AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Nedense aklıma bu geldi😂
https://www.youtube.com/embed/f0rTfBnRmFIBu karı bunu izleyip otobüse binmiş demek ki
Ahlaksızlar, terbiyesizler 😂😂
Bazı kadınlar da az değil bu ne saçma sebeptir. Toplu taşıma aracı sana zararı, teması olmadığı sürece isterse amuda kalkıp binsin sanane yani.
Adam oturuyor altüstü ya ayrıca rahatsız oluyorsan niye sakince uyarmıyorsun niye herkes bu kadar sinirli cidden üzücü
Ben tramvaydayken bir kadın gelip karşımda bacak bacak üstüne atıp oturdu, mini etekle. Çok itici geldi. Kalkıp gittim.
Çok abartılmış.
Erkek haklı sen kadınsan atar erkek atar tabiki adamda da yani saygısızlık yapmamasıblazımdı kadın olman bir şeyi değiştirmez aksine esilen taraf olursun ama yinede toplum içinde atmamalıydı ama yinede erkek haklı ben olsam kadına 2 tokat çarpardım elizqbethmiş gibi davranmasınlar
Ulan iyice zıvıttılar yakında bayanın karşısında nasıl nefes alırsın da derler normalde şiddete meyilli değilim ama bu kadın bana böyle dese ağzını yüzünü kırardım.
Tam bacak bacak üstüne denmez ona, o kadar büyük tepkiye gerek yok ama oturuş şekli de toplu taşımada hatta birçok yerde abes karşılanacak bir şekilde.
Ben kadınım bacak bacak üstüne atamazsın çok saçma, ancak şu itiraz ile yaklaşmasını beklerdim:toplu taşıma aracındayız ve siz diğer yolculara karşı saygısız bir durum sergiliyorsunuz olmalıydı
Toplumda saygı denen bir şey var. Toplu taşımada bacak bacak üstüne atılmaz. Kadının feryat figan bağırması tam bir trajedi. Küfür ediyor ve adam kadına saldırıyor. İkiside hatalı.
Bacak bacak atmam gerçi ama atmanın neresi kötü anlamadım..
Sözde "Ben senden büyüğüm, saygı göstermelisin" gibi bir tribe girmiş sanırım..
İllallah geldi şu kadınım triplerinden... Adam istediği gibi ötürü rahatsız etmediği sürece
Kadinin psikolojik sorunlari var sanirim 🤷 adam ayak ayak ustunede atar rahatsizlik vermedigi halde istedigini de yapar
Ben kadınım karşımda bacak üstüne atamazmısın. İyi o zaman sapığın biride aynı kişiye desin ben erkeğim karşımda elbise ile oturamazsın
Şu bazı kadınlar acaba beyinlerini ağırlık yapmasın diye yanlarına almıyorlar mı diye merak ediyorum.
Tabiki kadın haksız.. kadının kesin psikolojik problemi var... bazı insanlar patlayacak bomba gibi dışarlarda... Allah karşılaştırmasın
Bacak bacak üstüne atarım istersem ayırırım istersem düzgün otururum istersem frikik veririm
istersem dekolte hiç kimse karışamaz
Kadin adama kızıyor, adam kadına değil... kadın varken nasil bacak bacak üstüne atarsin sen diyor
kadın olay çıkarmış benim karşımda böyle oturamazsın diye adamla kavga etmiş ynlız
Yalniz? Ben de bunu dedim zaten... kadin olay çıkarmış... istedigin gibi oturamazsin diye adama çıkışmis
Adam dekolte veya frikik veremez yani...
@Be_smart sen de kimse ye karışamazsın o zaman videodaki kadın gibi olma
@Lewandowski ne alaka? Niye bana satasiyorsun?
@Be_smart yanlışlıkla seni etiketlemiş isimde kusura bakma yorumu yapan kişiye demiştim
Kadinin tavırları çirkin, adamin bacsk bacak üstüne atmasıyla onun kadin olmasi aradinda nasil bir ilişki var anlamadım.. bu arada kadının arkasi dönük, kufredip duruyor... ben bayanim her seyi derim diye bir imtiyaz yok...
Çağımızda kadınlar Ümitcan Uygun gibilerin hayranı, çapkın yufkacıların aşığı ve kendi halindeki efendi adamların ölümüne düşmanıdırlar. Yukarıdaki haber de bu gerçeğin milyonuncu kanıtıdır.
