Gündem İyi akşamlar ırkdaşlarım, İstanbul'da olanlar ve bugün dışarı çıkanlar? fatossssisssttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şehir boşaldı mı ne durumda? Ben gripten dolayı evden çıkamıyom, haberm yok neler oldğundan. Güncellemeler+1 yıl ırkdaşlar? İyi akşamlar ırkdaşlarım, İstanbul'da olanlar ve bugün dışarı çıkanlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. evdeyim ben 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neresi boş sahildeyim baya kalabalık bu saatte 0 4 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl işte sordum ben de Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Pendik kalabalıl sizin orası neresi boş sancaktepe mi Yorumla fatossssisssttt +1 yıl sen bir tekrar okusana benim yazdıklarımı Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Biraz insan gitse de bu değişmiyor başka şehirlerden gelenler var çünkü Yorumla
Sugar_Daddy Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Irdaş derken? Tüm beyazlar mı ablam? 0 6 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl ırkdaş derken tüm Türkler. Yorumla Sugar_Daddy +1 yıl Türklük bir ırk değil, milliyettir. Yorumla fatossssisssttt +1 yıl yanlışın var. ırk kavramı sırf kafatası ve ten rangi farkı olarak yapılmamıştır. farklı kimliklerle de atfedilmiştir. bugün gelinen noktada direkt farklı kültürleri tanımlamak için kullanılır. Yorumla Sugar_Daddy +1 yıl 11. ve 12. sayfaları oku. acikders.ankara.edu.tr/.../...%9EMES%C4%B0%202.pdf Yorumla fatossssisssttt +1 yıl sen benim yazdğm anlamadın ki Yorumla Sugar_Daddy +1 yıl O bahsettiğin tarif, Vikipedia'nın seni götürmek istediği yerdir. Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yüzde 30 azalma var 1 9 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl çok bi şey değil o oran bu şehir için :ddd Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sen bide sultanahmet eminönü tarafını bi gör Yorumla fatossssisssttt +1 yıl tahmin edebiliyorum Yorumla Sinan_ist +1 yıl Tramwayı düşün 😆 Yorumla fatossssisssttt +1 yıl Ben o tramvaya yıllar önce toplu taşımalar ücretsiz olduğu günlerden birinde binmiştim yanlışlıkla 😂😂😂 ne çeşit bi cehennemdi, var sen hayal et. Yorumla Sinan_ist +1 yıl Yine üçretsiz Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ekşin yeni başlıyor Yorumla fatossssisssttt +1 yıl o günlerde çıkılmaz, haftasonu bile çıkmam ben artk Yorumla Sinan_ist +1 yıl Motorla gezicem ben gelirsen gel buyur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evdeyim ben
Neresi boş sahildeyim baya kalabalık bu saatte
işte sordum ben de
Pendik kalabalıl sizin orası neresi boş sancaktepe mi
sen bir tekrar okusana benim yazdıklarımı
Biraz insan gitse de bu değişmiyor başka şehirlerden gelenler var çünkü
Irdaş derken? Tüm beyazlar mı ablam?
ırkdaş derken tüm Türkler.
Türklük bir ırk değil, milliyettir.
yanlışın var. ırk kavramı sırf kafatası ve ten rangi farkı olarak yapılmamıştır. farklı kimliklerle de atfedilmiştir. bugün gelinen noktada direkt farklı kültürleri tanımlamak için kullanılır.
11. ve 12. sayfaları oku. acikders.ankara.edu.tr/.../...%9EMES%C4%B0%202.pdf
sen benim yazdğm anlamadın ki
O bahsettiğin tarif, Vikipedia'nın seni götürmek istediği yerdir.
Yüzde 30 azalma var
çok bi şey değil o oran bu şehir için :ddd
Sen bide sultanahmet eminönü tarafını bi gör
tahmin edebiliyorum
Tramwayı düşün 😆
Ben o tramvaya yıllar önce toplu taşımalar ücretsiz olduğu günlerden birinde binmiştim yanlışlıkla 😂😂😂 ne çeşit bi cehennemdi, var sen hayal et.
Yine üçretsiz
Ekşin yeni başlıyor
o günlerde çıkılmaz, haftasonu bile çıkmam ben artk
Motorla gezicem ben gelirsen gel buyur
Boşaldı bence
rüzgarli bugun
Geziyoz bea fatis