AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Porsiyon küçültme ve israf saraydan başlarsa halkta ona göre davranır halk zaten ay sonunu zor getiriyor...
Porsiyonlara takilacagina yaşadığı sarayın bir günlük giderini paylaşsın. Halkin vereceği bir canı kaldı
Kendileri de hanelerini küçültse olmuyor mu mesela 1000 odadan 3 1 falan. Neden hep vatandaş kemer sıkıyor?
Bu sefer hak verdim. Stresten ve sinirden ne varsa alıp yarım yiyip atmaya başladık ve ülkecek obeze doğru gidiyoruz
Bu karının 50 bin dolarlık özel çanta kullanırken böyle konuşması benim ağrıma gidiyor ama en çok bunu ve hırsızları destekleyenlerin hala olması daha fazla ağrıma gidiyor
Zengini doyuramadığımız için fakir aç kalıyor. Bir tek insanların gırtlağından geçen 2 lokmada gözleri yoktu, onda bile gözleri varmış demek ki.
Bu akşamki menüm için yemeksepeti'nden sipariş verdim. Tost ayran 10 TL'ydi. Tamam yarın ayranı da çıkartırım siparişten.
Ya arkadaşlar yorumlarınızı beğenmekten yoruldum haklı haklı tepki göstermeyin lütfen
Siz porsiyon küçültseniz yeter hep millet den bir şey bakliyorlar.
Kendileri tencereyle götürsün vatandaş porsiyon küçültsün. Oh ne ala memleket be
Şu eksileyenler yaltakçı belli ki
Dogru soyluyor, herkeste bi hermes canta alma istegi bu nedir?
Paraso mı bitmiş niye küçültürüyor hangi çantaya 20000000 tl vericek miş emine teyze
Ya bunlar bizimle dalga mi geçiyor? ciddi ciddi soruyorum
İdeal porsiyon ektedir
Zaten bir markete girip çıkmak 150₺ oldu alışveriş yapamaz hale geldi millet pazara zaten yan bakılmıyor emine hanım
Ben ülkeden gitmek istemek amerikada camış gibi yemek istemek
Oda bir şey mi? Ekonomiyi cebinde ki telefondan anlayıp oy veren, evinde buzdolabı olan müslüman kardeşlerim var benim.
ona. i kalmış bu saygısızlıktır kendisi çok yiyecek diye ben zaten az yiyorum daha nekadar az yicegim
Ihtiyaclar listesi ( porsiyon küçültülmüş hali):
Makarna
Küçültülmemis hali:
Burgu ve uzun makarna
Üstündekileri satsak Türkiye'nin yarısı doyar hala konuşuyor
Kendisi başka bir ülkede mi yaşıyor acaba? Bu kadar alakasız lafları nereden buluyor?
tabağımı kemirelim artık ne yapalım bu gidişte öyle olacak
insanlar doyacağı kadar yemeli fakat sende altın musluk yerine çelik musluk kullanabilirsin
Abi bunları yatırıp yatırıp kırbaçlamak istiyorum bir normal demi bu delirmemisimdir
bugün 10 kilo bonfile et almayı düşünüyordum bende.. bu aciklamadan sonra gidip 100 gram kıyma alayım bari çorbalik.
Sarayda ki porsiyon ve mutfak masraflarını yayınlasın , küçükse küçültücem yeminle
Ne ironi ama :D tiyatronun türünü de belirlediler sonunda: komedi
Kendi 1000 odalı sarayda kocasıyla mükellef sofrasında kestane balı ile ejder meyveli mükellef sofrada yesin. Millet porsiyon küçültsün. Allah bizi böyle müslümanlardan korusun.
Ben siyasetçinin zeki çevik aynı zamanla vatandaşla dalga geçmeyenini severim
Ya kadın kötü bir şey dememiş şimdi kabul edelim israf eden çok zengin var her lafın altında da kötü söz aramayalım
Kanka zenginlere söylesin o zmaan
Ben hep aynı besinleri yiyorum ve vitamin eksikliği çekiyorum
Benim suçum ne
Gezemiyorum kitap alamıyorum ( avrupalı kütüphane dizebiliyor ben daha mı fazla degersizim)
Avrupalı antalyaya gidebiliyor ben gidemiyorum
Avrupalı benim yaşlarımda hangi ülkeyi gezsem diye düşünürken ben düşünemiyorum bile
Ebesinin a. m. i kadar çalışıyorum ne kadar kazaniyorum?
