Bu çift farkındalık yaratmak istemiş olmalı.. İnsan canının mal mülk ve topraktan daha önemli olduğunun altını çizmek istemiş olmalı.. Yıllardır toplum olarak oturduğumuz yerden sosyal medya üzerinden neleri kınamadık ki? İsrail'i kınadık, terörü lanetledik, kadın cinayetleri ve şiddete hayır dedik, çocuk tecavüzcülerine idam istedik, Uygar Türklerinin Çinliler tarafından uygulanan işkencelerine kahrolsun Çin dedik. Kınayarak elimize ne geçti neyi değiştirebildik, hiç bir şeyi.. Dünya çıkar üzerine kurulu bir mekanizma gibi herşeye rağmen yine tıkır tıkır işledi. Dün Uygur Türklerine eziyet yapıldı ve hala devam ediyor. Bugün geldiğimiz nokta Uygar Türklerine rağmen Çin'den aşı almak zorunda kaldık. Artık baş kaldırmak gerekli sadece kınayarak kime ne hayrımız dokundu. Bari arabayı yakayımda bir hayrın dokunur diye düşünmüş olabilirler. Bu eylemle susan insanların sesi olmak bir yankı oluşturmak istemiş olmalılar.
Ben bu arabasını yakan çiftin ince bir hesap peşinde olduğunu düşünüyorum. Yakında kokusu çıkar belki. Belki de youtuber olma niyetleri vardır. Ama eğer böyle bir hesapları yoksa yazık olmuş arabaya.
Ama ilginç, değişik ve komik protestolar da yapılmıyor değil. Daha önceden de Coca Cola'yı protesto eden Tekirdağ Valisi Ali YERLİKAYA Fanta içmişti (24.07.2014 ).
23.07.2014
Yine 2014'de Rize'de bir esnaf tarafından yapılan protestoda Coca Cola buzdolabı, bir şişe Coca Cola ve Fanta idam edilmişti. Ama idam edilmeden önce boşa gitmesin diye Fanta'nın neredeyse tamamen, Coca Cola'nın ise yarısının içilmiş olduğu fotoğrafa dikkatli bakılınca anlaşılıyor.
Bu dönemdeki yaratıcı protesto eylemlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ülke ekonomisin içinden geçtiler dolar euro 10 TL üzerini gördü o kadar şehit verdik bu kadar tepki veren olmadı yaşarken bizi öldürenlere tepki vermeyen insanların arabalarını yakarak tepki vermesi normal onun zekası o kadar
Bir bakkal da manyak protesto için coca colalari alıp dökmüştü ya kredi cekerek. Sonra ödeyemedi iflas etti. Beyin var ama boş. Ne düşünelim. Bu insanlar da evlenip çocuk sahibi olup oy kullanıyorlar işte.
Bir de hani MHP li bir vekil vardı. ABD yi protesto etmek için canlı yayında iPhonetelefonunu kırmıştı ya. Öyle akım başlatmıştı. Sonra kırılan telefonun sahte olduğunu söylemişti Allah akıl fikir versin insanımıza. İsrail de çatladı arabayı yakınca zaten.
Uygun degil ama bende güldüm. Olaya degil bunu yapam zihniyete. Anladik paraniz var bir araba yakmak sizin icin sorun degilde o parayla gidin aç doyurun eger bunu yapıyorsaniz fazlasini yapin. Ama bu tarz şovlar manasiz. Şu an instada falan paylasimlar var. Tamam evet paylasilsim asla asla asla lafim yok lakin bir faydasida yok. Eger cok bir sey yapmak istiyorlarsa gönülden bir sey yapmak istiyorlarda. Filistine destek icin yürüyüş yapsınlar protesto yapsinlar yardim isteyip devlete yalvarsinlar. Araba yakmak giden canlari geri getirmiyor, gidecek olanlarada mani olmuyor.
Rabbim parayı nasıl mallara veriyor 🤣🤣🤣 iyi içinde kendilerini yakmamışlar şükür. Ülkemiz bu tür salak insanları yetiştiren nadide bir cennet havasından mı suyundan mı bilemiyorum. Utanç verici düzeyde bir dangalaklık seviyesi 👍👍
Aptallar sadece kendileri konusunda değil, her konuda aptallardır. Onlardan akıllıca bir eylemde bulunmalarını beklemek, devenin iğne deliğinden geçmesini beklemek kadar yersiz bir bekleyiş olacaktır.
Onun yerine satıp Filistin e destek verseymiş? Üstelik İsrail ilk defa mı katliam yapıyo ben çocukluğumdan beri yaptıklarını görüyorum. Direkt almasaymış madem İsrail malı.. Bu ülkenin insanı boş duyar kasar anca.
En azından sessiz kalmamak için dikkat çeken bir eylem yapmak istemişler Ve bizde bunu konuştuğumuza göre amaç başarıya ulaşmış... Allah'ın laneti #İsrail'in üzerine olsun.
haberi ilk gördüğümde hunharca küfür ettim. Bu nasıl bir tepkidir diye. Yediğinden içtiğine hatta temizlik ürünlerine kadar onların ürünlerini kullanıyoruz neredeyse. ahh ahhh neysee.
abartı olmuş ama israilin iyi bir derse ihtiyacı var, İnşallah bizleri yaratan babası ve kardeşi öldürülen çocuğun feryadını duymuştur, inşallah belalarını bulurlar.