Yeni Osmanlıcılık Arap baharında beklenildiği gibi siyasi boşluğu dolduramadı yani Sünni süper güç Türkiye hedefleri başarılamadı hatta Mursi gitti , İran beklentilerin üzerinde tepkiler verdi ve Filistin dahi Türkiye karşıtı birçok adım attı ve bunlar İsrail gibi muhtemel ortaklıkları da baltaladı bunun sonunun Türkiye bölgede çok büyük bir yalnızlık sürecine girdi eh birde Biden gibi agresif oyuncuların oyuna dahil olması Türkiye'nin dış politikalarını sıfırdan kurmaya başlamasına sebep oldu ve ilişkilerin düzeltilmesi için de birçok taviz veya geri adım atılacağı da aşikar bunu ihvancilarin son halini görerek anlayabiliriz uzun lafın kısası olayların buraya geleceği zaten belliydi de kendileri bunu görmek istemedi takii çok iyi tanıdıkları Biden oyuna dahil olana kadar.
Bazen insanlar denizde kaybolunca falan özellikle yüzme bilmeyenler su yüzeyinde kalmak için çırpınırlar ama bilmezler ki o çırpınmaları sadece onları yorar ve hareket edemeyecek hale getirir sonra da boğularak ölürler nedense aklıma geldi. Siz siz olun ya yüzme bilmeden suya girmeyin ya da kaybolursanız kontrolsüzce çırpınmayın.
Dün öyle derler bugün böyle derler Koyun milleti ikisine de inanıyor sıkıntı yok Hafızaları pek kuvvetli değil Ne duyuyorsa olduğu gibi beyinlerine alıyorlar. Yalan mı değil mi sorgulayan yok.
Devletin Erdoğan’ı İmamoğlu’su olmaz, devlet bukalemun gibi değil bukalemundur, konjektüre göre tek amacı survive yaşama ve devam etmedir. Baskın Oran nın 3 cilt Türk Dış Politikasını istersen oku, sade net bu ülke insanı yaşat ki devlet yaşasın derdi için ne bazılarına göre çelişki bazılarına göre gerekli neler yapmış neler. Erdoğan ve diğer bütün unsurlar şimdiye kadar lazımdı, bundan sonra lazım değil ki aks değişiyor. Devlette karakter arayanlar, polyana gibi kendini avutmasınlar, hiçbir gerçekle oturmayan, bütün ~85 milyonu vatandaşları tehlikeye sokacak ayrıştırmalar üzerinden huzurunuzu kaçırmayın. Ülkemize mutlu insanlar lazım. Mutlu olmak zor gözüktüğü kadar da kolay. Derlerya Happiness = Reality - Expectations
Bel siyasetçiliğini akp kendine yakıştırıyorsa kendi kalitesi ve seviyesi. Bu çirkinliğe en başta kendi taraftarı tepki göstermesi lazım. Kazanma yolunda her şey mubah değildir. Keser döner sap döner...
Gerçekten çok komik olmuş. Filmde emeği geçen bütün oyunculara tebrikler 😂👏🏻
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şaşırmadım, yarın gidip ABD deki şarlatan şerefsiz ile barışırlarsa da şaşırmam. Bunlardan her türlü kötü şey beklenir. Ama yolun sonu gözüküyor bunlar için ve o yolun sonu çok çok karanlık. Perişan olacaklar.
Misirin devrik lideri hafiz olan tek eski cumhurbaskaninin simdi mezarda kemikleri sizimsizim sizlamasa bari. Bi donemler bu mursiyi ove ove ökuz ettilerdi. Gerci okuz oldu ortaklik bozuldu.
Ben onları dikkate almıyorum bile tvde sesini duysam hemen kanal değişiyorum ya da tvyi kapatıyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İşte onlar tam sisi.. Türkiye de tek Türk düşmanıdır kendileri. Aynı zaman da din adamı gibi görünüp din düşmanı olanlar da kendileridir. Karşılarında da cahil bir kitle olunca gemiyi karada denizde havada her yerde yürütüyorlar. Simdi de yeni anayasa düzenliyorlar MHP, cumhurbaşkanı seçilebilmek için, %40 oy yeterli olsun diye anayasa teklifi verdi meclise.. kabul edip seçime gidecekler. Eğer bir daha kazanırsa bu adam, vay bu memleketteki Türklerin haline ve bu ülkeye.
