bunu o adamın yaptığını nerden biliceksin bundan dolayı somut delil istemiştir bu ihtimal önemli eğer hapse atsaydı hakim burda doğru karar vermemiş olurdu
Toplumda infial yaratma amacı var. Son 2 senedir yargıdaki durum bu. Sistemin deforme olmuştur, değişmesi gerek. Açıklar kullanılarak infial yaratılmakta ise, sistemin değişmesi lazım.