Cehlin kırılması ile beraber islam bu çektiği ızdırabın gölgesinde büyük bir yükseliş yaşayacak ve aydınlık tarafını insanlığa gösterecek, bir nur gibi parlayacaktır.
Öfkeden tırnaklarını dahi kemiren bir güruh vardır ki onlar istemese de bu yaşadıklarımız sanılanların aksine islamın yükselişine gebedir.
En karanlık geceler aydınlık bir sabahı müjdelediği gibi; en sıkıntılı bir devir ferdin ve toplumun yükselişini haber verir.
Biraz insafı ve biraz da tarih bilgisi olan insanlar, kişiye bakmaksızın ve kimin elinden geldiğini önemsemeksizin gerçekleşen ıslahatları ve ülkenin, toplumun dünya sahnesindeki yerini incelediklerinde önlerinde eski Türkiye olmadığını görecektir. Zor zamanları ise göğüslemekten korktukları gibi bir de nankörlük edenler bu ülkenin geleceği konumunda hiçbir hak sahibi değillerdir.
Ancak Osmanlı'nın saltanatında olduğu gibi onlar da burada yaşamaya hak sahibi kazanmış ve en güzel koşullarda hayat süreceklerdir.
Bakın ülkemizde ne olursa olsun lehimize verilen her kararı desteklerim. Yalnız islama düşmanlıkla bu kadar ustalaşmış insanlar ise hiçbir şekilde kazanmayı haketmeyen kişilerdir. Diğer taraftan halka bakınca insan yaşadığı gibi yönetileceğini düşündüğümden biraz da suçu insanlarda ve onların zihniyetinde görüyorum. Zira "Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz."
Ben kesin olarak kimsenin kusursuz olmadığını bilsem de haktan tarafım ve hakkı desteklerim. Ülkede sayısız gelişmeler olmasına rağmen yalnız geçim sıkıntısını görüp her şeyi karalamaya çalışanlar evet ne kadar haklı olsanız da görmezden gelemeyeceğiniz şeyler var. Bununla beraber yaşadıklarımız da kendi eserimiz olduğu için suçu bir başkasında aramaya gerek yoktur. Önce kalbimizdeki islam anlayışını düzeltmek ve tevekkül etmek gerekir. Sonra da hakkı ve sabrı tavsiye etmekse elzemdir.
Duam daima güzel bir gelecek içindir. Rabbim islamı en güzel ve en yüksek bir mertebeye koysun..
#Selâmetle 🙂72 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum ama hangi partiye oy vereceksiniz o yazmıyor
En İyi Cevaplar
Cumhur ittifakı (AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi büyük birlik) oy veririm yorumlara takılma dostum şikayet ederler yağ gibi yolda giderler para yok derler her kapıda bir araba görürsünüz, tamam kabul ediyorum Ak Parti hükümeti çok düzgün değil ama soruyorum bu ülkeye hiç mi bir faydası olmadı?
CHP senelerdir bu ülkede Atatürk vefat ettikten sonra cami kapatmaktan başka ne yaptı? Adnan Menderes'in idam edilmesinde bir numaralı aktör olan parti ve zamanında İsmet İnönü denen adam Atatürk'ün para üzerinden fotoğrafını kaldırdı, herhangi biri seti geçin asırlardır namaz kılınan Ayasofya camiini kapatılar askeriye de bir o kadar zarar verdi darbeler yüzünden bence şu anda insanlar en güzel zamanlarını yaşıyor.
Kemal Kılıçdaroğlu çıkıyor onu yaptırmam bunu yaptırmam sen önce o partiden git bela oldun senin yüzünden CHP iktidar olamıyor HDP kapatma davası olur bunun sesi çıkar, ülkeye bir şey yapıyorlar beğenmemezlik yapıyor, bundan önceki gelen hükümetler yapsaydı da bunlar da bu kadar kazanmasaydı, verecek başka adam yok ki diğerleri zaten akp içinden çıkıp oy alma peşinde ama kimse güvenip de vermez.
CHP daha kendi içindeki adamlara sahip çıkamıyor, Muharrem İnce Mustafa Sarıgül geçmişte giden milletvekili, ondan sonra da eee neymiş iktidar olacak sen pok iktidar olursun. Fanatik AKP'li değilim ama düzgün bir muhalefet partisi de göremiyorum bu adamlar hiç mi bir şey yapmadı tamam zam geldi diye doğru ama kendileri ülkeye gelince ülke Norveç mi olacak hayır, kendi adamları kovid-19 geçirdi Muhittin böcek adamı ziyarete bile gitmediler Kemal Kılıçdaroğlu'nda bir liderlik vasfı Yok ki, ancak onunla bununla ittifak yapar ya da Kürtlerden oy almak için HDP yalakalık yapar ondan sonra da %26 oy alır oturur. Sen çıkıp televizyon da yaptırmam dersen kimse oy vermez.
Numara ya da dini kullanıyorlar her neyse ama adamın yinede ağzı Kur'an-ı Kerim okuyor, Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman camiden çıkarken gördünüz? Kıskançlık olsun diye Ayasofya camiini bile ziyaret etmedi Meral Akşener etti, dolayısıyla başka da adam göremiyorum hiç yoktan iyidir bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'a veririm.56 Yorumla- +1 yıl
@fercount kadeşim kimin ne olduğunu herkes gayet iyi biliyor. Herkes kendi safında duruyor. Soruyorum sana terörist savunucusu demirbaş tutuklanmış serbest kalsın diyen parti liderleri bana devlet yönetmekten falan bahsetmesin. Teröristin siyasi kolu milletin meclisinde ne işi var? Bu hainleremi oy verelim nerde kaldı yüzlerce şehidimizin ölen ailelerinin hakları. Bir zamanlar meydanlarda canlı bombalar patlıyordu. Unuttuk dimi herşey bitti çünkü.
- +1 yıl
canlı yayında kadın erkek eşitliğini reddetti, hayvanlara yapılan işkenceye sustu yasa bile çıkartmamıştı, bütün doğal güzelliği tahrip etti, asla işe yaramayacak bir köprü yaptı köprüden geçen sayısı bile masrafını ödemeye yetmedi, hâlâ da işe yaramayan şeylere para harcıyor, ve bi de suriyeli meselesi var tabi sanki nüfusumuz bize yetmiyormuş gibi onları aldılar içeri 10 milyonu geçti sayıları hâlâ da burda olanlar varmış, ekonomi desen battık lan artık herşeyin fiyatı yüksek, çiftçilere destek verilmiyor ürünleri ellerinde kaldı hepsi şehre göç ediyor bizim mallarımızı kullanmayıp dış ülkeden alıyorlar hatta hayvanı çiftleştirirken bile dış ülkedekinin spermini kullanıyorlar daha fazla doğuruyormuş dışa bağımlı ülke haline geldik, adalet yok iyi hâl indirimi müssevedesinden bahsetmicem bile. Sence iyi bir YANI VAR MI?
Gündem konusunda 631 cevap paylaştı. Cumhur ittifakına vereceğim. Eskişehir hariç tüm Türkiye gün geçtikçe AKP sayesinde çok gelişiyor. Hem ülkem hem şehrim adına AKP. Eskişehir, CHP'li olduğundan dolayı hiç gelişemiyor. Şehrin ortasından geçen çevreyolu bunca yükü kaldıramıyor. Yeni kuzey/güney çevreyolu yapılamıyor. Yeni Sarıcakaya, Seyitgazi ve Alpu-Mihallıççık yolları gündemdeydi. Eskişehir CHP'li diye kaderine bırakılıyor. Yollar resmen ölüm yolu. Her gün kaza oluyor. Yeni yol için daha ne kadar dayanacağım? Yine CHP alırsa, 4 kat daha fazla kaderine terk edilir, Eskişehirli yol kapatma eylemine geçer.
