İstanbul'da metrobüste kadın ve erkek yolcunun "bacak bacak üzerine attın" kavgası kameralara yansıdı. Tartışmanın tansiyonu yükselince taraflara diğer yolcular müdahale etti. Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüste karşısındaki kişinin bacak bacak üzerine atarak oturmasını saygısız bulan kadın yolcu tepki gösterdi. Yerini değiştiren kadın yolcu, erkek yolcuyla tartışmaya başladı.
Karşılıklı hakaretleşmenin yaşandığı tartışmada kadın yolcu, “Terbiyesiz karşına geldim oturuyorum. Ya zaten bu saygısızlık. Ben bir bayanım, senin karının kızının yanında böyle otursunlar” diyerek tepki gösterdi.
Erkek yolcu ise saygısızlık yapmadığını, sadece bacak bacak üzerine attığını söyleyerek kadına tepki gösterdi. Tartışmanın tansiyonu yükselince olaya metrobüste bulunan diğer yolcular müdahale etmek zorunda kaldı. Gergin anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı
Türkiye'de kadınlar kendisine tapılmasına alıştığı için böyle tepkiler verebiliyorlar. Erkekler olarak kadınlarla ilgilenmeyi bıraksak kafayı yerler erkeksizlikten bakmayın... Oradaki erkekler bide karşında kadın var diyor 😂😂 ya kadın olunca ne oluyor Avrupa da kadına bakmıyorlar bile abaza TC erkeği kadını böyle saçma şekilde yüceltiyor. Tamam insanlar birbirine saygı göstermeli, lakin eğer bir kız karşımda dekoltesi ile göğsünü gösterme hakkına sahipse ve bana bu şekilde saygısızlık yapıyorsa, erkekte bu şekilde yapabilir kadının dediğinin haklı olabilmesi için önce kadınların erkekler karşısında giyimine dikkat etmesi lazım (edep) söz konusu ise.. Ben oturunca karşımda abartılı göğüs dekolte görüyorsam , o bacak bacak üstüne atmayı da sen göreceksin. Kusursuz saygı ortamı yok ki neyi arıyor kadın? Bir kadın ne zaman ki karşımda erkek var diyip dekoltesine giyim kuşamına dikkat eder o , zaman erkekte o kadına saygı göstermek zorunda kalır, ama bu şartlarda asla!
Çünkü bazen kızlar öyle giyiniyor ki memesi poposu ağzımıza girecek nerdeyse niye konuşulmuyor? ha biz erkeğiz abazayız ya ondan demi işimize geldiği için saygısızlık olmuyor ☺️ ama bu da bir çeşit saygısızlık.
Kadın gerçekten bir yerde haklı ama dünyadan habersiz o önce bir kadınlar erkeklere saygı gösteriyor mu ona baksın sonra biz düzgün otururuz.
Daha uç örnek vereyim halk plajına gidin en basitinden kadınlar bikinisini popo arasına sokup g*tü insanlara dönük şekilde güneşleniyor buda saygısızlık o zaman 😀 erkek var karşında g*tünü o şekilde açamazsın diyor mu kimse 😏
Vallahi kimse kusura bakmasın görgüsüzlüğün saygısızlığın bayanı erkeği yok. Bu olayda bahsi geçen hanımefendi kesinlikle arızalı bir tip kanımca. Bazı hanımefendiler var ki bir takım cinsel (Orgazm) problemleri olduğu için sağa sola sataşarak kendi hezeyanlarını ve psikolojik sorunlarını diğer insanlar üzerinde psikolojik deformasyon yaratarak baskılamaya ve kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Yani kısacası mevzu yokken mevzu yaratmaya çalışıyorlar. Ben iççamaşırı görünmesine ve bunu bilmesine rağmen özellikle bunu sergileyerek oturup bundan garip bir şekilde haz duyan hanımefendiler gördüm. Elbette hatta bu davranış biçimi bazılarını (Erkekler’i) mutlu da ediyor olabilir. Bu insan kendisine bu davranışı yakıştırdıktan sonra benim açımdan bir saygısızlık teşkil etmez sadece kişi kendini küçük düşürür.
