Gündem Filistin kurtulursa ne olacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hic birinizin bilmemesine baya sasiriyorum su an 😅 Filistin kurtulursa ne olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kurtulacak☝️🕌Amerika, Çin hepsi çat çut gidecek. 0 3 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Darısı başına. Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Kemiklerini topla Yorumla seriatdinislamm +1 yıl @leptin Yorumla
Royoto Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Büyük oyun var şu an israili masum gösterip sonra büyük israil devletini kurucaklar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak Israili masum gösteriyorlar gercekten 😂 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle bir ihtimal şu saatten sonra yok. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Var 😂 Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Medyayı Uluslararası takip et. Bak gör var mı yok mu🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Medyayi takip etmek gerekmiyor heryerde konu bu zaten😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen yahudimisin? Yorumla Chıld_Of_GOD +1 yıl Israel'li Yahudiyim evet. Olayların göbeğine Gazseye 21 km uzaktayım. Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kurtulmasın yaşasın İsrail 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kurtulacak elbet bir gün ondan sonra ne olacak Yorumla egoadamm +1 yıl Hiç bir şey olmayacak. O yüzden diyorum ki kazansın İsrail. Türk düşmanı olan Araplar i düşünecek değilim Yorumla Soran +1 yıl Konu irk degil din 😂 Yorumla egoadamm +1 yıl Ben önce ırk a bakıyorum vallaha. Din olarak bakarsak olaya Süleyman mabedi dikerler Kudüs u yıkıp. Bu da istenilmez bir şey Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Cehaletinize acımıyorum ama tiksiniyorum. Madem konu din neden osmanlıya karşı hristiyan ingilizlerin, Azerbaycan’a karşı hristiyan ermenilerin, Kıbrısta hristiyan rumların, Türkiye’ye karşı dinsiz pkklıların yanında yer aldı? Yorumla egoadamm +1 yıl İşte bende bunu anlamıyorum knk. Bende bu yüzden diyorum zaten isaril hepsini öldürsün umurumda olamaz yani Yorumla
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Konjüktür uygun değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ya Yorumla reevaluate +1 yıl Yani dünya düzeni şu an için filistinin bağımsızlığı için uygun değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kurtulacak☝️🕌
Amerika, Çin hepsi çat çut gidecek.
Darısı başına.
Kemiklerini topla
@leptin
Büyük oyun var şu an israili masum gösterip sonra büyük israil devletini kurucaklar
Tam olarak Israili masum gösteriyorlar gercekten 😂
Öyle bir ihtimal şu saatten sonra yok.
Var 😂
Medyayı Uluslararası takip et. Bak gör var mı yok mu🤣🤣
Medyayi takip etmek gerekmiyor heryerde konu bu zaten😂
Sen yahudimisin?
Israel'li Yahudiyim evet. Olayların göbeğine Gazseye 21 km uzaktayım.
Kurtulmasın yaşasın İsrail
Hayir kurtulacak elbet bir gün ondan sonra ne olacak
Hiç bir şey olmayacak. O yüzden diyorum ki kazansın İsrail. Türk düşmanı olan Araplar i düşünecek değilim
Konu irk degil din 😂
Ben önce ırk a bakıyorum vallaha. Din olarak bakarsak olaya Süleyman mabedi dikerler Kudüs u yıkıp. Bu da istenilmez bir şey
Cehaletinize acımıyorum ama tiksiniyorum. Madem konu din neden osmanlıya karşı hristiyan ingilizlerin, Azerbaycan’a karşı hristiyan ermenilerin, Kıbrısta hristiyan rumların, Türkiye’ye karşı dinsiz pkklıların yanında yer aldı?
İşte bende bunu anlamıyorum knk. Bende bu yüzden diyorum zaten isaril hepsini öldürsün umurumda olamaz yani
Konjüktür uygun değil
O ne ya
Yani dünya düzeni şu an için filistinin bağımsızlığı için uygun değil
Kurtulamazsa hepimiz s*çtık
Nedeeen
Kudüs özgür olacak
Hiçbir şey
Hak yerini bulucak