Üstat ne söylediyse haklı çıktı. Ona deli dediler, onunla dalga geçtiler ama sonunda o kazandı.
https://twitter.com/search?q=%23Texas&src=trend_click&vertical=trends
Üstat ne söylediyse haklı çıktı. Ona deli dediler, onunla dalga geçtiler ama sonunda o kazandı.
https://twitter.com/search?q=%23Texas&src=trend_click&vertical=trends
Amerika yıkılmaz ama Ortadoğu'da birbirleriyle savaşıp İslam'a inanmayan herkesin kafasını kesmek isteyen müslümanların sayısı gittikçe zaman içerisinde azalacak.
Avrupa ve Amerika'da huzur bozan müslümanlar çok göze batmaya başladı, fişlerinin çekilmesi olası yakın gelecekte.
Aksine biz Müslümanlar kazanacağız ezik. " Allah nurunu tamamlayacak"
@siyahatlıasilprenses oo muslim, duyduğuma göre Afganistan İslam Emirliği'ndeki cihadçı din kardeşlerin cihadı diğer ülkelerede yaymak istiyorlarmış.
burada caz yapmak yerine Afganistan İslam Emirliği'ne gidip cihadçı din kardeşlerine cihadı yaymak için yardım et, hadi bakim seni bekliyorlar yallah çölüne.
https://i.hizliresim.com/on4wqqq.jpeg
Yardım etmek için nasıl can attığımı bilemezsin şekerim lakin ondan da önce Filistin gibi kutsal bir meselemiz var o çözülsün, sonra siz eziklere gelir sıra hahah
@siyahatlıasilprenses hahaha gülüm size diz çökün dediğimizde biz Hristiyanların önünde diz çökmek zorundasınız, diz çökmezseniz çöktürürüz.
Anladın, örnek attırma bana ve yıkıl karşımdan.
Kafirler istediği kadar kudursun. Allahü alem en geç 25 sene ieçrisinde şeriat devleti kurulacak ve hilafet gelecek. Abd ve çin ve rusya çökecek. Bekleyin ve görün ey kafirler biiznillah. 😏
@111Mehmet111 hahaha size diz çökün dediğimizde diz çökmek zorundasınız, diz çökmezseniz çöktürürüz.
Anladın, ikile şimdi.
Öylemi? Günümüzden adam gibi bir örnek verirmisin bana? Ezanı yasakladınız lakin geri aldık. Sarığı, cübbeyi, çarşafı yasakladınız lakin geri aldık. Medreseleri kapatınız lakin geri aldık. Fötr şapka zorunluluğu dediniz lakin iptal ettik. Ve daha nicesi. Ve her geçen gün dahada ilerliyoruz Elhamdülillah.
@111Mehmet111 bundan yıllar önce İslam Halifesi olarak görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terörist dediği İzmir Diriliş Kilisesi Rahibi Brunson casuslukla suçlanıp tutuklanmıştı, olaydan hemen sonra ABD Devlet başkan yardımcısı Mike Pence Brunson'ın serbest bırakılmasını talep etti ve bırakılmaması durumunda açık bir şekilde Cumhurbaşkanını
ile Türk hükümetini yaptırım uygulamakla tehdit etti. Bunun üzerinde Rahip Brunson apar topar serbest bırakılıp Amerika'ya Donald Trump'ın yanına gönderildi.
https://youtu.be/PJfnXrcYJJI?si=N7reYm36nPL1UGfE
https://youtu.be/7f10PwDF4sI?si=gdxjyy7M9pa6ceXd
https://youtu.be/XCM4Mrdi5ko?si=6JoL_bRbVrWeskX0
https://youtu.be/AMaSuhe1wA4?si=wnCrJxCxI3-9mrQ3
Siz müslümanlara diz çökün dediğimizde biz Hristiyanların önünde diz çökmek zorundasınız, anladın.
Şimdi ikile.
https://i.hizliresim.com/39yus2t.jpeg
Erdoğan İslam halifesi falan değildir. Müslüman olup olmadığı dahi şüphelidir. Bana Müslümanlardan örnek ver?
@111Mehmet111
Toplumun çoğunluğunun İslam Halifesi olarak gördüğü biri, ayrıca din kardeşini kâfirlikle suçlarsan o söz sana geri döner.
