AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bir de Yunan diye konusuyorsunuz görün görün bizlerden bin kat daha iyiler
Yunan zaten çok ilerde bize göre 😀😂
@Benmemetklçasln İşte kendi hallerine bakmayıp onlara konuşanlar var
Yunanistan Parayı kimden alıyor peki hiç bunu sorgularınız mı?
Aşıları kendine kalsın mis gibi aşı ülkemde ücretsiz
Aşı olmayan otobüse, metroya binmesi yasaklanmalı para değil dayak lazım bizim gençlere
istersen al silahı tara milleti
@Eko-nomist 2 yıldır anamız ağladı korona yüzünden birde ergenlerin keyfini çekemeyiz aşı vurulucaklar
aşıyı yayan ülkeler kız sen vatandasın suçu yok.. bütün dünyada insanları hasta etmek için ne idiği belirsiniz politikalar uuygulanıyor yok 24 saat maskeyle gez yok 24 saat dezenfektan lkullan yok aşı ol vs vs.. cevremde korona olupta ilaç kullananların cogu öldü ama kullanmayanlar yaşıyor ne hikmetse.. insallah aşı olanlarda ölürde gereksiz insanlardan kurtulur bu dünya..
Batık yunanistan'a bak sen. Bizimkiler günahını vermez
Bırak para vermeyi bizde aşı olmayanlardan para alırlar 😊
150 Euro verilse biz de gençler aşı ile yıkanır ne diyorsunuz :D
Aşı ile yıkanma 😃😃
Valla her yerimize vurdururuz götüümüze de vursunlar ahahajahha
Vay be helal olsun.
Bizimkiler afedersin 100 tl bile vermez, aşı ücretini de bizden alır.
Bak bana kalıcı iş verin memuriyetlik gibi söz gidip direk olcam aşı yoksa valla olmam jsj
Paraya gerek yok aşı oldum.
Hani sözde yunanistan 'ın ekonomisi bitikti. Nerden para bulup verecek o kadar aşı olana, yalandır bence
Türkiye'de iş yeri sahipleri zorla değil mecburi diyor. Senin kıcı kırık fabrikan için kimse canını riske atmaz.
Para vercez diye kandirip borclandirirlar guvenemedim. Kyk aliyoruz ilerde okuyup bu ülkeye hizmet edicez anne babamiz vergi veriyor o kadar gene faiz aliniyor. Assdf saka gibi zamandayiz asi falan olmazdim
150 Euroyu bırak 150 K verseler gene olmam. Olmak isteyen olabilir, herkesin kendi tercihidir. Ama aşıda ki risk benim almak istemediğim bir risk.
zaten olcam da para verilirse iyi olur tabi demekki ordakiler vurulmuyor
Ya limonlu soda ve kek verilse dahi aşılanma oranımız artar. Sırf bu yüzden aşı olacak insanlar tanıyorum. 😅
Sağlığım için olursam olurum onların verdiği para neyime lazim
Paraya karsi dotunu satankar buna bayilir yeterki para gelsin
Ne var yani bizde de iban dağıttılar lütfen biraz empati ve saygı...😅
Güvenmiyorsam 1 milyon verseler gene olmam çünkü canımdan değerli değil. Kimse canını sokakta bulmadı.
Kesin olmazsın
Beni benden iyi mi tanıyon 🙂
1 milyon liraya böbreğimi satarım
Bizden para alan devlet bize kesin para verir zaten
Aşıyı herkese vuracak para bulunsunda para falan istemem. Saglik sonuçta bu.
sağlığını düşün aşı günah günah bunlar dış ülkelerin amerikanın oyunu küreselciler var hep koronadan korktuğun kadar ALLAHTAN kork görmediğiniz virüse inanıyosunuz ALLAHA inanmıyosunuz
Bizde para verilmeyecek, aşı olmayanlara kalıcı kısıtlamalar gelecek
Resmi olarak kobay olmayi kabul edenlere bile daha iyi para veriliyor, buradaki kobaylik icin bu ucret sadaka mi yea
Ulan Yunanistan'ın ağzı kokuyor Avrupa'dan borç istiyor kendi p. clerine mi para verecek güldürme beni bu da yalan dir
nasıl para veriyor daha düne kadar memuruna maaş veremiyordu?
Arsa verseler zorunlu olmadığı sürece yine vurulmam içinde ne olduğu belli değil ve diğer aşılar gibi de değil hayatım daha kıymetli.
Helal olsun valla akıllı kadınsınız
Ya sanki her ilacın ger aşının icinde ne var araştırıyorsunuz biliyorsunuz da. Ilacın prostektusunu okumaktan aciz insanların gelip burda icinde ne var olmam demesi komik oluyor.
