Yorumlarını sildim ve engelledim. Ama o kadar çoklar'ki biri gidiyor öteki gel
Yahudilere Filistinin tamamı verilse, sizce orada dururlarmı?
Yorumlarını sildim ve engelledim. Ama o kadar çoklar'ki biri gidiyor öteki gel
İsrail bölgenin tümüne sahip olmayı isteyecektir.. ve yayılacaktır yine.. öyle ağır şrfsz bir millettir bunlar. zaten tahrif edilmiş ve şu an sapkınlaşmış inanış sistematiklerinde, müslümanları kes biç öldür, kadınlarını kızlarını kendinin yap , sen üstün ırksın, diğerleri sana köle olmak için var gibi şeylere binaen bunları yapıyorlar.. müslüman katletmek , yahudilerin inanış sistematiklerinde sevap demektir.. yani her bir masum müslümanı katlettiklerince acımasızca, sevaba girdiklerini ve ibadet yaptıklarını düşünüyorlar.. bu derece sapkınlaşmış bir millet.. Hitlerin yahudi soykırımından sonra, tüm dünya onları elinin tersiyle ittiğinde, üzerinde biz yersiz yurtsuz kalmış insanlarız, siz de bize sırtınızı dönmeyin yazan dev pankartlar asılı gemilerle yanaşmışlardı Filistin sahillerine.. ve sadece müslüman Fİlistin onlara kucak açtı.. ve şimdi gelinen duruma bak.. Öyle adi şrfsz bir millet.. tabi ki orada durmayacaklar ve daha da genişlemeye devam edecekler.. amaç bellidir zaten BÜYÜK İSRAİL projesi...
İsraili yanlış anlıyorsunuz. Geçmişteki topraklarından, tarihinden koparılıp atılmış, asırlarca işkence görmüş bir halk yahudiler. Ve bugün en doğal haklarını talep ediyorlar. Devlet kurma hakkı. Unutmayın bir çok milletten daha kadim bir millettir yahudiler. Bırakın da küçücük bi alanda devletlerini kurabilsinler. Etrafı çılgın araplarla onların da etrsfı 1.5 milyarlık müslüman nüfusla çevrelenmiş ortadoğuda bir ülkeden bahsediyoruz. Ve bu çılgınların hepsi size düşman. Lütfen Biraz empati yapın. İsrailin egemenliğine saygı duymalı ve savunmalısınız.
Onlar hiç uslu durmadılar. Durmadiklari içinde her tarihte kovuldular. Babilden bile sürüldüler. Avrupada bile insan yerine konulmadilar. Onlarin filistine gelişi vardı. Kuyruklarini kistira kistira bizi aştılar kestiler yaktilar sizlerde bizim umutlarimizi yakmayın diye. Sonra eli kanlı katillere dönüştüler. Sözde vaadedilmis toprakları alsalar bile bu seferde tüm dünyayı isterler.
Durmazlar. Bakıldığında yahudiler o bölgeye sümer ülkesinin ikinci sınıf bir halkı olarak göç etmişler. Yani bir hak iddia edemediler. Tamamen işgalciler. Filistin filistlerindir.🇵🇸✊🇹🇷
Cevap
6Cevap
Büyük israilin kurulması için. Kürdistanı kurmak istiyorlar
Aynen
itrail başkanının oğlu adını unuttum sikimsonic bisey di pkk bayrağını koymuş sonra kurt kardeşlerimize herturlu desteği vermeye hazırız die paylaşım atmış ti geçenlerde savaşa var ama daha belki biz görmeyiz o büyük savaşı ama görmek isterim
Bu video da herşy ap açıkortada. İsrail maşa
Asla
Durmazlar ellerine fırsat geçse dünyadaki tüm müslümanları katlederler
Durmazlar. Onların derdi Müslümanlarla eğer durduramazsak sıra bize de gelicek.
Büyük orta doğu projesi diye bi planları var sadece Filistin değil türkiyeye kadar almak istiyorlar
Yani biz dünyayi, Avrupayi feth edicegiz diye fantaziler kuran Müslümanlarin bunu sormasi ayri bir komedidir.
Bu soruyu sormadan önce, Israil yerine filistin olsaydi, filistin isgal etmezmidi sorusunu cevaplamak lazim.
Neyse sorunu cevaplayim. Evet durarlar. Israil müslüman kadinlarini ganimet olarak alip onlari tecavüzde etmez, Müslümanlarda o topraklarda yasamak icin cizre ödemek zorundada kalmaz.
Lan sen varya, Ateist maskesi altında gizlenmiş bir yahudisin. Înternette senin gibi binlerce var.
Defol ve bir daha sorularıma gelme.
Hayır durmazlar ama israide yaşamak istemeyenler çoğunlukta askeri devleti istemiyorlar terkedenlerde çok
Fırat ve Dicleyi alana kadar durmayacaklar.
@filizzz06 :D Sizi trolledim bakalım kaç kişi seviyor diye :D
@filizzz06 Konuya yazan herkesi seviyorum iyi ki varsınız :D
@filizzz06 Sen de öylesin kardeşim
filistin devleti de onlarca yahudi çocuğu öldürdü bir müslüman da çıkıp çocuk katili filistini kınıyoruz dese ben kafamı keserim
Yahudiler kimseyi öldürmüyor
Filistinde öldürûlenleri Uzaylîlarmı öldürüyorlar?
Defol git lan sorumdan ! şerefsiz katiller !
Adam dogruyu söylemis yanliz. Israil teröristlere karsi mücadele ediyor, kimseyi öldürmüyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?