52 Yorumla- +1 yıl
Neden gelişemiyor, Sanki CHP hiç bir şey yapmıyor gibi daha adamlar geçenlerde 3 Boyutlu Heykel yaptı. Sanatlara ihtiyacımız var. Ben CHP ye verecem şayet 5 Boyutlu Heykel yaparlarsa.
Sanat a saygımız da olması gerek. Geçmişte imamoglu tablo yu almıştı. Bilemiyorum kakaladılar herhalde ama olsun tablo yu aldık yani :-)
Hatta Adamlar Adana da kocaaammaaan Hastane açmışlardı ya.
Umarım CHP kalır ve bilhassa Kılıçdaroğlu da CHP başında, gayet espirili bir adam.
Bu adam olmasa ben haberlere bakmayacağım. Nedense Stress atmak için birebir.
CHP deki insanlar ince ruhlu sanat sever insanlar onların işi Heykeller ve Tablolar genelde.
Yol Metro istiyorsan Cumhur.
Dış ülkelerde, Bilhassa Batı çok rahatsız Cumhurdan.
Bir türlü takamadılar Tasmayı gitti. :-). - +1 yıl
Yerel seçimlerden bahsetmiyorlar genel seçimlerden bahsediyorlar yanlış bilgiler vermişsiniz. Yerelde akp genelde millet ittifakına verilebilir. ya da hem genel hem yerelde millet ittifakı. Çıkarsa artık eskişehir kaderine terk edilmez
Hiçbirine. Üniversitelere aşısız almıyorlar, işyerlerine aşısız gidilmiyor. Zorunlu değiliz ancak mecburuz. Ne yazık ki bu aşı dayatmasını yıkabilecek bir aday yok. Öte yandan leş gibi bir adalet sistemimiz var. Eğitimi zaten hiç demiyorum. Yiyecek içecek çoğu şeyin fiyatı uçmuş. Hiçbirisi duzeltemez bunları. Bu ülkeden umudum yok. Köle gibiyiz. Aşı, kıtlık, yarım yamalak eğitim. Erdoğan büyük projeler yapıyor evet ama çok eksik var çok. Önce bu sorunları düzeltsin. İstemeyen aşısızda işyerine gidebilsin. Kureselcilerin, DSÖnun adamı olmasınlar.
916 Yorumla- +1 yıl
@MMucahit bakan kocanın virüs hakkında konuştuğu ilk açıklamalarına bak. Aşı bir hayalken hani. Ne diyordu bu virüse bağışıklık kazanacağız. Tek yapılması gereken mesafeye uymak. Ben pademi boyunca neredeyse evde oturdum. Mesafeme hep dikkat ettim. Aşıyı vurulanlarda bunu yapabilirdi. Sokağa çıkmak için bu kadar hevesli olmayın.
- +1 yıl
Aşı olduğu zaman da hep bir bahaneleri var, ilk çin aşısı geldi kötü dediler sonra biontech aşısı geldi öleceğiz dediler şimdi çoğu insan aşı yaptırmıyor bunların ne istediğini ne yaptığını bilmiyor ki devlet ne yapsın
- +1 yıl
@MMucahit sabırlı olacaklar o zaman ben onların yüzünden kimyasala maruz kalmak zorunda değilim. Bu asilardan ölen yok mu sanıyorsunuz gösterirler mi sizce dayatmak istediği aşının böyle sonuçlara neden olduğunu. Asıl siz mantıklı düşünün. Araştırın, karşı fikirleride dinleyin. Almanya'da kaç kişi kalp krizi geçirdi neden haberlere çıkmadı. İngiliz medyasında neden bahsediliyor bunlardan? Türkiye kadar angarya ülke yok. Fransa ve İngiltere'nin almadığı tüm aşıları bakan bey bill Gates in gözüne girmek için kabul etti. Kim bilir ne kadar para alıyorlar heriften. Bill Gates denek olarak kullanacağı bir halk buldu tabii ki Türkiye yi tebrik edecek. Kapitülasyona devam.
- +1 yıl
Aşılardan ölen milyonda birdir ülkede kaçtane aşı yapıldı ölen var mı olsa doktorlar vurulur mu sanıyorsun bu ülke de o kadar kaliteli doktor var hepsi vurulmuş aşıyı onlar vuruluyorsa ben neden vurulmayayım? Bir savaş var bu savaş mesafe ile bitecek bir şey değil virüsün her ne kadar insan yapımı olduğunu düşünsem de aşıyı vurulmadan bu iş çözülmez.
- +1 yıl
@MMucahit virüs insan yapımı aşıda onların icadı zaten. Öyle olmasa Bill Gates karşı çıkardı. Sanki tüm dünya birlik olmuşta virüsü yenmeye çalışıyormuş gibi gösteriyorlar. Ben istemiyorum. O kadar doktorda sırf prim için yapıyor insan sağlığını falan umursadiklari yok. Devlettekilerin hepsi paragöz. Hocanız falan diyorsun sağlıkçı mısın sende.
- +1 yıl
Ozaman sana asiyi zorunlu kilan sirket sahiplerie diyeceksin. Devlet sirket sahibimide devlete diyorsun? Yaw yil 2021 olmus hala Devletin sogan yag sattigini sanan %25 lik bir kesim var. Millet aya arac indiriyor 🤣
- +1 yıl
Ne diyormus adam "bagisiklik kazanacagiz"" kendi yazdigin yorumun anlamini bilmiyorsun. Bagisiklik devlet karsitligi ilemi kazaniliyor? Asi olmadan nasil bagisiklik kazanacaksin sayin ilim ve bilim karsiti vatandasimiz?
- +1 yıl
Tamam arkadaşlar uzatmayın hanımefendi sizde lütfen sakin olun herkes fikrini yazıyor
- +1 yıl
Tamam siz sakin olun gerek yok bunlara ben en iyi görüş seçtim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Verin tabii ki. İnadına. Herkes Bimde A 101 de asgari maaş ile çalışsın, daha fazla kadın şiddetine tanık olalım, her taraf betona çevirsin, lira 9 dayandı sence iyi işaret mi, elektriğe yüzde 15 zam yapıldı, musilaj kaplı Marmara Denizi, kaç defa CHP yönerge verdi ama MHP ve AKP reddetti haberin var mı, şimdi Dalamanda MOPAKtan bir hafta zehir saçıyor, Akparti yönetimi susuyor bir de tam turizm sezonun başladığında. Her taraf torpilli ehliyetsiz insanlar yönetimde, cahil cahil. Bence her parti bir dönem yönetsin, 4 sene yeter artar her partiye. Artı özellikle evden çıkmayan gençleri ve kadınları fabrikalara, sokaklara ve Sanayi ye ara sıra götürsünler. Hayat görsünler.
20 Yorumla
+1 yılHiç kimseye vermek istemiyorum yaaa 😌
Haa mecbur olursam da AKP ye veririm yani.
Erdoğan olmasa, bu Türkiye başımıza yıkılır diye düşünüyorum.117 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum tabiki babam bilse tepki verir ama başka da adam yok anca Yok onu yaptırmam yok şöyle diye eksik arayan muhalefet partisi başka bir şey yok
- +1 yıl
Yorumumu beğenen beğenmeyene🤭😂🤣
Söz konusu siyaset olunca birbirinizin kafasını yersiniz tabi 😌
Sadece insan olun, iNSAN...
