AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Duymak istediklerinizi söyleyen bir sürü insan var zaten. Onları dinleyiverin sizde.
Uçuyoruz kaçıyoruz şahlanıyoruz zirve yaptık aya ayak bastık hüloooo 👍
Gerçekler halktan neden gizlensin? Ben Mehmet beyin arkasındayım , insanlara gerçekleri yansıtmak gerek , yalanları değil , ve böylece insanlar ona göre tedbirlerini alırlar.
Adamada bişey diyemiyorum
Ülkemizin önemli bi doktoru
Bir doktor prof kolay yetişmiyor
Küstürmemek gerek lakin onunda biraz hekimlikten çıkıp halka ümitlik etmesi gerekirdi Yani biraz daha yumuşak olsa iyi olurdu
Bu ülkede zaten bişeyleri bilen insanları yok etmek geçmişten beri gelen bir adettir. Kimler kimler kurban edildi konuşmasın diye... Şimdi sıra Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'a sıra geldi demek.
İyi yapmış milletin psikolojisini bozdular bunun gibiler yüzünden yıllarca psikolojik tedavi almak zorunda kalacaklar millete kafayı yedirttiler
Malum zattı ve partisi eleştiren herkes terörist. Ben kınıyorum bu yapılan soruşturmayı
Ama konu bahsettiğim şey değil ki. Bu doktorumuz ne yazık ki hep insanlara karamsarlık aşılıyor. Daha bir kaç dakika önce bir haber okudum. Dünya Sağlık Örgütü ve en büyük üyeleri olan ülkeler aşı iretimi için en büyük engel olan PATENT zorunluluğunu GEÇİCİ olarak askıya alacakmış.. Yani her ülkede kısa surede çok sayıda aşı üretilecek. Nijerya' da, Arnavutluk'ta, vs.. Hocaların görüşü alınmış..
Ne yazık ki tüm hocalar bu habere güzel ve umut verici yaklaşırken ki aralarından Osman MÜFTÜOĞLU gibi çok değerli, tanınan hocalar da var..
Mehmet Ceyhan beyefendi yine aynı tavrı sürdürmüş. Konu patent değil diyor. EE konu ne o zaman. Ne istiyorsun.
Yorumun için çok teşekkür ediyorum Vesilen ile düşüncemi belirtmiş oldum..
Biz bu virusu yeneceğiz.. Nokta.. 🙏🌻
hocanın 1 tane bile karamsar aciklamasini gormedim okumadim ha gercekler karamsarliksa size gore birsey diyemem bu hastag i acan ve katilan kisilerde %90 trol hesaplar ayrica patent konusu sadece bir tavsiye dahasi var neredeyse tum avrupa rusya cin kanada israil vs vs butun dunya virusu yendi bile denilebilir buna ragmen biz hindistan ile yarisirken hocaya karamsar diyorsaniz :) cok ilginc bir dusunce olur bu
@nomorebets35 Ben aynı fikirde değilim Ozan'cım. Tutuklandı demek abesle iştigal olur. Amaç zaten dikkat çekip gündem olmak. Ama ben trol değilim. Ama hocanın insanlara ekstra bir karamsarlık aşıladığını düşünüyorum. Bu benim be yaşı Görüşüm, ne de başka bir şey. Bu benim sadece insani yaklaşımım. Hayata bakışım. Artık ben kendi adına umutlu olmak istiyorum. Virusu yeneceğiz diye daha çok heyecan duymak istiyorum. Çünlü etrafındaki insanlardan ve ilgilendiğimiz kişilerden biliyorum.. ÇOK BUNALDIK. NEFES ALAMIYORUZ ARTIK. Kimse benim veya benim gibi duşunenlerin umudunu kıramaz. Bunu bir siyasi malzeme yapamaz.. Çünlü insan motivasyon ve umutla yaşar.
(Şahsına değil, genel yazdım)
Dünya ne salgınlar atlattı. Hem de teknoloji filan yokken. Bu şartlarda biz bu virusu yenicez. 💪 Az kaldı.
