Turistlerin rahatı için turizm personeline "Aşılarım tam" anlamına gelen maskeler taktırılacak.

Bir millet kendi hükümeti tarafından nasıl aşağılanır, işte böyle!!!
Keyif çıkaracak biriler varsa ilk başta bu ülkenin vatandaşı çıkaracak. Kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olmaktan bıktık bıktık!!!
Tabii para kalmayınca turistlere şirn gözükebilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar. Tek bir işi düzgün yapın tek!!!
Daha geçen turistin bizim polislere yaptığı muameleyi gördük. Peki ceza aldı mı tabii ki hayır. Aynı hakareti bir Türk vatandaş yapsa olacakları düşünün.
Şu reklamı yaparken neden özellikle sarı renk kullanılmış maske neden yani? Kuduz köpek mi bu millet bakın biz aşılandık siz keyfini çıkarın diyor.
Yapacağınız reklamın...
Türkiye Açık Hava Tımarhanesinde sıradan bir gün daha Bir Hayvan olmadığımız kalmıştı onu da olduk yakında kuduz aşısını da yapsınlar kulağımıza da küpe falan taksınlar tam olsun :D vatandaşı olmasak eğlenceli ülke aslında
Bununla ilgili bir söz vardı!
Türk milleti gariptir
Her lafı kaldırmaz
güzel kardeşim dersin kızar da
s*kersin aldırmaz
Neyzen Tevfik
Bikinisini yaptırıp takarak sokaklarda gezicem 😏😏
Cevap
47Cevap
Amerika da aşı yapanlar maske takmayacak bizde ise aşısı olanlar "aşımı yaptım maskesi " takacak. Nasreddin hoca fıkrası gibi
Maskenin rengini itici buldum
Bunun dışında bir tuhaflik bulmuyorum
Otu poku elestirenler...
Buyurun sizin çözümünüzü dinleyelim o zaman...
Asıl sorgulanmasi gereken...
Asi ile ne amaçlanıyor
Kim asi bahanesi ile milyar dolarları götürüyor
Asi gercekten korons için mi
Yoksa nüfus planlamasının bir parçası mi...
Bunları soramayan beyincikler...
Hükümete cakmanin kolayciligina saplanip...
İçlerindeki kini nefreti ve ezikligi kusuyorlar sadece...
Başkaca bir şey degil...
Hükümetin, vatandaşın malına el koyduğu ve onu da yandaşına peşkeş çektiği ülkeye yatırımcı gitmez.
Kanun değil, parti borusu öten ülkeye turist de koşmaz.
Gelen yabancı, üç kuruşa beş köfte yemek için gelmiştir.
Onunla da gurur duymak, karaktersizliktir.
Devletten bekledigim "turistlerin ulkeye girişi kontrollüdür, vatandaslarimiza yabanci kaynaklı virus bulasmasina izin vermeyiz"...
devletin yaptigi "vatandaslarimiz kontrol altındadır, isteyen gelsin rahatca gezsin... gelirken de hastalik vs taşırım diye endişe etmeyin, cunku asiladik bunlari, bisey olmaz" ...
Dünyanın mülkünü verseler takmayacağım maske. Ülkeye gelen yabancıların keyfi kaçmasın diye aşılanmış hayvan muamelesi yapılmak...
İnsan onuru bu kadar aşağılanmamalı, daha neler göreceğiz diyorum ama dibin sonu yok işte.
Sonradan tepkiler artınca videoyu kaldırdılar hahahahah :d
Bir ülkenin değerlerini bu denle yerle bir edip 10 Euro para kazancam diye.. kendi vatandaşını bu denle değersizleştirme politikası nedir..! Yuh diyorum ya..
bence siyasetçilerin de yüzüne bu maskelerden takıp.. kim neler çalşmış vs. yazısı olsun
Aşı satmak için 40 takla attılar, tebrik etmek gerek. Hadi biz aşı olduk diyelim, gelen turistler aşı olmamışsa onlarla temas ettiğimizde aşı bizi koruyacak mı acabası? Ulan ne uyanık insanlar var ya..

İroni...
Kendi milletini aşağılayan başka bir ülke olamaz utanıyorum bunlardan artık.
bence parantez ıcınde hangı ası olduguda yazmalı asdfasdfasf turıst ucaga bındı Türkiye ye geldi bu maskeyi görmezse gerimi dönecek yani adam zaten gelmiş akıl işte saçma bir uygulama
Bir ara Türkiye de üretilen ürünlerin üstüne burada üretildiğine dair damga vuracaklardi. Aynı mevzu bu konu da. Biraz karşılaştırma yapan herkes görebilir
Bu hükümet yakında ''Ülkeye döviz girmesi için kadın vatandaşlarımızdan fedakarlık bekliyoruz, eskortluğa başlasınlar'' diyebilir gibime gelmeye başladı
Elin gavuru aşı turizmi yapar; biz ise aşılanmış, aşılanmamış kim varsa ülkeye sokup daha fazla hastalık yayma peşindeyiz sırf para için. Süper ülkeyiz
Aşılarım tam demek ben yalakanın tekiym haberiniz olsn demek
Bana aşırı saçma geldi. Bizden onlara bulaşma ihtimal varda onlardan bize bulaşma ihtimali hiç mi yok? Ne diyelim kelimeler kifayetsiz..
