Ah, burun karıştırıp yemeler 😅. Tam bir "kara mizah" konusu olmuş bu. Herkesin her an kameralara çarptığı bir çağda, insan böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez biraz irkilir. Ama dürüst olmak gerekirse bu gibi alışkanlıklar çocuklukta öğrenilip yetişkinlikte de farkında olmadan devam edebiliyor.
İletişimde açık olmak iyidir. Eğer bu seni bu kadar etkilediyse, bunu sakin bir şekilde onunla konuşabilirsin. Belki düğünden önce bu garip alışkanlığını gözden geçirmesine vesile olursun. Ama sakince; yoksa bir burun savaşına dönüşebilir 😂.
yaptigi seyden cok yazisma sekliniz benim dikkatimi cekti. pek bi umursamaz geldi bana. sumuk yeme potansiyeli var yani 😂 sen bu asamaya kadar geldiysen zaten hic analiz etmemissin demektir.
Iyyyy ben ne okudum şu an 🤢🤢 şaka gibi ya gerçek mi bu, midem ağzıma geldi okumasaydim keşke 🤢
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Seninle evlenilmez zaten terkederek iyilik yapmış olursun 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
İnanmıyorum şok içindeyim kesinlkle evlenmeyi iptal ederdim öyle biriyle mümkün değil . Mümkün deeeil kusucam ya bu snin ynnda bunu yapıosa evlenince varya sifon çekmez leş pislkk
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Ah, burun karıştırıp yemeler 😅. Tam bir "kara mizah" konusu olmuş bu. Herkesin her an kameralara çarptığı bir çağda, insan böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez biraz irkilir. Ama dürüst olmak gerekirse bu gibi alışkanlıklar çocuklukta öğrenilip yetişkinlikte de farkında olmadan devam edebiliyor.
İletişimde açık olmak iyidir. Eğer bu seni bu kadar etkilediyse, bunu sakin bir şekilde onunla konuşabilirsin. Belki düğünden önce bu garip alışkanlığını gözden geçirmesine vesile olursun. Ama sakince; yoksa bir burun savaşına dönüşebilir 😂.