Türkiye sınırlarından herkes istediği gibi geçerken Covid-19'un kısa sürede biteceğini düşünüyor musunuz?

Anayoldan yürüyerek bazen tarla içlerine girip saklanarak Türkiye içinde yol alıyorlar.
Anayoldan yürüyerek bazen tarla içlerine girip saklanarak Türkiye içinde yol alıyorlar.
Göçmenler Covid-19 varken Diyarbakır da açık alanda yatıyor.
Göçmenler Covid-19 varken Diyarbakır' da açık alanda yatıyor.
Vatandaşa yasak olduğu için turistler alt - üst bikinisiz, mayosuz tamamen çıplak denize giriyor.
Vatandaşa yasak olduğu için turistler alt - üst bikinisiz, mayosuz tamamen çıplak denize giriyor.
Turist arasından elenip ceza kesilen vatandaş.
Turist arasından elenip ceza kesilen vatandaş.
Açıklama: Covid-19 tüm dünyayı kasıp kavururken göçmenler, mülteciler, yabancı turistler herhangi bir teste tabi olmadan Türkiye sınırlarından geçiyor. Demirören Haber Ajansı ve NTV' ye 1 Eylül 2020 tarihinde Afgan, Pakistanlı ve İranlı göçmenlerin sınırdan geçtiği görüntüler yansımış. İnsan kaçakçılarının 500 - 1000 $' a Türkiye' ye soktuğu göçmenler Van ve Ağrı üzerinden yürüyerek 1 ayda Erzurum' a ulaşıyormuş. Yaz aylarında THY' nin turistler için herhangi bir Covid-19 testi istemeyeceği iddiaları ortaklıkta geziyor. Yabancı turistler zıvanadan çıkmış bırakın bikini üstünü, bikini altı olmadan denize giriyor (**
**).

Soru:
Türkiye sınırlarından herkes istediği gibi geçerken Covid-19' un biteceğini düşünüyor musunuz?

Kanıt: * tıklayınız.
Türkiye' de bunlar yaşanırken Covid-19' un kısa sürede biteceğini düşünmüyorum.
Türkiye' de bunlar yaşanırken Covid-19' un normal sürede biteceğini düşünüyorum.
Türkiye' de bunlar yaşanırken Covid-19' un kısa sürede biteceğini düşünüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türkiye sınırlarından herkes istediği gibi geçerken Covid-19'un kısa sürede biteceğini düşünüyor musunuz?