@111Mehmet111 ah muslim al, din kardeşini kâfirlikle suçlayaçak kadar alçaldın.
Gerçekler yüzüne tokat gibi çarpınca nasıl kıvırıyorsun ama, üzülme bir gün azınlık olacaksınız bu ülkede.
1-) Toplumum çoğu tarafından halife olarak falan görülmüyor. Cahiller tarafından öyle görülüyor.
2-) Din kardeşim değil.
3-) Din kardeşime kafir dersem kafir olmam, günaha girmiş olurum. Bundan Allahın merhametine sığınırım.
4-) Wikipediada veya kimlikte İslam yazmasıyla müslüman olunmuyor. Müslüman yazdığı halde nice kafir biliyoruz...
5-) 6800 senedir senin gibi kafirler hep bunu dediler. Ama hep onlar azınlık oldular. İslam onlara er ya da geç daima galip geldi Elhamdülillah ve gelecek Biiznillah.
6-) Bana hala örnek veremedin.
7-) He bu arada, çok yakın zamanda biiznillah şeriat geldiğinde ve Müslümanların, kafirlerin kelleleri ile top oynadığı o zamanda kadının ve Mahşer gününde Allahın karşısındada bu cümleleri kurmanı bekliyorum. O korkudan dolayı konuşabilirsen tabi 😃.
@111Mehmet111 vay be adam gerçekten din kardeşini kâfirlikle suçladı, koçum örnek verdim yukarıda diz çökmezseniz çöktürürüz.
Adam ben müslümanım diyormu diyor, bitti.
Hadi çöktür bakayım şimdi
@111Mehmet111 bu nasıl mental bir hastalıktır ya, Suudi Arabistan ve Afganistan İslam Emirliği liderlerini atsam onlarada kâfir diyecek.
Üstüne Afganistan İslam Emirliğini kuran Afgan cihadçı Molla Ömer'e kâfir de gülme krizine gireyim, vay anasını müslümanların iki yüzlü olduğunun gayet net kanıtısın.
Yararına bir şey yapınca müslüman, yapmayınca müslümanlığı şüpheli.
Suudi arabistanın şu an ki lideri olan prens kafir zaten. Afganistanınki ise salih bir Müslüman. Bilmediğin alana girme. Ben fiziğe veya tıbba karışıyor muyum?
@111Mehmet111 Tamam, haklısın.
Dünya'da tek bir gerçek müslüman yok, Suudi Arabistan Veliaht prensi de, Afganistan İslam Emiri'de, Molla Ömer'de, İran lideri de, Pakistan Lideri de, BAE lideri de hepsi kâfir bunların bir sen müslümansın.
Bu saydıklarım hiç bir şey bilmiyor İslam ile alakalı, herşeyi sen biliyorsun tamam.
Suudininki ve barninki kafir. Afganistanınki salih bir Müslüman. İranınki sapkın. Diğerlerini bilmiyorum. Kafama göre değil dine göre konuşuyorum. Sen ise bilmediğin alana giriyorsun. hiçbir şey bilmemene rağmen gelip adeta profesör ile yarışıyorsun. Bilmediğin alana karışma.
Baeninki*
@111Mehmet111 Ayasofya'yı Cami yapan adama müslümanlığı şüpheli demenden ne olduğun belli oluyor zaten, zeytinyağı gibi üste çıkman da cabası.
Kuran'ın ilk emrini sorsam bilemeyecek gelmiş bilmediğin alana girme diyor.
Mescidi dırarı bilirmisin sen?
Kur'an'ın ilk emri İkra: Oku" dur biiznillah okuyoruz da siz cahil köpekler okumadığınız için bu hâldesiniz. Bu arada Baenin yöneticisi zaten kâfir. Sırf yönetim biçiminden bile tekfir edersin. Orası şeriatla yönetilmiyor ki liderine müslüman diyesin bebiş anladın mı ağlamayı bırak şimdi
@siyahatlıasilprenses müslümanların iki yüzlü olduğunu biliyordumda kendi aralarında bile birbirlerini kâfirlikle suçlayacak kadar alçak ve çıkarcı insanlar olduğunu bilmiyordum.