Gelen kuduz köpekler ne derece asiliymis ki bizim çalışan emekçiler böyle bir damgayla dolaşacaklar!!
Onlar da kendi aralarında eylem yapıp, bu maskeleri takmasınlar. Kendilerine hayvan muamelesi yaptırtmasınlar.
Kulaklarında da küpe taktırıp karneleri de boyunlarında gezdirsinler. Bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum.
Sokak köpeklerinin kulağına küpe takılıyor birde ondan taktirsinlar. Pes doğrusu bir ülke vatandaşi anca büyük kadar küçük düşürür
Kendi ulkesini kendi halkini bukadar kucuk dusuren adagiliyan isbilmez bir hukumet bu yasima kadar gormemistim bunuda gorduk beceriksiz ahbab cavuslar
meral akşener gerekli savunmayı yaptı ama bu kararda kesinler umarım ekonomiyi kurtarıcak turist gelmez bu sene
Bir ülke bukadar kendi vatandaşını aşağılar yazıklar olsun
Tatlı görünüyolar ya. Hatda bence gündelik hayatda da aşı yaptıranlar takmalılar.
@thisisraw neden her şeyi bu kadar abartıyorsunuz ki? Çok tatlılar bence
@thisisraw bunlar benim şahsi düşüncelerim. Beni bunun için yargılayamazsın. Polyanna olmam da seni ilgilendirmemeli bence. Anlayışlı ol lütfen.
@thisisraw "al Bismillah 🧠"
Çok anlayışlısın gerçekten😆
@thisisraw @bingil_forever kulağımıza sarı küpe takalım bir de kısırlaştırılalım belki sahiplenirler bizi ay ne şeker diye :D
@uygarberkecandan ne alakası var. Ne istiyorsunuz ya. Sadece görüşümü belirtdim. Ben de böyle düşünüyorum. Allah da belamı versin. Allah ömrümden alıp sizin gibilere versin.
Fark ediyomusun. Artık biriyle aynı şeyi düşünmüyorum diye linçlenir oldum. Sırf aşağıya her kes aynı şeyi yazmış diye beni beyenmiyorsunuz. Ama yorumlara herkes tatlılar yazsan beğenip geçerdiniz. Lütfen yeter artık.
Ülkeye döviz girsinde nasıl girerse girsin diyen hükümeti çok görmemek lazım
Kopek muamelesi resmen rezillik bizi dunya capinda rezil ettiler
Abarttılar ama olsun 3 dolar harcasınlar diye çile çektiğinizde anlarsınız
Turistlerden ne istiyorsunuz hala anlamış değilim turistler senden benden daha insan inan bana
Bak kardeşim asabımı bozma insan gibi davran
Turistler ülkemize döviz getiriyor ne güzel işte ne istiyorsunuz
Poşet 1₺ olsun halk başka birşeye tepki vermiyor 🙄
Hangi beyinle saçmaladılar iyice kendi ülkemizde yabancı gibiyiz türkiyede turist olmak vardı
İç dış parazitlerim yaptırıldı kolyesi de takmalıyız
Turist kizlari yere atıp o koca kokusmus ayaklarina falaka cekiyorum kisi basi 50 dolar aliyorum karsiliginda
Hayatta en çok istediğim şeylerin başında Türkiye de turist olmak var.
Yapamazlar ya. Zaten tepkilerden sonra kaldırmışlar reklamı. Yine de denemeleri bile utanç sebebi
Çok saçma olmuş o zaman aşı olmayanlar da ben koronayım maskesi taksın 😂
ülke kendi refahı için değil turist refahı için yasamaya basladı sanki... göz yasım pıt
Bir devlet düşünün ki halkını sürekli aşağılıyor. Allah belasını versin bunların
Turizmciyim ama turizmi bırakır yine takmam bunu
Helal olsun be
Yapılan halkını aşağılamaktan başka bir şey değil.
Rezil herifler ülke'yi ne hale düşürdüler
Güzel olmuş. Ekonomi çok kötü halde
Çok aşırı saçma bir durum
Anlat seversin sen yalanı
Aşılama küpesi taksalardı keşke (!)
Saçmalık bu kadar düşülmez
Turist önemli strese sinire gelemezler
Küpelenen inekler gibi olduk 😏😏😏😏
Kulaklara küpe ve tasma da olursa daha şık olur
Günahımız neydi bizim ya :/
Diyecek söz yok. Uzaylılar kaçırsa keşke beni
ancak bu kadar aşağılanabilirdik