Delirdim kadına yaa adam ne yapmış ki buluttan nem kapiyo millet ya
Hababam sınıfındaki takıntılı bakire Hürrem'i hatırlattı bu olay bana ne garip insanlar var ya..
Bokunu çıkarmış a-m-k kadın hakları dediysek o kadar da değil.
Kadın haksız ya cidden bu millet boşluktan napcağını şaşırmış
Offf saygısız işte. Adamın özgürlüğü sana ne? Yorucu tipler. Allah'a yakın bize uzak..
Kadın haksız. Ne yapsın adam yani oturmaya da karışmasınlar bir zahmet.
Kadın yüzde yüz haksız nefret edilesi cahil tiplerden
O kadına bakan yaratık haksız. Her köşede bir sapık sapkın fikirli insanlar türedi. Artık şaşırmıyorum bile
adam sadece koltuğunda bacak bacak üstüne atarak oturmuş ki bu kimseyi ilgilendirmez.. saygısızlık değildir bu ya da herhangi bir şey. burda nasıl adama sırf bu yüzden "yaratık" diyebiliyorsunuz, anlam veremedim doğrusu.
İşte ben tamamen yanlış anlamışım olayı yaa çok özür dilerim 😔
Soruyu tam okumamıştım off neyse kusura bakmayın haklısınız
Başka rahatsız edici bişey yapmış olsa diycem hak etmiş ama banane buda snaki saracak yer arıyor bazı insanlar
toplumda saygılı oturmalı
@ahmedinov katılmıyorum o onun anasindegil babası değil kimden kimene
anası babası olmasına gerek var mı tplumda bacak bacak üstüne atması yanlış
@ahmedinov kimse kimseye karışamaz o çok aykırı bişey değil
çık ozaman kalabalıkta çıplak gez
@ahmedinov bana bak kendini fazla bişey sanıyorsun defol
Bacak bacak üstüne atmak terbiyesizlikmis demekki öğrenmiş oldum bundan sonra her metrobüse bindiğimde kavga çıkarayım o zmn
saygısızlık. terbiyesizlik
Kadın zaten ön koltukta oturuyor ve arkadaki adamın nasıl oturduğundan sanane, Ağır şizofren ya da çatacak yer aramış.. Kaşınmış resmen..
Yayılarak otursa da suç yayılarak oturanları Ben de sevmiyorum çok kötü bir görüntü ama kadın haksız bence resmen çatacak yer aramışş
Kadin yasli dede moduna girmis bizim orf adetlerde buyuklerin yaninda atilmaz millet iyice kafayi yedi anasini satim 😂😂
Saygısızca bir oturuşu olduysa kadın haklıdır ama aksi takdirde kendisi saygısızlık etmiş olur. Görmedim haberi sadece duydum bişey diyemem.
Ben mevzuyu anlamadım lakin hanımefendinin karşısında bacak bacak üzerine atamamak ya da atmak ne alaka onu anlamadım ayrıca kadına şiddete karşıyım
Tipik feminazi hanımın tekiyle karşı karşıya kalmis adam, bir insan dememis ki ne var bunda, daha uzatma diyorlar. Allah'ım ya...
Kadın fazla abartmış, bu ne... Kimse kimseye karışamaz ki bu kadar tepki zaten yanlış. Işine gelmiyorsa uzaklaş...
Kadında sıkıntı var hemde uzakta oturuyor adam ve sana ne istediği gibi oturur herkezin oturuşuna saygı göstermesi gerek
cinsiyetçiliğe karşıyız adam haklı
ben kadınım demesiydi onun yerıne toplum içinde bazı hareketlerimize daha fazla özen göstermeliyiz diye tepki verseydı hak verirdim
Boş işler bunlar. Tamam su bacaklarinayirip oturmaya bende gicik oluyorumda. Bu durumda abarti artik.