Görmüş oldum, müslümanların dünya için ulusal bir güvenlik sorunu olduğunu.
Ortada suçlama yok net bir şey var. Ülkesini şeriatla yönetmeyen bir lider var buna müslüman diyemeyiz. Ayetle sabit. Suçlama yok: "Allah'ın indirdikleriyle hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir." Maide/44
İslam'a karşı neden bu kadar ön yargılısın?
@siyahatlıasilprenses bu ülkeye şeriat gelirse Amerika'nın kontrolü altına gireceğimizi benden iyi bildiğini düşünüyorum,
Tabiki Hac 16'da biz kuranı apaçık indirdik diye yazar ayet doğru ona bir şey demiyorum, ben sadece gerçekleri söyledim.
Bence kafan karışık. Hristiyan olduğunu söyledin öyleyse ABD'nin kontrolü altına girersek de senin için bir sakıncası olmaz bu durumda. Ve madem ayetin doğru olduğuna inanıyorsan neden hak dini İslâma geçmeyi düşünmüyosun..
@siyahatlıasilprenses Size hiçbir hakaret etmememe rağmen bana ezik, cahil köpek gibi söylemlerde bulundunuz.
Üstüne diğer kişi milletin kafasını kesip futbol topu yapacağız diyor, İslam'a inanmayan herkesin kafasını kesmek isteyen bir kitleden bahsediyoruz.
"İslam'a karşı neden bu kadar ön yargılısın?"
Bunun cevabını yorumuma yazılan cevapları en baştan sonuna kadar okuyarak bulabilirsin.
Özür dilerim
@siyahatlıasilprenses Amerika'nın kontrölü altına girince bu topraklarda din Hristiyanlık ilan edilmeyecek, İran ve Afganistan'da ne oluyorsa o olacak.
Millet birbiriyle savaşacak ve huzur şu an azda olsa var o tamamen gidicek, ayrıca İslam hak değil Muhammed'in çıkarlarını içeren bir din.
AgentKid İslam devletine itaat eden ve doğru duran bir kafir, İslam devletine cizye verdiği takdirde yaşar. Ama eğer İslam devletine itaat etmez veya -parası olmasına rağmen- cizye vermez ise öldürülür.
İslam herkese saygı duyar yanlış da olsa her dine. Buna Hristiyanlık da dahil ama bir kâfir müslümanların huzurunu bozmaya yönelik davranışlarda bulunursa o zaman kafaları kesilir. Durup dururken değil. Ve arkadaşın da dediği gibi. Cizyesini veren gayri müslime zımmi denir. Zımmiler de huzuru bozmayana kadar rahatça yaşama hakkına sahiptir.
Seyyid Kutubun İslam toplumuna doğru olan kitabını okumanı öneririm. Ön yargın değişir bakma millete küfür edenlere cahil çokk müslümanım diyip de bir kâfir den daha kâfir yaşayanlar da var. O cahiller sözde müslüman ve emin ol gerçek Müslümanlığı temsil etmiyorlar o yobazlardan bende hoşlanmıyorum çünkü. İslamın adının zedelenmesine sebep oluyorlar. İlk ayete uyup Kur'anı okusaydı her müslüman o zaman durum böyle olmazdı.
@siyahatlıasilprenses Müslüman ülkelerinde müslümanlar tarafından durduk yere kafaları kesilen Hristiyanlar var, Avrupa'da ise millet müslümanların kafasını kesmiyor ama.
En son yıllar Hindistan'da inek kaçıran iki müslüman Hindular tarafından öldürdülmüştü, dünyada huzuru Hristiyanlar değil müslümanlar bozuyor.
Cihadçılar gittikleri her yerde huzur bozarlar, üstüne birbirleriyle kendi içlerinde savaşırlar.
Evet diyorum ya bende CAHİL ÇOK annem naparsin üzülerek söylüyorum aramızda çok fazla cahil var kitabı okumayan. Barbar bir toplum Arabistan'da da böyle Türkiye'de de bu böyle maalesef
@siyahatlıasilprenses bahsettiğim müslümanların ana dili arapça, adamlar kitabı anlayarak ana dillerinde okuyorlar direkt.
Kuran'da zaten öldürme ayetleri var, adamlarda bunu uyguluyorlar.
