2023 seçimlerinde ilk oyumu HDP'ye vermeli miyim?
Oyunu HDP'ye ver.
Oyunu HDP'ye verme.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oy senin kendini ifade etme aracındır. Bunu kin, nefret duyguları içinde stratrejik olarak da kullanan var, "Yalnız değilsiniz" demek için oy kullananlar da var.
Benim için oy kutsaldır. Kendimi ifade etmemin en temel yoludur. Bu sebeple ben beni fikir ve eylemsel olarak temsil edenlere " Yalnız değilsiniz" diyenlerdenim.
Soruna gelince...
HDP ile başlamak kolay...
Doğu'daki Şeyh'leri bir ziyaret edelim, hemen hepsinin HDP'ye yolladığı adaylar mevcut..
Onlar nasıl bakıyorlar acaba eşcinselliğe..
HDP'deki Toprak Ağaları'nı ziyaret edelim.. Ağa'nın kendisi vekil değil tabii ki..
"Mir" gibilerine baksak yeterli.
Onlar ne diyor acaba eşcinselliğe...
Ya da HDP'nin Batı'da ayrı, Doğu'da ayrı siyasetine bakalım...
Ben hiç İzmir'de Antalya'da Muğla'da Seyit Rıza olsun, Şeyh Sait olsun vatan hainlerinin anmasını görmedim..
Acaba Doğu'da bu anmaları yapan arkadaşlar, Doğu'da da eşcinselliği savunabilir mi?
Ya da PKK içerisinde yaşanan tecavüzler.. Arkadaşlar insan haklarına o kadar haklı ki, eşcinselliğin PKK'da sorun olması bir yana tecavüz eden infaz ediliyor sanırsın...
Buyrun denesinler PKK kamplarında eşcinselliği savunmayı.
Demem o ki, sana ayrı bana ayrı konuşana bakmayacaksın.
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda cinsellik ifadesi geçmez bile. Bu senin kendi tercihin.
Kimse de kimsenin yatak odasını gözetleme hakkına sahip değil. Orası senin mahremindir.
Oyunu kullanmak için bence önce yatak odasından çıkman lazım.
Cevap
4Cevap
Istambul sozlesesinj kim savinuyorsa ona ver deeim cunki sizi koruyan tek sozlesmeydi
ben olsam chp ye verirdim gay olamanı saygı ile karşılıyorum ancak hdp kanlı örgüt pkk yı destekliyor eminim sen pkk yı desteklemek istemzzsin
Vereceğin oyu buraya sorarak vereceksen , bu yaşa kadar görüşün oluşmamışsa hiç verme daha iyi
Akmhp ye vermede kime verirsen ver
Aptal misin teröristlere. mi oy vereceksin
Teröristleremi oy vereceksin
Terörü de destekliyor yalnız
@AhmettKaya 1 Şu ana kadar öyle bir açıklamasını görmedik, gösterirseniz memnun olurum.
2 Madem PKK eylemlerine terör eylemi diyor, PKK'ya da terörist demesi gerek değil mi?
Eliniz değmişken PKK'ya terör örgütü dediği bir açılamayı da paylaşırsanız sevinirim.
3 Son olarak da "Biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye YPJ'ye yaşlıyoruz", "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz", "PKK sizi tükürüğünde boğar" açıklamalarının,
Kayyum atanan belediyelerde önceki başkanların PKK'nın kullanımına açtığı belediye kaynaklarının,
HDP il binalarından çıkan PKK dokümanlarının ne anlama geldiğini açıklarsanız, sayenizde bilgileniriz.
Kürtsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?