Not : Olay yerinden daha çarpıcı bir fotoğraf ile geldim!!! Burada şahıs olay anında tartıştığı bayanın üzerine yürürken görülüyor. 🤣🤣
Açılın olay anının fotoğrafıyla geldim :) Sağda oturan bacak bacak üstüne oturan abimiz, soldaki ayağa kalkan abla "niye bacak bacak üstüne atıyon" diyen abla, olay metrobüste geçiyor, beş dakikalık tartışma sonucunda diğer yolcuların araya girmesiyle abla ve abi sakinleşiyor, eig isterim :)
Bence saçma Kadınlar da Bacak bacak üstü atıyor neden Erkeklere karşı saygısız olmuyor ya da başka bir Kadına. Gerçekten bunları sorun edeceklerine kendilerine Beyinlerini geliştirip bu Dünya için ne yapabiliriz ne yapabilirim gibi şeylerle kafalarını yorsunlar insanlar artık çatacak boş yere kavga çıkaracak şeyler arıyorlar. Adam bacak bacak üstüne atınca sesi çıkıyor ama sokakta bi Kadın Taciz, Şiddete maruz kalınca herkes Kör, Sağır ve Dilsiz oluyor Gözünüzü açın artık bi dur deyin bu olanlara...
Adam boxerla oturup orasını burasını sergilememiş, oturmuş, bacak bacak üstüne atmış, üstüne attığı bacak kadının değilse, adam kadının üzerine sallamıyorsa bacaklarını, kusura bakmasın yaptığı havlamaktan fazlası değil.
Psikolojik sorunları var bariz şekilde. Adamın yerinde olsam şikayetçi olur ATK'ya sevk talebinde bulunurdum.
Zira bu kafa yapısı toplum için tehdit. Yarın bunu ciddiye alan çıkar, bir garibanı tacizci diye linç ederler, kimse kalkamaz vebalinin altından.
Kadını savunmak isterdim ama savunacak tarafı yok orda adam kötü bir davranış yapmadı sonuçta çok toplu taşıma ya bindim kız erkek bacak üstüne bacak attı erkek oturuşu öyle adam kendini rahat gördü öyle yaptı ona ne yani adam bir terbiyesizlik yapmamış sonuçta kadın önde adamdan dan yani olay çıkartmak için olay yapmış biz öyle bir hale geldik ki Türkiye 1 sırada kadın şiddet olayında ama bu olay kadın şiddeti olarak yansımaz çünkü burda adam bir suçluluk bir şey yapmadı benim şahsi düşüncem bu.
Yan yana bir erkek ve kadın yolcu otururken erkek yolcunun bacaklarını sonuna kadar ayırarak oturması ve kadının minicik bir yere oturması çok saygısızca.
Bu oturma tarzı çok saygsiizca bir oturma tarzıdır. Çünkü yanındaki kişinin yerini işgal eder. O nedenle bu hoş bir davranış değil.
Ama sadece bacak bacak attı ve yer işgali söz konusu değilse o zaman bir saygısızlık olmaz.
Kadınlarımıza gerçekten haketmeyecekleri davranışlar sergileniyor. Darp ediliyor, mobbing uygulanıyor, fiziksel, psikolojik tacize maruz kalıyorlar.ÖLDÜRÜLÜYORLAR ! Belki bu kadında yaşadığı psikolojik bir rahatsızlıktan ötürü bu şekilde davranmış olabilir bilemiyorum ama normal bir tavır değil tabiki. En azından beyefendi yaptığının terbiyesizlik olmadığını insanca söylemiş. Uzatmamış. Kadın, erkek farketmiyor psikolojisi bozuk bir insan karşınıza her yerde çıkabilir. Böyle durumlarda tavsiyem karşılıklı münakaşaya mümkün mertebe girilmemesi. Sen aslansın diyip geçin ☺️
Bunlar da iyice abarttılar. TRdeki karılar harbi mal he. Bir şey bildikleri yok, ne alaka sen erkekten üstün müsün? Evet birinin "herhangi birinin" karşısında bacak bacak üzerine atıp oturmak saygısızlıktır (şahsen ben umursamam) ama bunun senin cinsiyetinle alakası yok. Saçma sapan, kadınlıklarını kullanıp üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Kadın ve erkek eşittir, ama bizim ülkedeki feministlerin felsefesindeki gibi değil.
Gözünün ustunde niye kaş var? diye kavga cikarmak tabiri bu kadinin tarzi icin soylenmis olmali. Adam istedigi gibi oturur taciz yok, kufur yok, tahrik yok zorun ne? Kadinlarda oturuyo bi erkek tepki gösterse kadina sozlu siddet diye ortalik yikilir suandada sozel siddet soz konusu... hiiiiic kusura bakilmasin haksiz yere kaşınan kimseye kadin diye taraf cekemem. Objektif olarak yorum yapacaksam bu kadin HAKSIZ!