Merhametli olun,
her halinize şükredin,
kadın haklarını koruyun,
saygılı olun,
tecavüze karşı olun,
nefsinize hakim olun,
dininize imanınıza bağlı olun,
herşeyi allahtan isteyin,
tasarruflu olun,
israf etmeyin.😌
İşte o zaman ne parti, ne başkan, ne de siyasete ihtiyacımız olur. 😎
Bu koca evren yaratılırken tek bir yaratıcısı vardı, ve sevgiyle en güzel şekilde yaratıldı.
Demek istediğim şu,
dünya yerinden oynamak üzere, neden mi?
Çünkü kötülük var, saygı yok, israf var, nefsin pisliği var...
Beni anlayan anlar... 😎🧡💛💚💙💜❤️ - +1 yıl
Helal olsun gerçekten doğru bir yorum yaptım işte bizim milletimizin kafası bunu almıyor
- +1 yıl
Merak etme ben bu dünyayı kurtaracam kanka 😎😎😎😎😎😎😎
Deerrmişimmm🤣🤣😂🤣😂🤣🤣
Şaka bir yana, gerçekten herşey insan da başlar. - +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Kırmızılı gardaşım Senin savunduğun insani davranışlar Tuttuğun partinin görüşleri ve tutumu tam tersi, bilmem anlatabildim mi her yerde kin nefret kusuyorlar, israf gırla Adaletin içinden geçtiler Kadın düşmanı söylemleri de unutmamalı Milliyetçiliği de ayaklar altına alalı çok oldu Ama ateşleri bol olsun Bir gün sizin de uyanmanız dileğiyle 😀
- +1 yıl
@Elisolder Canım benim önce sen bi uyan, dediklerimi anla, sonra ben uyanırım gerekirse, tamam mı? 😌😉
Bu soruyu paylaşan arkadaşım da , o kadar basit zekalı biri değil, o bile bana hak verdiyse, senin susup bana yorum yapmaman gerek.🙂
Haa illa yorum yapacaksan, buyur yap, saygı duyarım.🙃
En fazla saçma sapan konuşursun bende okur, sonra da hayatımın geri kalanına devam ederim...😌
Hadi Good bayyy, до свидания, au revoir, Tschüss... 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Hiç birisine oy vermem hiç birisi de adam insan değil karşısına seçebileceğimiz birisi çıksa keşke ama maalesef ben de AKP demek zorunda kalıyorum CHP İYİ HDP ve diğerleri hiç birisi de beş para etmez eğr öbürleri gelirse bu ülke tamamen gider bu sefer haa zaten iyi değiliz AKP ekonomi yönünden götürdü ama diğerleri olursa ne var ne yok tamamen götürür bir zamanlar bir şeyimiz vardı değerlerimiz gibi onlarda gitmeye başladı zaten yavaş yavaş
34 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyorum çok sevdiğim için değil adam yok
- +1 yıl
Önceki siyaset adamları hepsi birbirinden kaliteli insanlarmis
Bence amerika ve avrupa Türkiyenin izlediği aktif yurt dışı politikadan rahatsız oluyorlar. O yüzden akp yi seçimle uzaklaştırmak için girişimler yapıyorlar. Hatta biden ın youtube da bu konuda yapmış olduğu bir konuşma bile var. Demek ki yurt dışı politikamızda iyi şeyler oluyor. Muhalefete bakıyorum; onlarda da önemli bir vaat göremiyorum. O yüzden bana göre seçimlerde cumhur ittifakından dan başka ihtimal kalmıyor
70 YorumlaEğer bir partiye oy veriyorsam karşılında ne hizmet aldığıma bakarım. Ülke için hizmetleri güzel. Diğer ülkelerle olan çıkarlarımızı ve dengelerimizi korumak konusunda dünya böyle bir lider görmedi. Müslüman bir ülkeyiz ve düşmanımızın çok olduğu geçmiş tarihlerdende gayet net anlaşılır dinimizide ezdirmeyen hatta zulüm gören müslüman ülkelerede yardım etmekten kaçınmayan hatta direnen bir devlet yöneticisi. Bu vasıflarda varsa bir ikincisi ona oy verelim. Ama heykel dikmekle teröristlerle ortak olmakla chp bir adım yol kat edemez. Chp eğer başarılı bir parti olsaydı şimdi dağılmazdı.
70 YorumlaCumhur ittifakına oy veririm. Çünkü muhalefet tehditkar, yalanlarla dolu, işbirliği ettiği teröristlerin diliyle konuşuyorlar ve ülkede herhangi bir yaptıkları bir şey yok. Sadece tek yaptıkları şey faturalara bol zam vermektir.
64 Yorumla- +1 yıl
Ülkücülük demek Türk Dünyasını birleştirmek ( Turan Birliği) ve Vatanı düşmanlardan korumaktır. Bizim atalarımız bizlere emanet etmişlerdir Vatanı kurarak. Sultan Alparslan, komuta ettiği Selçuklu ordusuyla 1071'de Muş ilinin Malazgirt İlçesi Ovasında Bizans'ı karşısına alarak Anadolunun kapılarının açılmasını sağlamış ve Orta Asya'dan Anadoluya Türk göçleri başlamıştır. Türkler, Anadoluya yerleştikten sonra Anadolu Selçuklu devleti beylikler haline bölünmüş ve bu beyliklerden biri olan Bursa civarındaki Osman Beyliği büyümüş ve bir devlet haline gelmiştir. Osmanlı Devletinin kuruluş ve yükseliş dönemindeki temel amacı yeni topraklar feth etmektir. Sonra padişah olarak tahta geçen 2. Mehmet ( Fatih Sultan Mehmet)'in amacı ise Konstantiniyye'yi feth ederek, sadece Konstantiniyye'den ibaret olan Bizans'ı yıkmak oldu. Bu amacını da gerçekleştirdikten sonra 1. Dünya Savaşıyla beraber Osmanlı Devleti yıkıldı ve yerine amacı Bizans'ı yeniden kurmak olan Yunanistan ve daha pek çok düşman devletler ile Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki ordu tarafından Anadolunun dört köşesindeki cephelerden gerçekleştirilen Milli Mücadeleler sayesinde Cumhuriyet kuruldu. Sonra da Türkiye Cumhuriyetinde Vatanı sevmeyen bazı kirli zihniyetler, ülkenin karanlık geçmişini oluşturarak bu karanlıkları yok etmek isteyenleri de idam ettiler. Ama hiçbir zaman başarılı olamadılar. Bu karanlık zihniyetler aynı zamanda Türk düşmanlarıyla işbirliği de yaptılar.
- +1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılChp bitti artik teroristleri savunuyor akpnin oy almasinin en buyuk nedeni karşısında daha iyi bir partinin olmayisi akpnin ne kadar kotu yanlari olsada chp ona akpye oy vermeye bizi zorluyor hdp ile isbirligi icinde olarak cok buyuk bir hat yapti
1029 Yorumla- +1 yıl
canlı yayında kadın erkek eşitliğini reddeden partiyi seçiceksen daha çok ölürsünüz siz
Cevap sahibi+1 yılDemek istedigim akp de kotu ama chp hdpyi savunarak cok kotu bir hata yapti diyorum siz gerçekten iyi bir parti olduğuna inaniyor musunuz su an da
Cevap sahibi+1 yılUstelik chp zamaninda muhafazakar insanlara cektirdi fazlasiyla bir cok insan basortusu yuzunden egitimine devam edemedi insanlar su an da ayni şeyleri yasama korkusuyla akp ye oy veriyor akp iyi demedim yazdiklarimi okuyun biraz daha
- +1 yıl
canlı yayında kadın erkek eşitliğini reddetti, hayvanlara yapılan işkenceye sustu yasa bile çıkartmamıştı, bütün doğal güzelliği tahrip etti, asla işe yaramayacak bir köprü yaptı köprüden geçen sayısı bile masrafını ödemeye yetmedi, hâlâ da işe yaramayan şeylere para harcıyor, ve bi de suriyeli meselesi var tabi sanki nüfusumuz bize yetmiyormuş gibi onları aldılar içeri 10 milyonu geçti sayıları hâlâ da burda olanlar varmış, ekonomi desen battık lan artık herşeyin fiyatı yüksek, çiftçilere destek verilmiyor ürünleri ellerinde kaldı hepsi şehre göç ediyor bizim mallarımızı kullanmayıp dış ülkeden alıyorlar hatta hayvanı çiftleştirirken bile dış ülkedekinin spermini kullanıyorlar daha fazla doğuruyormuş dışa bağımlı ülke haline geldik, adalet yok iyi hâl indirimi müssevedesinden bahsetmicem bile.
