Gizli Üye(25-29)+1 yılBen birini bile olamadım. Asıl adaletsizlik bu! Biz genciz diye dirençli mi oluyoruz! Benim kalbim var eğer korona olursam yaşama ihtimalim bile yok. Diş doktorları kalbim var diye 40 kere düşünüyor nasıl tedavi yapabiliriz diye. Eğer ölürsem hakkımı helal etmiyorum diğer tarafta gerekirse herkesi beklerim ama hakkımı helal etmiyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Fikir özgürlüğü diyip geçme kaldır. Onlar bizim fikir özgürlüğümüze yer veriyor mu? Hapis ile tehdit ediyorlar. Fikir özgürlüğü olmadığını onlar öğretti. Sil gitsin.
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Soran+1 yılAynen öyle çok doğru söylüyorsun Boğaziçi üniversitesi öğrencilerine yaptıklarına düşünürsek
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden olacak ne yapacağını şaşırdı beyefendi ödü kopuyor öleceğim diye e tabi O kadar yaptığı yolsuzluklar haksızlıklar çaldığı paralar ne bekliyorsunuz ki suçsuz yere insanlar fikirlerini söylüyor diye hapse atması ya da boğaziçili öğrencileri hapse atması ahirette hesabı Çetin olacak mecburen oraya gitmeye korktuğu için anca cami açıyor din üzerinden insanların duygularını sömürüyor ama yorumlara bakıyorum da yok Cumhurbaşkanı tabii ki olacak reis bilmem ne arkadaşlar 3. Doz diye adam size bunun haberini Sabah ben de okudum 3 doz aşı hangi dünya lideri olmuş hala aynı kafada sınız yok reis bilmem ne neresi reis bunun hangi savaşa katılmış sanki bana bir Gazi Mustafa Kemal Atatürk mi oldu bir Fatih Sultan Mehmet mi oldu gerçi Fatih Sultan Mehmet'in adını kullanarak kendine film yapma derdinde gerçekten bu insanlar akıllanmaz doğru düzgün bir aşıyı bile yapamıyorlar
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim duyduğuma göre bu aşının koruma en azından hastalığı hafif atlatma özelliği bir kaç ay sonra bitiyormuş yani ben buradan şunu anladım bir kaç ay sonra tekrar aşı olmak gerek ama ben diğer insanlara yapılan aşıysa gerçekten nasıl oldu da diğerlerine olan yan etki olmadı onu kavrayamadım annemle babam oldu aşı ikisinde de bir kaç gün işte tahmini 1 hafta yan etki yaptı bu adam sürekli ayakta yok aynı aşı ise önce halkının hepsinin 2. Doz aşı olmasını beklemesi sonra 3. Doz kendisi olması veya bunu hiç açıklamaması gerekirdi
21 Yorumla
Soran+1 yılHele şükür sonunda biri soruda ne demek istediğimi anlamış
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu açıklamayı ne zaman yaptı bilmiyorum? Eğer böyle bir açıklama yaptıysa kendisine 3 doz aşı yapılması uygundur. Çünkü adam, halkından çok çalışıyor ve daha az uyuyor. Yapmadıysa zaten yalan yere atılmış iddialardır.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşı mı? Olmuş Hemde 3 defa Heaa Suratsız Herif Gebersin ona aşı gerekmez Adi Tayyip Onun yüzünden Ülke ne hale geldi İnsanımız Zorluk içine düştük maalesef Herşey ateş pahası aldı başını Gidiyor Ona Zam buna zam Önceden Pahalıydı Corona virüsü geldi İnanılmaz uçtu fiyatlar tamam madem buna engel olamıyor bir şey yapamıyorsan bari insanların maaşlarına paralarına artış yükseliş Yap Ki En Azından Bu kadar zor duruma düşmesin kimse Allah Aşkına Nefret etmeye başladım bu heriften defolup git artık ya Ülkeyi düzgün yonetemiyorsun Seni Zamanında sevdim destek oldum ama bu yaptığın Umursamamzlik Bizleri insanları adam insan yerine koymaman Kendinden soğutturdun nefrete Dönüştürdün
10 Yorumla
+1 yılDoğru mu söylüyor yalan mı söylüyor belli değil. Ayrıca kendisi torpilli koca devleti yürütüyor (yürütemiyor) olsa da 3. dozu kendinde hak etmiş olarak görmüş bence🤭
Şu aşı meselerinden illallah geldi şu zıkkım virüsten bi kurtulsaydık 😏😑16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle, bu arada benim aşı sıram geldi
- +1 yıl
Hadi yaa bana gelmedi sana nasıl geldi 🙄
Soran+1 yılBen bedensel engelli olduğum için şu anda engellilere öncelik tanındı
- +1 yıl
Hımm hadi iyisin aşı olacan 😊
Soran+1 yılHangisini olacağım konusunda kararsız kaldım
- +1 yıl
O da sıkıntı karışık işler 🤦♀️
+1 yılDiğer zaman "Asla aşı yaptırmam, kendimi denek yerine kullandırmam asla bu sisteme güvenmiyorum" diyen herkes şimdide biz daha 1. Yi olamadık diye ağlamaya başkamış😂😂 Tek amacınız muhalefetlik ve tek başarınız iki yüzlülük
64 Yorumla- +1 yıl
Aşıda 2 doz vuruluyor, onu anlatmaya çalışmış ama anlamadan savunmaya geçmişsin. Anlamamana şaşırmadım yemin ediyorum.