Suçlu kadın değil ki; suçlu erkekler, ağzının payını verecekleri halde ( dövsünler demiyorum, konuyu başka yere çekmeyin) susturabilirler, ya da hatalı olduğunu söyleyebilirler. Böyle yapacakları halde bu ve bu gibi durumlarda erkeğe sallıyorlar, vajinası olan biri benden daha çok saygıyı hak etmiyor. Sonra da bir çok erkek ağlıyor bu feminazi zulmü ne zaman bitecek diye? Sen ne zaman adil ve feminist olursan feminazi o zaman bitecek.
Tam bir edepsizlik kadinsan ne olmus mk kendinizi ne saniyonuz ayrica kadinlara farkli davranilsa bende insanim diyip bizi neden disliyorsunuz derler bunu bi erkek baska bi erkege yapabiliyorsa kadina da yapabilir ve bu olayda bir sey yok kadin hasta kesin
Bir bu yüzden tartışma çıkarmadıkları kalmıştı o da oldu. Ben konuya genel olarak odaklanmak istiyorum. Yani, bacak bacak üstüne atarak oturmanın neden saygısızlık olduğu düşünülüyor? Ben de dışarıda, misafirlikte bacak bacak üstüne atarak otururum. Diğer türlü rahat edemiyorum. Kimse bana bu hareketimden ötürü "saygısız" etiketini yapıştıramaz. O hakkı kendinde göremez. Kesinlikle erkek yolcu haklı.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
biraz sert olacak ama kadinlar karsimizda mini etekle bacak bacak ustune atinca bizde rahatsiz oluyoruz ama erkek atinca sorun cikiyorsa gercekten bazi kadinlar bazi seyleri kotu yerlere cekiyor gel gorki yarin pazartesi pazartesi pazarina gidecek olan varsa domates 6 lira haberiniz olsun
nolmuş bacak bacak üstüne attıysa bunu biçok insan yapıyor kadınlar bacak bacak üstüne atınca kimse bişey demiyo bu neyin artisliği de şimdi? kadınlar kendini ilah falan mı zannediyo bağıra bağıra aşağılayarak konuşmak nedir ya? abartı bir durum saygısız olan kadın kendisi burda ama tabi kadın olunca o haklıdır dimi unutmuşumm pardon kusura bakmayın lütfen
Demekki neymiş... İnsanların nasıl davrandıklarına karışmak saçmaymış. Şimdi gelip burda bu adamı koruyanlar, minibüste şart giydi diye şiddete uğrarken bir kadın ne yapıyorlardı merak ediyorum? Bunlara da çok yüz verdik, şımardılar vs zırvaları yapanlar, asıl kadınların şımartılmış ve kendini herşeye kadir gören erkeklerden yıllardır ne çektiğini farkında mı?
Ülkede kadına tanınan ayrımcılıkların, kadınları bu raddeye getireceği belliydi. Cumhurbaşkanı gibi muamele göre göre, artık erkeklerin nasıl oturacaklarına da karışır oldular bok çuvalları. Kalkıp ağzını burnunu da kıramıyor ki, sonra kadına şiddet diyecekler. Çüker misin sabaha mı bırakırsın..
Atsın ne var bunda atadabilir adam yanlış birşey yapmamış sonuçta bunda ayıp olcak ne var herkes istediğini yapmakta özgür bundan rahatsızsan yerini değişirsin veya o metrobüsten inersin sen rahatsız oluyosun diye o zaman biz nefeste almayalım böyle saçmalık ne gördüm ne duydum
Tamamen yanlış. Kaç kere izledim. Acaba başka bir şey mi var. Kadını yargilamayayim. Ama yok sadece kadın da değil oradaki şoför de yolcularda da hata. Başka bir olay oldu mu tartismaya girer haklısın haksızsın der. Orada aklı başında 3-5 kişi olsaydı. Bayan mı artık kadın mı o hanımefendiye deseydiler. ne yapıyorsun sana ne zararı yok adamın. Haksız olan sensin deseler kadın bu kadar bagiramazdi. Nerdeyse adamı suçlu çıkaracaklar
Bacak bacak üstüne atmak suç değil, lakin, bizim kulture ait olan ve buralarin ağası benimn tarzi da bacak bacak üstüne atmakta pek normal değil. Adam evinde oturur gibi oturduysa kadında doğal olarak o saçma (ve adamın gösterdiği şekil zaten belli) oturuşa tepki göstermekte çok haklı. Bacak bacak üstüne atmak diye söylediği şey, resmen bacak arasını sergilemek çünkü. Bundan ben bile rahatsız okurken bir kadının rahatsız olması gayet normal.