- +1 yıl
karşılaştır bakalım hangisi daha iyi
- +1 yıl
aydın şehirlerin hepsi chpyi tutar İzmir İstanbul ama geri kesimler akpye oy verir doğu ve Karadeniz tarafı gibi
Cevap sahibi+1 yılKendinizi kandirmayin artik ulekmizde adam akilli bir parti yok chp ataturkun istedigi gibi yonetilmiyor ataturk olsaydi terorisleri bu kadar savunmazdi siz de kör olmayin bu kadar sizce su an ki chpnin Ataturkun kurduğu chp ile bor alakasi var mi? Akp iyi degil dedim bazi konularda chp bundan rahatsiz oluyir fakat eger bundan rahatsiz oluyorsa yanlis taragi desteklemekten vazgecmeli ve muhalefet yapacağına daha iyi seyler yapmali ki insanlar ona iy versin
Cevap sahibi+1 yıl@Sosyosikopat sen benm dedilerimi neden okumuyorsun arkadaşım kabul edin ulkemizde adan akilli parti yok akp iyi değil ama chp de degil yani herkes bir kesimin tarafinda birlik isteyen bir parti yok
- +1 yıl
Atatürkün yaptığı herşeyi satan akpye ne demeli o zaman
- +1 yıl
chp en iyisi bi kere
Cevap sahibi+1 yılUff arkadasim sen beni anlamiyorsun bir partiye o kadar koru körüne bağlısın ki ne dedilerimi anlamiyorsun keske bir yorumlarimi okusan bn akpyi savunmuyorum zaten
- +1 yıl
sen kimseyi seçme o zaman ülke böyleleriyle dolu olduğu için dibe batıyoruz zaten chp en azından halka ne istediğini ve sorunlarını soruyor
Cevap sahibi+1 yıl@sosyopsikopat en iyisi mi o da ayni sadece bir kesimi savunmasi onu iyi yapmaz hdpyi savunmasi onu iyi yapmaz hdp nedir onu biliyor musunuz pkkyi teror örgütü olarak görmeyen, Kürdistanin Turkiyede kurulacagini soyleyen ve apoyu öven, ben Turkiye cumhuriyetinin degil kurdistanin partisiyim diyen bir parti chp de bu partiyi destekliyor iste ataturkun kemikleri sizliyordur simdi chpnin yaptiklarindan ataturk olsaydi bunlara izin vermezdi
Cevap sahibi+1 yılBir partiye bu kadar koru korune bagli olmak snn ahmak oldugunu gösterir tipki koru korune bagli akpliler gibi bunlari goremiyorsan bu snn sorunun Allah akil fikir versin
- +1 yıl
desteklese neye yarar onu seçenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez ırkçı davranmamak için yapıyor gerçi türk olmayan birinin orda olması hata zaten sonuçta burası Türkiye
Cevap sahibi+1 yılTürkiye değil hdpye gore kurdistan ben bunu anlatmaya çalışıyorum chp ataturk donemi gibi olsaydi akp su an seçilmezdi ama size bunu anlatamiyorum bir zmn aonra anlarsiniz ne demek istedigimi
- +1 yıl
aman naparsa yapsınlar ya şu paranın değeri yükselsin bana yeter
Cevap sahibi+1 yılSosyopsikopat bu arada arkadaşım teröristleri destekleyerek irkciligi ortadan kaldırmış olmazsin
Cevap sahibi+1 yılUlken snn icin onemli degil galiba
Cevap sahibi+1 yılOyle olsaydi ataturk kurdistanin kurulmasinu engelleyerek en buyuk irkci olmus olurdu bunlari da dusunmek lazin
- +1 yıl
adam ne yapsa kusur bulduğunuz için olmasın
- +1 yıl
ve bu arada ülke umrumda değil herkes kendi hayatına bakar
Cevap sahibi+1 yılKurdistani savunmak kusurun en buyugu zaten snn ülke umrunda degilse benim de chp umrumda degil ztn bir boka yaradiklari yok
- +1 yıl
kimseyi seçme o zaman git başka ülkeye oralar daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSimdiki chp zihniyeti devletini ulkesinin bütünlüğünü dusunmez tam terörist kafasindalar sonra da ataturku kullanirlar ataturk sizin yaptıklarınızı gorse yuzunuze tükürür
- +1 yıl
@sosyopsikopat insanların görüşlerine saygı duymayı neden belirli yemiyorsun kendine herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil senin de fikrini beğeniyoruz başkasının da beğeniyoruz doğruyu söylüyor elini vicdanına koy söyle oy verecek başka adamakıllı parti var mı Ben CHP kötüdür demiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu olduğu sürece o parti'den hiçbir halt bekleme ne oldukları belirsiz kendi içindeki adamlar bile ayrı parti kurdular insanlar birçok şeyleri söylemeyi çekindi benim babam CHPli Muharrem ince parti'den ayrıldığında benim gözümde hain demişti soruyorum o zaman sana bunun AK parti düşüncesinden ne farkı kalıyor O zaman akp'lilerde parti kuran adamlarına hain diyor,. Kusura bakma ama sen ne dersen de CHP bu ülkede iktidar olamaz anca belediye seçimleri kazanır o da kazandı belediye seçimlerinde de yaptığı hiçbir şey yok Ankara 'da kazandı Ben Ankara 'da oturuyorum büyük bir projesini duymadım şu ana kadar ankaparkı bile kapattı yok maliyeti yüksek oluyordu ayağıyla
- +1 yıl
Ayrıca arkadaşın söylediğini de katılıyorum bugün Atatürk mezarından kalkıp gelse CHP'nin içindeki bütün adamları astırir Atatürk öldükten sonra partiyi mahvettiler laiklik adı altında insanların din özgürlüğüne saldırdılar halbuki Atatürk'ün laiklik anlayışı bu değildir insanların başörtüsüne inancına giyim şekline karışamazsın der ama bunlar onun ilkelerinden tamamı ile ayrıldı
- +1 yıl
onu akp yaptı kapalılara laf attı videosu var chpde karşı çıktı
- Gündem konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılHdp ye ve onunla birleşenlere oy vermem
Atatürk görse mezardan çıkar chp ye kendine gel evladım der82 Yorumla- +1 yıl
Bazi salaklar bunu anlamıyor ya chp en iyisi diyen var 🙄
- +1 yıl
@Büşra_riri sonra da Ak partililere koyun kafalı derler halbuki kendileri koyun kafalı belli doğrulara inanmışlar o doğru da gidiyorlar, bugün Mustafa Kemal Atatürk mezarından kalkıp gelse bunların hepsini asardı kim ne derse desin Atatürk'ün zamanındaki CHP yok Kemal Kılıçdaroğlu gitmediği sürece o partiyi kimse oy vermez alacağı en fazla 25-30 yüzde onun dışında yok yani tamam ben AK parti'de çok doğru demiyorum onların da hataları çok var ekonomik kriz her şey hayat pahalılığı oldu ama yani her şeyde itiraz edilmez ki onu yaptırmam bunu ettirmem O zaman kusura bakma da sana kimse oy vermez vermiyor da zaten HDP kapatılır bunlarla ses çıkar ne oldukları belirsiz
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan tekrar aday olabiliyor mu bilmiyorum ama eğer olursa ilkte %50 üzerine çıkması imkansız, ikinci turda da muhtemelen kaybeder. Çünkü ekonomi şu an battıkça batıyor, millet acımaz.
