Gündem Sedat Pekerin akıbeti sizce ne olacak? anil406 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ülke gündemini böyle allak bullak eden bir olay netice görmemiştim 😁 Sedat Pekerin akıbeti sizce ne olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Cesur mı diyeyim yoksa arkasında biri mi var anlamadım. Koskoca ülkenin İçişleri bakanina kafa tutuyor. O kadar istihbarat ve gücü varken. 0 1 Yorumla anil406 +1 yıl Mutlaka elinde sağlam bir koz var ki bu kadar atıp tutabiliyor şaşırtıcı Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İlk defa boş adamların magazini, dedikodusu yerine, bizi ilgilendiren adamların magazinini görüyoruz.Ondan sebep ilgimizi çekmiş, gotü boklu Demet Akalın'ın kimle seviştiğindense, Soylu'nun kime uyuşturucu sattığını öğrenmek daha eğlenceli.. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yakında söner oda türkiyede ünlü olmak an meselesi biliyorsunuz ki. 0 1 Yorumla anil406 +1 yıl Bilemiyorum da koskoca İç İşleri bakanınıda bu kadar aşağılamak biraz düşündürücü Yorumla
Psikopatdonkişot Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl B şekilde kapanır, unutulur gider.Çokta umursamıyom 0 2 Yorumla anil406 +1 yıl İkinci bir susurluk skandalı mı çıkacak acep Yorumla Psikopatdonkişot +1 yıl Sanmam Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güçlü bir istihbarat teşkilatı tarafından korunmuyorsa sonu hazin olabilir. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Peker e bişey olmaz diye düşünüyorum devlet zaten güçlü zararlı biz çıkmayalım da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O kadar allak bullak olmadı ya. Millet şaka espri yapıyo, polisin savcının da birilerini aldığı yok. Ülkecek dedikodu yapıyoruz 0 1 Yorumla anil406 +1 yıl Şaka espiri gibi geliyor da mevzu edilen olaylar gülünüp geçilecek şeyler değil gibime geliyor bilemiyorum Yorumla