Kadında iyice cozutmuş. Utanmasa beni taciz ettin diyecek. Artık zihninde bacak bacak üstüne atmanın anlamı ve yeri neyse bu kadar hakaret saydıracak. Kendi şımarıklığı bence. Madem başka yer varmış oturmasaymış oraya o zaman... Tabi işin şu tarafı da var bi toplu taşımada da evinde gibi davranmamak gerekir. Zaten daracık yeri daralttıysa trpki gösterebilir ama bu yine de saygı göstergesi değildir çünkü en çok kadınlar bacak bacak üstüne atarak oturur zaten...
Valla maalesef kadınlarımıza çocukluklarından itibaren yapılmadık taciz, baskı kalmıyor. Bu yüzden bacak bacak üstüne atma konusu biraz abartı geldi. Keşke İsviçre - İsveç olsaydık da, bacak bacak üstüne atanı kınasaydık. Henüz bir üst tura çıkamadık. Malum Ortadoğu ve gelişmeye niyeti olmayan ülkeyiz
Şurd kamera olmasa kadın deseki beni taciz etti adam kendisini nasıl temize çıkarıcak belki içeri alınacak yüz kızartıcı suç diye belki işinden olacak ailesi aç kalacak hanımı adama inanmazsa belki ayrılacak vs olay nerelere varabilir düşünsenize bir de şu abazalığını duyarlılık kisvesi altında saklayıp karıya kıza yaranmak için her konuda kadından yana olan herifler yok mu al onları vur bunlara
Valla kadın olduğu için saygı duyarım ama bacak bacak üstüne atmak bence saygıyla alakalı bir durum olmadığı için çokta bu denli büyüyecek bir olay olduğunu düşünmüyorum. Zaten kadınlara bu konuda saygı duymasinlar bence yaşama özgürlüğü konusunda giyinme özgürlüğü konusunda saygı duysunlar bu kimsenin bir işine yarayacak bir konu değil.
Yahu ne saçma şey. Bacaklarını ayırarak otursa ki ona da karışamaz, neyse dicem hani rahatsız olmuş. Adam bacak bacak üstüne atmış ne var bunda o kadının acilen tedavi olması gerekiyor. Yarında yolda yürürken birine saldırır, gerekçe olarak da yanımdan geçiyodu der 😀
Akıl hastası galiba, yokmuş gibi davranın. Ben olsam ağzımı bile açmadan istediğim gibi oturmaya devam ederim. Yasalarda nasıl oturacağımı söylemiyor sonuçta. İstediği yere şikayet edebilir, tecavüzcü bile serbest kalıyorsa ben %200 serbestimdir. Mahrem alanıma girerse de püskürtmeye yetkim var. Ağzını kırdırmasın.
keşke kadına şiddet erkeğe şiddet diye ayırmasak buda bir ayrım çünkü insana şiddet var bu ülkede burada bile cinsiyetçilik yapıyoruz kadına şiddet neye kadına olan erkeğede olabilir e kadına fazla oluyor erkeğe az oluyor ama oluyor demi bu daha önemli siçtığımın ülke zihniyeti
Kadın haksız, bacak bacak atma da bir saygısızlık yoktur. Ancak, mesafe kısaysa ve adamın ayağı kadının önüne gelecek şekilde duruyorsa o zaman kadın haklıdır diyebiliriz...
insanlarin her yaptigina gore moda girilmez yani oyle olsa sicili temiz insan herhalde kalmazdi.. bazen gormezden gelicen ya da isine bakican ne yazik ki sosyal hayatta birsuru cesit insan var.. kadin bence kafasini cevirmek ya da telefonunda oyun oynamayi tercih etse daha iyi olurmus.. ama tabi olayin tam boyutunu oncesi durumuda onemli.. eger ciddi bir tahrik eylem varsa kadini hakli bulurum ama sadece bacak bacak ustune olayina bu kadar tepki vermesi sacma geldi bana gore...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkadaş yakında erkeklere nefes almasın diye saldıracak bu kadınlar nedir bu kin biz kadınların giyimine ne yaptığına karışıyoz mu yok ee o zaman sen kimsin de karışıyon adamın bacak bacak üstüne atmasına o kadar çok ahlaklı kadınsan orasını burasını açan orda burda kıç sallayan hemcinslerine kafa tut önce.