Hahah sen her Arabın yüce kitabımızı okuduğunu mu sanıyosun. Ana dilleri olabilir ama okumuyorlar. Bak şekerim İslam yalnızca Araplara gelmedi. TÜM insanlar için geldi. Her şeyi Araplardan beklemek gereksiz. Ve bugün Arapların büyük kısmı yanlış yolda ise bu İslamla alâkalı olan bir durum değil. Bu cahilliklerinden kaynaklanan bir problem. Arapların yaptığı hareketleri tüm müslümanlara mal etmek yanlış. Yüce Allah Cahillerden yüz çevirin buyuruyor. Beşere bakma Rabbinin ne dediğine bak çünkü yaratıcı olan O " demem o ki sende yüz çevir ön yargıyı bırakıp kendin araştır
Biraz uzun oldu ama np sen dediğim kitabı alabilirsen güzel olur sevinirim. Ezik vs dediğim için de kb
@siyahatlıasilprenses Kuran zaten mekkeli müşriklere putperestlere o dönem anlasınlar diye arapça yazılmış bir kitap, bu insanlar araptır çünkü.
Araplar İslam'ın ana bayrak tutucuları, Kutsal mekanları topraklarında bulunduran ırk.
Suudi Arabistan, İran, Afganistan gibi ülkelerde doğan insanların Kuran'ı okuma oranı bizim ülkemizden yüksektir bu net bir şey zaten.
2 milyarlık müslüman nüfusunun büyük bir kısmını araplar oluşturuyor, sen araplardan herşeyi beklemek gereksiz diyorsun.
Ne dememi bekliyosun İran Arap mı? Hayır onlar Fars peki müslüman mı? Tartışılır neden? Çünkü Şiiler. Sünni değiller sen şimdi fark ne dicen. Açıkçası Hristiyanlardan çok farkları yok biri Hz İsa der onlarsa Hz Ali der Hz Muhammed'e şehadet etmezler. Oysaki Kur'an da sürekli Hz Muhammed'e Resulüme itaat edin diye yazıyor Allah
Bak bizdeki Aleviler de öyle sapkınlar. Şehadeti tam edemeyen müslüman olmaz çünkü senin bu dine girmen için bile en önce kelime i tevhid getirmen lazım değil mi canım bunu biliyosundur
Kaldı ki İranda'kiler bu dini kendi menfaatleri uğruna kullanıyor. Ve İran müslüman alemde sevilmez
@siyahatlıasilprenses Peygamberler ve İslam'ın ana bayrak tutucuları araplardır, şu zamları Allah yapıyor ve kuran müslümanlığı sapkınlıktır diyen hocalar bas bas bağırıyorlar araplar faziletli bir millettir diye.
Durum buyken araplardan bir şey beklemeyipde Hintlerdenmi bir şey bekleyeceğim.
@AgentKid
- Peygamberlerin bir kısmı araptır, hepsi değil.
- Evet sünneti reddedip yalnızca kuranı dinleyenler sapkın hatta kafirdir.
- Arapların fazileti meselesi hakkında şunu okuyabilirsin biiznillah; https://sorularlaislamiyet.com/node/177243
Anlamadığınız nokta da bu zaten. Kimseden bir şey beklemeye ihtiyacın yok geç Arapları boş ver onları. Eğer çok da bakmak istiyosan Osmanlıya bak 623 yıl dünyaya hükmeden bir zamanların süper gücü olan Osmanlıya çünkü gerçek şeriat oydu ve bitti ceddinle gurur duy onun yolundan öyleyse?
@siyahatlıasilprenses Hac 16'ya rağmen sadece Kuran'ı dinleyenler kâfir dedi ya devamını getirmeye gerek yok bence.
@AgentKid sen o ayetin tefsirini, nüzul sebebini, vb. biliyor musun? Bilmediğin halde niye konuşuyorsun? Ben çıkıp tıpta falanca şey yanlıştır desem ne olur? Aynı şeyi yapıyorsun. Madem ilim ehli değilsin hatta Müslüman dahi değilsin o halde İslamla alakalı bir hüküm veremezsin.
@111Mehmet111 hac 16'da bizler kuran'ı apaçık indirdik diye yazar, hicir suresi 9'da ise bu kitabın Allah tarafından korunduğu yazmıyormu?
