19 mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram'ında bugün Türkiye'nin dört bir yanından İstiklâl Marşı hep bir ağızdan okunacak. Saat 19:19'da balkonlardan binlerce vatandaşın İstiklâl Marşı'nı okuması bekleniyor. Sizde katılacak mısınız?Ne MutluTürküm Diyene.🇹🇷🇹🇷
Saat 19:19'da tüm Türkiye balkonlarda olacak! Siz de katılacak mısınız?
Böyle kuru şeylere karnımız tok herşeye pandemi kılıfı uyduruluyor ama işlerine geldiği zaman pandemi yok sadece 19 mayıs için demiyorum ama insanların milli bayramları kutlaması bir şekilde engelleniyor koyun gibiyiz mkk
@TürkİslamNeferi1453 ne güzel Söylediniz Valla Ya İnsanlar Namaz Da Mübarek gecelerde Pek Umursamıyorlar Ama İstiklal Marşına gelince Hemen Nasılda Dikkate alıp kutluyorlar Yazık Gerçekten böylelerin zekasına Acıyorum beyin yok ki fındık kadar beyinleri var birazdan kafa şisirecekler Maalesef 19:30 Da Görgüsüz Cahiller işte hiç hasta yatan var mı diye düşünen yok ki
@Thecollector200906 Fazla da tepki göstermeye gerek yok. Sonuçta İstiklal Marşı'dan İmanlı birinin kelamlarıyla dile ve yazıya dökülmüş Milli Kutsalımızdır. Ben başka birşeyden bahsetmiştim.
Ya Tamam ama Balkona çıkıp bağırarak yüksek sesle söylemek ne gereği var ki O kadar hasta insanlar var onları rahatsız etmenin gereği nedir Kutlamak isteyen Kendi arasında gürültü yapmadan kutlasin
@penceshtr Nasıl ne alaka gene mi sen hey Allahım ya O kadar yüksek sesle bağırıyor İnsanlar Bu hasta yatan insanları rahatsız etmeye yetecek kadar sebep değil mi İstiklal Marşına bir şey demiyorum kutlayın ama kendi aranızda kutlayij insanları rahatsız etmeye hakkınız yok
@EşofmanlıÇocukk Aferin la Ne güzel dedin Ülkenin Durumu Maalesef kötü durumda ama bazı Cahiller fındık beyinliler Anca Bayrak derdinde Bayrağımizi Seviyorum Ama Bu dertlerin arasında Bayrak Sırası değil şu an
@penceshtr Ramazan da Gece Çalınan Davul İle Bu aynı mi? Sence Davul Sadece Orda Çalıyor geçip gidiyor Ama balkona çıkıp istiklal marşında yüksek sesle bağırıyor İnsanlar DAVUL insanları uyandırmak için Peki Ya bu balkona çıkmak nedir Görgüsüzlük Rahatsız etmek sesden başka bir şey değil Dine İslam'a Gelince İsteksiz olursunuz ama iş istiklal marşına gelince Hemen Nasılda Dikkate alırsınız ne diyim ki aciyorum sizlere Önemli Olan yüce Allah'a Kulluğunuzu gösterin İstiklal marşı okumak kurtarmaz sizleri ibadet kurtarır