Biraz saçma olmuş iş kadınlara gelince kadınlara karişamazsiniz falan filan oluyor ama adam bacak bacak üstüne attığında polemik yaratiliyor. Gereksiz tartisma olmus
Her geçen gün bağyan terörüyle karşı karşıyayız. Dişil hegemonyanın topluma dayattığı pozitif ayrımcılık yüzünden otobüste bile rahat olamıyor erkekler. Resmen taciz ediyorlar bizi.
Kadınmış onun kadınlığına sokuyum ben adam insan olamadık mahlukat kartoroz atından olacak pembe olacak değil kara olmuş pörsümüş şeyiyle ciyaklıyor orada çıplak kız olsa hiç bir şey demez orada erkekle bir kız öpüşse hiç bir şey demez ama sırf erkek diye sadırmak için saldırmış böyleleri tam bir o. rusbu işte bunu yatırıp kazığı sokacan bak bakalım bir daha sokağa adımını atabiliyor mu
Kadının büyük ihtimal ailede ya da sosyal çevresinde pek saygı duyulur bir yanı yok Bu yüzden adama patlamış olabilir. ya da çok köle Sahibe filmi izlemiş olabilir, ya da kendini Hanedan veya Kraliyet ailesine mensup sanıyor:))))
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yemin ediyorum insanların kavga etmeye yer aradığı bu ülkeden bıktım
Ülkemi çok seviyorum ama artık birbirine sataşmaya yer arayan, hayırlı işler diyince cevap vermeyen, çarpınca pardon demeyen insanlardan bıktım. Neden herkes annelerini ben sikmişim değil dunyaya gelme sebepleri benmisim gibi davranıyor anlamiyorum, keşke insanlar daha sicakkanli olsa güzel güzel geçinip gitsek
Bacak bacak üstüne atmakta sakınca yok. Kadın haksız kendini bi halt sanmis. Adam bacaklarını iki yana full açsa kadın haklı diyecem ama bacak bacak üstüne atmakta bir sakınca yok
Ne kadat saçma bir tartışma yani hani bazıları var otururken bacaklarını ayira ayira hani bu şekilde olsa neyse ama adam bacak bacak üstüne atmış kendini yirtiyor eminimki orada bir bayana şiddet uygulansa o kadın sesini bile. cikarmaz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adamın kadını iplemesi suç. Ben olsam cevap bile vermezsiniz bırak arı gibi vızıldasın. Durup dururken kavga çıkarıp sonra ara polis gelsin diye cıvaklarlar. Kadının beyanının esas olması işte böyle bir şey. Kamera olmasa polis geldiğinde taciz edildim der adamın başına iş açar. Böylelerini sklemeyin.
gerçekten feminist bir insan olarak karşımdaki bana dokunmuyorsa isterse yatsın yani bazı kadınlar yüzünden olan bizlere de oluyo sorun erkek kadın olayı değil arkadaşlar insanın kötüsüne denk gelip cinsiyetin genelini yargılıyoruz
Adam sabırlıymıs ne deyim millet kafayı yedi diyorum kadın haksız saçmalık adama yazım olmuş kadın menepoza girmiş saldiriyor adama başka bişey gelmiyor aklıma
E yuh yani adamın yaptigida hakkaten büyük terbiyesizlik.. bacak bacak üstüne atmak nedir ya? Adam gibi amuda kalkmak dururken? Çok ayıp adama hiç yakıştıramadım!
bundan sonra napıyoruz karşımda bayan varsa bacak bacak üstüne atıcam gtu yiyen laf yapsın kadına şiddet bile nasıl oluyormuş görür o zaman bana böyle laf yapıcak kafasını sürterim yerlerde
Bikere kadın erkek diye ayırt etmemek lazım en başta bunu öğrenelim şiddetin kavganın cinayetin kadını erkeği olmaz ortada bir konu olur o konuda haklı haksız taraf tartışılır bu konuda da o ineek ağızlı kadın haksız.
Daha neler kadın tartışmak için yer aramış nasıl bağırıyor bu abla çok çeker damadından filan. Adam daha usturuplu oturabilirdi fakat daha kötü oturan ve saygısızca davrananlar var cidden. Kadınlar için toplu taşımalar zor.