Genel seçimlerde ise Cumhur İttifakı'nın %30'un altına düşeceğini zannetmiyorum.
Türk vatandaşlığım var ama oy kullanmayı düşünmüyorum.315 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de yaşamıyorsun demi
- +1 yıl
Genel yaşantın sanırım burada değil , yakın zamanda görürsün insanımızın ne kadar koyun ve korkak olduğunu ve ayrıca gambaz ve yalaka olduğunu da imkanın varsa tekrar burada ayrıl ve benim imkanım olsa hiç durmam
- +1 yıl
şu an hayranlıkla bakıyorum sana 😀
- +1 yıl
Haha yanınaa yoldas ararsan çok güzel bulaşık yıkarım 😂
- +1 yıl
Haha bana da bir Çeçen bulsan keşke var mı senin görümce Felan 😂
- +1 yıl
Sksjjs aşkımız başlamadan bitti desene 😂
- +1 yıl
Türkiye'de nerede yaşıyorsun bu arada
- +1 yıl
Her yerde kalite sjsj ben elendim 😂 iyi günler dilerim
- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılordakı ıttıfak partılerınden ılk sıradakı olana oy verecek olan var ıse kurtulus savasında tavuk kumesıne saklanan anasının etegını gıyıp cepheden kacan serefsızlerın torunları oldugu kesın zaten bu kadar sey ayyuka cıkmıs ıse hala daha oy alıyorlarsa ulke psikiyatrik testen gecmelı bence .
22 Yorumla- +1 yıl
@Elisolder maalesef öyle bu algı yoksunlugunu tarıf etmek ımkansız , cıddı anlamda üniversitelerde doktora tez konusu olmalı .
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemmuzda ekonomik olarak uçuşa geçtik farketmediniz mi? Elektrik yüzde 15, dogalgaz yüzde 15-20, otogaza 60 kuruş üniversite harçları yüzde 10 zamlandi. Boyle guzel zam haberlerini başka bir dönemde alabiliyormuyduk. Ekonomi uçuyor nankörlük yapmayın o yuzden tek tercih var başka kimse oy alamaz. Daha çok uçmak için cumhur ittifakı diyorum.
50 YorumlaBana kalsaydı
Hiçbir partiye oy vermezdim.
Ulan partileri at bir kenara, birlik olsak hiçbir şey bizi durduramaz, ekonomiye bin basarız ama hep bir rekabet rekabet. Sonuçta dost var, düşman var. İlla ki bir rekabet var ha partiler arasında ha iktidarlar arasında.10 Yorumla
+1 yılEski bir akpli olarak oyumu millet ittifakına vereceğim. onuda istediğimden değil erdoğanın güç sarhoşluğuyla ülkeyi yönetip kafasına göre kararlar almasından gına geldi, tabi akp yanındaki yiyici tayfadanda bıktım.
oyun millet ittifakına ki zaten cumhur ittifakının kaybedeceği ne kesin gözüyle bakıyorum.10 YorumlaAkape'ye ve cehape'ye oy vermiş, ideoloji gütmeyen bir seçmen olarak, hali hazırda akape'ye hiçbir partinin alternatif olamayacağını bilmeme rağmen, ne akape ne cehape'ye oy verme planı içinde değilim..
Bilhassa ittifaklar içinde yer alan hiçbir partinin oyumu hak ettiğine inanmıyorum.
Muharrem efendi ya da Babacan efendi seçime ittifaksız girip, götlerine güvenirse, değerlendirebilirim..10 YorumlaHer ne kadar ben oy vermeyecek olsamda %10 kadar oy alan bir partiyi yazmamışsın. Anketin sağlıklı olmayacaktır.
42 Yorumla- +1 yıl
HDP diyorsan ankete yer kalmadı
+1 yılTabiki Akk Akkkk Akkkk ... gönlüm şaşmaz aktann🥰🥰🥰
100 Yorumla
+1 yılSende siyasetle alakam yok partilere oy vermem diyip şimdi Akpye veriyorum hep diyorsun, tutarsız..
45 Yorumla- +1 yıl
Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum hataları yok demiyorum ama muhalefet de muhalefet değil ayrıca yine bana hakaret ediyorsun canın sağolsun
- +1 yıl
Yahu memlekette A demek bile hakaret olmuş.. Eleştiri denir benim yaptığıma, hakaret bambaşka birşey.
- +1 yıl
Ama özellikle bana karşı yazdın ondan dedim
- +1 yıl
Ben senin siyasi görüşüne değil, yaptığın tutarsızlığı görünce yazıyım dedim.
- +1 yıl
Sen yorumunu kaldırdım diye bence bana gıcık oldun 😊
+1 yılşu aralar en çok düşündüğüm şey olabilir. oy verilecek parti yok resmen. hepsi dolandırıcı, hırsız, yalancı.. oy vermesem bu ülkede yaşıyorum olur mu öyle şey diyorum versem kime vereyim hep aynı bo.. çeşitli renkleri.
30 YorumlaSadece iyi parti, Sülale doyuran saray partisine Milliyetsizlere, Koltuk sevdalılarına ve Terörist şak şakcılarina oy yok
31 Yorumla- +1 yıl
Seni görmek güzel 😊
+1 yılchp ya da iyi patiye veririm akp asla ve asla vermem
70 Yorumla
+1 yılAk Partiden başka ülke yönetebilecek parti mi var? Ülke yönetmek LoL oynamaya benzemez.
70 YorumlaBahçeli gider, AKP ile göbek bağını koparır, Atatürkçü çizgiye geri dönerse MHP.
Yapmazsa CHP ve İmamoğlu.
Genç dinamik eğitimli modern insanlar görmek istiyorum artık ✌️30 YorumlaGündem konusunda 380 cevap paylaştı. HDP. Nerde. Ben HDP ye oy veriyorum. Hayırdır. Hdp mi kapandı mı. Yasak mı. Ankette neden yok
15 Yorumla- +1 yıl
Anket seçeneklerine sığmadı millet ittifakı içine de yazmak istemedim
- +1 yıl
he yapıyorum MK derdin ne koymadım var mı itirazın mecliste partilerin ortak destek verdiği hiçbir konuya destek vermez anıtkabire gitmez ondan sonra ayrımcılık sen chpye ver zaten aynı çanaktan yiyorsunuz
- +1 yıl
Gördüm 🙄🙄
+1 yılBu zamana kadar Erdoğandan şaşmadık.
