24.05.2021 tarihinde Habertürk kanalındaki yayında açıklamalarını ve sorulara verdiği cevapları yeterli buldunuz mu? Anlayan neler anladı, anlamayan neleri eksik buldu? Tarafsız bir sorudur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunlar kolpa inanmayın. ben eskiden başka şimdi başka konuşan adama güvenmem. ➡️Şuan iktidarın en yakınin da ki kişi mesela bahçeli , eskiden iktidara sallardi. Vatan haini , hırsız falan iktidarda ona sallardi ama baya ağza alınmayacak şeyler. Eskiden iktidara havlardi. iktidar baktı böyle olmayacak taktı tasmayi karşısında ki lere havlatiyor.😂
➡️ Soylu da aynı şekilde eski partisindeyken ağza alınmayacak sözler söylemişti. ama şimdi dip dibeler. Hiç samimi değil.
➡️ Soylunun diğer söylememleri de tutarsiz ve hiç samimi değil10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTüm soysuzlara en soylu şekilde cevaplarını verdi ama bu fetö zihniyetindeki insanlar, bir mafya bozuntusuna inanır oldu. 😂😂😂 Yazık bu millete, bir mafya liderini cumhurbaşkanı yapacaklar nereseyse.. Sülü her zaman senin yanındayız, çok yaşa sülü 😂😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılProgramdaki hangi sorunun cevabı verildi? Programı izleyip de anlamayan ve cevaplardan da gördüğünüz üzere çok kalabalık bir topluluk var rica etsek soruların cevaplarını anladığınız kadarıyla yazar mısınız?
- +1 yıl
İzlerseniz durumun ne olduğunu anlarsınız 😃😃 twitter.com/.../1397253501407973377?s=19
+1 yılmemnun kaldım diyene saygı duyarım ama yadırgarım. Çok açık ve net şekilde çürüttüğü, hiç ettiği bir iddia göremedim ben ama Allah var baya konuştu, bol bol konuştu ki bu da yeterlidir birileri için mutlaka
20 Yorumla
+1 yılPekeri de soyluyuda izlemedim, eminim hepsi birbirini karalama kampanyası. Peker bu zamana kadar neden söylemedi de şimdi söylüyor, çıkar kavgası tabii ki aynı burada taraflı yorum yapanlar gibi.
22 Yorumla- +1 yıl
Sedat pekerin masasında Yılmaz Özdil kitabı duruyor fark ettin mi?🤣🤣kendisi islam düşmanı ve Sedat pekerin kızına Kuran dersi verdi annem diye anneme dedim ki onlar müslüman değil anne
Soran+1 yıl@linkerboy1991 Yılmaz özdilin dinini bilmiyorum ama dünyada pek çok müslüman olmayan insanın kitapları okunuyor diye bu insanı gayrımüslim yapmaz. Adamın dinimi bilmem beni de ilgilendirmez ama neden o zaman kızına kuran dersi verdiriyormuş? Ve biz bu ülkede din kuran iman diye geçinip halkı soyan devleti yıkmaya çalışan çok insan gördük. İnsanları dini ile değil icraatlarıyla eleştirmeliyiz. Peker’in geçmişini elbette ki desteklemiyorum ama bu adam bu işleri arkasında kimlikli birileri olmadan yapamaz.. şimdi de onları itiraf ediyor. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bunu savcılar görevini yapınca ortaya çıkacaktır.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
50Cevap
Gündem konusunda 904 cevap paylaştı. Bazıları şey diyor para sayma makineleri vardı evlerde. Böyle bir şey dedi mi
11 Yorumla
Soran+1 yılEski bazı bakanların evlerinde para sayma makinesi çıkıyordu dedi
Benzer işler
81 YorumlaNe cevaplardan ne sorulardan memnun kaldım. Adam sedat peker hariç her şeyden bahsetti neredeyse. soru soracaklar herkesi susturuyor diğerleri de asla doğru düzgün soramıyor. biri bir soru soruyor sıra diğerine gelince o da aynısını soruyor. sedat pekerin o kadar çok iddiası vardı ki hiçbirine değinmediler. fiyaskoydu
10 YorumlaÜslupsuz
Öfkelendiğinde kontrolsüz
Soruları geçiştireyim derken saçmaladı
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin İç İşleri Bakanı malesef.