virusu tabiiki yenecegiz ama herkes bu virusu yendi zaten Funda bizde hala resmi rakamlarla gunde 400 kisi vefat ediyor :) bu virusu yenecegimizi ilk soyleyen kisi mehmet hoca :) hatta her soyledigi her tavsiyesi tutan kisi mehmet hoca :) tam kapatma yalaniyla halen herkes calisma mecburiyetiyle sokaklardayken hocanin boyle olmaz yanlis yoldayiz demesi karamsarliksa :)))) diyecek hic birseyim yok :) bu durum tamda siyasi bir durumdur cunku virus konusunda zor durumda olan butun ulkeler ekonomide yerle bir olan ulkeler biri de biziz :) malesef :) hala hoca karamsar durum siyasi degil diyorsaniz :)
@nomorebets35 🙏💜🙋
Herif ekranlarda kalmak için korku pompalayıp duruyor. Yaptığı şarlatanlık resmen
Ekranlarda değil baş insanların gonullerinde kanka geri donusunun cok güzel olacağına inanıyorlar 😄
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar adam haklı kendinizi kandırmayın
adamı ilk bu yazıda gördüm tv izlemediğim için ama bence doğrusunu yapıyor. dışarıya bak bakalım hiç yasak varmış gibi mi, onlar yüzünden arada kaynamak istemiyorum
Okumuş, aklı başında liyakat sahibi herkesi tutuklayalım ki bu hırsız arsız tecavüzcüler rahatça cirit atsınlar memlekette 😡
çok tutarsız söylemleri var, mason tayfası rotary cilerden ödül bile aldı bu köpek. az bile yapıyorlar keşke kafasına sıksa biri.
ağzı olan konuşuyor
akılları sıra hocayı eleştiriyorlar
hoca bilim ne derse onu söylüyor, onu savunuyor
kapasitenizin bunu anlamaya yetmemesi sizin sorununuz
Bence yapılan haksızlık. Gerçekleri söylüyor. Gerçekler bazen acıtabilir.
Neden fikir belirttigi icin tutuklansin.. siz aklini kacirmis yoldaslar toplulugusunuz
Bu bi ara da halka hain imasında mı bulunmuştu bu o doktor mu
Çok üzücü bu haber.Çokta güzel anlatıyordu süreci. Tıp insanlarının kıymetini bilmiyoruz.
rotary kuruluşundan hem kendisi hemde ziya selçuk ödül alıyor bir tuhaf değil mi
Ulan ülke kendi kendine sansür koyuyor yasaklıyor bu nasıl iş mk
bu serefsiz gecenlerde masonlardan basarı ödülünü aldı.. zaten kendiside mason!!
Tamam kaynak ve ilgili bültenleri yayınlamışsın. Sorunada bişi dediğim yok Valla.
Ya biz neyin kafasını yaşıyoruz.
Hiçmi doğruları konuşmayalım.
Bence hersey dürüstce konuşulmalı ve yasaklara uymayanlara ciddi cezalar verilmeli.
boş beleş bir devlet burası. nerde doğru ve kendilerine para akmayan bişey var, sevmezler
Daha çok moral verse olgun bir insana yakışır bu uzman kendisi bilinçli konuşurdu
Gerçekleri görmek istemeyen cühelalar olduğu sürece bu ülkede virüs bitmez. Çünkü esas virüs insandır.
Saçmalık başka bir şey değil doktor doğruları olabilecekleri belirtiyor her konuştuğunda bir bir anlatıyor hatta uyarıyor nesi yanlış bunun.
Millet o kadar alışmış ki kaldırılmaya biri çıkıp gerçekleri söyleyince hemen dava açar olmuşlar
Bilim Kurulu'nda yer alıyor ama hükümetin kararlarını çıkıp eleştiremiyor. Hep karamsarlık hep karamsarlık yeter ya ne reklam yaptılar hergün televizyona çıkıp.
Yüzde yüz tr tek doktor bu mu korku pompalamaktan baska tedavi için ne defi hatilayan var mi ne oldu ya 1.5 milyarlik cinde virus yok ne ilgimc
Sağ sol orta kenar hiçbir kanal farketmeksizin bütün kanallara gidip halka korku pompalayan paralı uşaklardan birisi. Kim dava actiysa elini öpüyorum var olsun
Bilim insanı sırt okşamak, gönlü hoş tutmak, polyannacılık oynamak için çalışmaz. Bildiğini paylaşır. Hoşumuza giden şeyleri söylemek değildir işleri. Seninki kanser hastası bir insanın ailesine TURP GİBİ MAŞALLAH denmesini beklemek 😅
Bilim adamı mı 😂😂 bilime ne gibi bir katkısı olmuş neyi başarmış şimdiye kadar pandemiden önce adını şanını duydun mu 😂 senin gibi koyun sürüsünü gütmeye gelmiş az ötede otlayın hadi yallah
Eğitim düzeyin nedir merak ediyorum? Aşağılamak için değil. Nasıl profesör olunur bilmediğini farkettim.