Banada içinde ne olduğunu bilmeden her aşıyı vurulan zavallıların gelip bana yorum yapması komik geliyor xd
"xd" kullanan birisini zerre umursamadıgımi soylesem? Bir soz vardir bilir misin "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir." diye bir dusun bakalım ne anlıyorsun sözden. Dediğim gibi en basitinden içtiğin bir ağrı kesicinin içinde ne oldugu ya da hangi firma tarafindan ne kadar surede bulundugu gibi seyleri bile bilmeyen, asıda çip var aşı kısır yapiyomus bilmem ne gibi cehalet akan lafları konusanlar gözümde bilimden uzak tas devri insanından baska bir sey degil. Adamlar bir sey yapıcak olsa zaten seker tuketir gibi hap tuketiliyor ulkemizde koyar hapa hic ugrasmadan yine yapıcağını yapar. Ama olur mu bizim insanlarımız h2o ne demek onu bilmezler gelir komplo teorileri sıralarlar. Siz istediginiz kadar olmayan gencinden yaşlısına herkes aşı yerlerinde. Biz gidelim siz dunyaya kazik çakın ahahahaha guluyorum halinize
Biliyormusun yazdığın o paragrafı okumaya hiç uğraşamam üniversite soruları kadar paragraf maşallah hadi git işine senlemi uğraşçam ben ya bu paragrafı yazana kadar yeni bir dil öğreneydin daha iyiydi.
Senin aşı vurulup vurulmaman beni ne kadar alakadar etmiyorsa benimde tercihim seni alakadar etmiyor ey mübarek insan umarım anlamışsındır.
Kullanıcı adın gibi sürekli ötme tepemde alarm gibisin resmen.
Hahahaha doğru. Okusan zaten bu durumda olmazdın. İki cümle okumaktan aciz insanlar hangi fikri savunuyorsa onun tersini savundugum icin mutluyum. Size mukemmel (!) zekânızla aşısız bir ömür diliyorum. Hayatinız kıymetliymis ya dikkat edin de hastalıga yakalanmayin mazallah hastanede de size ne vericekleri belli olmaz, evde kendi cabanızla atlatmaya çalışın gereksiz yere hastanelerle doktorları da meşgul etmemiş olursunuz. iyi gunler:)))
Bende senin bu mükemmel zekanı kutlar gelişiminin devamını dilerim ilaç kullanmıyorum demiyorum COVİD-19 aşısı vurulmam diyorum içinde civa olduğunuda biliyorsundur bu kadar şeyi biliyorsan muhteşem zekalı arkadaşım ya hiç haber dinlemiyor veya araştırmıyorsun ya da umursamıyorsun ayrıca evet senin o muhteşem parafrafını okusam bu durumda değil göz kliniğinde olmam gerekirdi konuştukça batıyorsun daha fazla kendini rezil etme derim ayrıca "xd" kullanmamdan bahsetmişsin demekki yaşınız baya var kullanımını bilmediğinize göre sanırım size teyzeciğim demem gerekiyor size saygısızlık ettiğim için kusura bakmayın teyzeciğim saygılarımla iyi günler dilerim kendine dikkat et malum bir ayağın çukurda bir bakmışsın öbür dünyadasın...
Yunanistan denince aklıma eski flörtüm geliyor hep çok domuzdu fesat çocuk 😅
Para verilmese de aşı olacağım ztn
3 cocuklu olana maas vericeklerdi millet 3 cocuk yapti bi b... olmadi bizimkiler bizden yiyor
vay arkadaş adam halkını düşünüyor bi tek bizim ülke b. k herhalde
Tamam ama para verilecek olması aşıları daha da şüphelendirici hale getirmez mi
bu kadar paranoyak olmayın kral be
@ovşitcamoncamnon ben aşı oldum zaten. Olmayanlar için
Bizimkiler önce KYK borçlarını silsin. Paraya değil ise ihtiyacı var gençlerin.
Onun silinmesinin imkanı yok hem kimse zorla vermedi o parayı alanlara
@trexyt Zorla mı verdi dedik parayı oraya buraya çarçur edeceğine iş versin alanında herkese. Borc o zaman ödenir.
Tamam söylerim para verdi işte versin başka ne istersiniz
@trexyt birde kendine söyle geri. zekali olduğunu bu kadar belli etme. Bu kadar şeker.
Zorla vermediler de o kadar faiz koymaya da gerek var mı? Zaten kimse yeni mezuna is bile vermiyor biraz empati yapin siz universite okumadiniz heralde konuşmanız o tarz da okuduysaniz hele daha kotu uzuldum..
İstedikleri kadar versinler para sağlığımdan kıymetli mi? Asla almazdım parayı
Canım bu ülke aç olanı doyurmuyor
10 bin tl verselerde vurulmam
Vermediler ama oldum 😂
ben asi oldum olmayanlar dusunsun
Ne kadar para olduğuna bağlı
Benim kafadan 😃
Para da verseler olmam
Para verseler yine olmam
Para da verseler aşı olmayı dusunmuyorum
Bence parayla olmamalı
Bedavaya gittik desene
Ası olmayan kalmazdi diye düşünuyorm
sanmam ki kararamı değiştirsin
749384$ verirlerse olurum necati
Bizde tam tersi olur devlet bizden para alır :D
Para veriyo evet doğru ama 150 euro çokta değil 😅
Olalım yeter ki gerisi mühim değil
Artış olurdu herhalde
Ben parasız aşı oldum. Gerek yok böyle şeylere.
Buranın ekonomisi bunu kaldırmaz.
Tüh yaa bedavadan olduk hemencik🤦🏻♀️
Para verilmeden aşı olurum
Mecbur oldum ama para almadim 😄
Ben yine olmazdım, şu an erteliyorum 😶
Para vermeden vurduk bile 😂