Zaten tüm bakanlarımız bir kaçını ayırmak şartı ile evlere şenlik!20 Yorumlaİkisinin arasındaki tartışmayı merak dahi etmiyorum yıllardır haber takip etmiyorum
Ama emin olduğum tekşey zaten malumun ilanı olan kirli çıkar ilişkileri ortaya saçılmış
En yukarıdakide bakandan kurtulmak üzere koz topluyor sessizce10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzlemedim bence onun vereceği hiçbir açıklaması olamaz gerçekler gün yüzüne çıkıyor
90 YorumlaSorulara cvp vermeye gelmemiş ki istediğini anlatmaya gelmıs. Hep sorulardan kaçtı bir tane soruya cevap vermedi. Hangi sucuna cevap versin birisi marinaya çöküyor birisi kokoin ticareti yapıyor devlet mafyayla iç içe girmis zaten devlet mafya olmus feto olayında ki gibi güçlü olan gücsüz olana suc örgütü damgası vuruyor.
10 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılkonuyu çarpıtıyor sanki adamlar uyuşturucu ulaşımının nasıl olduğunu soruyor italyaymış falanmış abi yapıyor musun yapmıyor musun bunu cevapla işte ne kıvırıyon
10 Yorumla Devlet adamı orada herşeyi açıkça konuşamaz asıl soru o kadar video yu isteseler sildirirler neden yapmiyolar
618 Yorumla- +1 yıl
Sildirmek suçu kabul etmektir, devlet adamlığı mafyaya miting yaptırmaz
- +1 yıl
@Coollife01 orası da ayrı madem böyle birseyler vardı çok adamdiysa vatan sever di ise zamaninda konuşsaydi şimdi ayağına basılınca menfaati bitince mi konuştu hepsi aynı al birini vur ötekine
- +1 yıl
Toplam 12 dosya var. Kaldı 5. Bu işte zararlı çıkacak olan bizleriz. Çünkü iş uluslararası meseleye döndü.
- +1 yıl
@Coollife01 menfaat ilişkileri isteseler önüne geçerler ama bana kontrollü darbe gibime geliyor dikkat et o kadar insanın adı varken Hulusi Akar hakan fidan yok abi diyip duruyor sadece piyon Peker oyun büyük
- +1 yıl
Kendi iç hesaplarında karşılıklı savaş var. 3 yıl önce hazırlıklar yapıldı. Boş ver konuşmak istemiyorum, 20 yıl öncesini biliyorum. Kimse temiz değil
- +1 yıl
@Coollife01 aynen derin konular gerek yok
- +1 yıl
He ya bir siz görüyorsunuz o si*imsonik oyunu 🤬 ulan sedat pekerle oturup konuşmuşluğun mu var, tanıyor musun? Adam o kadar hükümet için çalışırken sorun yok ama taraf değiştirince piyon. Nereden biliyorsun piyon olduğunu? Büyük resimde kimin piyon olduğu ve kimlerin o piyon kişisinin köpekliklerini yaptıkları yani satılık oldukları belli oluyor
- +1 yıl
ona bakılırsa süleyman soylu da erdoğana sana hesap sormazsam namerdim diyordu, ne oldu? Ayrıca sen de devlet için bazı işler yapsan ve karşılığında 7 sülaleni kurtaracak paralar verseler sen de susarsın, hem yaptığın işle devletine katkı da verdiğini düşünüyorsun. Ama demek ki herkesin bir kırmızı çizgisi varmış ve ona basıldığında herkesin sesi çıkabiliyormuş
- +1 yıl
@voyager_ bizde onu diyoruz. Konuşmuşluğun mu var derken , 20 yıldır yukarda yazıyor. Burda sana ne anlatmamı istersin. Gelip geçer hepsi yerini yenisi alır. Kimse temiz değil
- +1 yıl
@Coollife01 aga bak bunu böyle deseler hiç sorun yok. Vallahi yok oyun büyük yok bilmem ne görünce ağır sövesim geliyor artık. Yeminle şu ülkeden çıkmaya çalışıyorum bu aralar. Bir çıksam yeminle burada insanlar ne yaparlarsa yapsınlar umrumda olmayacak, gerekirse ülkeyi yaksınlar. En kısa zamanda vatandaşlıktan da çıkacağım sırf bu tipler yüzünden
- +1 yıl
Umarım yazdığın şakadır. Eğer yakınsan Ümraniye ye gel bir çayımı iç, biraz sohbet ederiz , bir kaç arkadaşım ile otururuz , yabancı değil zamanında haberlere falan çıkmış kişiler. Kimle ne konuşmuşuz kimleri görmüşüz , sonra sen karar ver.
- +1 yıl
@Coollife01 aga okmeydanında oturuyorum, bayağı ters ama eyvallah 🙂 ayrıca inan bana geldiğimiz noktada beni bu ülkeye bağlayan hiç bir şey kalmadı yani ülke yoksulluğun dibine bu kadar batmışken, zenginlikle fakirlik arasındaki uçurum her geçen gün artarken, ülkedeki bakanların bir çoğu pisliğe batmışken burada durmanın neresi mantıklı
- +1 yıl
15 yaşımdan beri çok şeyler gördüm. Bu yaşıma kadar öğrendiğim biri elinden tutmazsa kalkınmayı unut. Yaşım küçük olduğu için pastadan pay alamadım. Kimseden bir şey ummadık. Yanımdakiler bir yerlere abi dediler isimlerini kullanarak yardım aldılar , şimdi şirketleri var. Ama gururlu insanız , yarın kendileri için bizi kullanırlar diyerek uzak durdum. Daha büyük insanlar ile oturduk , eskiler gerçekten abiydi
+1 yılBir uzun hava vardı, devamı nasıldı ya, oradannnnnn bir atlı geldi geçtiiiiiiiii...
40 YorumlaHangi cevap? Verdi mi cevap? Neredeki cevap? Hangi soruya cevap? Kime cevap?
40 Yorumla
+1 yılBir soru sordu taa adem havvaya kadar anlattı ama cevabı vermedi. Sunucu son 5 dakika uyuşturucu işi hakında konuşalım dedi, süleyman bey durmadı uzattıkça uzattı.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç alakasız şeylerden bahsetti soruları görmezden geldi bildiğin başka konular açtı hep hicbir soruya tam cevap veremedi zaten yüz ifadelerinden ve vücut dilinden çok belliydi izleyen herkes anlamıştır.
80 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla şunu demek istedi ‘Benimle ilgili söyledikleri yalan ama diğerleri doğru’. Bu da çok saçma geldi bana
10 Yorumla
+1 yılalakasız cevaplar verdı hep. doyurucu degıl.. zaten ınandırıcılıgınıda kaybettı... ıstıfa etmedı kendısı ıcınde ulke ıcınde hayırlı olur
10 Yorumla
+1 yılSedat pekerin kızına Kuran dersi verdi annem ve Sedat peker denen kişinin oturduğu semti söylesem kimlere hizmet ettiği anlaşılır zaten.. Simdi kaçmış ülkeden zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılKimlere hizmet ediyor? Halk onu da merak ediyor
Hiç bakmadım ama kesin bir delil yoksa bu kedi köpek kavgasından farksız olacaktır. Herkes kendi sevdiğini haklı göstermek ister.
10 YorumlaOrtada bir cevap yoktu. İnsanların aklıyla dalga geçmeye çıkmış resmen.
20 YorumlaSüleyman Soylu yedirilmemeli ite köpeğe
Terörle mücadelede çok ciddi karar ve tatbiki var Soylu'nun son 5 senenin Türkiye'sinde...
Karşı tarafin it olduğu herkesin malumu...03 Yorumla
Soran+1 yılSedat Peker organize suç örgütü lideri olduğunu söylüyor zaten ama yalnız olmadığını bunlar için de icraat yaptığını da söylüyor. Soylu kişiliği ve hizmetlerinden ziyade programda bu iddiaları çürütse ve halkın soru işaretlerini silse daha doğru olmaz mıydı?
- +1 yıl
Soylu takla da atsa
Amuda da kalksa...
Ona değil medya maymunu ite inanacak yığınlar dolu bu ülke...
O yüzden cevaba itibar eden yok ki
Soran+1 yılCevap olarak ne söyledi ki beyefendi? Soylu evet PKK ile büyük mücadele vermiş bir bakan ama ortada ciddi iddialar var ve bunları çürütmekle zorunlu değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım bu iş daha da uzamaz. Ya tartışma bitmeli ya da Erdoğan'ın Soylu'yu görevden almalı. Şahıslar üzerinden devletin itibarı zedeleniyor. Gerçekten üzücü bir olay
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCevap mı? Ne cevabı? Cevap vermiyor ki kendince bir şeyler anlatıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi bile anlamamıştır ne anlattığını. Sorularla alakası olmayan gençlik yıllarını anlattı. Çok fazla hazırlıksız gelmiş. Yalnız bir konuda tebrik ettim; muhalif gazeteci bile davet etmişti. Büyük cesaret. Tabii sorusuna cevap vermedi o başka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu Süleyman soylu nun hangi gizi açığa çıktı anlamadım ben
30 YorumlaBu adamların allah bir dediğinden başka sözüne inanmam
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoylu bir ders verdi. Siyasetçi olmak isteyen arkadaşlar varsa Soylu'nun soruları nasıl savuşturduğunu izlesin. İlerde işlerine yarar.
10 Yorumla
+1 yılDünyada en az ınanılması gereken ınsanlar sıyasetcılerdır ama bunu hıc bılmeyen halkımızda yuzbınler var
10 Yorumla- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMuhabir: Efendim sedat pekerin söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Soylu: pkkyi bitireceğiz20 Yorumla
+1 yılTamam da konu sedat peker süleyman soylu alakasız boş konuşmuş 2 saat başka şeylerden bahsetmiş resmen
00 YorumlaSonuna kadar memnunuz. Ama Türkiye düşmanı Bae ye sıgınan onların agzı ile Türkiye düşmanlıgı yapan lardan memnun degiliz
00 Yorumla
+1 yılanket yapmışlar en çok kime inanıyorsunuz:
süleyman soylu %92,5
sedat peker % 5,7
fikrim yok % 3.000 YorumlaHiç memnun kalmadım der hal istifa etmeli görevden alınmalı der hal hemde hemen
10 Yorumlaneye cvp verdi ki? KS de yorum yapsa alakasız görüş diye kaldırırlardı
10 Yorumla
+1 yılHangi soruya tatmin edici cevap verdi ben görmedim şahsen
10 Yorumla
+1 yılHayır çok kaçamak ucu açık cevaplardı
70 Yorumla
+1 yılCevap mı verdi ki? İzledim bi cevap bulamadım ben
70 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne diyordu Kilicdaroglu onun amiri için.. "Yalan makinası"
00 Yorumla
+1 yılİzlemedim yorumlara bakılırsa iyi ki de izlememişim.
30 Yorumla
+1 yılİzlemedim çokta şeyimde banane MK ya yesinler birbirlerini...
00 Yorumla
+1 yılhiç tatmin edici bulmadım
50 YorumlaGündem konusunda 317 cevap paylaştı. Cevap vermediki anlayalım
40 Yorumla
+1 yılYooo ne memnun kalıcaz bişeye cevap vermedi ki
41 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler Esra erol izlesin
Ben kayda değer bi soru görmedim şaka gibiydi
30 Yorumla
+1 yılCiddiye almıyorum kusura bakmayın.
30 Yorumla
+1 yılÇok🤣 çaresizliğin resmini çizdi
20 Yorumla
+1 yılBen birşey anlamadım yani gerçekten
10 Yorumlahayır affalladı durdu sadece
10 Yorumlacevap vermedi ki soru sordu
10 Yorumla
+1 yılDalga geçer gibi idi her şey.
10 Yorumla
+1 yılAz şeylere cevap verdi.
10 YorumlaCevap vermediki. O yüzden bilemiyoruz
10 YorumlaNe cevabı, o kadar izledik bir cevap göremedik.
10 Yorumla
+1 yılAdam dersine çalışmış getirildiği sunumu sundu
10 Yorumla
+1 yılYakinda istifa eder sedat peker daha rte sosyasini acmadi onuda acmaya kalkarsa iyice karisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi cevapları? Verdi mi ki?
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak hikaye olayını filmlerde severim
00 Yorumla
+1 yıl3 saat boş yaptı resmen
00 YorumlaHayır tabiki
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
50 Yorumla- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılHayir
10 Yorumla Değilim
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri