Hemşerim Topragim Akrabam Recep Tayyip Erdoğan Hakkında Düşünceleriniz Nedir Daha Dün Insanlar Türk Tarihinden Haberleri Yokken Karaoğlan Abd Başkanının Önünde Önünü Ilikleyip Ayakta Beklerken Şimdi Ise Abd Başkanı Bizimle Görüşmek Icin Izin Dahi Alıyor Adam 🇬🇪🇹🇷🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪🇬🇪
Büyük Lider Recep Tayyip Erdoğan Hakkında Düşünceleriniz Nedir?
kendisini hiç sevmem ama muhalefetteki jakobenleride sevmem kendilerine kemalist diyen ermeni rum suryani dönmeleri sayıları en fazla 2000 kişi olan devletçi ekonomiyle zengin olmuş jakoben kesimi özelleştirmelerle devlet kadrolarından üniversitelerinden şutladı sonra medyaya yani kemalist hegomanyadaki medyayı da birsürü olayla ele geçirdi sonra halkı kendine güvendirdi birsürü akıllı hamle ile altyapısını kurdu ama en önemlisi anadolu sermaye adı verdiği bu jakobenlerin karşısına en büyük darbeyi kurdu ve kendi sermaye düzenini kurdu öyle din falan bilmemne değil sanıldığı bu 2000 kişinin propagandasının peşine gitmişler gibi değil olay.. adam dinsiz olsa bile bu kurduğu ekonomik örgütlenmeyle ayakta Türkiyedeki cahil ve yobaz zeber muhalefet bunu göremiyor AKP ekonomik bir örgütlenmedir AKP oy oranlarına bakarsanız yeni anadolu sermayesinin işletmelerinin ve örgütlenmelerinin olduğu yerdir şimdi politika bir ekonomik paylaşım kesimidir Türkiyenin muhalefeti laiklik ve mini etek giymek içinde kalan dar bir siyasi argümanı olduğu için bunu ve küresel dünyadaki politik seçimleri anlamıyor zaten dünyanın en yobaz en cahil en gerici muhalefeti chp ve kemalist 2000 kişilik ve bunlarına peşine eski statükocu eğitimle heykelin önünde ezberletildikleri üzerine kurulan politik görüşleri olan muhalefet zaten Türkiyenin kaybetme sebebide cahil yobaz muhafeleti olması 20 . yüzyılda kalmış andlar marşlar dışında birşey bilmeyen yobazlar ama AKP ninde suyu ısınmıyor değil çünkü anadoluda kurduğu ekonomik örgütlenme küreselleşmeye başladı ve bölgesel bir çok burnunu ekonomik olaylara sokuyor herkes politik sanıyor ama birçok abd li şirketin birçok avrupalı şirketin afrikada doğu akdenizde özellikle doğalgaz ve petrol konularında bu da abd ve avrupanın hoşuna gitmiyor anadoluda kurduğu sermaye ile afrikaya dadanıyor bu en başta fransa ve abd nin hoşuna gitmiyor yani akp küresel oynuyor akıllar aklını adamın ama bakalım süreç ne olacak tabi bunlar Türkiyedeki cahil yobaz muahelefet için çok yüksek konular onlar hala AKP nin din üzerinden kazandığını sanıyor ne de olsa dünyaları bir and kada rmarş kadar normal karşılıyorum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hahahaha. Allah'a şükür sevmiyorum sevmeyeceğim. Karaoğlan abd başkanına gitti para aldı bizim akıllı da 3 milyar dolar verdi patriot füzesi almak için. Parayı aldı nah sana patriot dedi kovdular. Sonra bir 3 milyar dolar daha aldı eline gitti putin e. Putin parayı aldı eline uzunca boş boruları verdi gönderdi. Israilden heron aldı adamlar el koydu yine sesini çıkaramadı. Yeter mi yetmedi... Parayı aldı tekrar abd ye gitti f35 uçak alacakmış. Yine aldılar parayı hadi ordan ettiler tekrar geri gelip eyyy ceeehaaapeee yaptı. Ve buna inanan eşeklerde alkışladı
Sevmemekte haklısında tam olarak belirttiklerin gibi değil tabiki gizli bir oyun dönüyor ve sende bu karenin bir yerlerinde varsan bilebilirsin bunları ancak
Bu Lider bundan 20 yıl önce davası adına bir takım kurdu ve bütün karşıt zihniyete, davasına ezelden beri düşman olan ermeni, yunan, rum, ve Bizans kalıntıları kemalistlere meydan okudu. Ve kurduğu takımda herkesi yendi, onunla olanların bazıları döneklik etselerde adam yine de yenilmedi, yenemediler, yenemeyecekler, ve yenildiğini de göremeyecekler. Ona düşman olan bana da düşman demektir.
Hemşerin olduğu için kıyamıyorsun dimi😆 başta İkizdere deki maden ocağını sonlandırsın , millet günlerdir nöbet tutmaktan heder oldu. Sonra dünya liderimi ona sandıkta karar vericek millet
Tek bişey söylüyorum rahibi tıpış tıpış verildi. Üstünde aptal olma denildi. Ekonomini rahibi vermediğin için nasıl boaduysam şimdi daha fazlasını yaparım dedi mi dedi. Daha ne anlatıyorlar
Saçmalama adamın tipinden belli gürcü olduğu has gürcü adam mtebid fenotipli bu fenotip sadece gurculerde ve ermenilerde cecenlerde var yuvarlak yüz geniş alın vs
He ya he. Yakında ayada çıkıyoruz zaten. Ulan ekonomiden bi haber. Yanındaki yöresindeki yandaşları ayakta uyutuyor onu son dönem diye yapmadıkları kalmadı her türlü para kaynağını ellerinde tutabilmek için yapmadıkları düzen oyun kalmadı. Sesi çıkanada fetö diyorlar zaten onuda hop içeri sonra silivri soğuk varsın soğuk olsun aga ben -7 derece suda 33 dk kalabiliyorsam soğuk silivridede 8-10 ay kalırım. Sıkıntı yok.
@rolyapamayanoyuncu9 Olabilirde yanlış tepki vermiş 😀 silivri o kadar büyük yer değil ya korkmayın herkesi zaten alamazlar düşünce suçunun tck da yeri yok. Hakaret etmeyin , kışkırtıcı toplanma eylem ayaklanma gibi söylemlerden kaçının yeter fikrinizi dilediğiniz gibi beyan edin bişey olmaz 😏🙃😉
@İlgazpoy tck dersi için teşekkürler. senin bu sorun düşünce özgürlüğünden sapabilir ama bilgin olsun :) gerçi seni kurtarmaya yine bizim arkadaşlar biri gelir belki de olmasın mı demeliyim hahahaha
@rolyapamayanoyumcu9 Avukatsın sanırım 😂 bizim arkadaşlar gelir dediğine göre ama sanmam ya ben yargılandım bir kaç kez hiç avukat almadım. Avukatı sadece ticari davalarda tercih ediyorum. 😃😃