İslam'la alakalı hüküm vermiyorum ayeti yazıyorum, Kuran müslümanlığı sapkınlıktır dedin ya pes artık.
@111Mehmet111 hüküm vermemiş sadece kafası fazla karışık. Ki normal sende biraz ılımlı yaklaşabilirsin doğru yola iletmek zor olur bu şeklide
Allaha ve peygambere itaat edin. Eğer yüz çevirirlerse muhakkaki Allah kafirleri sevmez. [Ali imran 32]
Hac 16 çok güzel bence senin için. Denildiği gibi gayret etmelisin ki doğru yola giresin
@siyahatlıasilprenses 👍
@siyahatlıasilprenses doğrularımız farklı, kafası karışık derken?
Dünya nüfusünün %24,9'una göre ben yanlış yoldayım, Dünya nüfusunun %31,1'ine göre ise siz müslümanlar yanlış yoldasınız.
Fark ettiyseniz ben size hiç dayatma yapmadım ve doğru yolu bulun falan demedim, kendi kendinize tripleri girmenizi anlayamadım ama neyse.
Neden sürekli dünya geneli istatistiklere bakıyorsun? Kimseye bakmadan açıp Kur'anı sessizce okuyamıyor musun ön yargı derken bunu kastetmiştim. Ön yargını bırakıp sakin kafayla biraz okumayı denersen doğru' yolda olmadığını fark edersin ve evet bence de neyse
Konuşmak istediğin başka bir şey yoksa çıkıyorum
@siyahatlıasilprenses Kuran'ı okumasam konuşmam zaten, durum bu.
Kafası karışık derken neyi kast ettiğinizi anlamadım, ben size böyle bir hitamda bulunmamama rağmen egoistçe bu hitamda bulunmanız hoş değil.
Aramızdaki en temel fark da bu, dayatma sistemi.
Müslümanların genel sorunu bu, kibirli ve egoist bir şekilde karşısındaki kişiyi hazmedemeyip ve saygı duymayıp "Allah hidayet versin" "Umarım doğru yolu bulursun" gibi boş söylemler.
Saygı duyuyorum ama doğru yolda olmadığını görüyorum o yüzden doğruyu bulmanı temenni ediyorum burada egoistlik yok aksine ahiret hayatın için insancıl bir endişe var yine diyorum umarım doğru yolu bulursun. Bunun dışında eklemek istediğin herhangi bir şey var mı?
@siyahatlıasilprenses hayır yok, sorun değil tebliğ etmen ama kafa kesme muhabbetleri hoş değil bunu bilmenizi isterim.
İyi geceler.
İyi geceler
Üstad mı? 😂😂😂
Hiçbir üstad, haklı da olsa bu dünyadan göçüp gitmiş bir kişinin arkasından hakaretler etmez. Saygısızlık yapmaz.
Amerika konusuna gelecek olursak, eyalet sistemleri içersinde anlaşmazlık olacağı fikri tahmin edilemeyecek bir şey değil.
Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar (!)” Tarih bize öğretir ki, bütün dinler, milletlerin cehaletlerinin yardımıyla utanmaksızın Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar tarafından tesis olunmuştur. yav, Kaynak: Atatürkün El Yazmaları, Medeni Bilgiler, Afet İnan
İslam özgürlük dini falan değildir. Hiçbir alim böyle bir şey dememiştir. Bu iddia günümüzdeki bazı ılımlı -sözde- müslümanların -yani münafıkların- iddiasıdır. Müslüman, İslamın zerresine dahi zerre kadar dahi düşman olan herkese düşman olmak zorundadır.
aynen öyle çıktı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Üstad hep haklı. Ona fesli deli diyenlerin hepsini toplasan onun fesindeki bir püskül edemezler. d
Cevap
10Cevap
Amerika'ya bir sey olmadida, meraktan soruyorum, Islam cografyasinda Amerika yikilacak demeyen varmidi ki? Herkesin agizindan gecen bir laf.
Sadece deli Kadir ile degil, Müslümanlarin cehaletinede gülüyorum artik.
