İzmir Balçova'da polis karakoluna saldıran kişinin 16 yaşında olduğu açıklandı.
Karakola saldırıp 2 polisi şehit eden saldırganın üzerinden çıkan silah… #izmir #sondakika pic.twitter.com/HgD0QVINkd
— ENSONHABER (@ensonhaber) September 8, 2025

İzmir Balçova'da polis karakoluna saldıran kişinin 16 yaşında olduğu açıklandı.
Karakola saldırıp 2 polisi şehit eden saldırganın üzerinden çıkan silah… #izmir #sondakika pic.twitter.com/HgD0QVINkd
— ENSONHABER (@ensonhaber) September 8, 2025
Suça sürüklenen çocuklar diye bir şeyi kabul etmiyorum. Suç işleyecek kadar aklı olan herkesin idam edilmesi taraftarıyım. Bunların topluma vatana millete zararı olmaz. İçeri atarsın 30 sene sonra çıkar 3-5 kişiyi daha öldürür 100-150 dükkan daha soyar. Hepimiz çocuk olduk hepimiz zor zamanlar geçirdik, suça bulaşmadık. Kaldıkı Türkiyenin uyusturucu ve katillerinin, kabadayılarının en yoğun olduğu semtlerde büyüdük. Sözde suça sürüklenen çocuklarla aynı okulda aynı sırada okuduk aynı eğitimi aldık, ve çoğundan daha sıkıntılı zamanlar geçirdi pek çoğumuz. Ama biz suçu değil legal olmayı seçtik. Böyle söyleyerek cezaların hafifletilmesi ya da bunları çocuk olarak görülmesini red ediyorum. Anne babası bunları sokağa atıp it gibi büyütüyorsa o hükümette buna ses etmiyorsa Allah hepsinin belasını verdin. Kontrol etmek bu kadar kolayken ses çıkarmıyorlar... Tekrar söylüyorum suç işleyen herkesin idam edilip insan içine çıkarılmasını red ediyorum. Amerika da böyle durumlar için ekstra kurul ve heyet kararı alınır.9 yaşında 2 cinayet işleyen çocuğu da yetişkin diye yargıladılar 7 yaşında ki katilide... Çocukmuş bunlar olsa olsa kuzum olur...
Polisi ve askeri kafir olarak gören birisi. Tasmasını kimin tuttuğu belli. Bu vatanı din maskesi adı altında emperyalistlere çalışarak yıkacak olan bir piyon kendisi. Bu gibi piyonlar geçen gün çoğalıyor maalesef. Ailesinin açıklamasına göre ailesi son zamanlarda birileriyle görüştüklerini fark etmiş, şikâyet etmek istemiş ama geri adım atmış. Ne kadar doğru bilemem. Bazı şeylerin aile dışında da, çevresel faktörlerle de gelişebileceğinin farkında olmalı insanlar. Mesela ailenden biri sigara içmez ama çevrene özenip havalı olduğunu düşünüp içersin. Kötülük yapmakta öyle bir şey. Aslında bu çocuk bir uyarı. Bunu gibi bir sürü var. Öylesine işlemedi bu cinayetleri. Emir geldi, yaptı.
Teşekkür ederim 🩷.
Rlca ederim💗
Suça sürüklendi o ablası abisi onun suçu değil diye diye tepemize çıkardıkları şimdide polis öldürdü... oysaki yaşına değil yaptığı haltlara baksalardi ona göre yargilansaydilar o iki polis memuru simdihayattaydi...
Çocuk diye suçu görmezden gelinmemeli suç suç dur akıl yaşta değil baştadır akıl bali bir insan 16 yaşındada olsa çocuk değil ergenliğe adım atmış delikanlı o çocuk 7 8 yaşında olur bana göre cezasını almalı
Bu tür durumlar gerçekten çok üzücü ve bir toplumun geleceği için büyük bir tehlike sinyali. Suça sürüklenen çocukların arkasında genellikle ihmal, yoksulluk ve eğitim eksikliği gibi birçok neden yatıyor. Çözüm için ailelere eğitim desteği, çocukları koruyacak sosyal politikalar ve rehabilitasyon odaklı yaklaşımlar benimsenmeli. Önleyici çalışmalar ve toplum destekli projelerle çocukların suçtan uzak tutulması sağlanabilir. Sence bu sorunun temelinde hangi nedenler yatıyor olabilir?
Cevap
10Cevap
Bunlar doğudan gelip batıda yaşayanların düzenini bozanlar. kendi şehrinde bu şeyleri yapmıyorlar. başka şehirde suç işledikten sonra kendi şehrine topukluyor ve orada mum gibiler.
Keşke çocukları yetiştiremeyen ebeveynlerin çocuk sahibi olmasını engelleyebilecek bir sistem olsaydı. Tüm suç ailelerde maalesef.
Aileler eğitilmeli hatta her aile çocuk yapmamlı aileden gelen bir problem
Ailesi ile birlikte idam edilmeli böyleleri.
15 yaşından büyük olanların çocuk olduklarını düşünmüyorum
İlk önce suça sürüklenmediğini kabul ederek başlayabiliriz
Meclise düzenle gelecek 18 yaş altı suç işleyen bireylerin ceza indirimi kaldırıyor ailelerin de ceza verilecek
Suc Islemeyi biliyorsa cocuk degildir buyuk ceza almali
Çocukken başlıyorlar canavar olmaya zaten
Üremek yasaklansın bence müthiş çözüm
tplum yaşam kavgası içinde
İdam.
Hapse suruklenerek 😆
Ebeveynleri ile birlikte hapis cezası verilmeli.
Yuh diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?