Ekstra olarak abdli ve israillinin gözünde araptan farkımız olmadığını da eklemiş.
(Kendisi abdli aslı Türk bir yayıncı ciddi oranda izleyici kitlesi var )
HasanAbi, Israil’i destekleyen Türk vatandaşlarını kibarca uyarmış. pic.twitter.com/fcDU8wC43k
— Tropik (@aardabayram) October 10, 2023
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dinsel deger olarak filistine daha yaknz ortada müslüman bir devlet var
Ama kimseyi küfr hakaret ederek kendimizden yapamayz
Herkes hislerine göre kendi görüşlerine en uygun devleti desteklemekte özgür
Iki devlette bu savaşta katliamsever ve vahşi davranan konumda kimseyi yargılayamayz bu iş agresiflikle çözülemez
Ne yapacakti, tarihte 30.000 Osmanlı askerini şehit eden, Ermenistani destekleyen, Uygur Turklerini katleden Çin e yaptığı normal diyen araplari mi destekleyecek.
insan olmayı deneyebilirsin.
Onu Araplara ve sevicilerine söyle.
Kim bu hasan can?
okumayı bilmiyor musunuz yazmışım ya oraya.
Üstü kapali detay verdin. Neyin üzerine yayinciligi yapiyor? Oyun yayinciligi mi vs bundan kasediyorum yükselme hemen 🙄 kimdir neycidir bu cocuk? Ben bu cocugu bilmiyorum nasil karaktere sahip vs yorumlayamiyorum. Siz taniyorsunuz ya
herifin biyografisini mi dökeyim buraya daha fazla detay için google kullan zor bir şey değil her şeyi devletten beklemeyin
Paylasiyorsan bu cocugu da bio yu da paylassaydin ayip etmissin 🙂🙂
tabi canım konuştuğu konuları oynadıkları oyunları oturduğu yeri arkadaşlarını hatta kullandığı windows sürümüne kadar yazıp dökeydim
başka türlü nasıl anlayacaksın yoksa kim olduğunu değil mi?
Kisa ve öz cikartamiyorsaniz napalim? Ben mi gidip arastirip boy boy zamanimi harcacam. Bir seyi paylasiyorsaniz da bilgin yoksa ohooo lay lay lom. Neyse iyi günler.
benimle alakalı yok üsengec tembel evde kalmıs birisin..
(al sana özet)
Evde kaldigimi nerden biliyon 😂 kafan mi iyi herkes senin gibi issiz zamani yok. Terbiyeni takin. Arsizlasma :) insanlik nasibini almamis kisisin