Yalnız bu ekonomi bizi cok vurdu. Oylar boşa gidecek bu sefer53 Yorumla- +1 yıl
canlı yayında kadın erkek eşitliğini reddetti, hayvanlara yapılan işkenceye sustu yasa bile çıkartmamıştı, bütün doğal güzelliği tahrip etti, asla işe yaramayacak bir köprü yaptı köprüden geçen sayısı bile masrafını ödemeye yetmedi, hâlâ da işe yaramayan şeylere para harcıyor, ve bi de suriyeli meselesi var tabi sanki nüfusumuz bize yetmiyormuş gibi onları aldılar içeri 10 milyonu geçti sayıları hâlâ da burda olanlar varmış, ekonomi desen battık lan artık herşeyin fiyatı yüksek, çiftçilere destek verilmiyor ürünleri ellerinde kaldı hepsi şehre göç ediyor bizim mallarımızı kullanmayıp dış ülkeden alıyorlar hatta hayvanı çiftleştirirken bile dış ülkedekinin spermini kullanıyorlar daha fazla doğuruyormuş dışa bağımlı ülke haline geldik, adalet yok iyi hâl indirimi müssevedesinden bahsetmicem bile. ooo bu kafayla daha çok olur merak etme sen
- +1 yıl
böyle oy veren anca lazlar var
- +1 yıl
@SosyoPsikopat bırak dağınık kalsın
+1 yılBen adamın samimiyetinden, konuşurken verdiği huzurdan, anlamlı ve doğru sözlerinden çıkamıyorum tabii ki de yeniden refahhh
40 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAk parti,
Cumhur ittifaki.
HDP Millet ittifakinin, ikinci buyuk partisidir. Haksizlik olmasin onlara.40 Yorumla iktidar 2023 geldiğinde farklı kişiler olur bakın görün, hatta 6-7 ay önce erken seçim olabilir
53 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Baranliveme izle ve gör diyorum inş olay çıkarmadan giderler
- +1 yıl
+1 yılYeniden refah partisine verecem seviyorum Fatih Erbakanı güzel fikirleri var.
40 Yorumla
+1 yılOy vermicem
Ülkede adalet yok sistem yok katar ülkede beleş okusın ülkenin genci sürünsün kimse haketmiyor oyumu çalana da haram zıkkım olsun20 Yorumla
+1 yılChp ya da iyi partiye vereceğim kesin..🙏🏻❤️
820 Yorumla- +1 yıl
Alacağız herkes görecek.. Geldikleri gibi giderler..
- +1 yıl
akpartiden iyi olduğu kesin şahsen onunda eski videolarını gördüm sözde ne sözler vermişde hiçbirini yerine getiremedi pzv''k
- +1 yıl
@SosyoPsikopat AK parti'den iyi olduğu kesin diyorsun sen CHP döneminde yaşadın mı o dönemdeki yaşayan insanları bir dinle bakalım neler anlatıyorlar sana en basit örnek yıllardır ülkemizde Osmanlı tarihinden bu yana ibadet olarak hizmet veren Ayasofya cami neden kapatıldı bunun makul bir açıklaması bile yok neden kapatıyorsunuz insanlar namaz kılmaya devam etseydi ne değişecekti? Seneler boyunca mecliste kadınlar başörtülü olarak giremedi bununla ilgili Bülent Ecevit'in bile konuşmaları var bir araştır bakalım bazı şeyleri savunurken öncelikle araştırarak konuşacaksın ben AK partili değilim AK Parti'nin de birçok hatası var hem de çok fazla var ama CHP sütten çıkma ak kaşık değil ayrıca şunu söylemek isterim Mustafa Kemal Atatürk vefat ettikten sonra ki CHP bambaşka bir CHP bunu unutma Mustafa Kemal Atatürk laiklik ilkesini getirdiğinde kimsenin giyimine karışmamıştır ama bunlar o öldükten sonra birçok şeyi değiştirmişlerdir dinimizde Türkçe ezan okunması yasaktır neden yıllarca okunmuştur Adnan Menderes dönemi ne kadar neden kur'an-ı Kerim kursları yasaklanmıştır tekke ve zaviyelerin kapatılması mevzusu bambaşkadır bu Cumhuriyet kurulurken zarar vermemesi açısından Evet onu kabul ederim ama sen Kur'an kursları niye saklarsan Allah'ın kelamını bırakıp da ezanı Türkçe okursan kusura bakma ama ben sana dinsiz parti derim, yalandan bile olsa sen hiçbir CHP'li milletvekilinin ya da Kemal Kılıçdaroğlu'nun camiden çıktığını gördün mü kıskançlığından dolayı Ayasofya camii'ne bile gitmedi tamam belki bunlar dini kullanıyor olabilir ama en azından onların da ne halt olduğu belli
- +1 yıl
bütün İzmir ve İstanbul gibi gelişmiş yerler chpyi tutar annemde öyle teyzemde dayımda
- +1 yıl
@SosyoPsikopat elbette tutabilirler benim buna bir itirazım yok herkes desteklediği partide verdiği oyda özgürdür Benim asla o konuda bir itirazım yok ama benim itirazın olan nokta CHP eskisi gibi iyi yönetilmiyor bunu hepimiz biliyoruz Ben sevmiyorum şahsen kılıçdaroğlu'nu bitirdi CHP yi
- +1 yıl
Şahsen ben adamın dininin ne olduğunu inancı var ya da yok ona bakmam ülkeyi yönetebilir mi insanlar mutlu mu ben mutlu muyum ülkemden umudum var mı ülkede özgür müyüm haklarım kısıtlanıyor mu kısıtlanmıyor mu.. diye bakarım.. şu an ki hükümetin nasıl bir durumda olduğunu biliyoruz.. chp ya da iyi partiden başka parti var mı adam akıllı bir parti? Ee yok.. ben özgürlüğü savunanın yanındayım..🙏🏻
- +1 yıl
dini islamı kullanarak geldiler milletten zaten kolay oy almak.. kuranı kerim okuyorum namaz kılıyorum.. dindar olupta insanlara haksızlık yapanı israf yapanı gördük.. merak etmeyin efendiler alacağız..
- +1 yıl
Tamam ben bunu kabul ediyorum dini çok kullandılar israfla yaptılar ben doğruyu konuşurum ama doğruyu söylemek gerekirse ülkeye de bir o kadar yaptıkları var yani bugün bakıyorsun gittiğin yollar hastaneler tamam belki parasıyla yapıldı belki ücreti yüksek ama bundan öncekiler niye yapmadı hadi onu geçtim hadi bunlar dini kullanıyor Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir günden bir güne camiden çıktığını gördün mü ya da CHP'li milletvekillerinin din adına bir şey söylediklerini gördün mü onlar da dikkat çekmemek için aralarında bir tane başörtülü aldılar geriye kalan hep açık onlar da kullanıyor Ayasofya cami 86 yıldır niye kapalıydı �imdi böyle işten güçten şikayet eden insanlar çıkıyorsun bakıyorsun e efendim ben şu okulu bitirdim iş bulamıyorum ondan sonra adama iş buluyorsun beğenmiyor Ben gözümle şahit oldum iraz üniversite okurken iyi okuduğun bölümün ilerideki iş olanaklarına düşünerek okuyacaksın
- +1 yıl
Sanki CHP'liler yapmıyor mu bundan 3 sene önce CHP belediye başkanı kendi yakınına belediyede iş verdi FOX TV'de bu meydana çıktıktan sonra geri istifa etmek zorunda kaldı kusura bakma ama hepsi yapıyor sadece birisi değil Ben doğru düzgün bir muhalefet partisi göremiyorum bir kısmı AK Parti'nin içinden çıkmış bir kısmı CHP'nin içinden bölünmüş zaten CHP içindeki adamlar her şeye itiraz ediyor onlara göre ülkede yapılan hiç iyi bir şey yok bu kafayla bu siyasetle gidildiği sürece kazanamazlar
- +1 yıl
Ya hastane yol yaptı diyosun öncekiler neden yapmadı diyorsun çıldırıcam allahım aklıma mukayyet ol...18-19 senedir zaten hükütmetteler değil mi? Bundan kaç sene öncesinden bahsediyoruz onlarda o zamanlarda seçilmiş olsaydı şu an bugün ki günümüzde iyi yerlerde aynı şekilde oldurduk.. kaç sene öncesinden bahsediyoruz zaten o kadar yıl önce şu an ki durumumuz gibi gelişmiş bir ülke olmamamızı falan mı düşünüyorsunuz ya.. aynı zamanda hastane yol köprü yaptılar diyorsunuz.. yol köprü hastaneler yapmak zaten bir devletin sorumluluğu bunu zaten yapmak zorunda siz bunu anlamıyorsunuz ya YAPMAK ZORUNDA ZORUNDAA bunları yaptı diye oooo eyvvvallah teşekkür ederizz allah razı olsun sürekli dua mı edelim? Bak 18-19 senedir hükümette kaldı bak buna okey ben her şeyi berbat felaket demiyorum.. ülkeyi yine geliştirdi eyv.. yaptı tamam sözünde durdu tamam.. ama bunlarla övünemez sizde bunu üste çıkaramazsınız.. son 6-7 senedir ülke kötüleşmeye gidiyor oy verenler artık vermemeye kararlı herkesin gözü açılıyor.. bunu da göz önüne alın.
