Bu ülkede o ya da bu “Tarafta” olmayan “Tarafsız” basın olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bu sadece habercilik anlamında değil televizyonculuk anlamında da nitelikli içerik yayınlayan kanal yok. Bu nedenle uzun zamandır televizyon izlemiyorum.
YouTube bana göre içerik açısından tüm tv. kanallarından daha zengin ve kaliteli. Ama elbette bunların farkında olmasına rağmen menfaatleri icabı hipnoz olmuşçasına susmakta olan bir çoğunluk var. İnsanları aptal yerine koyarak adeta alay ediyorlar.
Zamanında Ertan Tan bir izleyicisine "Alın İstiklal Marşı'nızı bir yerinize sokun" demişti canlı yayında, demek ki en az 1 milyon akp seçmeni aynı fikirde.. Kalkmışlar bize milli birlik beraberlikten bahsederler.. Hayır adam görmemiş olsak neyse😂
A habere yılın en iyi haber programı ödülünü vermek için ya kalitesizligi seviyor ya da ağır bilinç bulanıklığı yaşıyor olmak lazım üçüncü bir ihtimal söz konusu bile olamaz.
A Haber ve ATV, Dünya üzerinde devletten en çok ihale alan ilk 5 şirketten biri olan Kalyon Holding'e ait yandaş bir kanaldır. CNN Türk'te yandaş bir kanal ama %50si Demirören Holding'e, %50si CNN ABD'ye ait olduğu için taraflı bir şekilde yayın yapamıyorlar. Bana göre FOX ve CNN Türk en iyi haber kanalları.
Tabi ki en iyi haber kanalı. Onlar kadar gündemi değiştirebilen, olayı çarpıtan, parayla kamera arkası vatandaş kiralayıp "mutluyuz biz yaşasın akepe hihihi" dedirtecek kadar başarılı rol yapan başka kanal mı var.
Ben haber izlemiyorum o kadar cinayet tecavüz saldırı haberi görüyorum ki nefesim daralıyor onun yerine instagram darknewhaber var önemli şeyler oraya düşüyor zaten 😊
Acaba o 1 milyon kişi içinde bir tane hdp chp iyi parti v. s partili kişi yok mu hepsi akpye üye 1000 yardım alanlardır buradan AKP üyesi olmayıp Soysal yardım alan birini gösterin bana gosterebilirmisiniz
vatandaş olarak böyle bir oylama oldugundan haberimiz dahi olmadı.. körler sağırlar birbirini ağırlar işte.. oylamaya atv ahaber çalışanları katılmıştır.
İnan bana "Şaka gibi".. Kim seçti, neye göre seçti, kimler seçti kim bilir.. Kendi kendilerine seçtilerse, hiç şaşırmam 😂 En çok izlenen haber kanalı, Fox Haber..
ha a haber, ha halk tv ikisi de sığ. ha ATV ha FOX ikisi de aynı izlemem. ATV de sadece EDHO izliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
haber izlemem abla ben hiç alışık değilim sıkıyor beni haberler dizi izlemek çizgi film izlemek müzik dinlemeyi tercih ederim genelde
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
zamanında bir faatih portakal vardı onu izlerdim ama fox tvde yayın yaparken en sevdiğim spiker oydu o emekli oldu o yüzden izlemiyorum haber abla @altinbasakk