@AgentKid
Olay artik sacmaligida gecti. Yani bunlarin zeka seviyesi öyle bir durumda ki, Avrupada bunlarin yarisi zihinsel özürlü kabul edilirler.
Amerika'ya bi b*k olduğu yok gerçi size kalsa Avrupa'da donuyordu fakat elde Ukrayna'ya devam eden eden destek ve ülkemizin Amerika'dan para karşılığı aldığı uzay bileti ve F-16 paketi dışında bir şey yok
Amerika'ya bi b*k olur mu bilmem ama senin kıt uluslararası ilişkiler bilginden bir bok olmadığın kesin
@siyahatlıasilprenses Bu sitede gördüğüm en boş çar olabilirsin
Daha yeniyim bebeğim seyret..
Tarihi doğru okuyup analiz yeteniğin varsa gelecekte ki bir çok şeyi tahmin etme yeteneğine sahip olabilirsin ve bu adam bu konuda inanilmaz yetek sahibiydi
Kadir Misiroglu zamaninda Fetullah Gülene Kemalist ve Laik demis birisidir. Tarihten haberi olmadigi gibi bir seyi analiz edecek kapasiteside yoktur.
Adam (Kadir Mısıroğlu) doğru demiş işte. Sıkıntı ne o zaman?
@111Mehmet111
Sikinti Fetullah Gülenin bir Kemalist ve Laik degil bir Islami tarikat lideri olmasidir. Ömrünü Türkiye Cumhurriyetini ele gecirip yikip Seriat devleti kurmak icin calisarak gecirmis birisidir.
Atatürk düsmani olup, TV'de dizilerde programlarda senelerce Atatürk düsmanligi ve Atatürkcülere karsi düsmanlik yapmis birisidir Fetullah Gülen.,
Bos verin. Görülene göre benle tartisacak bir zeka seviyesinde degilsiniz.
@Besiktas256
- Fethullah gülen sapkın bir kafirdir. Bunun nice delilleri vardır. Eğer şeriatı getirmek istemiş olsaydı 15 temmuzda dışarı çıkan Müslüman halk, darbecilere destek verirdi zaten.
@111Mehmet111
Fetullah Gülen Seriatci bir tarikat lideridir. Amacini yukarda belirtmisimdir.
Kafir oldugu AKP ile catisma dönemi sonra iddia edilmistir. Bundan daha 12 sene önce hepiniz Hoca efendi deyip duruyordunuz.
Ama dedigim gibi , Müslümansiniz ve Müslümanlarda genel olarak düsük bir zeka seviyesi görülür.
Şu mesajında 1 tane doğru yok sayılır.
@111Mehmet111
Bize resmi Tarih yalan deyip, daha 10 sene önce olan seyleri bilmeyen Müslüman.
Namusuma serefime yemin ederim ki, bu Müslümanlar gercekten dünyanin en geri kalmis ve en kafasi calismaz kitlesi.
Teşekkür ederim 🙂
Rüyasında görmüş anlatmış işte rahmetli...3 yaşındaki bi çocuğun "biliyor musunuz ben uçan fil sürüsü gördüm" demesi gibi bir şey
Halk, büyük insanlara deli der genelde. Lakin halk, deli dese ne olur ki 😆
Hızlı giden atın b. ku seyrek düşermis, bu mu haklı 😏
Sayın Prof dr. İlber Ortaylı'nın dediği gibi "cahil fesli adam". :)
Bende sabah gördüm bu videoyu. Her zamanki gibi yine haklı çıktı üstad Kadir mısıroğlu.
Herifin hakli oldugu bir nokta yok la... asasaasas
Bir gün anlayacaksın. Videoyuda izlemediğin çok aşikar
Herifin bir cok Videosunu izledim. Herif kafadan sallayan cahilin teki. Bacim sen izlesen bile bir cacik anlar misin ki?
Yok anlamam çünkü beyin sadece erkeklerde var 😂😂 kafa yapısına bak, neyse çokta ciddiye almamak lazım seni.
Beyin sadece erkeklerde var demisinizde? Bu herifi dinleyen kitlede sizin insan haklariniz bile yok.
Yani beni sucladigin seyleri bu savundugun zihniyette mevcut.
Nasil cahil seylersiniz siz ya.