- +1 yıl
Ee yollar köprüler yaptı sanki cebinden mi yapıyor devlet? Bizim tonlarca vergilerimizle yapılıyor değil mi? Devlet kendi işçisine mühendisine bile yaptırmıyor gidiyor özel şirket yapıyor... köprüler yapılınca yüksek fiyat koyuyorlar kaç defa geçtin allah aşkına o köprülerden tünellerden.. ülkenin zenginleri yaşıyor zaten bu hayatı garibanlar ölsün ya allah belalarını versin diyelim o zaman ya? Bu mu yol yaptım köprü yapttım demek? sınava girdim 2 sene ben kafamı yedim 1 sene kendimi bitirdim tükendim her sene bu sınav ücreti yükseliyor ne oluyor kağıda zam mı geliyor şekere zam mı geliyor o kadar öğrenci aday giriyor yazık çok yazık.. okul okumak için bile zengin olman lazım.. o kadar emek ver emeğinin karşılığını bile alamıyorsun yazık.. okusan da işsiz kalıyorsun yazık..
- +1 yıl
sonra ülkenin gençleri neden ülkeden gitmek istiyor.. gelin bir düşünelim ya ülkenin gençleri neden bu kadar mutsuz.. sınavı ileri çek sınava 1 ay kala geri çek oyuncak gibi oyna sınava yarım saat süre ekle ama o süreyi sınavda söke söke al.. ben hakkımı asla helal etmiyorum.. kadınlar ölsün çocukların önünde öldürülsün ama katili 1 gün gözaltında kalsın sonra gezsin.. çocuk istismarcıları kadın tecavüzlerini zaten söylememe gerek yok gündemde o kadar konu var zaten herkes haberdar.. çok güzel.. aferin mükemmel yani... ekonomiyi zaten söylemicem.. allah razı olsun onlardan allah başımızdan eksik etmesin onları..🙏🏻🌸❤️
- +1 yıl
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir günden bir güne camiden çıktığını gördün mü? mü ya sizene sizene isterse inancı olmaz sizene nasıl akıl bu ya 🤣? En azından gösteril yapmıyor adam sen ona baksana
- +1 yıl
Ayasofyanın anlaşması vardı çünkü.. biraz tarih lütfen?
- +1 yıl
Kusura bakma ama senin o gariban dediğin insanlar bunca yok oy verdi bana ne garibanın dan vermeseydi ben ne garibanlar sanıyorum cebinde beş kuruş parası olmayıp balkonuna Tayyip Erdoğan fotoğraf asan kusura bakmayacaksın fakirin i ben düşünmek zorunda değilim O kendini düşünmüyorsa bugün seçim olsun yine verecekler göreceksin kendini bence boş yere yorma, ayrıca yol köprü yaptı elim müteahhiti ne yaptırdı diyorsun öyle ya da böyle yaptırdı mı yaptırdı bundan sonraki gelecek adam devleti dahil etse dahi yol yapma derdi olmayacak, memura %50 zam veren hükümetler zamanında acaba neden bu yolları yapmadı neden bu hastane bir yapmadı yapsaydı o zaman devlete dahil edip kendimi müteahhitine yaptır saydı o zaman bunlarda biz yaptık diyemez de onlar yapmadığı için bunlar yaptı ben koyu AK partili falan değilim yanlış anlama ama yapılan şeylere de görmemezlikten gelemem, senelerce fizik tedavi Hastanesi'nde yaptım ameliyat oldum ameliyat olduğumun ikinci günü hasta gelecek diye beni yataktan kaldırdılar yer yok diye pislik içindeki hastanelerde ameliyat oluyorduk, yapılan şeyleri de bir yerde görmek lazım at gözlüğü ile bakmamak insanlar açıyor Fox TV'yi sadece bir kanala söyledikleriyle yorum yapıyorlar. Madem öyleyse gitmeyin o yollardan niye gidiyorsunuz yağ gibi yollardan bundan önceki hükümetler yapsaydı ama yok her şey Bir cevabınız var
- +1 yıl
Ülke 4/4 lük şu an zaten gel biz chp’yi eleştirelim arkadaşım çok güzel bir davranış seninki de 🤌🏻🤌🏻🤌🏻 Olumsuz her şeyi dökelim size de bu yakışır.. geçen sağcılar şeye laf atmış İstanbul ibb kreş açıyor diye temelini atmak için 10 millet vekille atıyor diye onun dedikodusunu yapıp linçlemişler.. çok komik.😀
- +1 yıl
Ayasofya'nın ne anlaşması vardı bırak Allah'ını seversen hadi O Zaman anlaşması vardı şimdi nasıl açıldı Şimdi yok muydu O anlaşma kafanıza belli doğruları saplamış sınız onun doğrultusunda gidiyorsunuz bence Fox TV'ye a haber yancıları gibi size de bazı konularda gerçekleri gösteremiyor bak ben sana ne diyorum ben Ak partiyi savunmuyorum hataları olduğunu biliyorum ama başka adamakıllı parti olduğu da yok anladın mı Ben CHP ise verdim ama Bülent Ecevit varken Deniz Baykal varken bu adamlar varken CHP iyiydi ama artık eski CHP yok bunu kafanıza almanız lazım kendi içindeki adamlar bile bırakıp kaçtı istifa etti bir araştırın ya neden böyle oluyor bu adamlar neden bırakıyor tutturmuşsunuz yolköprü masraf bilmem ne sanki bunlar gelince ülke Norveç mi olacak?
- +1 yıl
Diyorsun ki tecavüzcüleri kadın öldürenleri serbest bırakıyorlar eskiden bu kadar haberlerde olmuyordu kadın dövüyordu gidiyordu karakola polis alıyordu komiser ikisi ile de konuşuyordu gönderiyordu işlem bile yapılmıyordu o zaman devlet yok muydu O zamanki hükümetler yok muydu
- +1 yıl
Cumhuriyetin ilk yıllarında bakanlar kurulu kararıyla müze hâline getirildi iyi yapmışlar keşke öyle kalsaydı.. müze kalsaydı ne güzel işte tarihi yapılarımızı çok güzel ayakta tutabiliyormuşuz gibi.. bak gli’nin bile kalbi kaldıramadı o kadar kalabalık insanı.. neyse ben ne söylesem de vakit kaybı şu an vakit harcadığıma baya üzüldüm.. neye anlatmaya çalışıyorsam zaten.. kusura bakmayın ya. iyi günler 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukluğumdan beri ak partiyi destekleyen birisiyim fakat artık kazanmasını istemiyorum millet ittifakına kesinlikle vermem ama deva partisini düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılTerör ve terörü destek veren partilere oy vermem akp kesinlikle hayır.