@Paxeraxx Toplum içinde olduğu için dedim görgü kuralları var ya hani. Giyim konuşma oturma vb. hepsinin görgü kuralları yok mudur sonuçta kimsesinin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Genel olarak söylüyorum.
@Venss o görgü kuralına bacak bacak üstüne atma olayı karşıda ki bi büyüğün anan baban olunca girer toplum içinde oturma pozisyonun görgü kuralıyla ne alakası var yanına oturur adam açar bacaklarını öküzlüktür anlarım da temas yoksa alanını daraltmıyorsa kime ne arkadaş isteyen istediği gibi otursun
@Paxeraxx ben sana katılmıyorum kurallar bellidir kimse kimseyi rahatsız edemez. Neden sadece oturmaya takıldın ben adam için bir şey demdim sadece biraz daha düzgün oturabilirdi eğer sen karışımda yayık oturuyorsan bu beni rahatsız eder beni değil çoğu kişiyi eder bu da aykırı bir davranıştır.. görgü kuralı her yerde geçerlidir sadece annen babanın yanında değil.
Ben heryerde öyle oturuyorum daha rahatsız olduğunu söyleyene denk gelmedim ama vardır elbet senin gibi düşünenler de umrumda olmaz ben senin yayık oturmandan rahatsız oluyorum diyen kadının ben senin şort giymenden rahatsız oluyorum diyen adamdan zerre farkı yoktur çünkü bana göre neyse aynı şekilde düşünmek zorunda da değiliz sen rahatsız olmaya devam et bende bacak bacak üstüne atmaya devam edim karşılaşırsak bi gün rahatsız olduğunu söylersin o zaman konuşuruz bu kadın gibi bağırmada
@Paxeraxx Sen kendinle problemlerin var bence ve ben sana daha da bir şey demiyorum bu yaşa kadar gelip öğrenmediysen eğer bazı şeyleri zor.. Daha fazla Tartışmaya gerk yok.
@venss şu mesajından bile belli kimin problemleri olduğu sen öyle devam et deyip bitirmişim zaten tartışmaya gerek yok diyorsun niye ben bitirmiş olayım diye senin aşağılık kompleksin var asıl hem bundan hemde bu yaşa gelip öğrenemişsen falan diye haklı çıkamayınca çirkeşleşmenden belli neyse bak dalgana ben öyleyimdir senin dediğin gibidir sıkıntı yok
@venss ya sen feministsin galiba. Adam kadınnı görüş alanında bile değil gelmiş kadını savunuyosun niye daha usturuplu oturmak zorunda? kimseye karışamazsın bacak bacak üstüne atan kadınlar da atmasın o zaman. Ayrıca bunu kadın değil erkek söylemiş olsa hepiniz kadın düşmanı yok kadında sözlü taciz sözlü taciz yıkarsınız ortalığı ama tabi kadın yapınca o haklıdır dimiiii
Aslinda bence kadın onu genel olarak usluplu bir oturuş olmadıgi icin ve toplu tasıma da uygun bir oturus olmadiğı icin uyarmış.. ben metrobuste oyle oturanları uyaririm maske takmayanı uyarırım 😑🤨😒
yahu isteyen istediği şekil oturur kime ne ne bu kadının yaptığı tepki 😂 sanki sapıklık yapmış gibi bacak bacak üzerine atılması kadının karşısında ne zamandır terbiyesizlik 😂
Ablanın canı başka bir şeye sıkılmış demek ki, çatacak yer arıyor. Yoksa başka bir açıklaması olamaz. Taciz yok, dalaşma yok bir şey yok. Ablada değişik bi model demek ki.
Kadın DELİ. Erkek burda karşısındaki kadın olduğu için ve toplumdakilerin o kadını koruyacağı için kendini savunamıyor. Yazık ya kadınlar sanıldığı kadar masum değil.
Ayrıntıyı okumadım başlığa göre yorum yapıyorum arkadaş kadını erkeği mi var tamam görgü kurallarına göre büyüklerin önünde o şekil oturulmaz falan ama yaptırımı manevidir yani kinanir sadece bu bir suç değil çünkü kim ne yaparsa yapsın saçma sapan kavga nedenleri ya kavga çıktı daha mı iyi oldu yani.
Tabi ki erkek haklı. Burada resmen erkeğe karşı bir şiddet söz konusu. Aslında Türkiye'de erkek cinayetleri, erkek mağduriyetleri aşırı fazla ama ne yazık ki gündem olunmuyor.