Abicim bilip bilmeden gelmişsin aydınlık taşıyorsun. Seni itham ettiğim şey onlarda yok. Eşi Aynur Mısıroğlu o dönemde kız çocukları okutulmazken İstanbul Üniversitesinde Hukuk Fakültesi mezunudur. Bu savunduğum zihniyeti sen hiç anlamamışsın aslada anlayamazsın. Birde laf yazmış "nasıl cahilsiniz " diye. IQ 10 falan herhalde.
Bu Seriatci zihniyete göre sizin zekaniz erkeklerin yarisi ve sahitliginizde erkeklerin yarisi. Miras hakkiniz bile erkeklerin yarisi.
Anlamiyorsunuz, zekaniz yetmiyor. Fazla tartismakta istemiyorum. Umarim bir yobazin 4. karisi olarak bittip her gün dayak yediginizde bugünleri ve savundugunuz kisileri hatirlarsiniz.
Şeriat Kurandır. Kuran'da evlilik bir sözleşmedir. Nikah esnasında "benimle evliyken başkasıyla nikahlanmayacaksın" diye talepte bulunma hakkım var. Eşimin babamın evinde ev işi yapma, para kazanma zorunluluğum bile yok. Eşim kazandığı parayı bana yedirmek zorunda ama ben ona yedirmek zorunda değilim. Gönlümden ev işi yaparsam bu eşime ikramımdır bana şükranlık duymalı. Mirasta ben hem babamdan miras alırım hemde kocamdan ama erkek kardeşim karısından miras alamaz. Bilmediğin şeyler hakkında çok konuşuyorsun. Cahilin alası sensin. Çok komik böyle ezberlemiş cümleleri papağan gibi tekrar etmeniz 😂😂
Islam altinda senin kocanin baska kadinlan evlenirken bunu sana söylemesine bile gerek yok.
burada cümleler ezberleyip, gercek disi cümleleri papagan gibi tekrarlayan sensin.
Dedigim gibi, umarim uzun ömrün olur ve ömrünün sonuna kadar bu zihniyet altinda yasarsin ;)
Evet öyle ancak ilk baştaki o şartı kabul edip benimle evlenirse diğer tüm ilişkiler onun için zina olur. Anlamıyor ve anlamak istemiyorsun çünkü işine gelmiyor gerçekleri bunları böyle bilmek istemiyorsun. Amin Allah beni yolundan ayırmasın. Sana da ölmeden önce idrak etmeyi, beyni kullanabilmeyi araştırmayı nasip etsin.
Cok eslilik erkegin bir hakkidir. Allah tarafindan verilmis bir hak. Senin talebin en basta gecersiz.
Adam seni dinlemek zorunda degil. Gider 3 kari daha ile evlenir, bosanma hakkin bile yoktur.
Zinaya giriyormus. Kardesim Kuranda zina aciklanmistir sen kafana göre ne yeni kurallar uyduruyorsun yahu?
Islam kadini insan yerine koymaz, biriside gelmis senin gibi cahilleri kandirmak ve rahatlatmak icin palavralar uydurmus, sende inanmisin ve burada bu palavralari papagan gibi anlatiyorsun.
Senin kocana bu dünyada 4 kadin, öbür dünyada sinirsiz cariye var. Sanada öbür dünyada bir cacik yok cünkü Muhammed siz gibi kadinlara bir sey verme derdinde bile olmadi, o kadar "hakkiniz" var iste Islamda (!)
Islama göre Kocan öbür dünyada sinirsiz cariyeler ile sevisirken sen izleyeceksin, bekar ölürsen mal gibi tanimadigin "Islam sehitlerine" dagitilacaksin.
Tekrar ediyorum, umarim ömrün uzun olur ve ömrün boyunca bu zihniyet altinda yasamak sana nasip olur.
Uzun uzun sana hepsini açıklayabilirim ama ancak kapasiten kadar alabilirsin ve almışsında zaten. Uzatmaya gerek yok. İnşallah Allah beni yolundan ayırmaz sende çok geçmeden "gerçek İslam'ı" araştırıp öğrenirsin.
Bana neyi aciklayacaksiniz hanfendi? 1400 seneden beri islam cografyasinda Kadinlarin bulundugu aynen bu durum yalan oldugunu mu aciklayacaksiniz?
