Merhaba.
İston, İstanbul'un altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kaliteli çözümler getirmek amacıyla 1986 yılında kurulmuş ve geçen zaman içerisinde sürekli büyüyerek hizmet yelpazesini geliştirmiş ve Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmiş bir şirket.
Sizin paylaşımınızla gördüğüm bu ihale konusunu araştırmak için EKAP ihale arama sayfasından ihale dokümanını indirerek inceledim. Görsellerinizde verdiğiniz bilgi doğru ama 7 ayrı sınıfta toplam 151 araçlık ihalede sadece 1 adet olan ve muhtemelen bu büyük firmanın Genel Müdürüne tahsis edilmesi planlanan aracın özelliklerine göre haber ve değerlendirme yapmanın doğru olmayacağını düşünüyorum.
Yenikapı'da İMAMOĞLU tarafından sergilenen ihtiyaç fazlası kiralık araçlar İBB Destek Hizmetleri Ş. Md. lüğü tarafından fazladan kiralanan araçlardı. 2019'da bir önceki seneye göre 606 araç daha az kiralandı. İBB'nin ihalesi bir tarafa, iştirak şirketleri ihalesi bir tarafa. Birbiri ile ilgisi yok.
Söz konusu olan İston ihalesinde;
için ihaleye çıkılmış ve sizin görsellerde de yer alan Yürürlülük Tarihi bilgisine göre 15.08.2008'den beri bu kiralama yapılıyor. Bir önceki aynı ihale 05.07.2018'de yapılmış (EKAP'ta 2018/74973 olarak kayıtlı) ve bu ihalede bir adet aynı özelliklere sahip makam arabası olmak üzere 184 araç kiralanmış. İston bu yıl 33 araç daha az kiralama yapacak.

İnsanların yanlış yönlendirilmeye çalışıldığı haberlere karşı dikkatli olalım. Medya okuryazarlığı konusunda yazdığım Bence'nin herkese faydalı olacağını düşünüyorum.
Anahtarsiz olucak bak onu unutmussun. Isi gucu yok anahtarmi cevirecek. Antrikot ekremi tasarrufcu zannedenler genelde okumamis dunyadan bi haber kultur seviyesi az kesimler. Genelde kahve kulturunden gelip gazete okur ve bulmaca cozerler. Okumadiklari icin ekreme oy vermeleri cok normal.
Cevap
7Cevap
Araçları toplatti tasarruf diye engelli araçlarına kadar sonra ihaleye girdiğini açıklanadi şimdi de bu şaşırdık mi hayır 😂😂😂😂
Vardır bir sebebi adam şimdiye kadar gereksiz hiç bir şey yapmadı.
Bir zamanlar arac sergilyen adam mi bunu yapan
Valla millet ne araçlarla geziyor kimsenin sesi çıkmıyor İBB gezmiş çok mu
Adam seçimi kaybedeceğini anladı fırsatı varken keyfini çıkarıyo, ha kaybettiği bir şey de yok batmakta olan bi gemiye kimse bir şey yapamaz.
Ekrem öbür seçimi kazanamaz imkanı yok
Değerlendiremedi malesef işi çok zor
7 ileri vites nedir yaa
İbb'nin yani ekonun yaptığı hangi iş doğru ki
Kaynak var mı?
paralar iyi gidiyor
Anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?