Mısır Akdeniz meselesinin çözümü için kritik bir ülke. Ama mısırda iktidar değişmeden iki ülke arasındaki ilşkilerin tam anlamıyla iyi olabileceğini düşünmüyorum. Yine de mesafeli bir yakınlaşmada fayda var
Siyaseti ciddiye alan var mı gerçekten ben şahsen oturup haber bile izlemiyorum. Bugün a dediklerine yarın hayır efendim o b'dir derler. Birbirlerinin anasını s*ktikten sonra biz müttefikiz kardeş ülkeyiz birbirimizi çok seviyoruz derler. Bugün düşman 5 dakika sonra can ciğer kuzu sarması olurlar.. siyâset çıkar meselesidir yani neler olduğunu usttekilerden başka kimse bilemiyor sadece bu ülke için değil her ülke için aynıdır bu durum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erdoğan zaten bir cia ajanı, amacı büyük ortadoğu projesini gerçekleştirmek. Ve yahudi üstün cesaret madalyası aldı
En azından kılıçdar oğlu gibi darbe gecesinde evde oturup keyif yapmadı. Adam çıktı milletini korudu, yönlendirdi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Büyük Britanyanin daimi dostları yoktur menfaatleri ve çıkarları vardır Lord palmerston Yani güzel kardeşim an ne zaman kim ile ne yapılması gerekiyorsa geçmişler gelecekler için değiştirilebilir bunu unutma
Kanıtlayın? Ben hiçbir partiyi tutmuyorum. Akp zaten başlı başına bir felaket. Selahattin Demirtaş teröristse dağlarda fotoğrafı varsa eşi de teröristdir. Savunmaktan vazgeçin artık.
Kişinin suçu kendini bağlar.. Senin kardeşin hırsızsa, sende hırsızsın o zaman böyle mantık mı var? İddiayı atan sensin, kanıtla Başak hanımın terörist olduğunu
Bana göre teröristle evli olan da teröristtir arkadaş. Boşasaymış o zaman terörist eşini. Türkçe Öğretmeni mezunu olsa bile o kadın bir terörist ile evli nokta.
@BlueCupcake Ekrem İmamoğlu bir ara bir çıkışta mikrofonlar karşısında Selahattin Demirtaşı savundu. Basbaya. Benim gibi oy verenler pişman olmuştu hep. Bu bile oy verememek için yeterli bir sebep bence. Benim kavramım ne kadar göreceli ise seninki de öyle.
Yoo terbiyem gayet yerinde sizin gibilere düzgün olamiyorum en yazık ki sandıkta görüşürz. Boş olan sizsiniz gına geldi lan sizden hala gelmiş ekrem imamoğlu dostoklodo diye konusuyosun siz kendinize bakin görünen köy klavuz istemez
Yavv net bir akp lisin kendince algi yaratıyorsun. Senin partin akp ve yandasi mhp acaba hdp nin tirnagi olabilirler mi? Sen bir kere Başak hanımın tırnağı olabilirmisin? Sen şimdi git ilk secimde reisine yine oy ver. Ama milleti enayi yerine koyma.
Benim ailem Atatürkçü. Bu kadarı yeter diye düşünüyorum. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Atatürkçüyüm diye Ekrem İmamoğlunu sevmek savunmak zorunda mıyım hayırdır yani?
Ayrıca zaten nick adindan da siteye provokatif maksatla geldigin belli oluyor. Muhtemelen tanınan farkli bir hesabin var sitede ama o hesapta bu fikirlerini açıkça paylaşmak istemiyorsun.
Boş ver bu cahilleri CHP eski CHP değil gitti Selahattin Demirtaşı destekledi teröristlerin cenazesine katıldı. Daha saysam geçen yaptığı gibi görüşlerimizi kaldırır. Ee tabi işine gelmedi @lapadula