Kadın bacak bacak üstüne atsaydı da erkek bunu deseydi kadın düşmanı diye haber olurdu yani herkes istediği gibi oturur kadının dediği saçma olmuş ablacım kadınsan kadınsın adam taciz etmiyor ki oturuyor sadece.
kafası gitmiş biraz sanki.. adam sanki başka birsey yapmış gibi haller!
saçmalığa bak ne varmış bacak bacak üstüne atmakta , feministler kafayı yediler
Kadın lar Allah oldugunu iddia etmeye başladı artık
bunu gibiler hindistanda ineklerin gördüğü muameleyi görmek istiyor
Kadın otobüste yarıçıplak bacak açıp oturuyor arada dil atıyor kaş göz yapıyor erkek lere tek bir erkek öyle oturma diyemiyor dese çıngar. İkiyüzlü pslk olmaya başladılar
malum sözleşme ve kanunlar işte tedbir adı altında delilsiz raporsuz resmen ceza kesilirse işte böyle kötüye kullanılır geçenki diş muhabbeti gibi
Aynen
İstediği istediği yere atar ne alaka onu diyen suçlu bence tabi atar dediysem yanındakini rahatsız edecek veya sıkıştıracak şekilde değil tabi ki
Herkes cildirdi cildirmayanlar da bu ani olumsuzlestirmek ugruna cildiriyor fsgsg
Tabi ki de erkek haklı. O kadın heralde kendini Allah sanıyo.
Bacakları açık, bi kadın yanına otursa bile hala değerek oturmaya devam eden görüntü kirliliği yapanlara laf söylemezler, bacak bacak üzerime attın diye kavga çıkarıyorlar.
Bana öyle yapsa inadına tam karşısına geçerim bacak bacak üstüne atarım duble olarak
Uzun zaman evinde durup birden dışarı çıktıysa beynine oksijen fazla gitmis olabilir.
Savaş ekonomi haberleri varken bu saçma konularla mileti oyalıyorlar odak noktasıni değiştiriyorlar
Mükemmel yorum
Tabi ki adam... pardon da sen kimsin? Kadın olman neyi değiştirir? Ayrıca bu abla kadınlık mevzusunu çok yanlış anlamış. Keşke bir kadın orda adamı savunsaydı. İnşallah adam dava açar. Rezillik ya.
Kim haklı diye sormak?
Gerçekten gülüyorum cinsiyetçi kimliklerinizi atın olaya insan olarak bakın haksızlığa uğrayan biri var burda ve evet kadın gözaltına alinmali toplumun huzuru bozmak, suça tevsik etmekten
Kadına bu kadar fazla hak verilirse bu gibi çıkıntılı yapanlar sürekli olacaktır
haklısın. kadının yeri mutfak. oy hakkından başlayalım gerisi gelir. zaten hep eşitlik yüzünden bunlar. özellikle türkiye gibi her insana aynı şekilde adil davranılan bir ülkede kadın gibi düşük canlılara hak vermek biraz fazla.
Olayı çok yanlış yere çektiğinin gayette farkındasın
Ama sırf feministlik olsun diye yapıyorsunuz
Bu ülke de insan hakları var, kadın insan değil mi ki, ayrıca kadın hakları var?
Bana bunu açıklayın yaaa
Bana göre cinsiyet yoktur insan vardır ama feministler sayesinde cinsiyetleri hatırlıyorum
Sana bir örnek, hangi devlet kurumuna gidersen git kadın hep ön planda
Bir otobüste erkek bir kadın tarafından tacize uğrasa ve bunu bağırarak dile getirse ne yaparsın?
Aynı şekilde bir otobüste, ama kadın tacize uğramadığı halde uğradım derse ne yaparsın?
Bunların hepsinin cevabını verirsen tartışmaya devam ederiz. Haklı yönlerini de konuşuruz haksız yönlerini de
Böyle saçma salak şeyler yüzünden kavga çıkıyorsa kavgayı çıkaran kişinin akli dengesi yoktur
Kocası kadını çok boşlamış hıncını önüne gelen adamdan almış
sana ne nasıl isterse öyle oturur bacım saçmalamışsın
Teyzem kendini şaşırmış iyice. Psikolojik destek alması şart.
Ablacım bu dediğin 60 larda 70 lerde kaldı maalesef, tek gördüğün saygısızlık bu olur inşallah...
Yemin ediyorum memleketin fabrika ayarları ile oynadılar.
Bazi okuzlerde bacaklarini ayirip oturuyo bicak sapliyasim gelmiyo degil kadin haksizdq dzgil haklida degil