- +1 yıl
6 ay sonra 3. Doz da vuruluyormuş bayım.. kendisi erken olmuş olabilir
- +1 yıl
Aman öyle olsun neyse. Partizanlar gelir şimdi, haydi bir parti kavgası patlak versin de izleyim.
- +1 yıl
Dünyanın hiçbir yerinde 3. doz diye bir uygulama bulunmuyor. Ama kendisine göre 3 dozluymuş. Adam sırf cumhurbaşkanı diye bilime bile torpil sokuyor ya şaka gibi cidden.
+1 yılTorpil falan yok. İstese kimsenin haberi olmadan aşısını olur. örnek olmak ben aşımı oluyorum görün bilin demek için aşı oluyor ve söylüyor. Aşı olmasa 'bak kendi bile aşı olmuyor bize aşı olun diyor 'demesinler istiyordur.
30 Yorumla
+1 yılYusuf yusuf
Türkiye tarihinin en güvenilmeyen hükümeti35 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏 hala destekleyen sığır takımı olduğu için
- +1 yıl
Vatandaş bile olmanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar hepsi
Vatandaş her şeyin en iyisini hak eder, bunu kim yapacaksa ona oy verir, körü körüne bunlar tapıyorlar. 3 gün sonra bizim yaradanımız Erdoğan derlerse şaşırmam.
Biri karım birlikte olsa kıskanmam, diğeri harem kursa seve seve girerim, biri g*t kılı biri canını verecek kadar sever, birileri lebaleb kongreleri doldurur, sonra virüste hasta sayısı patlar, biri 3 kuruş ekmek için köpek olur, biri pastadan pay alır.
Allah topunun...
Soran+1 yılBen de işte bu zihniyetle yorum yapanların hepsini yorumunu kaldırdım artık saygı duymuyorum onlara fikir özgürlüğü falan Benim umrumda değil onların fikir özgürlüğü yüzünden bu haldeyiz
- +1 yıl
Olur mu tüm dünya ülkenin batırılışını kıskanıyor, pardon kalkınmasını🤣🤣🤣
Ağlanacak halimize gülüyoruz ya. Delilik benim ki
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
+1 yılO değilde herkesi sinovac, biontech, sputnik aşısı yapmaya çalışıyolar Türk aşısı nolcek merak etmiyor değilim
40 Yorumla
+1 yılülkeyi yönettiği içindir belki de ama özür dileriz sana sorması lazımdı çünkü
71 Yorumla- +1 yıl
Adamlık böyle bişey helal len
+1 yılÜlkeyi yeni tanımaya başladın galiba. Burası Tayyip İmparatorluğu.
24 Yorumla- +1 yıl
İroniydi 😂
Soran+1 yılBiliyorum sıkıntı değil
- +1 yıl
Bi salak bana küfretti de özelden o yüzden 😂
Soran+1 yılHa siet
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3. doz bizede gelecek demek. Aksine ben sırası gelipte aşıdan kaçan insanları anlayamıyorum. Madem virüs bir oyun, aşılar oyunun parçası, o zaman bırakalım elli dozda olsa olsunlar.