Belki refah25 Yorumla- +1 yıl
Refah dediğin saadet olmuyormu
- +1 yıl
Evet necmettin Erbakan'ın kurduğu Saadet Partisi.
- +1 yıl
Refah dediğin parti el sıkıştı asıl teröristlerle bari haber izlemiyorsun yorum yapma
- +1 yıl
Necmettin erbakinin kemikleri sızlıyordur partisinin yaptıkları şeylerle.. necmettin erbakancilar bile utandı gördükleri sahnede teroristlerle fotoğrafları yan yana görünce
Bişey demicem gözünüz anca ahirette açılacak sizin gibilerin - +1 yıl
Yorumun sonunda belki refah yazıyor hadi dikkat etmedin bari dikkatli okusaydın.
- Gündem konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılElime biri fırıncı küreğiyle vursun!
Hayatımda ilk defa yanlışlıkla da olsa akp ye oy verdim :)20 Yorumla
+1 yılİyi parti tabikide akpden bi bøk olmadı
74 Yorumla- +1 yıl
ya şu akpyi seçenler beni bi engellesin
- +1 yıl
Bana diyorsan sen beni engelleyebilirsin Ben senin görüşüne saygı duydum seninle tartışma bile yapmıyorum herkes oy kullanımında ve fikrinde özgürdür
- +1 yıl
burda sana gönderme yapmadım ama madem onu tutuyorsun bende engelliyorum
Her zaman olduğu gibi Reis’in yolundan Ak Parti 👍🏻
10 YorumlaOy kullanmaz ceza ücretini öderdim
Hiçbiri oy haketmiyor hepsi yalan dolan..10 Yorumla
+1 yılBelli zaten vereceğimiz parti çalışan adamlara vericez konuşan adamlara oy çıkmaz bizden
10 Yorumla
+1 yılKime oy vereceğim belli değil ama kime oy vermeyeceğim belli, 20 yıldır olduğu gibi
10 Yorumla
+1 yılDoncu Sülü’nün kravatının çıkarılmasına en büyük katkıyı kim yaparsa ona. (Hdp ve İyi Parti hariç)
10 Yorumla
+1 yılEskiden akpliydim ama artık akpden soğudum lakin diğer partiletde de hayır yok. Şimdi rte iyi kötü bişeyler yapıyor ama ekonomi berbat. Bilmiyorum oy kullanmak istemiyorum ama umarım yine akp kazanmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim mv maaşlarını asgari ücrete düşürürse oyumu ona veririm. Yoksa hep boş oy kullanmaya devam
10 Yorumla
+1 yılBende kararsızım AKP düzgün işini yapamıyor. Diğerleri PKK'yı destekliyor.
40 YorumlaBen Suriye Kökenliyim Oyum Chp ve İyi parti Yani Millet ittifakı
40 Yorumla
+1 yılİnanki hiçbirine vermezdim. Boş atardim
25 Yorumla- +1 yıl
O zaman hepsine verirdim
- +1 yıl
o zaman zaten boş oluyor Akp gidiyor
- +1 yıl
Oooo bu ne yaa
- +1 yıl
hangi parti öndeyse ona gider oda Akp olur
+1 yılOy vereceğim partiyi seçeneklere koymamışsın.
28 Yorumla- +1 yıl
HDP diyorsan ankete sığmadı
- +1 yıl
Daha az oy alan partileri koymuşsun. Neyse
- +1 yıl
@Peugeot90 İyi yapmışım elime sağlık ayrıca AKP'li değilim AKP'li olsam da başka partiye oy versem de teröristlere destek vermem
- +1 yıl
Ankete sığmadı deme en azından inanmadı kimse. Terörist ya da değil siyasal parti sonuçta ve az da oy almıyor. Ha sen diyorsan ki ben yanlıyım anketinde bu şekilde yapıyorum bilelim ona göre hiç yorum yapmayalım.
- +1 yıl
Boş yapma kardeşim fikrini belli ettin mi belli ettin yorumunu kaldıramıyorsam fikrine saygı duyuyorum demektir. Biraz daha uzatırsan ne kadar yorumunu varsa kaldırırım ondan sonra saygı çerçevesini görürsün
- +1 yıl
Kaldırıp kaldırmaman bir şeyi ifade etmez. Kaldırsan da fikirler değişmez. Sen bilirsin. Ama yaptığın yanlış bunu diyorum. Hem hangi parti iktidar olacak zaten önceden belli. seçim öncesi herkes bir yurt dışı yapıyor.
- +1 yıl
Bende sana diyorum ki fikrine saygım sonsuz buraya göre düşünme herşey sandık başında biter belki bende AKP'li değilim nereden biliyorsun nabız yokluyorum bilemezsin
Millet ittifakının içinde hdpyi göremedim nedense.
23 Yorumla- +1 yıl
Polemik ile uğraşmak istemedim onların ne olduğu zaten belli
- +1 yıl
Dostum zaten bu CHP zihniyeti hiçbir zaman bu ülkede iktidar olamayacağı için eklemek ihtiyacı duymadım
Cumburiyet halk partisi.. Chp
70 Yorumla
+1 yılHDP yok şıklarda neden?
15 Yorumla- +1 yıl
Herkes bunu soruyor kasıtlı olarak yapmadım anket seçeneği vermedi başka millet ittifakı içine koymak istemedim tepki alırım diye
- +1 yıl
Peki o zaman HDP olusa ona oy veririm.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
@Peugeot90 O adam gibi yorum yapıyor senin gibi öküz altında buzağı aramıyor
AKP ye oyumu vereceğim
52 Yorumla- +1 yıl
Yazık
- +1 yıl
@yaniyosunfuat
Peki sana da yazık
Gizli Üye(25-29)+1 yılOy Vereceğim parti liste de yok o yüzden CHP
26 Yorumla- +1 yıl
HDP diyorsan ankete sığmadığı için koyamadım
- +1 yıl
Yalan Hdp kasıtlı konmamış. Büyük ihtimalle'de AKP trolü ya da trol adayısın.
- +1 yıl
Hayır git bak bakalım bir soru sor kaç tane anket seçeneği koyabilirsin benim koyduğum anket seçeneklerinin aynısını koy bakalım HDP oluyor mu izin vermedi Ben de koymadım ayrıca HDP yi koymakta istemedim tamam seni ilgilendirmez şimdi uza
- +1 yıl
@siyahmaskeli türkiyenin 3. büyük partisini listeye koymamak için bundan daha iyi bir bahane bulabilirsiniz. Bu arada benim oyumu HDP olarak not edebilirsiniz. Bu zihniyete karşı bu partiye daha kararlı bir şekilde destek vereceğim. Herkes fikrini mecliste dile getirmeli ve fikirler tartışılmalı
- +1 yıl
@Baranliveme merak etme yancı chp bunu çok güzel yapıyor
Cevap sahibi+1 yılHdp değil LDP
Hiçbiri herkes kendi borusunu öttürme derdinde
20 YorumlaOy kullanmiyorum benim icin hepsi ayni.
20 Yorumla
+1 yılOyumu hakedecek bir parti yok
20 Yorumla
+1 yılAKP :)
80 YorumlaCumhuriyet Halk Partisi ya da Millet İttifakı
10 Yorumlahepsine verirdim ağlamasınlar
10 Yorumla
+1 yılBenim oyumu hak edecek parti yok
10 Yorumla
+1 yılCumhuriyet Halkın Partisi
10 YorumlaHedef 2023 e doğru hiç tereddütsüz devam inşaAllah
10 YorumlaKimseye vermicem ben zorundada değilim