Ancak gelinen son süreçte şirketin çok fazla büyümesi, etrafındaki kötü niyetli insanların haksız kazançlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü nedeniyle geç fark ettiğimden sizler gibi ben de mağdur oldum. Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur.''
Şimdi kim mağdur?
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu. Alacaklı olan var mı?
Ben bu konuda yatırım yapan insanları suçlu görüyorum neden derseniz insanlar az parayla çok kazanmayım derdinde ya arkadaş senin hiç aklın yok mu böyle birşey olabilirimi, tosuncuk da ilk yatırım yapanlara biraz verdi adamlar reklamını yapsın diye sonra vurgunu yaptı, benim paramda yok bu çiflik bankta ama bazen diyorum iyi etmiş tosuncuk, var mı üç kuruşa beş köfte yok sen var dersen tosuncuk da senin gibileri için var, bu ülkede böylesi aptalımı desem paragözmü desem insanlar var oldukça tosuncuklarda var olacaktır.
Para kaptırmadım şükür aklıma bir çok teori geliyor
Parası bitti
Yine birileri vaad verdi
Yeni sazanları avlamaya geliyor
Ha bu arada yem olanlara da zerre acımıyorum. Kimse kimseye 1 verip 10 kazandırmaz. Emeksiz yemeğin sonucu bu bu sadece tosuncuk için geçerli değil dolandırılan herkes için geçerli.
@Cold_Sun bro kur yapmayı bırak büllüklü çıkabilir. Resimdeki kadın para karşılığında resim video vs onlyfans gibi düşün. Andrea Pérez 🦋 (@hotxandrea) https://twitter.com/hotxandrea?s=08
Ulan tosun yine birilerini dolandırmak için tezgah kurmayamı geliyorsun diye düşünmeden edemiyorum. E nede olsa yüce Türk yargısı onu salacaktır adam akıllı tam zamanında gelmiş.
Yani demek istiyor ki, ben görevimi tamamladım. Devlet bünyesindeki bana yardımcı olan bakan amcalarım, Türkiye ye artık dönebilirsin dediler. Bu açıklamayı da, insanlara kendimi birazcık mağdur sevimli göstermek için yapıyorum. Hayırlısıyla en kısa zamanda Türkiye ye gelcem, yargilaniyormus gibi, hapse girmişim gibi haberler yapılacak benim adıma, ama ben ne hapse girecem nede yargılanacam. Ayrica dolandirdigim onca insanın parasını da iade etmicem. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bu zaten gündem değiştirmek için bir girişimdi hepsinden önce.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Baksana ceza indirimi falan olacak diyorlar bence 6 ay yatar çıkar Baksana Show TV de melisay 10 milyon TL civarında bir dolandırıcılık yaptı sahte gelin ile ne oldu 2 ay hapiste yattı serbest kaşı Buda çıkar krallar gibi yaşamaya devam eder ne olacak başka
Valla adalet ve kalkınma partisi yönetiyor ülkeyi ama Nerde adalet nerde kalkınma Adaletsiz batış partisi mi desek Kalkınmaktır ülke çiftçi beter halde faizler yüksek 100 bin TL kredi çeken 150 bin geri ödüyor ayda 4 bin takit asgari ücret 2.850₺ adam nasıl 4 bin taksit ödesin
Kendileri 176 bin TL maaş alır 10 ’bin Euro maaş alır halka gelince 2.850 çok bile derler
Bugün elektirk doğalgaz LPG ye zamlar geldi mesela
Turkiyede bundan kısa bir süre önce çıkarılan aftan yararlanmak için teslim oldu çıkarılan af 2019 sonrası yapılan yolsuzlukların cezalarinin düşürülmesiyle ilgili ve bu minik arkadaşta bir müddet yatıp aftan yararlanıp cıkıcak
Giden paralar büyük çoğunluğu aslında gerçekten onda değildir, her büyük vurgunun veya işin bir günah keçisi olur. Kaymağın büyük kısmı başka ellerde olur. Ancak bu ne araştırılır ne de sorulur. Mesela devlet el koyduğu malları nakite çevirip mağdurlara dağıttı mı? Kesinlikle bunu yapmamıştır. Çünkü bu yargının da günah keçisini göstererek cebe güzelce para koyma fırsatlarından biri Burada günah keçisi de bu çocuk. Günahkar ama yalnız değil.
Söylemler ne kadar da Thodex kurucusunun sözleriyle benzer. O da Türk yargısına güvendiğini ve mağdur olduğunu ifade etmişti.
Ben bu Çiftlikbank ve Thodex vurgununda devlet elinin olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen devlet kendi komisyonunu almıştır, göstermelik yargılanıp küçük bir ceza ile yırtacaktır o para bu sürede bitmez.
Oturduğu yerden emek sarfetmeden zengin olma hayaline kapılanlara iyi yapmış tosuncuk teslim olmadan önce bir iki tur daha birşeyler yapsaydı. Müstehak bu insanlara.
Yok anlam veremediğim şu adam sürekli para çıkaracağı bir sistem kurmuş olsaydı bile bunu neden insanlara dağıtsın enayi mi?
Türkiye'de hak, hukuk, adalet kavramları olmadığı için elbette gelir. Emin olun ya ceza vermezler ya da en hafifini verirler. Parası bitmiştir. Daha büyük vurgun yapar geri döner rahatlıkla.
Tüm parayi yedi icti para bitti. Eee borclari da cook o kdr yedi icti yatti. Teslim oldu Ee akilli. Bizim vergilerimiz ile hapishanede doya doya yatmaya devam edecek. Adam yasadi hayatini yasayacagi kdr
Daha büyük vurgunlar için geliyor. Eğer aklanır da erken kurtulursa bu kez merkez bankasını dahi korumak farz oldu. Bu geliş pek hayra alamet değil çünkü