Sen bugün benim hukuksal alanda ayni haklara ve esitlige sahipsen bunun nedeni Mustafa Kemal Atatürktür. Aynen yukarda o fesli delinin düsman oldugu Atatürk.
Evet umarim bu yoldan ayrilmazsiniz, sizin gibiler ömrünüz boyunca bu yolda kalmayi hak ediyor. Size uzun ömür ve bu yolu bol bol yasamanizi diliyorum.
Çelişkide olduğunuz bile fark etmiyorsunuz... Madem İslam'da benim fikrimin bir önemi yok sizin fikrinize göre neden birileri gelip bana anlatsın kandırmak istesin? İnanmasam bile bir önemi yok onlar için zaten? İdrak edemiyorsunuz anlamıyorsunuz istemiyorsunuz. Aynı özgürlüğü getiren sözde Türk (!) aranız neden başörtüsünü ve fesini çıkarmak istemeyen insanları çok önemli çözülmezse devlet yıkılacakmış gibi (Osmanlı bu insanlarla 600 yıl ayakta kaldı) seyyar mahkemeler kurup astırdı? Çelişkiyi anlayamıyorsunız. Ayrıca evet papağan gibi ya ezberlediğiniz cümleleri ya da kendi kurduğunuz cümleleri tekrar ediyorsunuz. Her manada öyle. Daha ne kadar amin demeliyim bu yoldan memnun olduğumu anlamanız için? Hoş düşünebilme yeteneğiniz yok ki..
Şu andan itibaren anlayamayan bir cahille daha fazla tartışmayacağım. Sizede o zihniyetinizde mutluluklar dilerim, birgün anlayacaksınız ama umarım o gün sizin için çok geç olmaz
Hayirdir? Millet nasil sacmaladiginizi görmesin rezil olmayasiniz diye mi hemen gizliye cekildiniz?
Fes en basta Osmanli'da batilasma reformlari ile gelen bir sapkadir. Ne zamanda beri yerli ve milli oldu ki bunu Atatürk ayni batilasma inkilaplarina karsi savunuyorsunuz.
Tarih hakkinda bir bilginiz var mı diye soracaktimda, Misiroglunu savunmanizda bir cacik bilmediginizi görmüstüm aslinda.
Ha bu ara kimse Basörtü takmadi diye asilmadi. Atatürkün kendi annesi ve karisi kapalidi. Kamu alaninda Basörtü yasagi Atatürk ile degil, 1980 darbesi ile gelmistir.
Hanfendi dünyadan haberiniz yok, cahilsiniz hemde zir kara cahil.
Üstat popo corn hazretleri mi dedi bunu? Zoort 🌽🍿💥
Üstat derken fesli deli kadir olmasın o
Siz ona deli dediniz çünkü sizi deli etti.
Yae siltirin gidin Yunan dölleri sizi 😂😂
Yunan değilim ama olsaydım da sıkıntı olmazdı. Önemli olan millet değil, İslam.
Aha işte mantık bu siz her şey olursunuz Türk olamazsınız bu serefte herkese nasip olmaz zaten o sizin serefinize kalmış 😂😂
Şerefi kendi ırkında gören bir kişi aptaldır, Ebu cehilin evladıdır, şeytanın itidir. Pkkyı suçlayamazsın o zaman. Adamlar kendi ırkı için savaşıyor. Türklük şeref falan değildir. Türk veya Yunan veya İngiliz veya başka ırk olmanın hiçbir farkı yoktur. Mühim olan İslamdır. Türk diye medh ettiğiniz o kişilerinde ne halt olduğunu herkes biliyor zaten.
Bu ülkede Türk olmayanlar da var. Esasen Türklük de bir masal olarak Kemalistlerin propagandası. Anadolu halkı, binlerce yıldır aynı halk zaten. Değişen sadece yönetici sınıf ve diller. Hitit geldi, Hititli olundu; Yunan geldi, Yunan olundu; Roma geldi, Romalı olundu ve en sonunda da Türk geldi, Türk olundu. Esasen Anadolu yerlileriyiz. Ermeni de Rum da Türk de Anadolu halkı.
popcornu ciddiye alanda ne bileyim
Bu adam hep haklii
Hep haklı üstad
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?