Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Küresel bir seferberlikle bireysel davranışlarımızı değiştirerek insanlığı içine düştüğü bu utançtan kurtarabiliriz. Gelin hep birlikte basit önlemler alalım. Alışverişe çıkmadan önce alınacaklar listesi hazırlayalım. Porsiyonlarımızı küçültelim. Sadece ihtiyacımız kadarını alıp bozulacağını bildiğimiz yiyecekleri istiflemekten vazgeçelim" dedi.
Emine Erdoğan: "Gelin hep birlikte tasarruf yapıp porsiyonlarımızı küçültelim" dedi. Bu sözler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Keşke bunu söylemeden önce yazlık ahlat sarayını 125 milyon liraya yaptirmasaydi ya da Çankaya köşkü yetmiyormuş gibi 1000 odalı saray yaptirmasaydi veya 30 bin liralık lüKS çantalar takmasaydi , 450 milyon değerinde guyya hibe edilen uçağa binmeseydi o zaman samimi bulup destekleyebilirdim. Ama şu an bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyebiliyorum sadece. Ayrica bir ay sadece asgari ucretle gecinip aynı zamanda tasarruf yapsın önünde saygıyla egilirim. Bunlar boş laflar başka bişey değil.
Kendimi şu an öyle zor tutuyorum ki biz bilmiyoruz değil mi az yemek yapmayı veya alışveriş listesi oluşturmayı. Zaten listesiz markete bile gitmem. Bunlara rağmen yasam çok zor faturalara zamları kitleyin porsiyon muhabbeti yapalım burada değil mi? Küçültülmesi gereken tek şey sizin cebiniz !
İnsanların çoğu zaten çocukları yiyebilsin diye kendinden kısıyor. Büyük ihtimal mesajı başka ülkede yaşayanlara söyledi. " Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" lafı aklıma geldi. Çünkü bizim insanlarımız zaten yiyemiyor ki kıssın. Hani daha nereye kadar kısacaklar su içerek mi yaşayalım 💆♂️
Katılıyorum ama gerçekten Beştepe deki çok konteynırlarıni merak ediyorum. Çöpe atılan bir şey var mı ve yiyeceklerin porsiyonunu türünü ve çeşit sayisini çok merak ediyorum
emine erdogan hakli :) cunku pazara manava kasaba ugramaz :) insanlarin tek tek meyve 100 gr et kıyma aldigini bilmez :) emine erdogana porsiyonunu sormak gerek :) boyle milliyetci vatansever sloganlar bulmakla olmuyor artik millet aç aç
Tabikiiiiiiiiii biz bogazimizdan keselim hz emine beyaz sarayında kendine ve cariyelerine yedirsin Dinime tüküren sizde Müslümana bak hahaahha lannn yaaa sever misin siver misin ey gidi ey daha da dicem de neyse 😁dememem onun öyle olduğunu gerçeğini değiştirmez ahahahah anlayana 😁🤣🤣🤣
Binlerce liralık kıyafetiyle ahkam kesiyor 😂millet zaten aç israf edecek kadar bol alıyolar mı bir sorsana önce. Az once mesaj geldi elektrige %15 zam gelmis yarin carsidan gaz lambasi alcam anca idare ederim artık
Asgari ücretli sanırım bunu zaten yapıyor "mecburen". Amerikan halkına seslenir gibi konuşuyorlar gülesim geliyor. Doğru bir öğüt aslında ama ülkenin insanının durumu ortada olunca dalga geçmek gibi oluyor.
Önce çevresindekilere seslensin, sonra bizlere efendim. Haddi hesabı yok yurtdışına tatile giden bakan eşlerinin harcadığı paranın. Bizler de kısarız. Sorun değil.
Doğru demiş saray masrafını azaltmak lazımdı heval
3
0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Emine Erdoğan: "Gelin hep birlikte tasarruf yapıp porsiyonlarımızı küçültelim" dedi. Bu sözler hakkında ne düşünüyorsunuz?