30 Yorumla
+1 yılO ölürse cumhurbaşkansız kalırız çünkü😱😱çok önemli biri ya😏
114 Yorumla- +1 yıl
Kötü bişey demedim ben hanımefendi
Soran+1 yılKaldırdım üzülme
- +1 yıl
Ahahaa eyvallah😃
Soran+1 yılRica ederim gerçekten öyle görünce yorumunu bir kötü oldum
Kötü bişey demedim ben hanımefendi demişsin ya 😔- +1 yıl
Ya boşver burda ki insanları niye takiyim ki ben unuttum gitti bile çok şükür her zaman pozitif kalmayı başarıyorum😊
Soran+1 yılHiç sevmiyorum bir insana bağırmasini kırmasini başkasının
- +1 yıl
Tek kelime boşver... mal insan çok
Soran+1 yılÖzellikle burada cinsel yaşam konusunda fenomenim daha iyi anladım
- +1 yıl
Mal mı qjfşwnfowşfnwjgşem
- +1 yıl
Yazık kafana
- +1 yıl
Kızım herkesin siyasi görüşü farklıdır eğer aynı olsaydı seçim diye bişey olmazdı bu yaşında ben mi öğretecem bunu sana
- +1 yıl
Saygı duy lan o zaman
- +1 yıl
Ahahah sende olmayan şeyi mi
- +1 yıl
Duyuyorum zaten
Balık daima baştan kokar hatta bir deyimde kullanayım imam i.. erse cemaat s... çarmış
Örnek olması adil olması gereken insanlarımız torpilli hayat yaşarsa halk kendi çapında kendisini kurtarmak için usulsüzlük yapmayı kendine hak görür10 YorumlaGaranti olsun diye.
Adam faiz kelimesini kullanıyor, Türk lirası değer kaybediyor.
Ülke için böyle bir hayati değere sahip adamın, 30 doz aşı olması gerek. Bu adam yaşamalı, sıradan vatandaş ölse de olur..10 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim sinovac aşılarının üçüncü dozunu da vurmaya başlayacaklarmış yani zamanı gelene üçüncü aşıyı da yapacaklar
30 YorumlaÜlkenin özeti bu işte , kimin neyi nasıl hak ettiği belli değil.
40 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılonun canı diğer insanlardan daha önemli eğer ona birşey olursa bizi kimse yönetemez dolayısla ne olur biz orta asya dan göç ettiğimiz için oraya geri dönmek zorunda kalırız.
neyse bu kadar geyik yeter :) fikrim şu : yanlış !10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇🍀
İlgilenmiyorum ancak önce olması en doğalı zaten.50 YorumlaZamninda bizde 3 olcaz saten. Cumhur başkanı bizden öncelikli
31 Yorumla
+1 yılMerhabalar Silivriden geliyorum buralar çok güzel gelmek istiyor gibisiniz...
bekleriz...30 Yorumla
+1 yılİlk olanlar 6 ay sonra 3. Dozu oluyorlar diye biliyorum
30 YorumlaAşıda torpil var, her ülkede var..
Olumlu bakmiyorum 3. kez aşı olmasına, daha isteyen herkes olmamış, kul hakkına girmiyor mu bu?10 Yorumla
+1 yılHer şey bitti bu mu kaldı bir sorunumuz? Olduğu aşılar gerçek aşı mı acaba? Ben bu aşı için heveslenenleri 10 sene sonra görürüm
10 Yorumla
+1 yılNormali 2 ise ve o 3uncu asiyi olmussa overdosis almis demekki,
sonuclari artik kendisi dusunsun
tabi eger dedigin gibi asi yerine su degilse.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam istediği gibi at koşturur sonuçta ülke babasının çiftliği. Şimdi dovunmenin torpil var demenin mantığıni yok tek adam yetkisini vermeyecektiniz o referandumda evet cikmayacakti.
