İdam kesin çözüm mü?

Bir abla yorum yapmıştı "biz bugün o büyük resimde boğulduk" diye. Biz sadece elmalı davasında boğulmadık, biz amcası tarafından tacize uğrayan kızın göz'yaşlarında da, o tacizci amcanın serbest bırakıldığında davullu zurnalı karşılamada da boğulduk.

15 yaşında üç kişi tarafından tecavüze uğrayan sezenin çığlıklarında da, kanıt kalmasın diye sezenin yıkandığı o banyoda da, kimse tanımasın diye çırılçıplak atılan o arazide de boğulduk.

46 yerinden bıçaklanan kadının, bir zaman sonra atamadığı o çığlıklarında da, müebbetten 18 yıla indirilen o hapis cezasında da boğulduk.

Biz duyamadığımız her çığlıkta, haksız yere dökülen her göz'yaşında, tutsaklığa uyanılan her bir günde defalarca kez boğulduk. Adaletsiz geçen her bir günde tekrardan boğulduk..

İdam benim içimi kesinlikle soğutmaz. Benim için önemli olan idama giden yol. Öyle bi işkence çeksin ki ölmeyi kendi dilesin, artık yaşamak değil ölmek istesin. Hayatının en acılı günlerini yaşasın. Beterin en beterini tatsın. Çektiği acının binlerce katını yaşasın. Rabbim hepsinin belasını versin, soysuzl@r
İdam kesin çözüm mü?
İdam kesin çözüm mü?
#elmalıdavası #idamistiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Idam kesin çözüm değil bunu anladım da sanrım bu elmalı davasında tuhaf şeyler oluyor..
İdam kesin çözüm mü?