Bu insanlar pop star değil. Öyle adını heryerde her zaman duymazsın. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı bir insanı, pandemi döneminde duymuş olman kadar doğal bişey yok. Daha önce kimsenin ilgi alanında olan bir konu değildi.
@pllyna bende sizinkini merak ettim doğrusu kendinizi bir profösoden daha bilgisiz hissetmenizin sebebi egitim duzeyinizmidir. Aman o profösor olmuş benden daaha iyi bilir sen daha mı iyi bileceksin cahil bacım gibi bişey olmuş bu o nasıl olsa arastirmis düşünmüş pişirmiş önüne koymuş yanikmi tuzsuzmu dibimi tutmuş bakma sen homidi girtlak yut anam yut
Yani neyi tartışıyorum ki kendimi bir prof. tan bilgisiz hissediyorsun gibi saçma bir laf edebilen biriyle. 😅
Aynı olabilir miyiz? Nasıl ondan daha bilgisi olabilirim. Gidip bir kalp doktoruna bırak ben yaparım ameliyatı demem kadar abes olur.
Bak bilimle dalga geçen, bilim insanlarını senin yaptığın gibi küçümseyen halkların ve ülkelerin hallerine. Tüm bilimde ilerlemiş ülkelerin aşısı var. Sense daha bu konuda konuşan adama tahammül edemiyorsun!
İstiyorsunuz ki benim duymak istediğimi bana söylesin. O kendi değerlendirmesini iletiyor. Bu onun hakkı.
Siz birilerine sahip çıkacağım diye bu insanlara yazık ediyorsunuz. Sizi o oy verdikleriniz kurtarmaz. Bu insanlar kurtarır. Siyasilerin kayığına bineceğim diye her türlü saçmalığın peşinden koşan et yığınlarına dönüştünüz ya.
Daha ne kadar saçmalayacaksınız. İbretle izliyorum. Kendimi ortaçağda falan yaşıyor gibi hissediyorum artık bu ülkede.
@pllyna belirli bir siyasal düşüncem yahut bir partiyi savundugumu nereden çıkardıgini anlayamadım herhanbr siyasi parti ye karşı olumlu düşüncem yokm yahut olumlu bir dusunc savunmadim. Sahip çıktığım tek şey imanım, inancım, benligim ailem ve bunları göz göre göre yutonda bugün siyasi parti lideellerinin hepsi ve yandaş doktorlar! Bugün birçok profosor aksini de söylüyor. Canan Karatay mesEla aşı olunmamasi kaanatinde insanların evlere tikilmasini deli sacması buluyor başka kaç tane doktor profosör saymmi istiyorsun söyle kronolojik sıra yapıp atacagimm. Bugun kronik hastalıklara karşı daha etkili oldurucu etkisi olduğunu haberlerde basbasbagirdiklarindsn aylarca Evimin içindeki anamla göz göze bakistim kronik rahatsız diye nitelendirdikleri annemin aman hıçkırık da virüs belirtisi diye gündemden dusurmedikleri korona yüzünden benim annem osursa tansiyonu 28 i buldum ben öleceğim diye. Virüsten yikilmayan kadını tansiyondan gotureceklerdi! Benim Annem psikolojik haplar kullanıyor bugün onlar yuzunden dışarıdan mahrum birakiliyor ev hapsi gibi birsey bu. Neresi savunuluyor! Daha örnek istermisin? Çok sevdigim bir enistem pandemi baslarindaki korku yüzünden 1 sene boyunca neler yaşadı paranoyak bir insan oldu hastaneye yatırıldı aylarca hastanede yatti! İntihar girişiminde bulundu işleri battı! Dur bitmedii dayım kahvehane isletiyordu ve 4 çocuğuna bir de ananneme bakmakla yukumlu evin kaç kere doğal gazını karsiladilar? Kaç kere şu faturasını? Peki medyadaki korku ya ne demeli bugün Alzheimer Hastalığı olan anannem annemi görmek istiyor ve annem anannemin yanına giemiyor niçin ah virüs var. Turist ülkemde ama? Turizm sektörü çatır çatır işliyor. Ayrıca elbeteki bi bilgi duyduğunda verildiğinde körü körune inanmayacaksin gitmeyecksin. Arastiracksij sorgulayacaksin Şu an toplum 2 ye ayrılmış halde aksini söyleyen doktor sayisida epeyce fazla ve onarın sunduğu şeffaf deliller çok daha fazla. Başına bunlar gelmeden araştırmanı öneririm
Salgın hastalıklar tarihini okur ve en azından şu an Hindistan'da yaşananlara bakarsan sana güzel referans olur.
Virüs yüzünden 2 yakın akrabamı kaybettim. Uyarılara uysalardı bugün hayatta olurlardı. Eşleri çocukları kaldı öylece.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalarmış zaten kornaya inanmayanlar geberiyor
Şu adamı görmekten bıktım , verdiği haberler de hep Şer..
Adamın akrabalarına denk geldim herhalde , ne çok eksi almışımm
Ağzı olan konuşuyor... Tutuklansın diyen cahillere bu kadar söz hakkı tanınmamalı.
Aşı firmaları tanıtımı doktorlar aracılığı ile yapıyor
Hangi firma; hangi doktor? Belgeleriyle yazsanız da biz de bilgilenelim.
Ayrıca aşı firmalarının doktorlarla çalışması kadar normal ne olabilir?
Hangi sorunun altına yazmışım? Hangi firmalar aşı üretiyor? Savunmaya gecmek icin apir sapir yorum yapmayın
Belgeleriyle lafi da tam bir saçmalık... ben ne belgesi bulacağım? Gözle, izle.. reklami olan bir aşı firması var mi?
. Üllkemize aşıları zaten Bakanlık getiriyor; ne alaka doktor ile tanıtım?
😄 kim tesvik ediyor aşı olmak için?
Devlet teşvik ediyor. Doğrusunu yapıyor
Zig zag ciziyorsun...
Aşı firmaları doğrudan devletler ile muhatap. Sen olaya fazla hakim değilsin sanırım
@Erguvanii_ ben hakimim.. sen aslı bu doktorun aşı firmaları ile geçmişi hakkında hiç bir bilgi sahibi değilsin... korku ile insanları yönlendirmek hekimlik değildir. kapat
Zaten uzatmaya da gerek yok. Kulaktan dolma bilgilerle sana hayatta başarılar dilerim İyi günler
O senin önyargın, saygı duymuyorsan yazma birader... herkesin kendine göre doğrusu var, bildigi var... sen kim oluyor da benim bilgimi yargilama hakkini buluyorsun.. yürü git.. iyi günler dilemiyorum..
Rahatsiz misin? Yazmasana
Bence çok bilgili bi doktor ve gerçeği söylüyor, ölüm sayısını çok az gösteriyor akp, kendilerini başarılı göstermek için
Sonuna kadsr haklı bir soruşturma!!!
Zaten geçmeyecek bu belli adam doğru söylemiş
Yaptıkları haksızlik ya
BBu dönemde motivasyona ihtiyacimiz var
Bilgili insan kalmadı :(((
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Alıştılar zaten kendilerine en ufak bir eleştiri gelince, kendilerinin söyledikleri dışında bir şey söylenince soruşturma açmaya gülüyoruz artık 😄
bilim kurulu üyesi değil ki?
Ne salak insanlar var bu hayatta
Ama biz lebalep galeyana gelmeyiz.
Bıktk bu adamın korku pompalamasından. Yeter yaa
Herkes konusuyor ama icraat yok
Noel baba derneği başkanından ne beklersin 😅
Seninle aynı fikirdeyim
Biraz umut vermeli! Abartmasın
kimin degirmenine su tasiyo belli degil
Eee yeter ana herkes suçlu ülkede. Kimse demiyor sorun ne
Yahu günde 350-360 insan covidden ölüyor. Karamsarlık aşılamasın diyorsunuz. Aklınız mı tutuldu sizin ben anlamıyorum. Evde bunaldınız sıkıldınız diye olanı mı saklayalım. Bu meretin öldürme oranı nedense bir Çin’de bir bizde bu kadar düşük... yani sözüm size açıklanan 350 varsa kaç kişidir hesap edin. Şimdi bunu söylemek insanlara bakın dikkat edin kötü olur demek mi karamsarlık.. ya pes yani pes
Burası Türkiye eleştirmek yasak konuşmak yasak yazık gerçekten yazık
adam dogrulari oldugu gibi soyluyo napsin
Bir sey demek isterdim de kpss ye girdim korkuyorum
Ne alaka herkes fikrini söyleyemeyecekmi
okumadan gectim , akpli degilse destekliyorum
Adam haklı
Bunu tartışmak bile saçmalık.
Gerçekler birilerinin zoruna gitmiş olmalı.
bişey düşünemiyoruz
düşünsek ifadeye çağrılıyoruz
haklılar