İçişleri Bakanı Soylu'nun "Bursa'da Köfteci Yusuf'a çökmeye çalışıyorlar. Operasyonu başlattım" sözlerinin ardından 'Köfteci Yusuf' sosyal medyanın en çok konuşulan gündem maddelerinden oldu.
Süleyman Soylu: Köfteci Yusuf'a mafya çökecekti engelledik dedi. 19 yılın sonunda gelinen nokta bazılarının içini sızlatmıyor mu?
19 yıllık bu süreçte özellikle 2008den sonra iyice mide bulandırmaya başladı bazı şeyler. Bunlara detaylıca girmek istemiyorum. Sorgulayan körü körüne bağlı olmayan ve objektif bakan üyeler anlamışlardır. Suriye gündemimize girdiğinden beri iyi değiliz öyle diyeyim size. Vatandaşlarımız da özellikle daha yaşlı kesim inatla bazı şeyleri anlamamak derdindeler. Onların gençlik yıllarında yaşadıkları sıkıntılardan dolayı bazı şeyleri savunduklarını biliyorum ama artık sene 2021. Ve bu ülkenin para birimi 1/10 1/8 değerinde. Din üzerinden insanlar üzerinden propaganda yapanlar hiç mi allahtan korkmuyorlar? benim dilimde tüy bitti insanlara bazı şeyleri tane tane izah etmekten.Özetle ben öldüm beyler siz devam edin..
Herkes Köfteci Yusuf diyerek dalga geçmiş lakin ya ekonomik büyüklüğün farkında değiller ya da olayın ciddiyetinin... Köfteci Yusuf her yıl cirosunu arttıran şirketlerin başında geliyor ki yıllık cirosu milyarlar ile ifade ediliyor. Buraya Sedat Peker olsun olmasın herhangi bir mafyanın çökmemesi beklenemez.
Lakin senin soruna gelince.. Bu 19 yıl içerisinde olan bir konu değil. Türkiye Cumhuriyeti 1952 yılından bu yana mafyalar tarafından yönetiliyor. Eğer 1970'leri incelerseniz mafyalarin en çok ürediği, 1990'larda da en güçlendiği yılları göreceksiniz.
Türkiye ilk defa Susurluk Kazası'yla bu gerçekle yüzleşmişti. Yıllar sonra bugün yeni bir çatışmanın ortasında kaldı. Bu çatışma doğru kullanılırsa Türkiye'nin yararına olacaktır.
Ne var ki Ağar ve çetesi buna izin vermez... Ki yapılanması belgeler ile zaten ortaya defalarca kondu.
Doğu Perinçek okumayan ise bu dönemi ancak ağzı açık seyredurur.
Ülkeye çökmüş zaten mafya. Şu konuşma şekillerine, üsluplara bakın ya ne kadar çirkin ve irite edici. Bakan değil de Ali kıran baş kesen sanki. Sürekli bir tehdit, sürekli hakaret. Ne biçim insanları başımıza getirdiniz, ne biçim insanlarla muhattap olmak zorunda bıraktınız bu halkı. Yazıklar olsun oy verenlere ve bu yaşananlara göz yumanlara.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
-Ulan o mafyaları cezaevinden sen çıkardın. - O mafyalara polis korumasını sen tahsis ettin. - Akademisyenleri tehdit ederken alkış tuttun. - Gittin mafyanın sağ koluyla fotoğraf çektirdin. İnşallah seçim günü gelecek... Halk bu sefer yanlış yapmayacak ve daha sonra da hesap soracak.
@lapadula sen zeki bi insansın bu adamın 6 videosunuda izlediysen anlamamız gereken ortada reisin bugün bitiremediği kişi ve kurumları sedat peker aracığıyla fişleyip bitirmek için anlaşılarak yapılan bi oyun olduğu ap açıc ortada
Ortada pis bir oyun var zaten. Özellikle youtube kanalının engellenmemesi çok ilginç.. Bunlar daha bilmem kaç ay önce yasa çıkardı, sosyal medya şirketleri Türkiye de temsilcilik açtı, istedikleri içerikleri sakıncalı bulup kaldırtacaklardı. Bunu bir muhalif yapsa ne olurdu acaba.
https://kofteciyusuf.com/ yaaa Allah razı ossun Sülü'den. Düşünsenize köfte ekmek sipariş ediyorsunuz, elinde paketlerle gözlüklü, uzun paltosunun altında tamburlu taşıyan bir adam...
Mehmet ağar ve avanesinin İzmir'deki yat limanına çökmesi olayının üzerini örtmek için hedef saptırıyor. Bir firmaya veya şahsa mafya tebelleş olmuş ve tehdit ediyorsa vatandaşının güvenliğini sağlamak da sorumluları adalete teslim edip cezanlandırmak da devletin asli görevidir. Sayın bakan bunu bir lütuf gibi göstermeye çalışıp bir övünç meselesi yapmasın. Bu onun vazifesidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gündem değiştirmek için güzel taktik Resmen dalga geçiyor Eğer gerçekse bile devletin bu saçmalıklar uğraşması rezalet Şikayet var ve el atıldı diyelim, ülkenin içişleri bakanının bunu sanki çok önemli bi olaymış gibi televizyonda anlatması skandal.
Dün vatandaşa sordu muhabir adamın biri şöyle dedi devlet mafya işbirliğini de görmüş olduk iyiki de gördük bunu herkesin görmesi gerek ki tekrar bunlara oy vermesinler lağım patladı bütün pislikleri ortaya döküldü bunun başka bir izahı olamaz dedi gerçekten de böyle.
Paşamın terörle olan mücadelesi bitmiş derdimiz köfteci yusuf olmuş, polise falan güvenmeyelim gitmeye gerek yok soyluya mektup atarız artık abi gel mekanıma çöküyorlar diye.
Gündemi değiştirmeye dönük hareketler ne yazikki. Devletin bakanının youtube ve medya üzerinden bir mafya lideri ile atışması. Hoşgeldiniz burası Türkiye...
Vay be tarihin en büyük operasyonunu yapmış içişleri bakanımız. Helal olsun alkışlanacak hareket 👏👏👏👏👏 afedersiniz kıçı bokluk köfteci dükkanını bir içişleri bakanı kurtarıyor ise o dükkan üzerinden ne işler dönüyor ben onu merak ederim...
Köfteci ye zaten birşeyler oldu. Yusufu çok iyi bilirim. Iznik/burda da 50/60 metre dükkanı vardı. Birden bire çok büyük atılım yaptı. Feto desteği vardı. Dukkanlarinda bile bank asya post cihazı kullanırdı sadece.
Demek ki iyi bir iş kurup biraz palazlansak can ve mal güvenliğimiz tehlikeye girecek. O start upların neden bu memleketten çıkmadığını şimdi daha iyi anlıyorum
Tanıdığım birisi yeni kafe işletmeye başlamıştı. İki ay geçer geçmez tepesine mafya çöktü, bize haraç vereceksin demiş. 1-2 ay dayandı, kafeyi kapatmak zorunda kaldı. Sadece bu işleri Sedat Peker yapıyor sanmayın, hepsi yapıyor.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Süleyman Soylu: Köfteci Yusuf'a mafya çökecekti engelledik dedi. 19 yılın sonunda gelinen nokta bazılarının içini sızlatmıyor mu?