20 Yorumla
+1 yıl3. doz hatırlatma ilk ası olanlar yakın zamanda 3. dozu olacaklar zaten
20 YorumlaGündem konusunda 467 cevap paylaştı. 3. dozu, 2. dozdan 6 ay sonra herkes olacak diye biliyorum
20 Yorumla
+1 yılÖlüm korkusu, iktidarı kaybetme korkusu ve daha birçok sebep olabilir mi. Bu reis reis diye takınan koyun sürüsüne bi çoban lazım :)
124 Yorumla- +1 yıl
Abi sana çok kolay inek sürüsü bulurum.
Ne kadar basit ve kalitesizsiniz ya.
Adam BAŞKAN ve tabiki öncelik onun olacak.
Yallah batıya - +1 yıl
@laviniavecd çok boşsun cidden...
- +1 yıl
@laviniavecd beni göndersene hadi batıya çok istiyorum yallah demekle olmuyor.
- +1 yıl
Memnuniyetsiz sürüsü,3’ü bir arada doğru yoldayız inşallah
- +1 yıl
@New-Speedster ciddiye almayın gereksizi
- +1 yıl
Ponçik kız sütünü iç kızım
- +1 yıl
@laviniavecd aynen dolar 9 olmak üzere ama doğru yoldayız :) Bu hafta doğalgaza 60 kuruş zam geldi ama doğru yoldayız :) Koyun olmayın artık adamlar saraylarda milyarları götürüyor aç o kör gözünü artık aç.
- +1 yıl
Ahhaha sende altına bez bağla mazallah...
- +1 yıl
Ya ben her istediğimi alıyor muyum sanıyorsunuz?
Kullandığınız kelimelerin iğrençliğine bi bakın..
Koyun, örümcek kafa..
Benim cebimde yeri geldiğinde sadece 5₺ olduğunu biliyorum.
Buna rağmen her zaman şükür ettim.
Çok dışlandım hep aşağılandım.
Birkez olsun bunlara ve bu psikolojiye rağmen a’dan z’ye hiçbir hükümete ana bacı sövüp bi lakap takmadım - +1 yıl
ama sizi cidden anlamıyorum.
Ne bekliyorsunuz abi dünya krizinde ne?
Ne bekliyorsun?
Nasıl bi yaşan bekliyorsunuz?
Erdoğana olan düşmanlığınız o kadar saçma ki
Adam sürekli açılış yapıyor sürekli geliştiriyor ülkeyi.
Kalkınacağız çok az kaldı.
- +1 yıl
ama vaar ya siz ve sizin gibiler hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz.
Ne bilim be tarih ne teknoloji bilirsiniz. Cahile ne desen boş - +1 yıl
Adam mükemmel demiyorum.
Ama çok daha önceki başkanlara kıyaslarsak bu adam büyük fark atıyor - +1 yıl
Ne zaman kalkınacağız ölünce mi?
- +1 yıl
Tarhitede de çok olmuş ne zaman türkler yükselmek istese her zaman engel olmuşlar gene aynı şeyi yapıyorlar
- +1 yıl
Hayır inşallah sende görürüsün
- +1 yıl
@laviniavecd he kalkınacağız ne dünya krizinden bahsediyorsun ya güldürme. Öğretmişler size bir şükretmeyi habire şükür de şükür. Adam saraylarda altın musluklarla altın bardaklarla suyunu içiyor sen elindeki 5tlye şükrediyorsun. Fakir hep bu salaklığından koyunluğundan fakir kalacak işte düşünmüyorsunuz çünkü insanlar bu kadar fakirken neden bu adam zengin hayatı yaşıyor diye :))
- +1 yıl
İstiyorsa mücehever bardak kullansın, yaşasın hak yaşasın özgürlük.
YAŞASSIN ZALİMMMLER İÇİN CEHHENNEM - +1 yıl
@laviniavecd Sürekli cami açmak da geliştirmek demek değildir düşün yani diyanetin neden eğitimden fazla bütçesi var ve bu bütçe yetmiyor diye. Amann neyse düşünme yetiniz olsa zaten bu konuşmayı yapmazdık. Çok yazık ya sizin yüzünüzden biz de sefalet içinde yaşıyoruz. Allah kahretsin bir bilgisayar almak için para biriktiriyorum tam ulaştım diyorum fiyatlar artıyor tekrar ulaştım diyorum yine artıyor. Umarım cehennem diye bir yer vardır da en alevli yerlerinde yanarsınız.
- +1 yıl
Camiiye kurban ol ya sen cidden Şükür etmedikçe sefalet içinde yaşayacaksın, dolar 3’de olsa sen hep sefalet içinde yaşayacaksın.
Şükür etmediğin sürece.
Bana numaranı at, paramı kazanmaya başladığım zaman sana en güzelini hediye ederim.
Bizde böyledir,
Herkes yediğinden verir.
Ben sana baklavada gönderirim.:) - +1 yıl
@laviniavecd bayılıyorum ya bu dış güçler muhabbetine hee ya türkler tam gelişecek biri ayağımızı kaydırıyor chsjfbnd. Ulan amerikaya nerdeyse tüm dünya düşman ama adama bir şey yapamıyorlar ama tabi dış güçler bizle uğraşıyor hep. Gece gece yine iyi güldüm valla. Halkı fakirlikten intihar ederken zengin hayatı süren bir cumhurbaşkanı var ve buna özgürlük diyor insanlar :)) Tek bir evlilik yüzüğüyle geldi bu adam ha şimdi saraylarda beyfendi :)) Neyse sizin gibi koyunları oldukça bu adam daha çok yer halkın paralarını siz de fakirliğinizle ağız kokunuzla yaşayın anca koyunlar.
- +1 yıl
@laviniavecd merak etme canım ben gayet güzel bir hayat yaşıyorum zaten burda da pek kalmaya niyetim yok ilk fırsatta yurtdışına taşınacağım sizin koyunluğunuzla uğraşamam. Ülke battı batacak hala gelişiyoruz diyorsun ya neyse ne desem boş engelleyip geçiyorum insan yerine koyup da cevap yazmam hataydı zaten.
- +1 yıl
Anana kadar yolun var
- +1 yıl
Gelişiyoruz, sefalet içinde kalmazsında dünyanın en zengini olursun inşallah
- +1 yıl
Ben tayyip e düşman değilim. Aselsan in yaptığı icatlar, iha lar siha lar, tanklar, silahlar. Sağlık alanında yaptığı yatırımlar. Eskiden herkes istediği hastanede muayene olamıyordu ama bugün böyle bişey yok.
Söylemek istediğim, kepçe ile alınırken neden çay kaşığı ile veriliyor.
Tabii ki her halimize şükürler olsun. Ama ben aldığım maaşla ay sonunu getiremiyorken, bugün iktidar a yakın olanlar, iktidardakiler paraya para demiyor. Sebep? Şükrettikleri için mi? Hadi ordan. Önce git o ufak beynini geliştir. Daha para kazanmaya bile başlamamışsın burda ahkam kesiyorsun. Senin yaşın kadar çalışma hayatım var. O kıt beyninle buraya yorum yapman çok saçma. Sana çoban da gerekmez. Hadi başka kapıya.
+1 yılSadece ona mı yapıldığını sanıyorsunuz? :D:D Biz anca daha ilk dozu bekleriz.
10 Yorumla
+1 yılBana da kronik hastalığım olmasına rağmen öncelik tanınmadı. Hiçbir şeye şaşırmıyorum artık.
12 Yorumla- +1 yıl
Çünkü yirmi yaşındasın
- +1 yıl
@laviniavecd Kronik hastalığım var diyorum kör müsün? Yeri geldi 25 yaşındaki tanıdığıma yaptılar kronik hastalığı var diye, neye göre belirleniyo bu ak
- Gündem konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün ve şeffaf ülkenin çoğunu aşılasın 13 doz yaptırsın.
10 Yorumla
+1 yılYeterli düzeyde aşı alımı yapılamıyor. Bu sebepten yerli aşı farz oldu artık.