Yesin zenginler bir gün halkta onları yener
Bizde öyleyiz ama zenginler nasıl israf ediyor
Knk zengine söylesin o zaman banane zenginden halkım ben
porsiyon vs saçma olmuş ama evet gerekenden fazla almaya gerek yok
Kilo almayalım diye söylüyor ah ah kıymetin bilinmedi Prof. Emine hanım
ülke: taciz, tecavüz, cinayet
ülkenin aldığı önlem: porsiyonlarımızı küçültelim
Millete diyeceklerine önce kendileri yapsın. Yahu biraz utanma olur insanda. Gerçekten diyecek kelime kalmadi. Yazık
Evinde altın musluğu olan mı söylüyor bunu. Allah görüyor ya hakkım helal değil hiçbirinize
Dedi ve altın kaplama musluğundan bir yudum su içti.
ben issizim açlıktan ölüyorum bunlar gelmiş açlık diyorlar
bu şaka mı cidden kameralar nerde hiç gülecek halim yoktu
Yakında tuvaletleri daha az kullanalım bağırsaklarımıza baskı yapmayalım diye bir twet daha gelir.
Şükretmeyi öğrettiler zenginler rahatça göbek büyütsün diye
Millet aç yiyecek bir dilim ekmek bulamıyor ne porsiyonu küçültmesinden bahsediyor?
Ya kardeşim ikı Mercedes almayın bı tane alın işte tasarruf edjn
banane banane ben illa 1150 odalı sarayda oturucam
sus, hep porsiyon düşürüyorlar orada🙄
onlar kendi aralarında konuşuyor halkta bize söylüyor sanıyor
Mevsiminde meyve sebze alamıyoruz ateş pahası. Kazandığımız boğazımıza kiraya ve faturalara gidiyor.
Bence bu lafının yanlış anlaşılmaması gerekir. Sağlığımız için dedi zaten.
Şimdi toplumda ben görüyorum özellikle herkes aç değil. Eskiden ailemin zilini çalan çok dilenciler varmış. Ama şimdi yok denecek kadar azaldı. Herkes işinde çalışıyor.
İnsanlar daha az atık üretsin diye kocasıyla birlikte ekonominin içinden geçen koca yürekli çift!
Kafayı fazla sıkmamak gerek kan dolaşımını engelliyo
T24, geçen yalan haberini sonra özürdileyip kaldıran paylaşım yerı
Gerçekten bazen kendimi zor tutuyorum allah sen sabır ver yarabbim..
Saraya ejder meyveleri için yerden ısıtma yapmışlardı noldu onlara acaba 🤔
Bunların birini görünce bile aşırı sinirleniyorum.
Doğru söylüyor, millet açız diyor ama çöp konteynerlerinin yanları ekmek dolu, millete az bile bunlar yiyeceğin kadar al çöpe atma ya da degerlendir yazık değilmi çöpe giden ekmeklere
Almanya Abd üç öğünden iki öğüne düştüğümüzü görünce kıskanıyor çatlıyorlar resmen 😂
Sanırım yine oğluna gemi alıcak bizim cebimize göz diktiyse zam kapıda dicem ama saniyede bişeylere zam geliyor zaten
Önce kendisi pazardan çanta alıp onla gezsin öyle marka çanta alıp binlerce dolara çıkıp konuşmak kolay
Benim oyumda akp ye ama milletin ne cevap vereceğini düsünmediniz mi hiç
Önce siz küçültün milletin ki zaten küçük
bunu diyen 1001 odalı sarayda oturur.
eMİnE
bunu eksikeyen de ne bileyim yaa 🕷️
Milletin yediği 1 tabak makarna pilav onuda küçültün diyor ya havle
Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) ülkelerine ilişkin obezite oranlarında ise en yüksek oran yüzde 28,7 ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) oldu. Bu ülkeyi yüzde 22,2 ile İzlanda, yüzde 19,9'luk oranla da Türkiye izledi.