Siyasi Partiler.
Akp
Chp
İyi Parti
Tkp
Mhp
Hdp
Hiçbir Partiye Oy Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siyasi partiler, siyaset, Ülkeyi vatanı bölmenin yasal halidir.
Her partinin bir suçu bir kötülüğü çıkıyor, sonra başka bir parti o suçu daha büyük bir suçla susturuyor. Halbuki geniş çerçeveden bakarlarsa hepside suçlu.
Tabii bizim halk koyun olduğu için, ve partiler ve başındakileride bunu bildiği için kafaları rahat ne kadar anlatsak boştur, boş insanlardır.
Bu site fetöcü, pkk 'li, ermeni, yunan sevici dolu, burda bile AKP %26 aliyorsa, normalde bu oy orani yine %50 üstü demek.
Bunlar oldugu sürece Reisin alternatifi yok.

Verin verin, CeHaPe'ye verin
https://www.youtube.com/watch?v=h5fhXuzOJA4
Verin verin, vermeye alisiksiniz
iasbh.tmgrup.com.tr/.../...tiyor-1576154796549.jpg
Cevap
12Cevap
Aslında hiç bir partiye vermem boş atarım ama boş oylar nereye gidiyor biliyoruz. İllaki verilicekse iyi parti ya da chp ye veririm.
En ucuz sıfır araç 170.000₺ kılıçtaroğlu gelirse ötv yi düşürecem demedi ama Reis Erdoğan 2023 de yerli otomobil çıkacak uygun fiyatla herkes alacak dedi o yüzden reisimize basacağım oyumu.
Sende bunu yedin
ak partiye veririm diyenler daha fazla s.. klmek istiyor galiba
harbiden hala verenler var hahahah mına koydumun cahilleri
Abi yok boyle bir şey hala akp diyen 17 vatan haini s*refsiz köpek var. Bunlari simdiden fişlemek lazım. Zamani gelince idamı geri getirip vatan hainligiyle yargılamalı bu köpekleri.
👏👏👏👏👏
Partiden ziyade hangi kişiye oy vereceğimiz önemli. Ama parti olarak chp veya iyi partiye vermeyi düşünüyorum.
Akp diyenler yanlışlıkla parmağınız çarpmıştır umarım
Bu kadar
neyse silivri soğuktur
Reis e vereceğim. Vereceğim ki daha da mahvetsin ülkeyi. Kimsenin düşünmediği ülkeyi ben mi düşüneceğim. Beter olsun amqq ülkesi
Hepsinse veririm. Hak geçmesin😂
Sonuna kadar CHP.
İyi parti olurdu galiba
Boş oy atmak istiyorum
Hdp. Başka partiye oy vermem
iyi parti olur seçimim..
Hâlâ AKP demişler ya kafayı yicem
🖕
Chp tabikide
CHP veririm
CHP’ye veririm
Ak Parti