10 YorumlaTürkiyenin Cumhurbaşkanı olduğu için.
Ha birde Kanser belki Kanserdende olabilir10 YorumlaSinovacın yeni çıkan aşıları 3 doz oluyormuş heralde
10 YorumlaVallahi ben bu aşı olayina bir türlü inanmadım bilmiyorum ne olacak hayırlısı bakalım
10 YorumlaBenim yerime de olsun şuana kadar olmadım ve olmak istemiyorum.
10 Yorumlaherkes 2 defa oluyo derken smslsnsk bi çoğunuz aşı bile olmuyosunuz
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim aşı sıram geldi
Soran+1 yılHangisini yaptırsam karasız kaldım
+1 yılsonuçta sayın rte nin erafında o kadar güvenlik dolaşıyorsa ona verilen önemin işaretdir bu o yüzden yaştanda dolayı hasta olmaması için yapıyolardır iyi geceler :) (parti tutmuyorum)
00 Yorumla
+1 yılÖrn: Eğer ona bir şey olursa Türkiye az da olsa bir süre başkansız kalır ve dengeler bozulur. Ama sıradan bir insan ölürse bir süre yaş tutar sonra da arkasından Fatiha okur geçeriz.
30 YorumlaCımhurbaşkanı ifadesi kullanıp bu soruyu sorman komik değil mi?
Düşün bari öyle muhalefet et.
Amatör isyan olmuş.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hahah 😂
10 Yorumla
+1 yıltorpil olduğu kesin, herkes olurken biz hala olamadık :)
hatta başka ülkelere aşı bağışlanırken..10 Yorumla
+1 yılDaha ülkeyi aşılamayı bitirmemişken 3 doz aşı olmak gereksiz ve aşırı saçma
10 Yorumla
+1 yılNe saçma bi soru bu ya adam herkesin kafası karılık die ilk aşıyı oldu örnek olmak için ne vekliyonuz sizden sora olsa niye sora oldu dersiniz ak
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHeryol Ankara valla herşey umulur bunların DNA sında var sahtekarlık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalki düşünen mi var beceriksizler diğer ülkelerin halkın yarısı aşılandı bizde saha tik yok
40 YorumlaAllah'ını seversen bu adam Türkiye halkının yüce kurtarıcısı konumunda. Her şey mübah ona;d
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, kudurun
- +1 yıl
hahahahaha aynen
+1 yılEn detaylı bilgiyi kendisine sorarak öğrenebilirsin 😅🤭
00 Yorumla
+1 yılÜlkeyi yönettiği için kendine daha fazla dikkat ediyor olabilir (akp li değilim)
30 Yorumla
+1 yılMillet ilk dozu oldu mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılHenüz çok kişi olmadı
çoğu insan olmadı daha hatta korona hastası olup aşı bekleyen var insaf insaf
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha 1 bile olmadım
Iyi Allah'tan 10 adet olmamis10 Yorumla
+1 yılCb ve yaşlı biri çünkü
50 Yorumla
+1 yıl3 değildir o 5 tır.
Ama biliyorsunuz 3 ün 5 in hesabı olmaz10 YorumlaSadece Erdoğan mi 3. Doz aşi oldu acaba? Ailesi? Koruma ekibi?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam cumhurbaşkanı ölse bir şey olsa ülkenin anası bellenir o yüzden cumhurbaşkanına 3 doz
10 YorumlaBen olmayacağım tüm hakkımı ona verdim benim yerime de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherşeyi geçtin buna mi takıldın? Şöyle düşünebilirsin. Aşı olmaya korkan o kadar kişi varken öncülük ediyor. Aşı olmasa daha mi iyi? sonra diceksiniz Başkan aşı olmuyor biz niye olalım?
33 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen bir kafa varsa ki var onlar zaten koyun başkan kendini bıçaklasa onlar da bıçaklar. Bilinçli insan dediğin bilime güvenip olur aslında ama neyse siz ve sizin gibi torpil yandaşları olduğu sürece bu ülke hiçbir zaman karanlık çağlardan çıkamaz.
Cevap sahibi+1 yıl@New-Speedster Torpille ilgili başka şeylerden suçla bu aşı mevzusundan torpil demek saçma. Seninde kafa yapın herşeyden suçlamaya yönelik. Ben akpartiyi savunmuyorum sana. Başta hangisi olursa olsun bana göre ilk başta kim varsa o aşı olup öncülük etmeli. Aşıyla ilgili çok tartışma var çünkü
- +1 yıl
Boş.
Çünkü o reis
cCc REİS cCc30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir dünya ülkesinde 3. dozu olan biri yok ki. duymadık etmedik. Dili sürmüş olmalı.
10 YorumlaZaten 3 doz yapiliyor. Babam da oldu.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü o, Cumhurbaşkanı.
20 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler