Neyse gideceklerse eğer her kuruşumuz helal olsun.
Yanlış anlaşılma için özür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Halkı senmi galiyana getiriyorsun Süleyman soylumu Haberi anladığın halde sanki Türkiye de evler yapılacak gibi konuyu lanse ediyorsun iki dakika zamanini ayirip haberi okumayan sazanlarda yoruma Atlıyor. Evler suriyede yapilacak. Aşağıda yorumlarda gördüm olsun ne fark eder bizim paramızla yapılıyor diyorsun. Peki neden sorunu bizim paralarimizla suriye de evler yapilacak diye diye sormadın.
Arkadaşım kısacası milleti birbiri siz burada kırdıyorsunuz.
Dostum zaten baştan ülkeye Suriyeli getirmek milyarlar harcamak hepsi yanlışti hem de büyük bir yanlış şu an göndermek için bile milyarlar harcıyorlar hem de bizim vergilerimizle bu ev yapılma olayı bile yanlış direk kovulmalari gerekirdi ama bu da olamayacağı için mecbur artık yanlışın neresinden dönersen kardır gözüyle bakıyorum.
Halkı galeyana getirdiği mi söylemişsin sen defol git bunu RTE ye şöyle 8 milyon Suriyeli ülkeye sokup koca ülkeyi yol geçen hanına çeviren o adama sor utanmadan bide iki üç oy için 1 milyonunu vatandaşlık verenine sor.
Seni ampulcu
İşte ne kadar canım olduğun burdan belli. Akp li değilim, bilip bilmeden yorum yapıyorsun ve bir bok bilmediğin halde ezbere söylenen yazıları buraya kopyalıyorsun. Ve gizliden soruyorsun o kadar artistlik yapıyorsun peki neden gizli soruyorsun karaktersiz seni. Senin gibilerin birak ülkede yaşamayı nefes almaya bile hakkı yok, Önce insan ol.
Al hesabım @Reelsmena
Cevap
7Cevap
Tiksiniyorum bu ülkeden. Yemin ederim oturduğum evden bile tiksiniyorum artık daralıyorum
Suriyede yapılacak evet ama kimin parasi ile turk milletinin evi yok ev alamiyor siz ev yapacaksiniz. suriyeleri severim ama bu yapılan çok saçma
Zaten her şey başından beri yanlıştı ülkeye girerken harcadığımiz milyarlar giderken de aynı şekilde harcayacağımiz.
Bilmiyorum ben artık yanlışın neresinden dönersen kardır diye bakıyorum.
Ama seçim yakın tek ümidimiz
Bu milleti bunlar sikssse bunlar ses çıkarmaz. secim bile kurtarmaz bizi bunların elinden
O evler nereye yapılacağını biliyor musun peki sen
Esad ile tampon bölge oluşturulup hakimiyetin Türkiye elinde olan Suriye topraklarına yapılacak o evler bir tür şehir yapılacak yani anlayacağın
Ülkemizi ne hale düşürdüler. Gitsin ülkelerine artık mülteciler. Hey Allahım yarabbim.
Onlar bizi göndermese iyidir knk
Topunun mk cidden artık onlara sovmekten yoruldum.
Daha da saliyorum ben unide de defolup gidiyorum yesinler ülkede birbirlerini bıktım artık
Bunlar bildiğin Türk düşmanı... böyle giderse iç savaş çıkar...
Bende ondan bahsediyorum halk galeyana getiriliyor. İç savaş çıkması için bildiğin sokağa çağırıyorlar
Milyonlarda kirada oturan Türk varken böyle bir şey yapmaları zaten savaşın ayak sesleridir...
Artık bir şey diyemiyorum ülkelerine geri gitsin diye yapıyorlar ama yine çıkan bizden çok üzücü.
Tek umidim gelecek seçim
T24 bilgileri çok fazla manipüle ediyor. Yaptığı haberlerin %99 u yalan veya yanıltıcı tatlım
Tün haber ajansları paylaştı int den aratırsan görürsün
Yeni çağ T24 sözcü bunlar haber yapmışlar. Ayrıca para kaynağı belli değil inek gibi önünüze gelen her otu yemeyin. Ab fonundan haberiniz var mı sizin. Kendinize saygınız varsa yukarıda yazanın üstüne Fox cumhuriyet a haber sabah akit bunlara inanmazsınız
Yahu ne bekliyorsun kendi seçmenleri ne olursa olsun iy veren bir halk düşünmeden oy kullanıyor onlar için farketmiyor
Vatanı sattılar önce kendi insanlarına ev yapsın hain pislikler
Türk halkından oy koparamayacaklarini anlayınca suriyeli halkından oy toplamaya başladılar
Yazıklar olsun bir oy için vatanı sattilar artık Türkiye diye bir şey kalmadı Arabistan'a döndük
Mantık şu onlara ev verip oraya yerleştirip savaşmadan musul ve kerkuğu almak
Yaparlar dogru
🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?