AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Daha bu günler iyi günler kötü günler gelecek bekleyin görün
Büyüklere saygı ne demek haberini var mı sizin? makamı bile olmasa yaşına bile hürmet etmek zorundayız demokrasi ile bir alakası yok aynı şekilde Kılıçdaroğlunun da yanına bu şekilde oturulmaz çünkü yaşı büyük bir insan algı operasyonu yapmayın bu durumdan lütfen
Reisliğin birinde, halka karışmak, böyle oluyorsa demekki🙂
İsteyen istediği gibi oturur. Saygıyı bunlardan öğreneceksek bitmişiz demektir.
Bacak bacak üstüne oturmakta ne varmış ha diyelim ki var laf etmek kimin haddine anası babası değilsiniz, koskoca insanlar özgür
Benım nısanlımda davutoğlunun karsısında eli cebinde takılıyordu ashdfaskldgsdf onuda koruması uyarmıştı :D (Davutoğlunun basbakan oldugu zamanlar.)
o zaman kültürümüzde secde etmemek saygısızlık olarak görülse secde de edip ayaklarına kapanmalıydı tayyibin
@KSninMeraklıErkeği Valla biz kımsenın onunde eğılmeyız. uyarıdan sonra eller cepte takılmaya devam etti sajghsalfd en son çıktı zaten olay çıkacaktı :D
hiçbişey yapamazlar
@KSninMeraklıErkeği aynen öyle
Konyalı misin
@Seskdk kıme diyon
Sana
@Seskdk yok değilim allah korusun
ulkemizde kraldan cok kralcı oldugu için durum bu belki tayip hiç umursamaz bunu ama koruma kralcı ya kendine vazife cıkarmıs
Görevlilier ayıp etmişler. Hanımefendinin yerine olsam Cumhurbaşkanına şikayet ederdim onları. O zaman durum gerçek şeklini alırdı.
Eğer koruması çok sadık ise bunu yapması normal, kanuna aykırı olsa bile, ama bu başka bi konu, benim kendi görüşüm olarak rütbeli kişilerin yanında ayak ayak üstüne atılmaması lazım. Gerekse Erdoğan için, Gerekse Kılıçlaroğlu.
Devlet erkanini görünce terbiyeli olmak lazım ayak ayak üstüne atmak ne demek orda milletin iradesi duruyor ayrica korumalar beni bağlamaz hic bir halt yiyemezsin sen kimsinde maskeleri takmalari uyarısında bulunuyorsun ben direk söyledim yani orda
Yapmacık işler işte. Makamına gitmemiş kadın sonuçta istediği gibi oturur
Halkın içine karışmayı bunlar , herşeye karışarak yanlış anlamışlar.
:)
Gülmek bulaşıcıdır😊
Atatürk de her resminde saygısından kadınların arkasından geliyor. İşte lider var lider var.
süper 👍 😂
bacak bacak üstüne atmanın saygı/saygısızlık ile alakası yoktur.. ben o kadının yerinde olsaydım bacak bacak üstüne atmaya devam ederdim.
başka başkanlar bisikletle toplu taşıma ile gezer bizimkilerin de takıldığı şeye bak
Eşit olabilir diye Cumhurbaşkaninjn yanında bacak bacak üstüne atip oturamaz saygısızlıktir bu koskoca Cumhurbaşkanı mahalle arkadaşı değil koskoca diğer ulke başkanları görünce karşında ayağa kalkip önünü ilikliyor o bunj yapamaz.
aynı şeyi kılıçdaroğlunun onunde yapsalar topa tutardınız demı sızın partizanlığınızı yesinler 1 tane chp karşıtı konu ya da yorumunu goremedım partizan çocuk seni dur unutmadan senı engellıyım bı daha görmeyelım
demokratik ülkede partili cumhurbaşkanı mı olur bunu sormak isterim :)
Saygı harekette ve eylemdedir oturuş biçiminde değil.
cumhur başkanı cumhuriyetin devletin yürütmenin başıdır ona saygınız yoksa cumhuriyete inanmamışsınızdır demokrasiniz çakmadır, cumhurbaşkanına herkes saygı gösterecek kimse bacak bacak üstüne atamaz cumhurbaşkanına bu kılıçtaroğluda olsa cumhurbaşkanı muharrem ince de olsa recep tayyip erdoğan da olsa değişmez
Herkes siyasi açıdan bakmış olaya fakat. Cumhurbaşkanı olmasını bir kenara koyalım kendinden yaşça büyük biri ve biraz saygılı davranması lazımdı şahsi fikrim.
Türkiye demokratik bir ülke değil. Türkiye ilkel bir kabileden bile saha iğrenç durumda.
birazcık gururu olsa oradan ayrılırdı malum seçmen işte güdülmeyi seviyor.
Ben de asla durmazdim. Sonu nereye giderse gitsin
öyle bişey yapsaydı "galaksi liderini protesto etti" diye oracıkta tutuklanırdı.
gerçi benimkisi tamamen tiksinmek :Dd
Sözde özgür bir ülkeyiz lakin adamına göre değişen bir hal aldı...
Benim anlmadığım cumhurbaşkanı birşey demiyor sana noluyor? Sana mı kalmış tasası
Bu insan her ne kadar bizim cumhurbaşkanımız olsa da saygım da olmaz asla bacak bacak üstüne atardım özellikle maskemi hiç takmazdım belki şanslı günümde olurumda virüse yakalanmış olarak büyük bir görevi ywrine getiemiş olurdum
Birincisi karşındaki kişi cumhurbaşkanı ikincisi yaşça büyük üçüncüsü toplum içinde bacak bacak üstüne atılmaz.
Hayır değil. Cumhurbaşkanın yanında bacak bacak üstüne atamazsın. Edebe ahlaka aykırı. Her şeye muhalefet olucam diye saçmalamayın bence.
Demokrasi demek saygısızlık demek değil ki , ben ırkçılık yapsam her ırka saygılı olmak zorundasın diyorlar o kadın da oluversin nolur yani
çok rahatsızsa başka yere geçebilir orası dışarısı kimin nasıl oturduğu kimseyi ilgilendirmez
Ben olsam asla uygulamam hatta cikar giderim oradan. Boyle sacma bir sey gormedim.
Bu bir adaptır senden yaşça büyük insanın yanında bacak bacağın üzerine konulmaz zaten hanımefendi belli ki bilmiyor bunu maske konusuna da gelince rahatsız olan oturmasaymış zorla orada tutulan var mıydı acaba merak ettim şimdi 😊
çok merak ediyorum bacak bacak üstüne atınca noluyor
oldu olacak oturmayalım da
hazır olda bekleyelim
gelenek görenekmiş
saygı bacakların üst üste atılmamasıyla mı ölçülüyor
Bu bi saygıdır babamızın yanında bile bacak bacak üstüne atamayız ki cumhurbaşkanının karşısındasın bi zahmet indir o bacsklarınııı
ya bu kadınların da her halta bir lafı var sen kimsin orda atmayıver bacak bacak üstüne işinize gelince mi eşitlik var korumanın uyarması doğru karar
Ne saçma böyle baskıcı bir iktidar bizi yönettiği için üzgünüm.
eşitlik bir yana.. SAYGI Denilen bir kavram var.. Erdoğan dediğin adam TC nin ilk Devlet Başkanı.. en azından saygı göstermek zorunda olabilirdi..
eksileyenler kendini sözde aydın sanan cahil kesim..
😅cesaretin varsa babayın yanında bacak bacak üstüne atsana😀😀😀yimez diymiii
Bizde büyüğe saygı vardır. Ne olursa olsun karşında devlet başkanı var, biraz saygı
olması gereken bize öğretilen bir sohbetre senden büyük biri varsa bacak bacak üstüne atamazsın bana abilerim böyle öğretti
kadın istediği gibi oturabilir herkes istediği gibi oturabilir saçmalığa bak
Türkiyede demokrasi rafa kaldırıldı tehlikenin farkında değilmisiniz
Devletin lideri karşısında bacak , bacak üstüne atmak saygısızlıktır önce o platformda ne yapması gerektigini öğrenmeli bu bir görgü kuralıdır. Ne alaka demokratik ülke die salladın hemen
Reizi tasvip etmem oyda vermem lakin bizim kültürümüzde büyüğe ve makama saygı vardır bu sebepten ben böyle bir davranışta bulunmam
O an o dukkanda olmak istemezdim.
İnan ayni seyi dusundum
Demekki yaşananlar hoş degil.
Demokrasiyle alakali degil ama yinede bacak bacak ustune atmasida cok iyi degil.
Ama gelip kraldan cok kralcilarin uyarmasi da sacmalik.
Tayibi sevmem ancak makamına saygı duyarım. Kadının yaptığı saygısızlık benim gözümde.
Sevmek zorunda olmasa da saygı duymalı sonuçta devlet başkanı var ortamda a kişisi b kişisi değil olay.
Kalkar giderdim aw bunlar nasıl sindirebiliyorlar
Tabii ki herkes eşit ama orada oturan adam da Cumhurbaşkanı ve kim olduğu önemli değil insan yine de kendine bir çeki düzen vermeli
Atatürk'ün ilkelerinden olan inkılapçılık ilkesine göre kanunlar önünde herkes eşittir kimseye sahip olduğu unvan için imtiyaz tanınmaz
@piçlikyapmayın sen git anıt kabir de sakız çiğne balon uçur takla atta görelim
Kimse kimsenin ne yapacağına karışamaz
Hem bacak bacak üstüne atmak neden ayıp neden saygısızlıktır yani bu zamana bakarsak ne saygı var ne adalet var ne eşitlik
Yani o masaya Erdoğan değilde yaşlı biri otursaydı adım kadar eminim ki hiçkimse saygı kavramından bahsetmeyecekti
Ve ayrıca kimse kimsenin bulunduğu rütbe unvan yüzünden saygı duymak , öncelik tanımak zorunda değil
Bence insan istediği yerde bacak bacağa atabilir bunda ayıp olacak birşey yok yani
İyice antipati kazanmaya başladılar.
Sözde demokratik, uygulamaya gelince ise değiliz. Durum vahim ve ironik bence.
Bacak bacak üstüne atmak neden saygısızlık oluyor hala anlayamıyorum 🤦♀️
Ne demek bacak bacak üstüne atmak? Bu yapılan demokrasimize alçakça bir saldırıdır.
demokratik ülkelerde kanunla adam korunur mu?
Çok haklısın. 5816 sayılı kanun var mesela :)
Bu çok iyiydi
O kadından bı daha haber alınamadı zaten tarihten silindi
Devlet halkıyla dalga geçiyor, utanç verici
Kimin nasıl oturduğuna da mi karıșıcaklar artık?
Bunun demokrasi ile bir alakası yok bu tamamen karşındakine olan saygı ile ilgili bir şey orada olan kişi bir ülkenin cumhurbaşkanı o ülkedeki bütün insanları temsil ediyor o kişiye karşı olmasa bile o ülkeye karşı saygıdan dolayı öyle yapamazsın bununda demokrasi ve özgürlük ve eşitlikle hiçbir alakası yok sapla samanı ayırd etmeyi öğrenin artık
Hı hı.. tamam !
korumanın işgüzarlığı... sana ne? sen koruma işine bak